ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΔΩΣΤΕ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ… ΚΑΝΕΙ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ. ΞΥΠΝΑ «ΨΗΛΕ» ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΕΙΣ.

    Κοινοποίηση:
    tora

    Σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη «εκτέλεσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Οι δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και αγανάκτηση στους περήφανους Νεοδημοκράτες.

    «Υπάρχει μια διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης όπου καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσεις προσωρινές άδειες παραμονής έχουνε δουλειά έχουνε και σπίτι
    Η πρόταση μου είναι να παμε συγκεκριμένα στην Μόρια και να πούμε ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά να πάρει την οικογένεια και να πάει…»
    Και ολοκλήρωσε
    «Διότι εργάτες γης χρειάζεται η Ελληνική ύπαιθρος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Ρε δεν την στέλνετε στον γεροδιάολο το φυντανάκι του μπαμπά της πολύ μας έχει ζαλίσει τα τρυφερά μας, κυρά Ντόρα αίντε να πλύνεις κανα πιάτο.

    2. αυτη απλα τραβαει το ενα ακρο ωστε οι θεσεις του κουλη να φαινονται μετριοπαθεις και ο κοσμος τελικα να τις δεχθει με ανακουφιση

    3. Αυτη επρεπε να ειναι μεσα για λαθραια εξαγωγη συναλλαγματος, γιατι εβγαλε $500.000
      στην Αμερικη με καλυμα οτι ειναι τα εξαδελφια της για να ανοιξει παραθαλασιο εστιατοριο στην
      περιοχη Bayville του Λονγκ Αϊλαντ. Το μαγαζι απετυχε ομως Θεια Δικη και ηταν επαγγελματικη
      αντιζηλεια, το μαγαζι το ανοιξανε απεναντι απο ενα αλλο που ητανε χρονια και με τρομερες
      γνωριμιες του Ελληνα ιδιοκτητη στην περιοχη, τους εκοψε την πελατεια με ενα απλο τροπο
      σε συνεννοηση με την τοπικη αστυνομια, οποιος εφευγε απο το μαγαζι της Ντορας τον
      σταματουσαν για αλκοτεστ. Πολλοι οδηγοι εφαγαν χοντρα προστιματα και σταματησαν να
      πηγαινουν, ποιος θα παει σε Μπαρ-εστιατοριο και δεν θα πιει και να φοβασε οταν θα βγεις
      μη σε σταματησουν και κανονικος να εισαι μονο την καθυστερηση που σε κανουν φτανει.

    4. Πάντως στο εξοχικό μου κάποτε περνούσαν πολλοι Πακιστανοί, Ινδοί κλπ και ζητούσαν δουλειές. Φυσικα ποτε δεν τους δώσαμε, κάναμε εγω με τον άντρα μου οτι χρειαζοταν. Αλλα μας κανει εντύπωση που τωρα τελευταία κανένας απο αυτους δεν ερχεται να ζητήσει δουλεια. Ουτε και Ελληνας βεβαια, για να ειμαστε ειλικρινείς. Πιςτευω πως μπήκαν σε δομές, οπου παιρνουν επιδότηση και εχουν τζαμπα φαγητό. Οποτε γιατι να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;;; Αλλα και αν περάσει λίγος χρόνος και εδραιωθούν εδω και αυτοι, στους οποιους αναφέρεται αυτο το φροκαλο, η Μπακογιάννη, ουτε αυτοι θα πηγαίνουν για αγροτικές δουλειές, μαλλον αφεντικα θα γινουν, γιατι σιγουρα δεν θα φύγουν. Τοτε τι θα κανουμε;; Θα φέρουμε κι αλλους για αγροτικες δουλειές;;;
      Αντε ψοφηστε ολοι σας προδοτες.

    5. Βαζει τη αδερφη του ο Κουλης Μπιλντεμπεργκ για να μας προετοιμασει για τα χειροτερα.
      Σημερα στο προποτζηδικο καμμια πενηνταρια ολοι βριζανε το διδυμο Κουλη-Τσιπρα αλλα οταν τους προτεινα να βγουμε στον δρομο ανεπιστρεπτι,τοτε θυμηθηκε ο ενας να παρει τα χαπια του,ο αλλος το μωρο στη κουνια και ο αλλος να βαλει μπρος το ταξι του για μεροκαματο!

