ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ HOTSPOT, ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio.gr lathrometanastes

    Πρόβα εξέγερσης σήμερα το πρωί στην Χίο.

    Δεν έχει τέλος το θράσος των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι μετατρέπουν τα νησιά σε «Καμπούλ».

    Λίγο μετά τις 11:00 της Τετάρτης, ομάδα λαθρομεταναστών αποτελούμενη από 150 περίπου άτομα, κατευθύνθηκε στην είσοδο του Χαλκειούς προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες διαμονής που επικρατούν στο κέντρο κράτησης, ζητώντας παράλληλα τον απεγκλωβισμό τους.

    Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις τις Αστυνομίας, που κατάφεραν να τους σταματήσουν στο ύψος του βρεφονηπιακού σταθμού Καμποχώρων.

    Κρατώντας πλακάτ και πανό στα χέρια οι μετανάστες ζητούν καλύτερες συνθήκες διαμονής και αποσυμφόρηση του κέντρου κράτησης, καθώς τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός έχει αυξηθεί ραγδαία ξεπερνώντας τους 5.000 με ανώτερη χωρητικότητα τα 1.014 άτομα, αναφέρει ο politischios.

    Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη κινητοποίηση μετά από πολύ καιρό, δημιουργώντας ανησυχία για τυχόν μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στο μέλλον.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. μονο με πολεμο ξεβρωμιζουμε απο αυτους ……………..

    2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΕ ΥΠΕΞ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ .ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ 80% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ 2050 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 15 000 000 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 7 000 000 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    3. Θα παει ο Μητσοτακης να βαλει τα στηθη του μπροστα για να μας σωσει

    4. Οι εξελιξεις , απο προηγουμενο σχολιο.ΚΩΣΤΑΣ συμφωνω απολυτα μ’ αυτα που γραφεις!!!!! Δεν εχουν κανενα σχεδιο!!!!!!!! Βρηκαν την ευκολη λυση !!!!!! Αντι να κλεισουν τα συνορα, παιρνουν λαθρο απο τα νησια και τους πηγαινουν στην ενδοχωρα, μια αδιεξοδη πολιτικη γιατι τα νησια δεχονται καθημερινα εκατονταδες λαθρο και οπως λες θα γινει η χωρα, αν δεν αντιδρασει ο κοσμος ενα απεραντο Hot Spot!!!!!!!!!

    5. Κοι της κυβερνησης τι πρεπει να γινει για να σταματησετε να δεχεσθε τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων;;;;;;;;;; Να αρχησουν οι λαθρο να σφαζουν κοσμο και μετα θα παρετε αποφαση να κλεισετε τα συνορα και να στελνετε τις βαρκες που ερχονται πισω στην Τουρκια;;;;;;;; Τοτε θα ειναι αργα!!!!!!! Η χωρα ειναι Χριστιανικη Ορθοδοξη, θελετε να ισλαμοποιηθει;;;;;;; Να μας το πητε να το ξερουμε!!!!!!!!!!! Αν συνεχισετε αυτη την κακη πολιτικη στο λαθρομεταναστευτικο, η εξεληξεις θα ειναι ασχημες!!!!!!!! Αλλαξτε μυαλα και φερθητε σαν Ελληνες, αλλιως στα τσακιδια!!!!!!!

