ΩΡΑ 21:33! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: “ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ…”

    Κοινοποίηση:
    israil

    Για ομοφωνία στην ισραηλινή κυβέρνηση σε σχέση με την ανάγκη «απάντησης» στην επίθεση του Ιράν μίλησε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου του Ισραήλ.

    Ο Hanoch Milwidsky, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του ισραηλινού κοινοβουλίου εκλεγμένος από το κυβερνών κόμμα, Λικούντ του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε στο BBC ότι υπάρχει ομοφωνία στην ισραηλινή κυβέρνηση πως πρέπει να υπάρξει απάντηση στην ιρανική επίθεση, χωρίς να διευκρινίζει ωστόσο αν υπάρχει ομοφωνία και στον τρόπο πού θα απαντήσει το Ισραήλ.

    «Γνωρίζαμε ότι θα ερχόταν, υπήρχαν πολλές προσδοκίες και ήμασταν πολύ χαρούμενοι που τελείωσε με τον τρόπο που τελείωσε, τουλάχιστον αυτός ο γύρος», δήλωσε στην εκπομπή Newshour του BBC, αναφερόμενος στον μεγάλο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων που αναχαιτίστηκαν από την ισραηλινή αεράμυνα και τους συμμάχους του εβραϊκού κράτους.

    Ομοφωνία για την ανάγκη αντιποίνων του Ισραήλ και στο πολεμικό συμβούλιο

    Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχει παρόμοια ομοφωνία στο πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ, το οποίο σχηματίστηκε μετά το ξέσπασμα του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Γάζα και συνεδριάζει και σήμερα, είπε: «Απολύτως».

    «Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε με σώας τας φρένας μπορεί να περιμένει ότι δεν θα προβεί σε αντίποινα μετά την εκτόξευση εκατοντάδων πυραύλων προς την κατεύθυνσή μας», είπε ο Milwidsky .

    Αναγνωρίζοντας την επιθυμία των ΗΠΑ να αποφύγουν τη στρατιωτική κλιμάκωση εστιάζοντας στη διπλωματία, είπε ότι πρόκειται για μια «πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του Ισραήλ».

    «Φυσικά ακούμε, συμβουλευόμαστε όλους τους φίλους μας στον κόσμο, αλλά στο τέλος εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη», τόνισε.

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του πλέον…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Καρ γι@ ληδες Σιωνιστές έχετε βαλθεί να σπείρετε τον πυρηνικό όλεθρο, να μας πάρετε όλους στο λαιμό σας, γ@ μο τον εξαποδώ που πιστεύετε.

    2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΝΟΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ..ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..Ο ΣΑΤΑΝΑΧΙΟΥ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΝ 3 ΝΑΟ Κ ΝΑ ΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ..ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ..ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ..Η ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ…ΨΟΦΟ ΒΡΩΜΟ-ΧΑΖΑΡΟΙ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!!

    3. το θεμα ειναι οτι εκανε καλο ο Χιτλερ φαντασου τι μιασμα λαος ειναι αφου ενας δικος τους τους ειχε καταλαβει τι κουμασια ειναι απο την αλλη ο σωρος κατεδιδε ομοιους του εβραιους στους ναζι τετοιος λαος ειναι αυτη η φαρα και καλο θα ειναι να διαβασεις εσυ το πυον αυτης της φαρας οσο για τα αλλα που λες μεχρι σημερα εγω βλεπω οτι οι λεγομενοι κατα φαντασια δημοκρατικοι εχουν καταστρεψει αυτην την χωρα και βλεπω οτι βοηθανε τον ναζιστη ζελενσκι ολοι τους το τι λες εσυ ειναι μπαρμπουτσαλα το τι παρουσιαζεται να κοιτας οχι το τι θα γινοτανε ανεφερς την ΧΑ με δολο τους κλεισανε φυλακη βαλανε οι δημοκρατες ενα ζωο να σκοτωσει αναν αλλο και με πολιτικη δικη βαλανε ενα κομα φυλακη με αυτην την λογικη της δικαιοσυνης επρεπε και η ΝΔ εδω και χρονια ολη να ειναι φυλακη βλεπε Τεμπονερα ο τσυριζα βλεπε προδοσια πρεσπων ματι κλπ ξανα νδ για τεμπη αλλα η δικαιοσυνη στην χωρα μας ειναι τηλεκατευθυνομενη ανωθεν ειναι κοινως για γελια

      1. Τόσα ξες τόσα λες και ο Χίτλερ αδερφάκι τους ήταν μπασταρδο του ροντσιλντ ήταν κι αυτός αλλά για αυτό δεν θα πάμε μπροστά δεν διαβάζεται λίγο ιστορία δεν ψάχνεται λιγάκι ότι σας πασάρουν όπως ότι η Χρυσή Αυγή είναι εθνικιστικό κόμμα εδώ γελάνε και οι πέτρες μόνο από το στοιχείο ότι στο βιβλίο του Μιχαλολιάκου για τον θεό Πάνα τον παρουσιάζει ως τραγομορφο και όχι ως τραγοποδαρο που ήταν τα λέει όλα για το ποια είναι η Χρυσή Αυγή και ποιος ήταν ο ρόλος της δηλ. η καταστροφή και ποινικοποίηση του εθνικιστικού κινήματος και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι χειρότεροι των χειρότερων κρύβονται μέσα στους εθνικιστές οι γιαλαντζοι εθνικιστές βλέπε Βορίδη Πλεύρη μπουμπούκο και τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο όλοι φυλακή και ο κουτοπόνηρος σπίτι του αραχτός μέσα στα φράγκα νο άγχος νο στρες και στα παπάρια του όλα
        Αντί να ψάχνεται σωτήρες να σας σώσουν γίνεται οι ίδιοι σωτήρες του εαυτού σας και αν μπορείτε σώζεται και κανέναν άλλο

    Leave a Response