ΝΟΝΟΣ “ΜΑΛΑΜΑ” – ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο 51ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΑ… ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ – ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Κοινοποίηση:
agori-mono-diplomeno-viasmos-23-12-22-630x400

Αύριο Μεγάλη Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ο 51 ετών νονός, ο οποίος φέρεται ότι επί χρόνια κακοποιούσε τρία παιδιά, δυο εκ των οποίων είναι βαφτιστήρια του.

Ο άνδρας, που συνελήφθη χθες μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων, με τη μορφή παραγωγής και κατοχής, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες των θυμάτων αναφέρουν ότι ο 51 ετών συλληφθείς φέρεται να είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες σε βάρος των παιδιών, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία, από τα 5 και 6 τους χρόνια. Η κύρια καταγγελία των ασελγών πράξεων αφορά στον 20χρονο σήμερα νεαρό, τον οποίο είχε βαπτίσει ο συλληφθείς και καταγγέλλεται ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο 2018-2019, ενώ ήταν 14-15 ετών.

Η δικογραφία σε βάρος του Ηρακλειώτη αφορά σε δύο ακόμα καταγγελίες για ασελγείς χειρονομίες. Στην πρώτη περίπτωση η καταγγέλλουσα είναι μία 24χρονη, αδερφή του 20χρονου, και η παρενόχληση αφορά το 2006 και το 2010, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά σε 17χρονο σήμερα κορίτσι, το οποίο επίσης είχε βαφτίσει ο 51χρονος και χρονικά αφορά την περίοδο του 2012 ενώ ήταν μόλις 5 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν κάρτα μνήμης που εμπεριέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας με ένα από τα παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. στην αμερικη τον αλλο τον ευνουχισαν και εδω στο τελος θα ψηφισουμε και νομο παιδεραστιας οτι επιτρεπεται σαν τους gayουλες!

  2. Για ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή, μερικές καλές μαπες… κ σε κρεμάλα.😠😠

  3. Παράγινε το κακό με τους παιδεραστές, Στη φυλακή καλοπαιρνούν. Φαγητό καρασί , ύπνος τζαμπέ και σε λίγα χρόνια έξω, να ξανακάνουν τα ίδια, γιατί το χούι δεν φεύγει. Πέταμα στο σκουπιδοντενεκιέ και άλεσμα στο απορριμματοφόρο.

  4. Ε οχι ρε παιδια! Και με τα καλαθια του “νονου” που θαπαιρνε? Δεν βοηθαμε ετσι καθολου το… μνημονιο Ελλαδα. 5.0! Κωφτε του το κ….ο να ησυχασουμε απο το κτηνογιδι!

Leave a Response