ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    makeleio.gr γεν υπεθα γεα

    Κυριολεκτικά με απίστευτο τρόπο εξελίσσεται το μέγα εθνικό σκάνδαλο, της υποδοχής-φιλοξενίας και εγκατάστασης των παράνομων αλλοδαπών μεταναστών: Μετά το ΠΝ το οποίο θα διαχειριστεί 10 εκατομμύρια ευρώ για να τους στεγάσει ανατέθηκε στην ΠΑ έναντι ανάλογου ποσού η επίπλωση των σπιτιών των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών!

    Όπως ανακοινώθηκε,  ολοκληρώνεται η προμήθεια… 800 οικίσκων από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, έναντι του ποσού των 10 εκατ ευρώ, που προορίζονται για “αποθήκευση και μελλοντική χρήση σε δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών”!

    Του Γιάννη Πετρίδη

    Με χθεσινή απόφαση του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεωργίου Καμπουράκη ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου και η μεγάλη αυτή προμήθεια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εισέρχεται στην τελική της φάση.

    Ναυτικό και Αεροπορία είναι οι φορείς που θα χρησιμοποιηθούν για την διάθεση των κονδυλίων τα οποία τα δίνει η ΕΕ

    Βέβαια η ΕΕ απαγορεύει ακόμα και την διάθεση έστω και ενός ευρώ για την άμυνα της χώρας και έχει καταστρέψει την ναυπηγική βιομηχανία της χώρας με την γνωστή υπόθεση προστίμου στα ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαραμαγκά).

    Αλλά για να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να «ανακουφιστούν», με όποια έννοια θέλετε πάρτε το, οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν είχε κανένα πρόβλημα η ΕΕ.

    Το γεγονός ότι είναι κονδύλια της ΕΕ δεν σημαίνει τίποτα διότι ουδείς θα αποζημιώσει το ΠΝ και την ΠΑ και εν εκτάσει τους Έλληνες πολίτες για τις χιλιάδας εργατοώρες και τις δαπάνες που θα γίνουν, για το συγκεκριμένο έργο.

    Και σε τελική ανάλυση ποιος είπε ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για να διατηρούμε Ένοπλες Δυνάμεις και αυτές αντί να απασχολούνται με την ασφάλεια της χώρας απασχολούνται ως χτίστες, επιπλάδες, φιλιππινέζες των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ρε πάτε καλά ρε….. Μέγα σκάνδαλο αυτό? Αυτό? Αυτό είναι αναμενόμενο όταν το ΠΝ και η ΠΑ καθήλωσαν μια ολόκληρη μοίρα με τα p3 για να αλλάξουν αεροπλάνα και να πέσουν λεφτά κάτι από το τραπέζι δεν είδα να γραφτεί κατι. Και σαν να μην έφτανε αυτό αεροπλάνα τελικά δεν πήραμε με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουμε την περίπολο του ΝΑΤΟ σε ανατ Μεσόγειο και Βαλκάνια και ξέρετε ποιος τα την έπαιρνε ….. Από ένα τέτοιο ΠΝ και μια τέτοια ΠΑ τι καλύτερο? Και για να τα λέμε και σωστά από τέτοιες διοικήσεις τι καλύτερο να περιμένεις

    2. Στα κονδύλια της ΕΕ συμμετέχει και η Ελλάδα αναλογικά. Κοινώς η Ελλάδα πληρώνει μεγάλες εισφορές στα κοινοτικά ταμεία όπως όλα τα κράτη – μέλη. ‘Αρα πάλι μείον βγήκαμε…Κατασχέσεις και υπερφορολόγηση εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρορποίκων, Τι κάθεστε μωρέ, πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας.

    3. Καμμια εντυπωση δεν μου προλαλει ..γι αυτη την δουλεια τους βαλανε σε αυτες τις θεσεις ποτανακια των σιωνιστων ειναι καμμια σχεση με τα συμφεροντα της Ελλαδος

    4. Μην ξεχνατε και τι υπεγραψε, ο τσιπρας, στο Μαρακες! Ετσι;;;

    5. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Η ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ??? ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΝΩ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ??” ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ

    6. Καμπουρακης…………….. Κριτικο μασσονοσκυλο Χανιων τη περειμαινεται απο μασσοναρια????

