ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο….

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO

    Η βασίλισσα Ελισάβετ περιόρισε τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της, από 332 το 2016, σε 283 το 2018

    queen-elisabeth

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», σύμφωνα με το οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας ετοιμάζεται να παραιτηθεί, ανοίγοντας το έδαφος για την διαδοχή της από τον πρίγκιπα Κάρολο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό θα γίνει σε… 18 μήνες, όταν η βασίλισσα θα συμπληρώνει τα 95 της χρόνια. Τότε είναι που σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή της από τον θρόνο.

    Τότε ο πρίγκιπας Κάρολος θα αναλάβει την «ηγεσία» της βασιλικής οικογένειας, παίρνοντας το χρίσμα από τη μητέρα του. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία περί αναβάθμισης του Καρόλου σε «σκιώδη βασιλέα» ή ακόμα και σε αντιβασιλέα.

    Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος πιστεύεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση απομάκρυνσης του αδερφού του, πρίγκιπα Άντριου, από το παλάτι, μετά τη συνέντευξη-«φιάσκο» του τελευταίου στο BBC, έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται γι’ αυτή την πολύ σημαντική θέση.

    Το δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ περιόρισε τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της, από 332 το 2016, σε 283 το 2018.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ
      ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΩΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΖΩΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑΔΩΣΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΟΡΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΧΟΝΗΣ.

    2. Ειλικρινά τώρα,ενδιαφέρει κάποιον από μας ποιος φεύγει και ποιος έρχεται στο Μπάκιγχαμ;

    3. ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΑ!!!!!! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

    4. κριμα ρε γαμωτο .,.,.,ταλαιπωρημενη βιοποριστρια που δεν πατησε ουτε καν τα 100

    Comments are closed.