ΩΡΑ 09:34! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΜΠΗΚΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    poli-simantiko

    Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να αποκλείει «προς το παρόν», όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, την προσφυγή στην πιστωτική γραμμή πανδημίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), ωστόσο αναλυτές και διεθνείς οίκοι επισημαίνουν πως μία τέτοια κίνηση θα βελτιώσει τη θέση της χώρας και θα δώσει… πόντους ελκυστικότητας στους επενδυτές.

    Με άλλα λόγια, μας χρυσώνουν το χάπι για να υποδουλώσουν ακόμα περισσότερο την Ελλάδα στους δανειστές και στα χρέη. Η εμπειρία του παρελθόντως μόνο απαισιόδοξους μας κάνει για το αν η Κυβέρνηση Κούλη σαν καλός συνεχιστής του Τσίπρα θα πέσει στα γόνατα των Ευρωπαίων.

    Το παραλήρημα συνεχίζεται: Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, εκτός του ότι αποτελεί εξαιρετικά φθηνό δανεισμό και θα οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση για τον Ελληνα φορολογούμενο, όπως έχει δηλώσει και ο επικεφαλής του Μηχανισμού το κοράκι ο Ρέγκλινγκ, θα λειτουργήσει ως ένα σήμα ασφαλείας προς τις αγορές, με παράγοντες της αγοράς να εκτιμούν ότι η κυβέρνηση τελικά θα αλλάξει στάση, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

    Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα και νέες… αυτοκτονίες οσονούπω. Το θέμα είναι τι θα πράξει ο Μητσοτάκης. Θα στρογγυλοκαθήσει στην καρέκλα βλέποντας κι αυτός τους ξένους να λεηλατούν τη χώρα και τους Τούρκους να κλέβουν το Αιγαίο ή γυρνώντας από τις Βρυξέλλες θα προκηρύξει εκλογές;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. γιός τού προδότη γερο Μητσοτάκη. σιγουρα ειναι γιος και οχι εγγονος;

    2. Το παρακάτω για τους Mods του makeleio που δεν δημοσιεύουν τα σχόλια μου:

      “Ο Ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι είτε καλός είτε κακός, αλλά χωρίς ελευθερία, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο τύπος δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από κακός”.

      Αλμπέρ Καμύ, Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος. Τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1957.

      Σας πειράζει πολύ που έγραψα απάντηση στα σχόλια σε αυτόν που αναφέρει τον Κασιδιαρη λέγοντας του ότι θέλω να τον δω πρωθυπουργό και ότι κάποτε θα γίνει!

      Πειράζει πολύ ε??

      1. Και εγω θελω να δω την ΑΕΚ να κατακτα το Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδοσφαιρο πειραζει;;;; Φυσικα όχι,εσυ μπορεις να λες ότι θελεις ,ποτε μα ποτε στο μακελειο δεν κοβουν σχολια ακομα και αντιφρονουντες σχολιαζουν εδώ περα,σταματα λοιπον να βγαζεις φαντασιώσεις απ το ταραγμενο σου μυαλο.

        1. φαντασιώσεις δεν είναι, δεν είναι ο πρώτος που βλέπει κάτι τέτοιο να γίνεται, πολλά δικά μου μηνύματα δεν έχουν δημοσιευθεί, άλλα αν δεν δεις από μόνος σου δεν θα πιστής.

        2. Να υποθέσω ότι είσαι στους συντονιστές του makeleio για να παίρνεις θέση;
          ΟΚ, Σεβαστή η γνώμη σου μπορεί να μην έχει τύχει σε σένα όμως δεν ξέρεις για τα δικά μου σχόλια αν έχει συμβεί αυτό που λέω.

          1. Συντονιστης δεν είμαι ,αναγνωστης είμαι , ποτε δεν ειχα πρόβλημα αλλα εάν κανεις 10 σχολια σε ένα λεπτο λογικο είναι καποιο να μην σου περασει,δεν χαλασε και ο κοσμος .

            1. ποτε μα ποτε στο μακελειο δεν κοβουν σχολια ακομα και αντιφρονουντες σχολιαζουν εδώ περα,σταματα λοιπον να βγαζεις φαντασιώσεις απ το ταραγμενο σου μυαλο.
              Κοβουν ,μεχρι και κατεβαζουν ανεβασμενα

    3. Πριν λίγο δηλώσεις Μητσοτάκη. Αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμό!! Το τερματησε.