    6. Ξυπνα ρε Κουλη ,εισαι οτι αχρηστο υπαρχει σ αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα,το καταντησες ρε καραγκιοζη αυτο το κ@λο κρατος χειροτερο απο το καταντημα του που το αφησε ο αλλος ο μπολσεβικος,Πες στον Ελληνικο λαο ρε αχρηστε τι προγραμμα εχεις για ολους αυτους τους λ@θρομεταναστες τωρα τους ονομαζουμε και προσφυγες που κατακλυζουν την χωρα,υπαρχει προγραμα??,υπαρχει σχεδιο?? ο Τουρκος εχει σχεδιο νας μας κουβαλλησει μερικα εκκατομυρια απο δαυτους εχει σκοπο να γεμισει ολα τα νησια του Αιγαιου του Ιονιου πελαγους, και την ενδοχωρα , και εσυ απλος γεμιζεις ολη την επικρατεια με hotspot διωχνεις τους Ελληνες μεταναστες αδειαζεις την χωρα αλλοιωνεται οτιδηποτε ελληνικο απο θρησκεια απο οικογενεια απο ασφαλεια και εσυ τι κανεις?? απλος βλεπεις την καταστροφη της χωρας και ζαμαν φου?? και βγαινεις και μας λες με αυτο το χαζοχαρουμενο υφος οτι δεν πρεπει να ειμαστε ξενοφοβικοι και ενα καρο πολιτικες ασυναρτησιες εδω μουσουλμανοποιητε η χωρα και εσυ χαμπαρι γιοκ ξυπνα ρε φουκαρα κοιμασαι ορθιος και πριν καταστρεψεις τελειως αυτη την ρημαδα χωρα παρε την …παρεουλα σου και αλε ρετουρ.¨Ο Ελληνας δεν σε ψηφισε για να μετατρεψεις την χωρα σε ενα απεραντο HOT SPOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Kαιρός να μάθουν και οι Χιώτες τι σημαίνει αριστερόστροφη “δεξιά”!!! Ούτως αλλιώς Αντιπολίτευση δεν υπάρχει μιάς και συμπλέουν τέλειααααα(!)με Κυβέρνηση και όλοι μαζί αποτελούν την χαρά του Κουτσούμπα!

    8. ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥΣΤΙΝ Κ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ 4 ΣΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

    9. Ας τους πει καποιος πως δεν εχουν κανενα δικαιωμα να απαιτούν τιποτα. Ήρθαν με δικη τους θέληση, ενάντια στην δικη μας, χωρις να τους καλέσουμε. Οποτε δεν εχουμε καμια υποχρεωση απέναντι τους. Αν δεν τους αρεσει να γυριςουν απο εκει που ήρθαν. Τετοιο θράσος ομως εχουν. Τετοια φίδια βάζουμε μεσα στην πατριδα μας. Οςο καλο κι αν ειναι ενα φίδι, μόλις του δωθεί η ευκαιρια θα σε δαγκώσει. Ειναι στην φυςη του.

      1. στο οποίο αναθέτει την εξουσία ο λαός για 4 χρόνια άνευ όρων.

    10. να υπάρξουν βιασμοί ντόπιων που ψήφισαν συνταγματικό τόξο όταν σκοτεινιάσει…….

    11. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

    12. Τεράστιες μπουλντόζες καί φαγάνες γιά νά σπρώξουν όλες τίς ΜΚΟ μαζί μέ τούς φίλους τους
      λαθροπίθηκους στή θάλασσα.Καλύτερα καί πολύ ποιό αποτελεσματικά βόμβες φωσφόρου η
      βόμβες ναπάλμ γιά μία τελική λύση.

    13. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ…… ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ Κ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΥ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.

    14. Μην μιλατε,θα ασχοληθουν,μολις λυσουν το θεμα με τον jocker τα εξαρχεια και τα ψηφαλακια των αποδημων.Μεχρι τοτε εχει ο θεος.Αυτο ειναι υποδεεστερο θεμα γι αυτους.

