ΩΡΑ 08:25! Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ “ΜΙΛΗΣΕ”: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΝΕΙ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    i-elena-kountoura-forese-mantila-sto-riant.w_l

    Την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter. Ο πρώην υπουργός Άμυνας έγραψε: «Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

    ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    Τις προθέσεις της όσον αφορά στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε η Έλενα Κουντουρά. Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση δήλωσε από την Κίνα η υπουργός Τουρισμού. Δηλώνει ότι θα μείνει μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια. Όλη η δήλωσή της.
    Η Έλενα Κουντουρά μαζί με τον Βασίλη Κόκκαλη ήταν τα δυο πρόσωπα που συγκέντρωσαν τα πυρά του Πάνου Καμμένου στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τους κατηγόρησε ουσιαστικά πως δεν προτίθενται να ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και να καταψηφίσουν την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

    Η υπουργός Τουρισμού, από την Κίνα όπου βρίσκεται, επιβεβαίωσε με δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τις πληροφορίες που την ήθελαν να είναι ένα από τα στελέχη των ΑΝΕΛ που δεν θα ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο στην “έξοδο” από το κυβερνητικό σχήμα.

    Ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της και πως το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση, δεν το διαπραγματεύεται. «Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας (…) ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας”, αναφέρει η Έλενα Κουντουρά.

    «Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τονίζει η υπουργός Τουρισμού.

    Ολόκληρη η δήλωση της Έλενας Κουντουρά
    «Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

    Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

    Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

    Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΙ . ΑΠΟ ΤΑ ΓΔΥΣΟΥ ΝΤΗΣΟΥ ,ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΔΩΝ .

    2. Ρε παιδια τι δεν καταλαβατε οτι ερχεται το τελος; αυτοι για να κανουν αυτα που κανουν εχουν την επιβεβαιωση οτι αυτα θα γινουν και δεν αλλαζει το πραμα οποτε σου λεει παρε και τα φραγκα να την περασεις βασιλιας ως το τελος. αυτοι θα φυγουν ρε με ιδιωτικα τζετ την επομενη μερα στην κουβα και στην βραζιλια!
      Ειναι ολοι πρακτορια μισθομενα ασασινοι του εθνους σε αποστολη. Δεν ειναι θεμα ουτε εκλογων ουτε τιποτα απο αυτα. ολα ειταν μια φαρσα…κριμα στον λαο μας…κριμα γιατι επανω στην περιφανεια μας αποδειχτηκαμε οι μεγαλυτεροι βλακες του πλανητη…σας βλεπω μιλατε ακομα για καλπες και και….αντε να χαθειτε ρε καθυστεριμενοι…ουτε καν σας κοβει

    3. Όχι μωρή Όλιβ ξενέρωτη ανοργασμικιά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ψηφίζεις κάτι στο οποίο είναι ενάντια ο λαός. Δικαίωμα σου είναι να αποφασίζεις για τον εαυτό σου, όχι να προδίδεις μια ολόκληρη πατρίδα. Δεν αντιπροσωπεύεις ούτε καν αυτούς που σε ψήφισαν. Συνείδηση, αξιοπρέπεια, ήθος, έννοιες και αξίες που δεν υπάρχουν στο μυαλό των πουλημένων που προσκυνάνε το χρήμα και την εξουσία, σας ροκάνισε την ψυχή η αλαζονεία και η ύλη. Ξεχνάτε όμως πόσο αναλώσιμοι και τιποτένιοι είστε όλοι, που μια μέρα θα πεθάνετε και θα αφήσετε πίσω καταστροφή με τις κατάρες μας να σας στοιχιώνουν και στον αγύριστο. Τους Σκοπιανούς δεν θα τους κάνει μάγκες καμιά Κουντουρά και κανένας Τσίπρας, θα μας βρίσκετε μπροστά σας και εσείς και τα μούλικα σας!

    4. …………….ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΙΛΑΣ ΜΩΡΗ ΣΑΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑ…..ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΩΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ? ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΜΩΡΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΒΡΟΜΑ, ΔΕΞΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ……ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΚΑΡΑ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ…..ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ…ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…..

    5. Ολη της η υπαρξη ειναι το μ@υνι της, χωρις αυτο δεν θα ασχολειτο κανεις μαζι της, ουτε για καθαριστρια..

    6. Πιστεύει πως και η πολιτική είναι πασαρέλα,αλλά εμείς φταίμε που ψηφίζουμε τέτοια σουργελα .Έτσι κι αλλιώς είχε τελειώσει από την πασαρέλα καλή η καρέκλα των 6 με7000 μισθό………Για καλά γεράματα……

    7. εελα κούκλα μου στο ζεστό το κρεβατακι μου να σου κάνω γούτσου γούτσου…να σου σφηνωσω μεταλλαγμένα καρότα σε όλες τις οπές σου,να σε μαριναρω με κρασί και φρέσκα μυρωδικά και να σε σιγοψησω στον φούρνο μπρεζέ 12 ώρες,για να βγάλεις τους χυμούς σου και να μαλακώσει το κρεατακι σου…πεταχτηκες σαν πορδη στον πολιτικό βίο και μας έγινες και υπουργός….

    8. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να μην ψηφιστεί………

    9. Ο Πολάκης ξέχασε 120.000 του ΚΕΕΛΠΝΟ που πήρε ο σύζυγος της Κουντουρά

    10. το σιγουρο ειναι οτι ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ. και ταυτοχρονα,αυτοκοροιδευομαστε και ρεζιλευομαστε στα ματια των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και του κoσμου ολοκληρου.

    11. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ , ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    12. Γιατι ενα τσουρμο τσογλανοι αρσενικοι και θυληκοι ,καρεκλοκενταυροι ,χρυσοπληρωμενοι ,θα πρεπει να αποφαζισουν για μενα ,χωρις εμενα ?
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ. ΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΟΥ;), ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ .-

    14. Ενα πορνιδιο που του εδωσαν αξια και το εκαναν υπουργο ειναι.

    15. ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ ΤΩΡΑ…ΝΑ ΨΙΦΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ…ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ……………………

    16. Απο ποτε εχουν συνειδηση οι μονοκυτταροι οργανισμοι?…θα ξεχασουμε και αυτα που μαθαμε στην βιολογια….χαχαχχαχα

    17. Φασκελα σε οποιον ψηφισε κουντουρα.

    Comments are closed.