      1. Εεεετσι. Αυτοι ειναι οι σημερινοί Ελληνες δυςτυχως. Αλλα μην ανησυχείς, καποια στιγμη σύντομα, θα αναγκαστούν να σηκωθούν απο τους καναπεδες τους. Αλλιως εκει θα τους βρει ο Μεχμέτ η ο Αλί και θα τους πάρει το κεφαλι. Και να σου πω…ουτε που θα με στεναχωρήσει το γεγονός. Τέτοιους Ελληνες δεν τους θελουμε.
        Α, κι εγω τα ιδια περίπου αντιμετωπίζω. Η σύνταξη να πέφτει και ας ειναι της πείνας. Να βρουμε μερικους ακομα για πρέφα, για ψάρεμα, για τσιπουράκι. Οοολα τα αλλα…..ωχ αδελφέ τωρα. Αυτα θα λέμε!! Αφου δεν μπορουμε να αποφύγουμε τον βιασμό, ε, τουλάχιστον ας τον απολαύσουμε. Αυτη ειναι η λογικη τους.

    6. Η δικη μου απαντηση ειναι καπως διαφορετικη .,.,.,.,. .,.,.,.

      Η πρόταση μου είναι να παμε συγκεκριμένα στην Μόρια και να πούμε ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά να πάρει την οικογένεια και να πάει…

      Καλο ακουγεται .,.,.,αλλα να παει στην εκλογικη σου περιφερεια, στην Ευρυτανια , στην Κρητη η οπου στον διαλο αλλου πολιτευεσαι

    7. Ποιανού μωρε τα κόκαλα θα τρίζουν ;;;;;; Του βρυκόλακα μητσοτακη που ως υπουργός εσωτερικών επι κυβέρνησης γέρου Παπανδρέου την δεκαετία του ’60 με έναν νόμο επανέφερε το χρέος της Ελλάδος που είχε διαγραφεί ;;;;;;;;;;; Πάτε καλά ρε ηλίθιες όρνιθες;;;;;;; Αυτός που είπε ότι η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε δέκα χρόνια θα έχει ξεχαστεί;;;;;; Μαλακοραγιαδες είστε άξιοι της μοίρας σας ….

    8. Πες τα γαμώ την οικογένεια της … Που ακούστηκε στο πλανήτη παράνομος να του εξασφαλίζεται σε μια κοτσιλια του χάρτη γη με όλα τα κομφορ και τις ανέσεις, ειδικά ισλαμιστής σε ευρωπαϊκή χριστιανική επικράτεια .. Ρε αυτοί επειδή μπήκαν στην βουλή και μπήκαν χάρης εμάς νομίζουν ότι και η χώρα είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους και νομίζουν ότι μπορούν να την κάνουν ότι θέλουν αυτοί.. Θράσσος και αχαριστία και θα πληρωθεί όπως έγινε και στην Ισπανία ..

      -Μικρή Ντόρα επειδή πεινάει πολύ ο κώλος σας τόσα έχετε απ’ τον βρικόλακα που βράζει άγρια τώρα εκεί κάτω και σας περιμένει, γιατί δεν πάτε να δώσετε πρώτοι το καλό παράδειγμα και να χαρίσετε τόσα στρέμματα γης και κότερα που έχετε για να καλοπιανετε τους Ευρωπαίους όταν έρχονται καλοκαιράκι να ξεσκάσουν λίγο??

    9. Ο/Η Μας ρώτησες και σου είπαμε άντε γειά και ακόμα εδώ είσαι;! λέει:

      Κυριάκο ψηφίσαμε εσένα για αρχηγό της ΝΔ και πρωθυπουργό και όχι την αδερφή σου. Όταν η αδερφή σου μας ζήτησε να την ψηφίσουμε της είπαμε όχι και ψηφίσαμε τον Σαμαρά για να πάει σπίτι της. Το 90 στις αλλεπάλληλες εκλογές για τον πατέρα σου είχα μοιράσει χιλιάδες φυλλάδια στην Αθήνα.
      Αν θέλει η αδερφή σου με τις δηλώσεις της στο ΣΚΑΙ και με τις συζητήσεις της με τους υπουργούς να κάνει τους εξτρεμιστές αγρότες ας το κάνει αν πάρει την ψήφο για να το κάνει. Αν μας την φόρεσες δια της πλαγίας οδού να ξέρεις ότι στην συνέντευξη που θα κάνεις εσύ μετά τις εκλογές θα έχεις μεγαλύτερη αμηχανία από τον απατεώνα Αλέξη.