    15. Παλικαρε World Military Legion, μονο της Ελλαδος πολιτικοι δεν ειναι αυτοι που εχουμε.
      Αν ηταν της Ελλαδος δεν θα εμπαινε μεσα κουνουπι.
      Μη βλεπεις που εχουν ολοι ονοματα και επωνυμα Ελληνικα,στις φλεβες τους μετραει τι αιμα κυλα και το DNA το Ελληνικο.
      Μας πανε φουλ για εσωτερικη αποσταθεροποιηση,και με την ευκαιρια που θα του δοθει ο τουρκος(με τις ευλογιες και αλων ξενων ,γερμανιας ιδιως που ειναι κολος με βρακι) θα κανει τα δικα του στο Αιγαιο Κυπρο και εμεις οι Πατριωτες δεν θα ξερουμε κατα που να παμε να σωσουμε κοσμο.
      Το βλεπω να ερχεται σε λεω.
      Σκεψου σε καθε μεγαλη πολη 2000-3000 ισλαμιστες να ξεσηξωθουν με κανα email και να αρχισουν να θεριζουν κοσμο και να σου τη πεσει και ο τουρκος.Αντε τους τουρκους τους κοντραρεις πολυ καλα,αυτο που θα γινει στις πολεις δε μπορεις να το διαχειριστεις με τιποτα.(δεν χρειαζονται πολυβολα αυτοι για τις πολεις ενα σουγια ο καθενας και μας πετσοκοψαν ολους)γιατι στις πολεις ο κοσμος δεν εχει οπλα να αμυνθει,θα αρχισουν να τρεχουν οι δικοι μας να σωθουν και θα τους τη ριχνουν πισωπλατα οπως κατι επιθεσεις στη γαλλια κ αγγλια παλιοτερα.Θα χρειαστει να εχεις στρατο μεσα και στα συνορα κατι που δεν γινεται.
      Καλα το πανε το σχεδιο τους καθε πολη και χοτ σποτ,πολυ καλα.

      1. Τι ειπες φιλε?Στις πολεις οι Ελληνες δεν εχουν οπλα?χαχαχαχαχα

        1. Μη μπερδευεσαι σε περιπτωση ταυτοχρονου πολεμου και αποσταθεροποιησης ανεφερα πιο πανω τι μπορει να γινει,οχι εν καιρο ειρηνης.Αν σε καιρο ειρηνης καθαρισεις κανεναν εξω η μπουνε σπιτι σου και τους καθαρισεις σε χωσανε μεσα ισοβια οι πολιτικοι μας οι καλοι με τους νομους τους τους ωραιους.
          ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ενας γνωστος μου σε ενα χωριο ειχε 2 λυκοσκυλα σε περιφραγμενο σπιτι του μπουκαραν 2 ,3 κλεφτες αλβανοι οπως αποδειχτηκε γιατι τον εναν τον στριμωξαν αγρια τα λυκοσκυλα και τον εκαναν κυμα και πηγε για πολαααα ραματα.Δεν προλαβαν να κλεψουν τιποτα οπου φυγει φυγει.Την επομενη μερα καλεσαν το νυκοκυρη Ελληνα στο τμημα και του ειπαν να αποζημιωσει τον κακοποιο γιατι τα ΘΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΑ σκυλια φυλακες του κανανε τον κολο ΝΑΑΑΑΑ!!!Βεβαιως ο ανθρωπος δε αποζημιωσε και τους τα εχωσε ενα χερακι.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ μη γελας.ΠΑΛΙ.
          Και εσυ αν εχεις οπλα και εισαι καλος σ’αυτα οταν γινει κανα ντου δε νομιζω οτι θα μεινεις σπιτι σου ουτε και εγω.Ο Ελληνικος στρατος ξηρας ειναι πολυ μικρος αν θυμαμαι καλα γυρω στους 70.000 .Ξερεις ποσο στρατο εχει η τουρκια 300.000+ βαλε ετοιμοπολεμους χωρις τους ισλαμιστες που βαζει πρωτη γραμμη και στελνει σε εμας.Δε μιλαω για μερικους κυνηγους,στρατιωτικους,αστυνομικους και χομπιστες σκοποβολης που μπορει να εισαι ενας απο τους πιο πανω οπου εχουν οπλα.
          Ουτε για Κρητη -Μανη.
          Στην Αθηνα εχουν ριμαξει σπιτια καταστηματα βενζιναδικα οι κλεφτες αποπειρες βιασμου ,οποιοι κιαν ειναι αυτοι ξενοι η και Ελληνες,ποτε ειδες εσυ να αμυνθει ο Ελληνας με οπλο????Ποτε.Δεν ενωω να τους ριξουν στο δοξα πατρι και να φορεσει ο κακοποιος ξυλινο κοστουμι,και να χωσουν μεσα τον αμυνομενο,μιλαω για αμυνα να του ριξουν στο ποδι.
          Η μονη περιπτωση που θυμαμαι εγω ηταν ενας παπους Αθηνα μερια νομιζω αποστρατος η κατι παρομοιο και ειχε ενα οπλο σπιτι αρχαιουρα και ανηκε πυρ σε ληστες ,δεθυμαμαι καλα αλα καποιον πρεπει να εστειλε αδιαβαστο και τον μπουζουριασανε τον κακομοιρο.
          Τωρα αν εμενες πισω εσυ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕ και νομιζεις οτι αν ερχονται κατα πανω σου ορδες λαθρο ποσους νομιζεις οτι θα ξαπλωσεις κατω 7,10,15;;Καποια στιγμη ο γεμιστηρας αδειαζει και τοτε….Αν νομιζεις οτι θα τους εχεις ολους,δε παιζει με τιποτα,αυτα μονο στο john Rambo και στο john wick γινονται

