ΩΡΑ 20:51! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΑΡΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΕΔΑΦΗ – ΚΑΡΜΠΟΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1939 – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    turkish soldier

    Κάποιος ηγέτης υπάρχει να βάλει επιτέλους ένα φρένο σε αυτόν τον τρελάρα φασίστα τον Ερντογάν; Μετά τις εκστρατείες (κυρίως) σε Συρία, Λιβύη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η Τουρκία, εγκαθίδρυσε απόλυτο έλεγχο στη συνοριακή μεθόριο του Χαμπτρί, μία ορεινή περιοχή κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας-Ιράκ.

    Η περιοχή του Χαμπτρί, θεωρείται ως στρατηγικής σημασίας για τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρης της περιοχής, και κατελήφθη από τον στρατό ξηράς της Τουρκίας, έπειτα από έντονες αεροπορικές επιθέσεις.

    Ο κυβερνήτης του βορείου τμήματος του Ιράκ, στην πόλη Ντοχούκ, ανακοίνωσε ότι οι Τουρκικές δυνάμεις εξαπέλυσαν εναέριες επιθέσεις με την υποστήριξη στοιχείων του πυροβολικού, σε δύο οικισμούς κοντά στην πόλη Μπάρι Μπάλα, της Ιρακινής περιοχής Μπάτιουα.

    Αμέσως μετά, ακολούθησαν οι χερσαίες τουρκικές δυνάμεις, όπου έφτασαν στην περιοχή με εναέρια μέσα και υπό την κάλυψη πολεμικών ελικοπτέρων.

    Ιρακινός κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε πως ο Τουρκικός στρατός κατέχει αυτή τη στιγμή τον απόλυτο έλεγχο κατά μήκος της συνοριακής περιοχής του Χαμπτρί, εγκαθιδρύοντας, εν τω μεταξύ, 45 στρατιωτικά σημεία.

    Σύμφωνα με τον Ιρακινό κυβερνητικό αξιωματούχο, οι θέσεις της Άγκυρας υπερβαίνουν κατά πολύ τις περιοχές όπου βρίσκονται οι αντάρτες του PKK – δηλαδή η πρόφαση υπό την οποία η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Βόρειο τμήμα της χώρας.

    Ο τουρκικός στρατός, μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να εισχωρήσει στο Ιράκ, σε βάθος 15-30 χλμ. και μήκος 45-50 χλμ. ως μέρος της επιχείρησης με ονομασία «Tiger Claw» παρά τις έντονες Ιρακινές αντιδράσεις.

    Ο τύπος που θα φτάσει με την μεγαλομανία του; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί καθώς όσοι γνωρίζουν ιστορία θα καταλάβουν ότι αυτή η τακτική είναι καρμπόν η τακτική του Χίτλερ λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος που ρήμαξε τον πλανήτη.

    Να σας θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα του από τον Μάρτιο του 1938 εξανάγκασε σε άνευ όρων συνθηκολόγηση την Αυστρία και την προσάρτησε, σε μια κίνηση που ονομάστηκε Anschluss (Άνσλους). Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, υπό την απειλή πολέμου, ο Χίτλερ προσάρτησε στη Γερμανία και τη Σουδητία, περιοχή της δυτικής Τσεχοσλοβακίας, με συμπαγή γερμανική μειονότητα 3.500.000 ατόμων.

    Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Νέβιλ Τσάμπερλεν, σαφής υποστηρικτής της πολιτικής του «κατευνασμού» (appeasement) , υπέγραψε με τη Γερμανία τη Συμφωνία του Μονάχου, σύμφωνα με την οποία η Σουδητία αποδιδόταν στη Γερμανία, με αντάλλαγμα την υπόσχεση να μην προσαρτηθεί περισσότερο τσεχικό έδαφος, πράγμα που καταστρατηγήθηκε έξι μήνες αργότερα, όταν τον Μάρτιο του 1939 ο Χίτλερ κατέλαβε ολόκληρη την Τσεχοσλοβακία. Τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 1939, η Γερμανία εξαπέλυσε επίθεση στην Πολωνία και 26 μέρες αργότερα η χώρα έπεσε αφού είχε και τους κομμουνιστές του Στάλιν από τα ανατολικά. Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή.

    Άραγε σας θυμίζουν όλα αυτά το σήμερα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ότι η Ελλάδα ακολούθησε τον δρόμο της προόδου, της αθεΐας , του πολυπολιτισμού, της αποεθνοποιησης, του ειρηνισμού, του αφοπλισμού και της εγκατάλειψης αλύτρωτων πατρίδων και υπόδουλων Ελλήνων, τώρα πληρώνει την επιλογή αυτή ενώ οι κυβερνησεις που εκλεγεί ο λαός θέλουν να αντικαταστήσουν και αφανίσουν τον λαό.