    10. Αυτό δεν θα πρέπει ο Έλληνας να το δεχτεί. Η δημόσια περιουσία ανήκει στο σύνολο του Ελληνικού λαού και έχει πληρωθεί με αίμα αγώνες και χρήμα των φορολογουμένων. Από που και ως που να δώσουν γη σε ξένους. Γιατί τα κρατικά κτήρια που είναι με χρήματα των φορολογουμένων να γίνονται καταλύματα για την σαπίλα της Ασίας και της Αφρικής. Οι πολίτες ενός κράτους πληρώνουν για να γίνονται υποδομές για να καλυτερεύσει η ζωή του και όχι να έρχονται εδώ όλες οι φυλές του πλανήτη και να ζητάνε παροχές που πλήρωσαν και πληρώνουν οι ιθαγενείς. Εγώ άμα πάω στο πακιστάν χωρίς χαρτιά θα με δεχτούν και θα μου παρέχουν όλα αυτά η θα βρεθώ πίσω από τα κάγκελα και με ξυλοφόρτωμα. Κύριοι πολιτικοί έχετε πράξει πολλά ενάντια στο λαό και θα το πληρώσετε. Δεν ξέρω με πιό τρόπο αλλά ο λαός αργεί αλλά δε λησμονεί.

    11. Ντορούλα,
      Οι εργάτες γής και κάθε είδους εποχικοί εργάτες, έρχονται με πρόγραμμα και αφού έχουν σκαναριστεί και ξεσκαρταριστεί προαναχωρησιακά από την πρεσβεία της χώρας υποδοχής στην Χώρα τους.
      Και το βασικότερο : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
      Εσύ με την πρότασή σου αποσκοπείς στο να αλλοιώσεις τον Ελληνικό πληθυσμό.
      Εμ Μπίλτερμπεργκ είναι αυτό.
      Ιλουμινάτι είναι αυτό.
      Μασωνία είναι αυτό. Αλήθεια ο πατερούλης σου ήταν 33ου. Σου άφησε κληρονομικώ δικαίω χρωστούμενα που ξοφλάς κατα το δοκούν σε σένα και τον Δημαρχούλη ?

    12. Να δώσει γη από την περιουσία της από τα τσιφλίκια που της άφησε ο μπαμπάκας της,η μισή Κρήτη είναι δικιά τους,χώρια στο Καρπενήσι και όπου αλλού σε νησάκια…Ακους Ντορούλα ανθελληνίδα?ΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ….ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Π@@@@@ ΣΑς.ΟΛΗ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ…

    13. Δικιά σου είναι η χώρα για να την πουλάς…προδότες πολιτικοί

    14. Δεν είναι Έλληνες αυτοί. Μην περιμένεται καλό για την Ελλάδα μας απο τους πολιτικούς.

    15. Οσο για σενα με τις ελιες, αντι να σκεφτεσαι το μελλον της χωρας με την λαθροεισβολη που δεχεται χιλιαδων ισλαμιστων, σκεπτεσαι την τσεπη σου, πως θα μαζεψεις τις ελιες!!!!!!!! Ηθελα να ηξερα πριν πως τις μαζευες;;;;;;;; Αλλα οτι να να παθετε εσεις απο τους λαθρο, θα ειστε αξιοι των μυαλων που κουβαλατε!!!!!!!!!!

