ΩΡΑ 14:50! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ

    Κοινοποίηση:
    kyriakos_mitsotakis_pic

    Μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο Πρωθυπουργός σημειώνει πως θα θέσει το ζήτημα του επιμερισμού των βαρών στους υπόλοιπους αρχηγούς, προσθέτοντας πως θεωρεί απαράδεκτη την προσέγγιση ορισμένων κρατών-μελών ότι το μεταναστευτικό – προσφυγικό δεν συνιστά πρόβλημα,  αφήνοντας αιχμές για την στάση του Ματτέο Σαλβίνι, της Μαρίν Λεπέν και όλων εκείνων που προασπίζονται τα σύνορα τους

    Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιλέγουν να μην επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος εκφράζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Δηλαδή τι μας λέει με λίγα λόγια ο Πρωθυπουργός; Προετοιμαστείτε γιατί έρχεται νέο κύμα… και η καραμέλα που ακούμε όχι μόνο από τον ίδιο αλλα και την προηγούμενη κυβέρνηση είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της το πρόβλημα του μεταναστευτικού. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…  και ουσία, σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα της εισβολής στην Ελλάδα, καμία.

    Διαβάστε επίσης: ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

    Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως η Ευρώπη δεν εκβιάζεται με απειλές, αλλά παράλληλα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο ενός νέου μεταναστευτικού και προσφυγικού κύματος.

    Προσθέτει ότι η ΕΕ έχει υπάρξει «γενναιόδωρη» με την Τουρκία, όμως σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι οι αφίξεις στα νησιά του Αιγαίου έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

    Μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο Πρωθυπουργός σημειώνει πως θα θέσει το ζήτημα του επιμερισμού των βαρών στους υπόλοιπους αρχηγούς, προσθέτοντας πως θεωρεί απαράδεκτη την προσέγγιση ορισμένων κρατών-μελών ότι το μεταναστευτικό – προσφυγικό δεν συνιστά πρόβλημα.
    Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης
    Μιλώντας για τις εξελίξεις στη Συρία, ο Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει απαράδεκτη την Τουρκική εισβολή και προσθέτει: «Αποσταθεροποιεί την χώρα και προσφέρει ευκαιρία στους ηττημένους τζιχαντιστές να ανασυγκροτηθούν. Είναι ένας ακόμα παράγοντας αστάθειας που θα μπορούσε να προκαλέσει νέα πίεση από προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές».

    Στη συνέντευξη του στη Σαντάλ Βαλερί, διευθύντρια του γραφείου του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) στην Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στα 3.000 έως 4.000 ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται στην χώρα μας, αναφέροντας ότι δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους εταίρους να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο αλληλεγγύης ώστε να βοηθήσουν την Ελλάδα.

    Προτεραιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι να επιταχυνθεί η διαδικασία ασύλου και όσοι δεν δικαιούνται άσυλο να επιστρέφουν στην Τουρκία, δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, αποσαφηνίζοντας πως απαιτείται περισσότερη Ευρωπαϊκή βοήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται συγκεκριμένα σε τεχνολογικές υποδομές για την ταυτοποίηση πλοιαρίων πριν καν αποπλεύσουν από τα Τουρκικά παράλια και τη δυνατότητα επικοινωνίας με την Ακτοφυλακή της γειτονικής χώρας ώστε οι βάρκες να ακινητοποιούνται πριν φτάσουν στα Ελληνικά ύδατα.

    Με αφορμή, τέλος, τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών της Κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει πως «η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης» μετά από μια δεκαετία κρίσης. «Είμαστε έτοιμοι, η ισχυρή ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει» τονίζει ο Πρωθυπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οτι ελεγε ο Τσιπρας για καποιες Ευρωπαικες χωρες, που δεν θελουν να δεχτουν λαθρομεταναστες, τα ιδια λεει και ο Μητσοτακης!!!!!!!! Οτι πρεπει να παρουν το ποσοστο λαθρο που τους αναλογει, οτι δεν δειχνουν την αλληλεγγυη που πρεπει και πρασινα αλογα!!!!!!!! Οι ανωτερω Κοι δεν μπορουν να καταλαβουν, οτι υπαρχουν και πατριωτες ηγετες, που σκεπτονται τον λαο τους και τις χωρες τους και δεν θελουν να γινουν, οπως καταντησε η Ελλαδα με τους λαθροεισβολεις, οι οποιοι δημιουργουν χιλιαδες προβληματα οπου εγκατασταθουν!!!!!!!!! Λενε λοιπον και ξαναλενε οι ανωτερω το ιδιο τροπαριο, αντι να κλεισουν επιτελους τα συνορα και να απελασουν ολους τους λαθρο να ξεβρομισει η χωρα!!!!!!!!