    16. Ενώ οι λαθροκανιβαλοι παίρνουν παραμαζωμα τους μπάτσους , δεν βλέπουμε να πέφτουν χημικά….
      Τα χημικά είναι μόνον για τα 12χρονα κοριτσάκια και τις Ελληνίδες μάνες με τα μωρά στα καροτσάκια που φωνάζουν ότι η Μακεδονία δεν ξεπουλιέται ;;;;;;;;;
      Φτου σας ξεφτιλισμένοι αλήτες!!!!

    17. Δεν είδαμε τίποτε ακόμη . Τα χειρότερα έπονται . με τις υγείες μας .

    18. Να ετοιμαστουν ο Στρατος και η αστυνομια λεει ο αλλος! ποιοι αυτοι που εχουν γινει φιλιππινεζες των ταλιμπαν οπως και οι λιμενικοι που κανουν τους ταξιτζηδες και τις νοσοκομες στα λαθρο. Δεν εχουν καταλαβει ορισμενοι οτι τα σωματα ασφαλειας εκτελουν πιστα ( σα ρομποτ) τις εντολες της πολιτικης ηγεσιας και οτι η πολιτικη ηγεσια εχει σχεδιο να αντικαταστησει τους ελληνες με λαθροισλαμια. Τα σωματα ασφαλειας εχουν εντολη να καταστειλουν τον αγωνα που κανουν οι κατοικοι κατα της ισλαμοποιησης και οχι των ισλαμιστων. Η μονη λυση ειναι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ των ελληνων σε ολη την χωρα ΤΩΡΑ γιατι αυριο θα ειναι αργα. Ολοι οι Ελληνες μια γροθια μακρια απο κομματοσκυλα που θελουν να διχασουν και να αποπροσανατολισουν.

      1. Το ότι οι αστυνομικοί είναι πιόνια το ξέρω…απλά είπα μπας και βγάλουν βτισβπαροπιδες αλλά προηγείται το πιν στο ΑΤΜ..για να καταστείλουν τον εθνικό ξεσηκωμό.

    19. ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΘΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΠΟΛΑ, ΕΙΤΖ, ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΊ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΆΝΕ ΒΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΝΟΗΤΙΚΑ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΝΟΗΜΑ.

    20. Αυτο που χρειαζεται ειναι να κλεισουν ολες οι ΜΚΟ οποιος ποιανεται να δασκαλευει τους καυμενους να εκτελειται αμεσα

    21. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΙΞΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ?

    22. ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ…………….Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ΛΑΘΡΟ- ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ, ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ………….

    23. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
      ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ , ΑΥΤΟΙ Η ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ (ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙ) ,
      ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

      1. Εσυ δεν εισαι ρε εξυπνακια που εξυμνουσες τη ΝΔ?
        Σιγα ρε μη φερουν και τα ΟΥΚ
        Κατι ηλιθιοι σαν και σενα πηγαν και τον ψηφισαν

        1. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Κ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΓΟΥΡΛΝΤ ΜΙΛΙΤΕΡΥ ΛΕΤΖΙΟΝ ?
          ΧΑΑΧΑΑΑΑΧΑ
          ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΟΥΚΙ…..
          ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ

    Comments are closed.