ΩΡΑ 14:10! ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΔΟΥΡΑΙΟΥΣ” – “ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ”;

    Κοινοποίηση:
    polakis-mytarakis

    Έντονη συζήτηση για τα… κατσαριδοκτόνα είχε ο Νότης Μηταράκης με τον Παύλο Πολάκη στο με αφορμή τις καταγγελίες του πρώτου πως βρήκε στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας φωλιές με κατσαρίδες.

    Οι κατσαρίδες σε υπουργείο για τις οποίες έκανε λόγο ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης, προκάλεσε την αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Πολάκη. Κατά τη συνάντησή τους στο εντευκτήριο της Βουλής, ο κ. Πολάκης είπε στον κ. Μηταράκη: «DTT (εντομοαποθητικό) έχεις;»

    «Εγώ δεν έγραψα προσωπικά για κανέναν. Δεν κατάλαβα γιατί θιχτήκατε όλοι», απάντησε ο κ. Μηταράκης προκαλώντας την αντίδραση του Παύλου Πολάκη: «Στο σπίτι σου δεν έχεις κατσαρίδες; Είναι η εποχή που βγαίνουν οι κατσαρίδες τώρα. Δεν έχεις στο σπίτι σου;», επέμεινε ο κ. Πολάκης. «Δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρατε όλοι προσωπικά. Μάλλον σας ενόχλησε», πρόσθεσε ο κ. Μηταράκης.

    «Άφησες υπαινιγμούς ότι είμαστε βρομιάρηδες και Μαδουραίοι», τόνισε ο κ. Πολάκης με τον ζωντανό διάλογο να τελειώνει κάπου εκεί. Λίγα μέτρα μακρύτερα ο κ. Πολάκης έπεσε πάνω στον Άδωνη Γεωργιάδη. Κι ενώ οι περισσότεροι ετοιμάστηκαν για ένα θερμό επεισόδιο, ο κ.Πολάκης χαιρετήθηκε με τον κ. Γεωργιάδη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Όχι ρε γύφτε Πολάκη, στο σπίτι μας δεν έχουμε κατσαρίδες γιατί είμαστε νοικοκυραίοι και λάμπει από καθαριότητα! Ρε τους καράγυφτους βγαίνουν κι από πάνω ότι προσβάλλονται. Ώρε μπόχα που θα χει το σπίτι τους! Πρόβατα οι κατσαρίδες θα είναι και οι αρουραίοι θα κάνουν πάρτι. Ακούς εκεί το καλοκαίρι βγαίνουν οι κατσαρίδες! Ε, βέβαια, άμα τους αφήνεις τα DELIVERY, εκτροφείο θα είναι το σπίτι… Σκατιάρηδες με τις βρωμιάρες που έχετε για γυναίκες!

    2. Το πόσο πατριδοκάπηλοι και πολιτικοί απατεώνες είναι στην «πατριωτική» ΝΔ φαίνεται (και) από την πραγματική στάση που κρατά το κόμμα αυτό στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να λέει ξεκάθαρα γι αυτήν ότι έχει λύσει τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών σε μεγάλο βαθμό! Θεώρησε, επίσης, δεδομένη και προφανώς εφαρμόσιμη από την κυβέρνηση της ΝΔ την (προδοτική) Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ δεν βρήκε λέξη να πει ή να υπονοήσει καν για τον ξεκάθαρο αλυτρωτισμό που επιδεικνύουν τα Σκόπια.

      Κατά ορισμένες ιστοσελίδες μάλιστα (gr.eyronews.com και naftemporiki.gr) ο Βαρβιτσιώτης φέρεται ότι ανέφερε τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»! Όλα αυτά συνέβησαν στο συνέδριο του «Economist», εκεί όπου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κάθισε στο ίδιο πάνελ με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρώφ, ενώ προηγουμένως είχαν θερμή χειραψία… Τώρα που οι κάλπες αποτελούν πια παρελθόν, η ΝΔ θα δείχνει ολοένα και πιο συχνά το αληθινό πατριδοκάπηλο-ανθελληνικό πρόσωπό της.

    3. ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΘΝΟΒΟΣΚΟΙ…….

    4. Χίο κάνε ένα ερευνητικό ρεπορτάζ για απεντομοσεις και μυοκτονιες υπουργείων να δούμε πόσο κοστίζουν.

    5. Ένας υπουργός επί ΠΑΣΟΚ έκανε απεντομωση στο υπουργείο του που κόστισε 90 εκατομμύρια(δραχμές).
      Η εταιρία πού ανέλαβε το έργο εισεπραξε18.Ο νοων νοειτω.

    6. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.2.9% και ανεβαίνουμε!ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!ΖΗΤΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗΧΟΥ!ΖΗΤΩ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!ΕΓΕΡΘΗΤΙ!ΧΑΙΛ!

      1. ζητω και ο κωλος σου ρε πεταμενε ραγια!!Κουλη και αλεξη γαμιουντε οι αντρες σας!!

    7. Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΧΕΙ & ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΧΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ , ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ & ΧΟΛΕΡΑ
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ , ΕΚΑΝΕ & ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΦΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΩΤΑΜΕ , ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

    Comments are closed.