    16. Καθε μερα ξεπουλουν με τις πραξεις τους και με τα λεγομενα τους την πατριδα λες και ειναι ιδιοκτησια τους!!!!!!!!!Αν δεν ειναι καποια απο τις παλιοπροβατινες της τσιπροπαρεας των αρλουμπολογων, θα ειναι η αλλη παλιοπροβατινα της ΝΔ!!!!!!!! Παραβγαινουν ποιος θα ξεπουλησει τα περισσοτερα στους λαθρο!!!!!!!! Μηπως παλιοπατσαβουρες θελετε να κατεβασουμε και τα παντελονια μας για τους λαθρο;;;;;;;; Αντε στα τσακιδια μαζι με τους λαθρο να ξεβρωμισει η χωρα απο αρρωστημενα μυαλα!!!!!!!!!!

    17. Εμεις να πληρωνουμε εμφια για την περιουσια που αγορασαμε και να πληρωνουμε για αποποιηση κληρωνομιας
      για την περιουσια των γονεων μας,που απεκτησαν με κοπο και ιδρωτα και να ερχοντε Μητσοτατιδες και Μπακογιανιδες και να θελουν να χαρισουυν την Ελληνικη γη σε λαθρομεταναστες.
      Που ζουμε ,ποιοι αετονυχιδες μας κηβερνουν και ανεχομαστε ακομη να βλεπουμε αυτες τετοιεις παλιοφατσες,τι μπουρδες ειναι αυτες που μας λενε οι υπνοι.

    18. Ας τους πάρει στην αραβική αποικία της Κρήτης, έτσι κι αλλιώς δεν θα χαλάσει το DNA τους, μαυριτανοί άραβες ήταν, πακιστανοί θα γίνουν…

    19. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ. ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!

    20. Δεν εχει και αδικο.Ερημωσε η ελληνικη υπαιθρος ιδιατερα τα ορεινα. Ολα τα παιδια (λιγα ετσι κι αλλιως) φυγανε να γινουν ντελιβεραδες στην Αθηνα καθως και τα κοριστια μπας και παντρευτουν. Ψαχνουμε να βρουμε ανθρωπους να μεζεψουμε (και εμεις)) τις ελιες και δεν υπαρχουν.

      1. Ωραία, καθίστε να σας γαμ@@σουν οι αλλοδαποί για να μαζεύετε τις ελιές σας. Πας καλα μωρε;;; Καταλαβαινεις τι λες;;; Γιατιμδεν μαζεύεστε ολοι και να πηγαίνετε να βοηθάτε ο ενας τον αλλον, αφου δεν μπορειτε να βρείτε εργάτες. Ποσοι άντρες υπαρχουν σε ενα χωριο. Απο δυο, τρεις μερες στο καθε χωράφι ολοι μαζι και τελειώσατε. Ποσο μυαλό χρειάζεστε;;;;;
        Οςο για την γκιοσσα που θέλει να δώσει γη και ύδωρ στους αλλοδαπούς, που, ΟΧΙ κυρα μου, δεν τους καλέσαμε, ας δώσει απο την δικη της περιουσία. Εχει τόση Εξ αλλου, ας δώσει και κατι. Οχι απο την δικη μου, γιατι η δημόσια περιουσία ειναι δικη μου και δεκα εκατομμυρίων άλλων Ελληνων. Με ποιο δικαιωμα μωρή την χαρίζεις στους εισβολείς;;;; Αντε ψοφα.

    21. Πρεπει να αρχισει η καθαρση σ αυτον τον τοπο ,
      αρχης γενομενης απο Μητσοτακηδες και Μπακογιανιδες και ολο το πολιτικο προδαταριο
      μην νομιζουν οτι ο λαος τους εδωσε την εξουσια πατρικη κληρονομια και αφου σιγουρεψουν την καρεκλα τους ,να αποκαλυψουν την τρελα τους και ο λαος θα τους πληρωνει για θρεφταρια,
      για να αρπαξουν τη γη που αποκτισαν το αιμα τους οι προγονοι μας
      και να την χαρισουν στα λυσασμενα λαθρομουσουλμανοσκυλα, και να πληρωνουμε εμεις τα ταμεια υγειας και συνταξεων και να παρεχουμε τζαμπα ιατρικη ασφαλεια και να δινουμε λεφτα τζαμπα στους λαθροεισβολης.
      Το χαρατσι στους Τουρκους ηταν λιγοτερο επι τουρκικης κατοχης ,απ οτι τορα επι ειρηνικης λαθροκατοχης.
      Τα τεμπελοσκυλα οι πολιτικοι προδοτες δεν θελουν να ιδρωσει ο κολος τους για να παρουν τα οπλα και να πολεμισουν για την πατριδα ,γιαυτο αναμασουν τον εμετο τους και θελουν να δωσουν γη και υδωρ στους λαθρο και να θυσαυριζουν και απο πανω τα παλιοτομαρα.
      Πρεπει να παρουμε τα οπλα και πρωτα να παρουμε τα κεφαλια του πολιτικου προδαταριου ,ας σταματησουμε να πιστευουμε τα ψεματα που μας αραδιαζουν ειναι αδεια κουφαρια δεν ειναι ικανοι να κανουν τιποτε παρα να κλεβουν και να υποδουλωνουν την πατριδα καιρος να ξυπνησουμε,
      και μετα των λαθρο.
      Διαφορετικα θα παρουν τα δικα μας.

