ΣΟΒΑΡΟ! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης-σαμος-μεταναστες

    Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να παρουσιαστεί το τελικό σχέδιο διαχείρισης του προσφυγικού με την κυβέρνηση να προχωρά σε ανακοινώσεις.

    Είναι και επισήμως το μεγαλύτερο ψέμα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που ψηφίστηκε για να βάλει ένα τέλος στο πρόβλημα και αυτός το κάνει μόνιμο.

    Όλα έγιναν χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου όταν πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη για το θέμα υπό τον Πρωθυπουργό και συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου. Μια γενικότερη συζήτηση έγινε στη συνέχεια και με τους 13 Περιφερειάρχες, παρουσία των αρμόδιων υπουργών και του συντονιστή που έχει ορίσει ο κ. Μητσοτάκης, υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

    Μεταναστευτικό: Κλειστά κέντρα σε νησιά και ενδοχώρα

    Η πιο καυτή παράμετρος είναι δημιουργία των κλειστών κέντρων που θα δημιουργηθούν στα νησιά και την ενδοχώρα, με την τοπική αυτοδιοίκηση, μεταξύ άλλων, να καλείται να συνδράμει στην ενημέρωση και την συνεργασία των τοπικών κοινωνιών. Άλλωστε οι αντιδράσεις είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τα κυβερνητικά στελέχη, που σημειώνουν, ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να αιφνιδιάσουν.

    Που θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα μεταναστών

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστά κέντρα μεταναστών θα δημιουργηθούν σε τρία νησιά του Βορείου Αιγαίου, Χίο, Σάμο και Λέσβο, σε δύο νησιά του Νοτίου Αιγαίου, Λέρο και Κω, ενώ στον σχεδιασμό που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, συμπεριλαμβάνεται και η Κρήτη. Ωστόσο δεν θα περιοριστούν σε αυτά, καθώς στο τραπέζι βρίσκονται και περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι σκέψεις και για μικρότερα νησιά.

    Αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες καθώς υπολογίζεται ότι συνολικά θα φιλοξενηθούν στα κλειστά κέντρα περισσότερα από 10000 άτομα.

    Πιθανόν η δημιουργία τους να γίνει σε δύο φάσεις καθώς θα χρειαστεί και ένα χρονικό διάστημα για την κατασκευή τους. Βέβαια, οι περιοχές έχουν εντοπιστεί ήδη και εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες, νομικές και άλλες, για την δημιουργία τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην ενδοχώρα θα πρόκειται κυρίως για παλιές βιομηχανικές μονάδες που δεν λειτουργούν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΝΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ…ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…ΤΟ ΙΣΛΑΜ+Ο ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΜΟΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΤΩΝ ΝΑΖΙ…ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΕΞΟΔΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 8η ΜΕΡΑ-1η ΣΦΡΑΓΙΔΑ….ΠΗΓΑΙΝΤΕ MINISTRY REVEALED YOUTUBE ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

      1. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΛΟΥ; ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

    2. Δεν λεγονται κλειστά κέντρα μεταναστών…Λεγονται ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΔΙΚΑ

    3. θα ανοίξουν όταν αρχίσει η σύγκρουση μεταξύ λαού και κυβέρνησης. Προφανώς οι λαθραίοι θα μένουν λίγο καιρό μέσα και μετά θα βγαίνουν για να έρθουν οι επόμενοι.

    4. Oταν κυβερνα!!! την Ελλαδα μας ενας δοσιλογος, ενας μασωνος, ενα πιστο σκυλι του Κισσιγκερ, μια υπακουη γατουλα του Σορος, ενας ανθελληνας, ενας ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΚΗΣ, τι περιμενετε αδελφια να συμβει στην Ελλαδα μας!!! Πρεπει να βοηθησουμε την πατριδα μας απο ….χθες..! Το αρθρο 120 του Συνταγματαος το λεει ρητα και
      κατηγορηματικα! Οταν κινδυνευει η Πατρδια το λογο εχουν οι πολιτες!

    5. ηρθε η ωρα να παρουμε τον νομο στα χερια μας

    6. Ελατε οπως σχεδιαζετε απο Γοργοβιτες μερια στην Βι πε. Θα σας περιλαβουν καλα οι καραγκουνηδες με τις καραμπινες και τα τρακτερ μεσα στα χωραφια.

    Comments are closed.