    4. Θα κάνει με ζήλο ότι τον διατάξουν.
      Είναι πιο πιστός σκύλος από τον προηγούμενο.
      Σε εθνικά θέματα , κοινωνικά , οικονομία, λαθρομεταναστευτικό,
      στα πάντα όλα ο χαζοκούλης πλειοδοτεί του βλακαλέξη

    5. Ο,τι εκανε ο τσιπρας θα κανει κ αυτος! Ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος εξηπηρετουν τα ξενα συμφεροντα! Ο ιος στημενος!

    6. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ.
      Κι όποιος κατάλαβε.

      1. Μην λες μπουρδες ,πως γινεται ο κάθε ανύπαρκτος που τρωει χωμα και φαπα σε εθνικες και δημοτικες εκλογες να γινει ρυθμιστης!!!

        1. Το 1821 κάποιοι Έλληνες τα βάλανε με τον πιο βίαιο δυνάστη της εποχής και παρόλο που σφαγιαστηκαν η κατακραυγή ήταν τεράστια ώστε να ξυπνήσει τον κατεστραμενο απο εξαθλίωση λαό μας να ανατρέψει τα πάντα! Τους λίγους να φοβάσαι… τους λίγους και ενωμένους για την Πατρίδα να μην τους υποτιμάς ποτέ!

        2. Ανύπαρκτος είσαι Εσυ. Βολεμενε και πληρωμένε. Σε γράφουμε εκεί που ξέρεις. Ποιος είσαι Εσυ που θα μας κατευθύνεις; Ο άλλος έκατσε φυλακή ενώ ήταν αθώος. Σιγά μην περιμένουμε από λουγκρες να μα υποδείξουν ποιον θα ψηφίσουμε. Λιακο ΔΑΓΚΩΤΟ!! Να ξεβρωμίσει ο τόπος. Και από τους ξενόφερτους, αλλά κ την εγχώρια μπόχα. Δημοκρατικά. Αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία.
          Χίο σου ζήτησα πολλές φορές να κατέβεις. Γιατί όχι; Υπάρχουν άλλοι λόγοι;

          1. Αυτό το να ξεβρωμισει ο τοπος αλλαξε το,θυμμιζει εποχη χ.α. ξερεις…

        3. Στις Δημοτικές πήρε 11% με τη νοθεία να του υστερεί τη δεύτερη θέση στο Δήμο Αθήνας.
          Στο χέρι του λαού είναι να γίνουν ρυθμιστές Έλληνες.

          1. Αντε παλι η νοθεια ,που εγινε νοθεια ρε μαν; εχεις αποδειξεις; στης δημοτικες βγηκε 4ος πατωσε και μετα στης εθνικες πηγαν ολοι μαζι στα ταρταρα…..ας προσεχαν…σαν κατι παιδακια κανετε δηθεν αδικημένα.

    7. Μαλακες ειναι να προκυρηξουν εκλογες ;
      Και να χασουνε αλλα τρια χρονια ΜΑΣΑ ;
      Χεστηκανε για τη χωρα και τους ηλιθιους νεοελληνες,αυτοι τη μπαζα τους την εχουνε κανει μια χαρα.
      Τι τους νοιαζει για τους ηλιθιους νεοελληνες,αυτοι τα δις ταχουνε στειλει εξω κι αν ποτε ξυπνησουν τα ζωα,θα την κοπανησουν για εξω κατευθειαν.
      Γιατι γινονται πολιτικοι,νομιζετε,επειδη νοιαζονται ταχαμου για τη χωρα ;
      Πολυ αφθονο και ευκολο χρημα,χωρις κανενα κοπο,γι’αυτο γινονται πολιτικοι.
      Οι ηλιθιοι οι ραγιαδοελληνες που τους ψηφιζουν ναναι καλα,να τους βγαζουν για να συνεχιζουν ανενοχλητοι τη ΜΑΣΑ !

    8. 50% – 50% να γινουν εκλογες τον Σεπτεμβρη.

      1. Τέλος Αυγούστου θα προκηρυχθούν εκλογές

    9. Ο προδότης γιός τού προδότη γερο Μητσοτάκη θά γονατίσει στά τέσσερα καί θά πεί ναί σέ ότι επιβάλλουν οι τοκο-
      γλύφοι τής ΕΕ.Τό έχει υποσχεθεί στήν Μέρκελ όπως τής τό είχε υποσχεθεί τό κάθαρμα ο Τσίπρας γιά τήν συμφωνία τών Πρεσπών.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.