ΩΡΑ 10:23! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜ@ΤΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Κλειστό το κέντρο της Αθήνας αυτήν την ώρα!

    Λίγοι, στα δάχτυλα των χεριών μετρημένοι συνδικαλιστές και άλλα τόσα κομματοσκυλα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρούν 5 εκατ Έλληνες

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας εναντίον του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

    Το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια, στις 10:30, με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, να προχωρά στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα από τη συγκέντρωση.

    KENTRO 7

    KENTRO 8

    KENTRO 9

    KENTRO 10

    KENTRO 6

    KENTRO 2

    KENTRO 3

    KENTRO 4

    KENTRO 5

    KENTRO1

    Τα σωματεία, ζητούν μεταξύ άλλων:

    • Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
    • Κοινωνική ασφάλιση, Υγεία –Πρόνοια για όλους, αποκλειστικά Δημόσια, Δωρεάν και Υποχρεωτική.
    • Ένταξη των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑ.ΣΥ. στα ΒΑΕ με αναδρομική ισχύ.
    • Επαναφορά των ΒΑΕ, όπου έχουν καταργηθεί.
    • Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης, η οποία να ανταποκρίνεται τόσο στις πραγματικές ανάγκες, όσο και στις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας των ειδικοτήτων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος), ενώ θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων και από κάθε άλλο όχημα.

    ΚΕΝΤΡΟ 1

    ΚΟΝΤΡΑ 1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ε, Ρε!!!! Μια δικτατορια που μας χρειαζεται!!!!!?

    2. οι κομμουνιστές το μονο που ξέρουν ειναι να απαιτούν , να τρώνε τα ετοιμα και να φωνάζουν πως θέλουν και αλλα , δεν μας λενε τον τροπο του να παράγουν , υπαρχει κομμουνιστής που να παράγει ο ιδιος και να μην περιμένει να τον ταΐσουν ? εναν σταθμό ειχαν και τον πτωχεύσαν , , άχρηστοι τελείως , χαμένα κορμιά , τεμπέληδες και ζήτουλες

    3. όλος ο γκει κομμουνιστικός όχλος βγήκε να γιορτάσει το τζάμπα μεροκαματο με πολύχρωμα μπαλονάκια. Απόσο ξέρω δηλώνουν ότι θελανε να πάνε στη δουλειά και παίρνουν το μεροκάματο.

    4. Είμαι συνταξιούχος, όχι παράλογος… Αυτά που ζητάνε όλοι οι αριστεροί, ειδικά το ΞΚΕ ,σαν κυβέρνηση δεν θα έδινε τίποτα, αντίθετα θα μείωνε ίσα να τρως ένα ξερο ψωμί. Άλλωστε δεν δικαιούνται να μιλάνε.. είδαμε την αριστερά του Τσούπρα..γάμησέ την χώρα από παντού.. λίγο ακόμα και θα έδινα Θράκη και νησιά.. άντε κοπρόσκυλα.. το ότι ψηφίζουν ΚΚΕ ακόμα είναι ακατανόητο..

      1. Συμφωνω μαζι σου με χίλια. Μη βγάζεις ομως εξω και τον Κουλη. Ο ενας προδότης έδωσε την Μακεδονία μας ο άλλος θα δώσει Αιγαίο και νησιά. Μη σας τυφλώνει ο κομματισμός. Πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοί, αλλιως θα χαθούμε. Κόμμα= κομματιαζω, τεμαχίζω. Δηλαδη, διαίρει και βασίλευε. Ολοι τους τα τελευταία σαράντα χρονια, ΕΒΑΛΑΝ απο ενα λιθαράκι στην καταστροφή της Ελλαδας και των Ελληνων. Αν ηταν σωστός ο Κουλης, ας ακύρωνε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και ας έκλεινε φυλακή τους προδοτες. Αλλα δυςτυχως το ιδιο ειναι και αυτος και τα ιδια αφεντικα εχει. Ολοι ιδιοι ειναι. Ολοι.

    5. Πρόβα αποκαθήλωσης του Μητσοτάκη κάνουν, σιγά μην είναι αιτήματα αυτά.

    6. δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.