ΩΡΑ 13:45! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ “ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-synenteuxi-typou-696x354

    Στη δημοσιότητα σήμερα η τρίτη έκθεση αξιολόγησης της Κομισιόν υπό το πλαίσιο της Ενισχυμένης Εποπτείας, στην οποία αναφέρουν πως οι προεκλογικές παροχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν πάνω από 1% του ΑΕΠ, δηλαδή περισσότερο από 1,9 δισ. ευρώ.
    Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρεται πως «η έκθεση των θεσμών σημειώνει ότι η Ελλάδα έκανε λογική εκκίνηση στο περιβάλλον μετά το μνημόνιο από τον Αύγουστο του 2018, αλλά βρίσκει ότι η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων επιβράδυνε τους τελευταίους μήνες και ότι η συνοχή κάποιων μέτρων με δεσμεύσεις που δόθηκαν στους Ευρωπαίους εταίρους δεν είναι εξασφαλισμένη και θέτει κινδύνους για την επίτευξη των συμφωνημένων δημοσιονομικών στόχων».

    Εβλεπαν τρύπα 1,9 δισ. ευρώ για το 2019
    Υπενθυμίζεται πως εδώ και κάποιες ημέρες οι πληροφορίες από το ευρωπαϊκό στρατόπεδο επέμεναν ότι το κόστος μόνο για το 2019 υπολογίζεται σε 1% του ΑΕΠ, δηλαδή περίπου 1,9 δις ευρώ και αναλύεται ως επίπτωση 0,4% του ΑΕΠ από τις 120 δόσεις και 0,6% από τις παροχές.

    Το κόστος για το 2020 ανεβαίνει ως το 1,5% του ΑΕΠ, αν και η συζήτηση επ’ αυτού θεωρείται εξαιρετικά πρόωρη, καθώς θα αποτελέσει αντικείμενο των συζητήσεων το Σεπτέμβριο, ο οποίος θεωρείται εκ προοιμίου εξαιρετικά κρίσιμος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αχισανε οι μαλακίες για να φέρουν το ΑΜΕΑ και να μας πετάξουν το μνημόνιο νούμερο 4 σιγά τα λεφτά που μοίρασε το μαλακισμενο ψίχουλα είναι μπροστά σε αυτά που μας πήρε που κακό ψοφο να έχει ο μαλακας.Οχι ότι το ΑΜΕΑ είναι καλύτερο Αυτό θα μας αποτελειώσει

    2. ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ Π[ΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ……….

    3. Φράγκο να μην μείνει, μακάρι, να μείνουν στον δρόμο οι ελληνάρες, αφού εν γνώσει τους στηρίζουν κόμματα που τα δίνουν όλα σε Δημόσιο, ενοικιάκηδες, τσιφλικάδες, συνταξιούχους, μηκυό, λάθρο, επιδοτάκηδες και γενικότερα σε αντιπαραγωγικούς. Καλά τους κάνει ο σύριζας και τα πασοκοκουμμούνια και οι ψευτονουδούδες!

    4. ΚΑΡΙΟΛΑΣ σαμπος απο την τσεμπη του τα εδωσε ο τομαρος

    5. Αντε ρε μακελειό σοβαρά? Για τα “ψίχουλα” που μας τσαμπουνας τόσο καιρό εκτροχιαστηκε η χώρα? Μήπως θέλετε επιστροφή σε υποκατώτατους μισθούς για τόνωση του “πατριωτικου” σας αισθηματος? Αβάντα σε κουλη και κομισιον για να πεθάνει ο κόσμος στη ψάθα, εύγε πατριωταρες

      1. H χούντα 1967-74 και η χ.α. φταίνε σύντροφε…
        H δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα,
        έχει μόνο έξοδα…
        άαα έχει και φόρους, πολλούς φόρους!!!

        1. Χούντες, δικτάτορες κούληδες και τσίπρες ονειρεύονται όσοι έχουν μεσσιανικά σύνδρομα. Δεν κλέβουν τα πολιτεύματα αλλά αυτοί που τα εφαρμόζουν. Και αλλού υπάρχουν δημοκρατίες αλλά λειτουργούν (τουλάχιστον καλύτερα από αυτό το κατάντημα). Στο τέλος αντί να συμφωνούμε στα αυτονόητα καθόμαστε σα μαλάκες να βριζόμαστε στα φόρουμ για να κονομάει ο κάθε καιροσκόπος που σας πουλάει πατριωτισμό – με το αζημίωτο φυσικά –

      2. υποκατώτατους μισθούς……εδωσε ο φιλος σου ο τσιπρας,εκτως και αν το μυαλο που κουβαλας είναι κι αυτό υποκατωτατο συριζαιε απλυτε.

        1. Φίλο να τον κάνεις εσύ, εγώ δεν είχα ποτέ προνόμια και πάρε δώσε με δημόσιο οπότε κράτα τον να τον φας και τον τσίπρα σου και τον κούλη σου. μάγκα με το πληκτρολόγιο.. Σε καταντήσανε λάτρη των μνημονίων, σου λένε ότι θα καταρεύσει η χώρα άμα πας να σηκώσει κεφάλι ένα εκατοστό και συ το χαβά σου. Οι ταμπέλες που βάζεις δε με αφορούν γιατί καμία από αυτές τις κουφάλες δεν ψήφισα. αν πας στον κούλη εσένα να βαρένει η συνείδησή σου. τροχάδιν τώρα στον μοσχοβισί να σας πει πόσο γρήγορα θα έρθει η ανάπτυξη μόλις έρθουν στην εξουσία αυτοί που γλένταγαν με τα φράγκα σας όλα αυτά τα χρόνια ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΑ.

    Comments are closed.