    7. ο στρατος ειναι του ΝΑΤΟ δεν ειναι ελληνικος παρτε το χαμπαρι δουλευουν για τα συμφεροντα του διεθνους σιωνισμου…..κοπροσκυλα βολαιμενα στα αστοικα κεντρα να ξυνουν τα τ….ττοια τους να αρπαζουν τις μοισθουλαρες τους …….ΚΑΦΕΝΕΙΑ που πληρωνουμε ολοι εμεις οι αγριος πετσοκομμενοι φορολογικα ελληνες ΔΩΣΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ…ΑΚΑΠΝΟΙ ΓΑΛΩΝΑΔΕΣ γραφιαδες κυφηνες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η παρτι τους ΠΩς ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΤΖΑΜΠΕ ΣΤΙς ΚΑΦΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕς ΤΟΥς..Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΣΤΟΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΑ…………..ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΞΕΣΚΑΤΩΣΤΡΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΖΙΧΑΤΙΣΤΩΝ………………….40 ΠΑΡΑΒΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    8. Από που και ως που λέγεται πολεμικό ναυτικό,πολέμησαν κάπου και δεν το μάθαμε?
      Αν πάτε στις καφετέριες είναι γεμάτες δημόσιους υπαλλήλους και κυρίως ένστολους.Φρέντο,τα καλύτερα αυτοκίνητα και μηχανές στην υγειά των κορόιδων.Τώρα εκτελέστε την εχντολή πεολειχία σε αλλοδαπούς και σκασμος.

      1. δεν το ξερεις με μια ταυτοτητα ολοι οι κωλοδημοσιοι πανε και παιρνουν τελευταια μοντελα μηχανες και αυτοκινητα μονο με ταυτοτητα αρκη πουνε δημοσιοι…..Για τα μπαζα ειναι δημοσιουπαλληλακια του κωλου…..τιποτε παραπανω

    9. Δε θέλατε Χρυσή Αυγή επειδή ήτανε των άκρων. Φάτε τώρα μαντίλα κι αραπιά στο κώλο. Η δημοκρατία είναι μιά πολυτέλεια μεταξύ όμαιμων για ακαδημαική ιδεολογική αναζήτιση. Όταν χάνεται θρησκεία και φυλή μας κάνει ζημιά.

      1. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΙ

      2. Δεν είναι αστείο που είσαι οπαδός του κόμματος που ασπάζεται τον εθνικοσοσιαλισμο ενώ επί Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος πιθανότατα θα οδηγούνταν στο Νταχάου λόγω εμφάνισης που δεν παραπέμπει σε φυλετικά ανώτερο ανθρωπο, όπως κ ο Λιάκος που ανθρωποφυλετικά σε Μαγκρέμπ παραπέμπει.. κ εσύ φίλε μου αν είσαι χοντρουλης, κοντός κ μελαχρινός ( όπως τόσοι Έλληνες) ζωή δεν θα χες στο Γ Ράιχ.

    10. ….ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???…ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.??..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ??….ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ???….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΦΘΑΝΕΙ!!….ΜΟΛΥΒΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ….ΔΕΣ ….ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ!!!

    11. Άπαξ προδότης, πάντα προδότης Αλήτες προδότες πολιτικοί

    12. Οι φιλιπινεζες των λαθροορκ!!Περαστικα ραγιαδες

    13. Ειναι αυτος ο στρατος της Ελλαδος φρουρος
      πως τον καταντησαν να ειναι φρουρος των λαθρομεταναστων και καταλυτης του Ελληνικου Εθνους.
      Σε λιγο τιποτε δεν θα θυμιζει Ελλαδα,αλλα θα ειναιενα συνοθυλεμα εθνων.
      Πως μας καταντησαν οι προδοτες πολιτικοι ηγετες.

    14. Όταν το “Να υπερασπίζομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας” ποδοπατείται απο το ” υπακοή στο σύνταγμα και τους νόμους του κράτους” έχουμε αυτά τα γεγονότα.
      Λυπάμαι αλλά αυτό ονομάζεται.. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..με ότι συνεπάγεται..

    15. Αυτο σημαινει την ητα της Ελλαδος και την ολοκληροτικη υποδουλωση στους λαθρο.
      Επικοισμο της Ελλαδος με καραβανια των λαθρομουσουλμανων
      και αν περιμενει καποιος οτι καποτε θα παν να χαθουνε απο δω ειναι γελασμενος
      μαλλον εμας θα αφανισουν απο προσωπου γης μαζι με την Ορθοδοξια.
      Αισχος και καταρα σε οσους υπονομεψαν το εθνος και την Ορθοδοξια.
      με αντιρατσιστικους νομους και ανεγερση τζαμιων και βεβυλωση ορθοδοξων Ναων και κρεμισμα Σταυρων.
      Η καταρα του Θεου στα κεφαλια τους και στα Τεκνα τους.

    16. Πως σκοπεύουν να αντιδράσουν οι Αρχηγοί των Σωμάτων σε αυτό το οικονομικό μέτρο απώλειας εθνικής κυριαρχίας σε εσωτερικό επίπεδο?
      Μήπως πρέπει κάποιοι ομογενείς να τους δώσουν περισσότερα αργύρια για να ξαναγίνει η Ελλάς όπως το 1980 ?

      1. εδω δωσανε ολοκληρη Μακεδονια χωρις φυλλο να κουνηθει στα υπολοιπα θα κολλησουν οι προδοτες????

    17. Για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες, δεν έγινε αυτό ποτέ! Οι Έλληνες να μάθουν που να ρίχνουν την ψήφο τους (έστω και για εκφοβισμό) του πολιτικού κατεστημένου!!!

    Comments are closed.