ΩΡΑ 11:38! EINAI ΟΡΙΣΤΙΚO! TΕΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

    Κοινοποίηση:
    tora

    Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων
    Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρρίδης κι ως εκ τούτου διαλύεται η ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

    Ο κ. Σαρρίδης έστειλε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του πριν λίγο στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

    Περισσότερα σε λίγο..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Θα θελάνε πολλοί να διαλυθεί.
      ΑΘΗΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

    2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΚΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ, ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΑΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΟΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ! ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

      1. Σιγα μωρε πια που ολα τα κομματα γινανε για να κανουν το αναχωμα στη Χρυση Αυγη.Ο Λεβεντης ειχε κανει το κομμα απο το 1990,απο τοτε που ο Παππας φοραγε τα φεσια των SS κι ο Μιχαλολιακος εγραφε ποιηματα στο Χιτλερ και τον Εωσφορο.Ρε διαβαστε και τιποτα αλλο ,ψαξτε λιγο,που τρωτε αμασητο το σανο και παπαγαλιζετε οτι λεει η σελιδα της ΧΑ κι ο Μπουζουκολιακος.Αυτος τσεπωνει 100000 το μηνα απο τους μισθους τους δικους του,της γυναικας του,και τα νταβατζιλικια απο βουλευτες,στελεχη κλπ.Σας τα λεει αυτα;

    Comments are closed.