ΩΡΑ 20:04!!! ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ!!!! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΕΒΟΥ – ΜΟΣΧΑΣ – ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ρωσια-ουκρανια-διαπραγματευσεις

    Μετά από 4 ώρες διαπραγματεύσεων και εν μέσω σφοδρών βομβαρδισμών ουκρανικών πόλεων από ρωσικές δυνάμεις, Μόσχα και Κίεβο φαίνεται να σημείωσαν μικρή πρόοδο στις συζητήσεις που πραγματοποίησαν.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αυτές έρχονται από το ουκρανικό στρατόπεδο, υπάρχουν θετικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το θέμα των ανθρωπιστικών διαδρόμων, όπου τις προηγούμενες ημέρες καθίσταντο αδύνατοι.

    Όπως δήλωσε σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες, οι δύο πλευρές φέρεται να συμφώνησαν στην τήρηση της ασφάλειας των ανθρωπιστικών διαδρόμων.

    Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι εντατικές διαβουλεύσεις για ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός και εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανίας.

    Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη αποφέρει τα αποτελέσματα που θα βελτίωναν σημαντικά την κατάσταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Δυστυχώς σε έναν εμφύλιο πόλεμο την πληρώνουν και οι άμαχοι! Τώρα βέβαια από που προκύπτει ότι τα παιδάκια τα σκοτώνει ο…Πόυτιν και όχι οι Ουκρανοί ή Ζελένσκι (με τις βλακείες του) δεν το γνωρίζω, αλλά κάποιες πληροφορίες θα έχει ο “Ρωσοτσολιάδες επευφημούν” για να το λέει παραπάνω. Ελπίζω τόσο οι Ρωσοτσολιάδες όσο και οι Ουκρανοτσολιάδες να λογικευτούν και να σταματήσουν να αλληλοσκοτώνονται για τα μάτια του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων και ΚΥΡΙΩΣ, να μην ξεχνάμε, τον λογαριασμό από τον πόλεμο τον πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!

    2. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
      Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ

    3. Ρε Πουτιν αν δεν χρησιμοποιησεις τα πυρινικα όπλα τώρα …ποτέ θα τα χρησιμοποιήσεις όταν κατέβουν οι εξωγήινοι;

    4. Όταν ο Πούτιν πάει για διαπραγματεύσεις έχοντας σκοτώσει το πρωί παιδάκια , και έχοντας εμποδίσει άμαχους να φυγουν, τότε το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο «μη συμφωνία». Βάλε και την απειλή ότι θα ρίξει πυρηνικά, τότε είναι να απορείς που ακόμα υπάρχουν ηγέτες του πολιτισμένου κόσμου που του μιλάνε ακόμα… έγινε κιμ γιονκ ουν ο Πούτιν…

      1. Λοβοτομή; Ή πληρωμένο troll;
        Πιθανώς και τα δύο…..
        Βρώμικο μεροκάματο…

    5. Ελπιζω συντομα να σταματησει αυτος ο πολεμος. Υπαρχουν νεκροι και απο τις δυο πλευρες. Εχουν πεθανει αθωοι και ενοχοι. Στον πολεμο η ρουκετα δεν ξερει ποιος ειναι ενοχος και ποιος ειναι αθωος. Αισθανομαι οτι μαναδες και απο τις δυο μεριες κλαινε νυχτα μερα για την τυχη των παιδιων τους. Υπαρχουν προσφυγες που δεν γνωριζουν τι απεγιναν τα προσφιλη τους προσωπα. Περιμενοντας στη σταση του λεωφορειου 904 σκεπτομαι ποσο τυχεροι ειμαστε εμεις που ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε πολεμο. Τα τυμπανα ηχουν απο μακρυα αλλα τ’ακουμε.

    6. Στην Ελλάδα τη τέχνη του χειροποίητου ανταλλακτικό την κατέχουν πολλή λίγοι ζήτημα 5 στην Αγγλία από μεράκι παραπάνω στην ΛΑ πολύ ξεκινάει σαν δημιουργία στα 8 χρόνια τελοιωποιητε ανάλογα της ώρες που ασχολείσαι δεν διδάσκετε είναι σαν υψηλή ραπτική παλιάς τέχνης όχι σημερινής

    7. ΚΑΝΤΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

        1. Ο/Η Μεγάλο κρίμα για τον λαό της Ρωσίας που δεν φταίει σε τιποτα λέει:

          Οσο περνανε οι ημέρες οι ρωσοι δεν έχουν κανένα κέρδος ούτε στα πεδία μαχών αφού πάσχουν από το σύνδρομο Γκροσνι 1994 ,έκτοτε δεν τόλμησαν να ξανά κανουν εφοδο με πεζικό, ακόμα μετράνε πτώματα. Και από την άλλη η ρωσικη οικονομία κάθε ημέρα βυθίζεται, κοντολογίς ότι εχτισαν από το 1991 μέχρι σήμερα θα το χάσουν εξ αιτίας του πολέμου και θα γυρίσουν στην εποχή της πτωσης της ΕΣΣΔ με οτι αυτό συνεπάγεται για τους Ρώσους.

    Comments are closed.