ΩΡΑ 12:02! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΔΩΣΕ ΟΡΚΟ ΝΑ…

    Κοινοποίηση:
    tora

    Την πλήρη στήριξή του στο πάγιο αίτημα της Ελλάδας για να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην χώρα μας εξέφρασε χωρίς περιστροφές ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ επισκεπτόμενος το Μουσείο της Ακρόπολης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και την σύζυγό του Σίσσυ.

    «Όχι μόνο συμφωνώ στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα αλλά θα έχετε και την υποστήριξή μας, επειδή κι εμείς έχουμε πολλά δικά μας του κινεζικού πολιτισμού έξω από τη χώρα και προσπαθούμε να γυρίσουν στην πατρίδα τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ προς τον Προκόπη Παυλόπουλο.


    Τη δήλωση αυτή έκανε ο Πρόεδρος της Κίνας μπροστά από τις Καρυάτιδες στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο οποίο ξεναγήθηκε για μία ώρα σήμερα. Στο σημείο αυτό, στο κέντρο του Μουσείου, όπως το χαρακτήρισε ο Έλληνας Πρόεδρος, ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε την υποστήριξη του Κινέζου ομολόγου για την επιστροφή από το Βρετανικό Μουσείο, των Γλυπτών: «Η θέση των Γλυπτών είναι εδώ και όχι στο βρετανικό μουσείο. Τα κρατάνε παράνομα. Ζητάμε την υποστήριξή σας» είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πάλι καλά πού ο Πακης δέν άρχισε τό παραμύθι γιά τo διεθνές δίκαιο για την επιστρoφη τών γλυπτών . Ο Mao Juniior εκσνε τις δηλώσεις περί επιστροφής γιατί και οι Κινέζοι έχουν λαμβάνει από αυτά που τους έκλεψαν οι Αγγλοι !!!

    2. να σου ερχεται ο κινεζος προεδρος και να τον υποδεχεται ο κουλης και ο πακης δυο ανθρωπακια που ουτε για να τους χεζεις στη μουρη δεν κανουν. να παμε ως χωρα να συνομιλησουμε με ισραηλ και αιγυπτο και να στελνουμε τους βλακες και ανθελληνες τσιπρα και μητσοτακη για συνομιλιες με σισι και νετανιαχου. καταντια

    3. Θελουμε κινέζους . Έχουν balls μεγαλύτερα . Οι μωαμεθανοί καφροι τους τρέμουν , όσο τρέμουμε εμείς οι ευνουχισμένοι τους μωαμεθανους καφρους

    4. Προκοπης ο Ανεπροκοπος, ο γυμνοσαλιαγκας ειναι λιγοτερο γλοιωδης απο τον ετσι.

    5. Τα γλυπτά τα έρθουν στην Ελλάδα οταν η Ελλάδα θα κατοικείται και θα διοικείται από τι νέα τάξη πραγμάτων με δίχως Έλληνες. Δεν το πιστεύετε ;;;;;;; Καλά!!!! Όταν ξυπνήσετε θα είναι πολύ αργά.

    6. Μαζί με τα γλυπτά του Παρθενώνα ο Πάκης ζητάει και όλους τους λαθραίους του σύμπαντος να έρθουν στην Ελλάδα….

    7. πως γίνεται οι φελλοί να βρίσκονταν πάντοτε ψηλά , ο ποιο άχρηστος υπουργός να τον κάνουν κάποιοι πρόεδρο δημοκρατίας , λέω ψέματα ?
      ο ΠΑΚΗΣ δεν είναι αυτος που διόρισε στο δημόσιο 400-500 χιλιάδες συμβασιουχους ? και τίναξε την πάγκα στον αέρα ? δεν είναι αυτός που επέτρεψε να καταστραφεί το κέντρο της Αθήνας με την ανικανότητα του το 2008 ? δεν είναι αυτός που το να πατάει κάποιος μολότοφ σε αστυνομικό γίνεται αυτομάτως εθνικός ήρωας ?
      ΔΟΞΑΣΤΕ τον ΠΑΚΗ οτι ποιο άχρηστο υπάρχει στον πολιτικό κόσμο

      1. και αυτος που ευχαριστησε τους λαθροεισβολεις που ηρθαν να εξοντωσουν και να αλλοιωσουν οσους εναπομειναντες Ελληνες υπαρχουν ακομα(εχουμε και πολλους μουλους ηδη)

    8. Δόξα τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμωνα που Γιορτάζει σήμερα!!!!

    Comments are closed.