ΩΡΑ 20:38! AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ – ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η Χ.Α – ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟ-ΚΑΡΤΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ekloges_kalpi

    Στο δρόμο για τις εθνικές εκλογές και η η Βεργίνα Τηλεόραση παρουσίασε μια ακόμη αποκλειστική πανελλαδική δημοσκόπηση της INTERVIEW με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου και της Φένιας Κλιάτση «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 11,8% ενώ όπως προκύπτει από την κεντρική τιμή στην εκτίμηση αποτελέσματος η ΝΔ θα έχει σίγουρη αυτοδυναμία. Την ίδια ώρα, Άδωνις Γεωργιάδης και Έφη Αχτσιόγλου είναι οι πρώτοι στις θετικές γνώμες, ο καθένας στον κομματικό του χώρο. Ακολουθούνε με θετικές γνώμες στη ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Βασίλης Κικίλιας και στο ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης

    Τα ευρήματα της ενδιαφέρουσας δημοσκόπησης
    • Στο 11,8% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με ταυτόχρονη πτωτική πορεία του ΚΚΕ(4,8%) και της ΧΑ(3,2%) και την Ένωση Κεντρώων αλλά και τη ΜΕΡΑ 25 να μένουν εκτός κοινοβουλίου.
    • Μετά τη δυναμική εμφάνιση της Ελληνικής Λύσης στις Ευρωεκλογές, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου φαίνεται να εξασφαλίζει την είσοδό του στο ελληνικό κοινοβούλιο με ποσοστό 3,8% και με τάσεις ανόδου.
    • Σύμφωνα με την εκτίμηση αποτελέσματος και το εύρος τιμών για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η ΝΔ θα αγγίξει το 37,6% ποσοστό που εξασφαλίζει την αυτοδυναμία με 158 έδρες (εκτίμηση με 7 κόμματα εντός βουλής) και ο ΣΥΡΙΖΑ το 26,5% και 76 έδρες (εκτίμηση με 7 κόμματα εντός βουλής)
    • Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης (41%) με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί με 32%
    • Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατακτά την πρώτη θέση στις θετικές γνώμες των ψηφοφόρων της ΝΔ, με ποσοστό ρεκόρ 90% και μόλις 5% αρνητικές
    • Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίζεται πρώτη σε θετικές γνώμες στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 79,2%

    Αναλυτικά τα ποσοστά των πρώτων κομμάτων για τις ευρωεκλογές , σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview

    ΣΥΡΙΖΑ 22.4%
    ΝΔ 34.2%
    ΚΙΝΑΛ 6.0%
    ΚΚΕ 4.8%
    Χ.Α 3.2%
    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1.5%
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3.8%
    ΜΕΡΑ 25 2.5%
    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 17.2%

    Δείτε όλα τα στοιχεία όλης της δημοσκόπησης:

    dhmo 1.jpg ok

    dhmo2.jpg exo

    dhmo 3.jpg exo

    dhmo4.jpg ok

    dhmo 5.jpg exo

    dhmo 6.jpg ok

    dhmo 7.jpg exo

    dhmo 8.jpg ok

    dhmo 9.jpg ok

    dhmo 10.jpg exo

    dhmo 11 exo.jpg ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.Η ΝΔ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΠΟΥ ΜΑΣΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ?.ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,ΤΟ ΚΚΕ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…………….

    2. “…η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 11,8% ενώ όπως προκύπτει από την κεντρική τιμή στην εκτίμηση αποτελέσματος η ΝΔ θα έχει σίγουρη αυτοδυναμία”.
      Πολύ θρίλερ όντως!
      Τα μόνα ερωτήματα πλέον είναι ΑΝ αγγίξει το 40% η ΝΔ, πόσους βουλευτές περισσότερους από τους σίγουρους 152 θα πάρει και πόσο διψήφια θα είναι η διαφορά.
      Στις ευρωεκλογές του 2009, πρώτο βγήκε το ΠΑΣΟΚ με 36,6% και 2η η ΝΔ με 32,3%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 4,3 μονάδες.
      4 μήνες μετά στις εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ πήρε 44% (7,4% παραπάνω) και η ΝΔ 33,5% (1,2% παραπάνω). Η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στις 10,5 μονάδες.
      Στις ευρωεκλογές του 2014, πρώτος βγήκε ο ψυριζα με 26,5% και 2η η ΝΔ με 22,7%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 3,8 μονάδες.
      8 μήνες μετά στις εθνικές εκλογές του Γενάρη, ο ψυριζα πήρε 36,3% (9,8% παραπάνω) και η ΝΔ 27,8% (5,1% παραπάνω). Η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στις 8,5 μονάδες.
      Στις ευρωεκλογές του 2019, πρώτη βγήκε η ΝΔ με 33,1% και 2ος ο ψυριζα με 23,8%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 9,3 μονάδες.
      ΜΌΛΙΣ έναν (1) μήνα μετά, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, υπολογίστε χοντρικά/αναλογικά/στατιστικά πόσο περίπου θα πάρει η ΝΔ και πόση θα είναι η διαφορά!

    3. Αχ χρυσαυγιτη χρυσαυγιτη ξυλο που θα το φας ουγκ…ο αλλος περιμενει την δευτερα παρουσια και ο άλλος στοκος να γινει ο ηλιος τετράγωνος….ρε σας εχει βαρεσει η ζεστη ? η ειστε τοσο σαβουρογαμηδες που σας καυλωνουν οι ζαρουλιες??? για αυτό θα σας παρει τα βρακια ο βελοπουλος και θα σας χλευαζει ο Αδωνις …ρε μεχρι και ο Λεβεντης σας γλεντάει ζωα αγραμματοι αναπηροι νααα νααα ναααα ,ηρθε η ωρα να πατε πισω στης τρπες σας και στα γνωστα ποσοστα του 0,001% μεχρι και τα κουμμουνια θα κανουν πλακα μαζι σας ωρε ζαγάρια!!!!

    4. Χρυσή Αυγη μόνο! Σύριζα και ΝΔ είναι το ίδιο μαγαζί με τα ίδια αφεντικά!

    5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ

    6. se ola ta sites poy mpeno pano apo to 50 % ta sxolia einai thetika gia tin X.A. tora pos ginete na exei ayta ta pososta einai aporias axio.dyo pragmata mporoyn na symbenoyn i kapoios mageireyei ta telika i oi xrysaygites exoyn to bitsio kai to pronomio na grafoyn sxolia sta sites

    7. Μεγάλη μπούρδα η δημοσκόπηση του Καλόγερου
      Ο Καλόγερος ειναι κουμπάρος με τον Αδωνι
      πολύ λογικό να τον βγάλει πρώτο σε δημοφιλία
      Χαχαχαχαχα
      Ο σαμαράς ειναι επισης κολληταρι του ..
      και τρίτον
      το λιου πρέπει να το διορθώσει
      δεν ειναι σικ …

    8. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΄΄ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ………………………… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ……………………….

    9. Ποιο είναι το θρίλερ με τον κουλη με διψήφια διαφορά; Πολύ catchy οι τίτλοι αλλά μπαρούφες!

    10. Ο Βασιλειαδης που εχει την εταιρεια δημοσκοπισης ειναι στελεχος της ΝΔ …
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ……….

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3ο κομμα με 7%…..επανακαμπτει……

    Comments are closed.