ΩΡΑ 16:02! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ…. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    50790789_2305634256335872_5762363711859720192_n

    Έντονη φημολογία αυτήν την ώρα στους διαδρόμους της Βουλής!Όπως μας μεταφέρει ο πολιτικός συντάκτης του makeleio.gr ο πρωθυπουργός αμέσως μετα την σημερινή ψηφοφορία θα προβεί σε ανασχηματισμό.

    Τόσο η κυρία Παπακώστα, όσο και η κυρία Κουντουρά, δεν θα είναι μέλη του νέου κυβερνητικού σχηματισμού ώστε κάνες να μην μπορεί να προσάψει το παραμικρό στις δυο γυναίκες. Με λίγα λόγια ψηφίζουν και την συμφωνία των Πρεσπών και χάνουν και τις υπουργικές καρέκλες. Τι θα πράξουν οι ίδιες οι οποίες πριν από λίγο πληροφορήθηκαν τις φημες αυτές θα το δούμε μέχρι σήμερα το βράδυ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ας ευχηθούμε ότι χειρότερο για όλη την κυβέρνηση….

    2. ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ! ΑΡΖ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ! ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ !

    3. ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ! ΑΡΖ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ! ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !

    4. Γενική απεργία, σχολεία, αγρότες, παντού, κλείσιμο βορείων δρόμων και συνόρων,
      παράλυσις συγκοινωνιών και εμπορίου.
      Όλοι να ξεχυθούν στους δρόμους, όπως Κάιρο!
      Τι θα κάνουν; θα κατεβάσουν στρατό; Μα αυτόν φοβούνται, τον Λοχία.

    5. Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

    6. ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ………… ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……

    Comments are closed.