    2. Ποιες οι σχέσεις αυτής της οικογένειας με αποσχιστικούς κύκλους που θέλουν ανεξάρτητη Κρήτη; Γιατί όλοι οι λαθρό μεταφέρονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά όχι στην Κρήτη;;;

    3. Κουλη μαθε τον ορισμο μεταξυ προσφυγα. λαθρομεταναστη και ο Ελληνας προσφυγας ηταν που τον εδιωξαν οι τουρκοι και ηλθαν στην Ελλαδα μια γλωσσα και μια εθνοτητα και ορθοδοξοι Χριστιανοι βερα ΕΛΛΗΝΕΣ. Εδω εχουν ελθει 82 εθνοτητες απο ολα τα μερη του τριτου κοσμου με 100 γλωσσες και διαλεκτους, που οι περισσοτερες χωρες που εχει ολος αυτος ο συρφετος δεν ειναι εμπολεμες για να τους ονομαζεις ολους Προσφυγες,εκτος απο την Συρια εμπολεμη ζωνη,ολοι οι αλλοι ειναι καθε καρυδιας καρυδι και ειναι λαθρομεταναστες ουτε μεταναστες οπως τους αποκαλεις ,γιατι απο παλια ο μεταναστης περνουσε πριν μπει στην χωρα απο γιατρους μεχρι και τα δοντια τους κοιτουσαν και εαν σου εβρισκαν οτιδηποτε σε ξαποστελναν πισω,απο εκει που ηλθες,το ιδιο γινεται και στο Ελλαδισταν ολους αυτους τους κραταμε οτι και να εχουν και στελνουμε τα Παιδια μας τους επιστημονες μας εξω απο…..εκει που δεν θα ελθουν, ποτε εδω στην καποτε ωραια Ελλαδα μας!!!!!!!

    4. Ειναι δυνατον να περιμενεις να σε σωσουν αυτοι που σε καταστρεψαν;
      Κανενας μπροσταρης δεν θα βγει Ζαγκλοτα 1400 χρονια ρωμαιοκρατιας με εβραικο σκοταδισμο και τα 400 χρονια τουρκοκρατιας μας σακατεψαν ασχημα. Πλεον ο Ελληνας εχει γινει ενα αβουλο προβατο που κοιταει πως θα φαει και θα πιει.

    5. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ οι σαλβινι λεπεν και αλλοι εχουν τσαγανο στην χωρα τους δεν ειναι σαν και σας υπο. ξυπνα δεν κανεις για το τιμονι αντε να παιξεις με τα αλλα παιδακια

    6. Μητσοτακη κανεις πως δεν ακους και δεν βλεπεις.
      Στην πλειοψηφια οι ψηφοφοροι της Νεας Δημοκρατιας ειναι κατα της λαθραιας εισβολης μεταναστων στη χωρα μας.Μην νομιζεις οτι μπορεις να τους κοροιδευεις για πολυ.
      Μπορει να μην ψηφισαν οι περισσοτεροι “ακραια” κομματα, αλλα την επομενη φορα δεν θα σου χαριστουν.
      Και κατι αλλο για να μην ξεχνιωμαστε…Δεν υπαρχουν Προσφυγες..ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ειναι..

    7. Τον κακό του τον καιρό .4000 ασυνόδευτοί νταγλαράδες χωρίς χαρτιά που βρήκαν τα χρήματα για τους λαθροδιακινητές μπορεί να μας πεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Όλοι τους είναι στο σχέδιο για την ισλαμοποίηση της χώρας και ο λαός κοιμάται ήσυχος. Θέλω να πιστεύω ότι το λαθρομεταναστευτικό θα ξυπνήσει τον κόσμο και θα αλλάξει μυαλά στην κάλπη. Βέβαια το θέμα είναι τι θα γίνει αυτά τα 4 χρόνια που πάνε χαμένα, όπως και τόσα άλλα μετά την μεταπολίτευση. Κανένας πατριώτης υπάρχει να φτιάξει ένα πραγματικά δεξιό κόμμα για εμάς που δεν έχουμε τι να ψηφίσουμε;;;;;;;;

    8. κοννομαει το μασσονικο βλαμμαινο τρεις ΜΚΟ και ποσες αλλες ακομη εχει η διαβολοοικογενεια του ενα κουμμουνι του κερατα ειναι και δεν διαφερει καθολου απο τα σκουληκια του Συριζα…κατεξοχην ανθελληνας τρεχει να βολεψει με το αζημειωτο βεβαια τα αγαπημενα του μεμετια ως γνησιο σκυλακι του Σορρος……………..

    9. Το σχέδιο Coudenhove – Kalergi εκτελουν οι μαριονετες της ΝΔ και του συριζα πρεπει να ειναι καποιος φουλ κομματοσκυλο για να μην το εχει καταλαβει και οι οποιες δηθεν κινησεις που κανουν ειναι για να ριχνουν σταχτη στα ματια. Το θεμα ειναι οχι τη κανουν οι ξεπουλημενοι ηγετες αλλα ο αποχαυνωμενος και ευνουχισμενος νεοελληνας. Οι νεοελληνες εχουν γινει ευαισθητουληδες, μισουν τα οπλα, εχουν γινει ζωοφιλοι και ανεβαζουν σελφι με σκυλακια, γατουλες και σκιουρακια και μετα απορουμε που εχουμε γινει καρπαζοεισπρακτορες ακομη και των σκοπιανων. Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα της ελλ. κοινωνιας η μαλθακοποιηση του νεοελληνα. Η ελλαδα σημερα οπως και το 21 χρειαζεται νικηταραδες και μεις εχουν τζεισον αντιγωνη γι’ αυτο θα μας σφαξουν στο γονατο τα τζιχαντια.

      1. Αγαπητέ συνελληνα, Έλληνες με φλόγα στην ψυχή για να πολεμήσουν υπάρχουν,
        έναν μπροστάρη αρχηγό θέλουμε,όπου το πάθος και η αγάπη για την πατρίδα
        να γίνει φλόγα και πυρκαγιά και να κατακάψη σκουπίδια και παράσιτα!

    Comments are closed.