    22. Στην Ελλάδα πεινάνε οι Έλληνες, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι αν δεν δουλέψουν οι ίδιοι και δεν υπερασπιστούν τη πατρίδα τους, θα τη χάσουν. Τώρα η κ. Μπακογιάννη μπορεί να λέει ότι θέλει. Όλα κρίνονται και όλα αξιολογούνται

    23. Άμα θέλουν εργάτες στην ύπαιθρο, να πάνε να εξαγγείλουν θέσεις εργασίας εκεί που κοιτάει ο άνεργος κόσμος για δουλειά, στις εφημερίδες και στον ΟΑΕΔ. Κι άμα δώσουν αρκετά χρήματα θα πάνε τα άνεργα Ελληνόπουλα. Αυτό το παραμύθι πως ο Έλληνας τάχα μου δε τις κάνει αυτές τις δουλειές πρέπει να τελειώνει, εγώ ποτέ δεν έχω βρει μισή αγγελία για εργατική εργασία στη ζωή μου, και ψάχνω για δουλειές ανά καιρούς εδώ και 20 χρόνια.

      Και φυσικό είναι, οι αγρότες δε βάζουν αγγελίες γιατί μονίμως δίνουν δουλειά σε κυκλώματα λαθροεργαζόμενων που παίρνουν πενταροδεκάρες, άρα δε χρειάζονται να βγουν στη γύρα να προσκαλέσουν εργαζόμενους να δουλέψουν. Δε σας κάνει εντύπωση πως 20-30 χρόνια τώρα οι βρωμιάρηδες μεγαλοαγρότες κλαίγονται πως τάχα μου δε βρίσκουν Έλληνες για δουλειά, αλλά ποτέ δεν έχουν βγει να βάλουν μια αγγελία;

      Και η πλάκα είναι πως οι διάφορες φουρνιές λαθρομεταναστών δεν εργάζονται μόνιμα σε αυτές τις δουλειές. Με τη πρώτη ευκαιρία πάνε να βρουν κάτι πιο ανθρώπινο που να αξίζει ο κόπος που κάνεις για τα λεφτά που παίρνεις. Για αυτό συνεχώς χρειάζονται φρέσκο και πιο απελπισμένο κρέας να δουλέψει για ένα πιάτο φακή στη Γη τους…

      Τουλάχιστον ξεσκεπάζονται τα καθάρματα που τους κουβαλάνε εδώ, όλοι βλέπουν γιατί τους φέρνουν. Ανθρωπισμός και μαλακίες.

    24. Δω σε μου εμένα ότι δώσεις σε αυτούς.. και θα δεις πως βρίσκεις εργάτες, επειδή αυτοί είναι κοπρόσκυλα και δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Θα μου δίνεις και βοήθημα κάθε μήνα… εννοείτε θα έχω τσάμπα ρεύμα νερό. Θα μου δωσεις δωρεαν τρακτερ
      Επίσης θα επιδοτείς και όσους φέρω να δουλέψουν μαζί μου… Για να δούμε? Άντε πες το στην μορια, αλλά να πας μόνη όχι με συνοδεία, αν γλιτώσεις τότε τα λέμε…

    25. Μαλλον θα χαιροταν ο επιτιμος αν ζουσε τωρα.
      Μπραβο Ντορουλα μου θα της ελεγε.

    Comments are closed.