ΩΡΑ 12:10! “ΜΠΟΥΡΔΕΣ” ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ

    Κοινοποίηση:
    mas-afora-olous

    Μπορεί για πολλούς η Ελλάδα να βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης, ωστόσο η πραγματικότητα για τους έλληνες πολίτες είναι σαφώς διαφορετική.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, πολλοί Έλληνες πνίγονται σε βουνά από χρέη σε μια κατάσταση που δε δείχνει να βελτιώνεται κι ενώ την ίδια στιγμή η ανεργία βρίσκεται στο 18,5% και είναι από τις υψηλότερες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Μπορεί μετά από χρόνια οικονομικής ύφεσης και λιτότητας, η χώρα «βλέπει» τον χρηματιστηριακό της δείκτη να αναβαίνει 26% το 2019, ενώ πέρυσι η Ελλάδα σημείωσε τα καλύτερα επίπεδα οικονομικής ανάπτυξης από το 2007, ωστόσο παράλληλα, πολλοί δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τα δάνειά του με αποτέλεσμα να χάνουν τα σπίτια τους.

    Από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2010, περισσότερες από 87.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν χρεοκοπήσει, ενώ το εισόδημα των νοικοκυριών έχει συρρικνωθεί κατά 14,5%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

    Περίπου 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι ή σχεδόν το 37% του πληθυσμού, οφείλουν στο κράτος 104,4 δισεκατομμύρια ευρώ, αριθμός τριπλάσιος από τις οφειλές του 2010 που άγγιζαν τα 32,5 δισ. ευρώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Και βεβαια εχουμε αναπτυξη.Ισοπεδωσε τη μεσαια ταξη,κανοντας αναδιανομη πλουτου.Δηλ.οι τεμπεληδες και τα χωρις προσοντα οντα ταυτιστηκαν με τους εργατικους .Ετσι, ο “πασα” ενας αεργος,τεμπελης,γυφτος,εισαγομενος,…εχει πληρη προσβαση στην υγεια.Αυτοι ,που δικαουνται ,πληρωνουν επι πλεον και τα γαμ@@@.Βεβαια, υπαρχουν και οι διακεκριμενοι φοροφυγαδες των προηγουμενων ετων.Τα παιδακια τους την βγαζουν καθημερινα στα καφο-ωδεια με το λιπος του πατερα τους.Και στις επομενες εκλογες,επειδη εχουν καλομαθει,παλι συριζα θα ψηφισουν.Ο μεγας καρανικας και Σια θα χασουν τα κεκτημενα τους?Κουλη δεν τραβας!..

    2. Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ
      ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ
      ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ
      ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    3. Καλά να πάθουν οι Έλληνες, αφού πάνε και τους ψηφίζουν. 9 χρόνια μνημόνια έχουμε, παίρνουν τα λεφτά μας με το παράνομο και ληστρικό ένφια και τα δίνουν στους δανειστές, μας έβαλαν σε εποπτεία έως το 2060, και το 80% από ότι φαίνεται στις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον, θέλει ακόμα τη παραμονή της χώρας στο ευρώ. Καλά να πάθουν λοιπόν.

      1. ΔΕΝ τα δίνουν στους δανειστές,

        τα δίνουν στους τσιγκάνους, γύφτους, μοϊκανούς
        και τους εν γένει συριζο-αλλοδαπούς ψηφοφόρους τους…

    4. δεν λογαριάζεις την περίθαλψη των λαθρομεταναστών στα έξοδα, τότε με 17 δις αυξημένο χρέος βρίσκεις και πλεόνασμα, αλλά ο Γραικός θα πάει και θα ψηφίσει 93% τόξο.

      1. Η λύση πότε ιστορικά δε δόθηκε από εκλογές και από την πλειοψηφία του λαού. Πάντα και παντού, λίγοι πατριώτες πήραν τα άρματα και είτε με το καλό είτε με το κακό επέβαλαν την τάξη. Η δημοκρατία επιτρέπει στον κάθε ψυχοπαθή παρτάκια να έχει άποψη για το σύνολο. Βάλε και την προπαγάνδα που κατευθύνει το πόπολο και φτάνεις στο μηδέν. Μόνο ένας νέος Παπαδόπουλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι αλοιφή για κάλους.

    Comments are closed.