    2. “” ΩΡΑ 20:51! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΑΡΑ! “” ποιος?? αντε δωστε παραγγελεια και φωναξτε εναν κλειδαρα, εναν βατραχανθρωπο, μια καθαριστρια και αμα λαχει και καναν ελληνα διοτι ο τρελλαρας παραβιαζει τον ελληνικο εναεριο χωρο της πατριδας του ελληνα, παραβιαζει τα χωρικα υδατα της ελλαδας του ελληνα και τωρα εκανε και την αγια σοφια που ειναι στην καρδια καθε ελληνα χριστιανου τζαμι……….. απαπαπαπαπαπα… που ειναι Κ Α Π Ο Ι Ο Σ παρακαλω?? ελληνες κανουν call για Κ Α Π Ο Ι Ο Ν να βγαλει τα καστανα απο την φωτια, το φιδι απο την τρυπα …. κου λου που….κου λου που…

    3. Ότι κι να λέμε από την εποχή που μπήκε στην Κύπρο μέχρι και σήμερα για αυτά που κάνει η Τουρκιά έχει τις πλάτες και τη συναίνεση όλων τους. Τώρα γεωπολιτικά ή οικονομικά ή προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετούνται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Την αφήνουν να αλωνίζει γιατί αυτό πραγματικά θέλουν. Ακόμη και μπάμ να γίνει και να φάει φάπες πάλι θα μας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Πόσο πιο καθαρά να μας το δείξουν, γίνεται οθωμανική επαρχία για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Το ερώτημα είναι πως αφού γνωρίζουν ότι ο μεμέτης αν μπλεχτεί με τα πετρέλαιο-αέρια θα τους πει μάγκες καζάν-καζάν ενώ εμείς ό,τι προαιρείσθε γιατί τον αφήνουν να αλωνίζει. Αλλά να μου πεις εδώ έναν Βλάντ που τους παλούκωσε για να μη τα πάρουν όλα τον βάφτισαν αντίχριστο και δράκουλα.

    4. Αληθεύει πως ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΚΎΠΡΟ
      υπέγραψαν για να πάρει η Τουρκία 585.000.000 από την Ε. Ε
      ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΆΜΕ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    5. η κουλτούρα της Τουρκίας είναι γνωστή αιώνες τώρα. Η δική μας ποια είναι άραγε?? δεν φοβάμαι τον Τούρκο γιατί ξέρω ποιος είναι, ο εχθρός είναι μέσα στο ίδιο μου υποτίθεται το σπίτι που μας μεγάλωσε με μύθους χρόνια τώρα

    6. ειναι ασκοπα ακομα και σχολια να γραφουμε. εχουμε κουλη δενδια keramouse τσιπρα κιναλ κηραλοιφες στον σβερκο μας… ακομα , και παρ ολα οσα διαδραματιστηκαν…; NO COMMENTARY

    7. Για την χρησιμοποιησει της Αγιά Σοφιάς σε τζαμι οπως ηταν εδω και 567 εφτασε ο υπουργος εξωτερικων Δενδιας ενεργοποιησει το αρθρο 43 η 48 για αμεση απαντηση σε οποιαδηποτε απειλη απο την Τουρκια και ενημερωση των Ευρωπαιων .Ενω για την υφαρπαγη αιγιαλιτιδας ζωνης υφαλοκρηπιδας αοζ πετρελαιων φυσικου αεριου κ.τ.λ δεν εκανε τιποτα

    8. Οι Μογγόλοι θα ανοίξουν και άλλα μέτωπα , νομίζοντας πως έχουν τις πλάτες (που τις έχουν προσωρινά).
      Μετά θα γίνει μια “αλλαγή” … και θα χάσουν τις πλάτες ….
      Και μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός ….
      Εμείς λίγο θα μπλεχτούμε …. Τουρκία όμως τέλος.

      1. μεχρι στιγμης εδω και περιπου 15 – 20 χρονια αυτα πανω – κατω ακουω…… και η τουρκια ακομη στεκεται και ημερησιως ο ερντογαν βγενει σε ολες τις ευρωπαικες τηλεορασεις και ακουγεται και στελνει τα μηνυματα του. αντε χαιρετισμους στον πλατανο. αλλα μην κρατατε την αναπνοη σας οσπου να τελειωσει η τουρκια……

    9. Αγαπητε Στεφανε ολοι πουλουν τα προιοντα τους και κανουν λεφτα απ τον Μογγολο.

    10. Ολοι σιωπουν και κωφευουν αγαπητε μας Στεφανε

    11. Ο ερντογαν έχει @@, για τον λαό του είναι άξιος. Εάν εμείς εδώ έχουνε έναν βλακα υποτελή που το μόνο που τον ενδιαφέρει να βγάλει καμία μίζα και να πάρει προμήθειες, δεν φταίει ο ερντογαν. Ο ερντογαν τώρα ε Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάρει ότι θέλει. Αγία Σοφία τζαμί, αοζ Καστελόριζο και μερικά νησάκια στο Αιγαίο. Ο Μητσοτάκης δεν θα κάνει το παραμικρό. Αντε να μαζεύει καμιά καταδίκη και να στέλνει τον Δενδια να του λένε οκ, την επόμενη φορά που θα σας ξαναγ@μησει ο ερντογαν θα του βάλουνε κυρώσεις. Φύγε τωρα και μην μας ζαλίζεις τα @@. Γιατί έτσι του είπανε. Εάν δεν ρίξει κάποιος τον Μητσοτάκη η θάλασσά του Αιγαίου θα γίνει κόκκινη από το αίμα των Ελλήνων στα ακριτικά νησιά. Αλλά ο Μητσοτάκης θα κάνει έντονο διάβημα!

      1. Ειναι ξευτιλες ολοι τους. Καρα μαν αμαν μητσο τακης Σαμαριας τσι πας παπα ανδρεου

    Comments are closed.