ΩΡΑ 18:59! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Εκδήλωση υπερ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο Ε.Μ.Π οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες.

    Ο καθένας στην δημοκρατική Ελλάδα είναι ελεύθερος να διακινεί τις ιδέες και τις απόψεις του. Δεν έχουμε δει όμως αντίστοιχη εκδήλωση κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών σε ανώτατο εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
    Αλήθεια σε αυτούς του αντιφασίστες, που στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες ποιος παραχωρεί την άδεια;

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    antifa1

    antifa2

    antifa3

    antifa4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. αγαπητε μου στεφανε οι ΑΝΤΙΦΑ απλα προερχονται απο εξωγεννοι συμφεροντα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!!!! ταυτοχρονα εχουν βρει εδω στην ελλαδα μας, νενεκους και ανθελληνες και κανουν την δουλεια τους ανετα με τις ευλογιες του ανεντιμου κρατους των αριστερων , την ιδια στιγμη που ηοι εληνες ψηφισαν πανω απο 62% ΟΧΙ στους γερμανους κατα πρωτον …. καταλαβαινεις λοιπον πως μονο οι λαθρο και οι αριστεριστες – αριστεροι εχουν περαση στην ελλαδα .

    2. Πόσο μπαμ κάνει πως είναι συριζαίοι παρακρατικοί. Θα είναι και ο γιός του Βούτση εκεί ή μήπως τυχαία θα τρώει σουβλάκια εκεί κοντά; Η Ελλάδα έχει καταντήσει μια μεγάλη ΜΚΟ, ένα τσιφλίκι του Σόρος με διαφόρων ειδών τσιράκια, άλλα φοράνε κουστούμια και άλλα μπαλακλάβες. Τι πουλιά έχουν ζήτηση τώρα στην Ελλάδα; Τέλειωσαν οι κόνδορες και οι κουκουβάγιες και μας ήρθαν οι γύπες; Βαρέθηκα τις μέρες της μαρμότας, αφού η μάσκα του ψέματος έχει λιώσει απο την πολύ χρήση και τα πρόσωπα έχουν αποκαλυφθεί εδώ και καιρό γιατί δεν σταματάνε να υποκρίνονται, τι φοβούνται; Η μειοψηφία και η βρωμιά μας κάνει κουμάντο γιατί δεν έχουμε καθοδήγηση, δεν συντονιζόμαστε για να καθαρίσουμε απο τα παράσιτα. Είναι σαν να είσαι σε πόλεμο χωρίς στρατηγό και χωρίς σχέδιο.

    3. O σόρρος και οι υπάλληλοί του,κάνουν πάρτυ και εκδηλώσεις.
      Τα πληρωμένα καθάρματα,τυπώνουν αφίσες,προπαγανδίζουν και όλα καλά.
      Η φιλλιπινέζα του σόρρος-γερμανών και αμερικάνων,με “σουλτανίνες” τουρκίας, αυτή που κυβερνάει,όχι η άλλη που θαρθει μετά τις εκλογές του Οκτωμβρίου,ηρθε στην εξουσια ΜΕ 18% …4 χρόνια τώρα κόβουν κομμάτια Ελλάδας και γεμίζουν τους λογαριασμούς τους με κάθε τρόπο.
      ο Στρατός τους,με ληστείες,παραγωγή φόβου και καταστροφές,το πολιτικό σκέλος με “διαπραγματεύσεις”.
      Αλήθεια,ρε πινέζα του Μαξίμου,τι έλεγες 2 ώρες και με τον γαμιά σου τον σουλτάνο?Τι έδωσες???Βγες και πες αν έχεις τ αρχίδια..
      Φυσικά τα όσα είπατε εκεί μέσα,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
      Θα δώσουν την μεγάλη πίττα στον Τούρκο,βλέπεις καλός πελάτης…και συ προδοτική πινέζα απο το φιλλιπινέζα),ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ….

      Ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης,φαντάζουν ΗΡΩΕΣ μπροστά σου..Τουλάχιστον αυτοί ρε αρχίδι ήταν 2 ανθρωπάκια,εσύ????εσύ είσαι προθυπουργος!!!!

      θα το βρεις απο τα παιδιά σου όμως!!!!!

      όλα εδώ πληρώνονται ΕλληνοΜηδενιστη!

      ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΣ!!!!!!!

    4. Χαιρομαι που βλεπω οτι αυτη η χωρα βαδιζει προς την καταστροφη.Αυτη την χωρα ηθελαν οι ραγιαδες οταν ψηφιζαν τους Συριζαιους ,τους οποιους εφερε η ΝΔ,η οποια τωρα ζητα ξανα την ψηφο σας.
      Ειλικρινα δεν μας λυπαμαι καθολου,απλως περιμενω καρτερικα ποτε θα φυγω για παντα απο την χωρα των λαμογιων.

      1. Κατ αρχάς τα μνημόνια τα έφεραν όσοι ήταν στην Βουλή από την μεταπολίτευση και μετά, κοινώς όλοι ! ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙ, που λέει και η παροιμία.
        Όσον αφορά εσένα, δεν ξέρω τι ράτσα είσαι, αλλά Έλληνας ΔΕΝ είσαι! Ουδείς Έλληνας μπορεί να χαίρεται με την κατάντια της Πατρίδας μας. Οπότε κάνε μας την χάρη να αυτοκτονήσεις ή να πάς αμέσως στα τσακίδια στο εξωτερικό, για να μας απαλλάξεις από την πεσιμιστική παρουσία σου.
        Εδώ θα μείνουμε όσοι έχουμε Ελληνική ψυχή, να το παλέψουμε μέχρι τέλους.
        Με θάρρος και πίστη στον Θεό.
        ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

    Comments are closed.