ΩΡΑ 19:10! ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    simvainei tora

    Με θετική εισήγηση από την πλειοψηφία της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, παίρνει το δρόμο για την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

    Η συνεδρίαση της Επιτροπής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και με βάση τη συζήτηση και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής, το σχέδιο νόμου εγκρίνεται κατά πλειοψηφία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Σιγά σιγά μόνο μην λερωθείτε με τα αίματα… Ξεδώστε σε καμιά σερβθέτα. Δεν κουνάει φύλλο επαναστατες του πληκτρολογίου.

    2. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΣΑΣ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ Η ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΒΛΟΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠ…Π.ΑΡΙΑ ΣΑΣ……………ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ

    3. θα γίνουμε βρικόλακες. θα τους πιούμε το αίμα
      μέχρι και τον τελευταίο απόγονο τους.
      θα τους εξαφανίσουμε
      ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    Comments are closed.