ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 100 ΕΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    δφβφδβφ

    Πέθανε σε ηλικία 100 χρονών ο Χένρι Κίσινγκερ, ιστορική αλλά και υποχθόνια μορφή της αμερικανικής διπλωματίας, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί των ημερών του Ρίτσαρντ Νίξον και του Τζέραλντ Φορντ στην προεδρία. Το θάνατό του ανακοίνωσε το ίδρυμα που ίδρυσε ο νομπελίστας ειρήνης (1973) και φέρει το όνομά του. Κι όμως αυτός που παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους, έχει Νόμπελ Ειρήνης.

    Βασικός διαμορφωτής της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ τα χρόνια του ψυχρού πολέμου, ο Χένρι Κίσινγκερ, γόνος οικογένειας Γερμανοεβραίων, «πέθανε στο σπίτι του στο Κονέτικατ», διευκρίνισε η ίδια πηγή.

    Πιστώθηκε την προσέγγιση με τη Μόσχα και με το Πεκίνο, όμως η εικόνα του αμαυρώθηκε εξαιτίας της εμπλοκής του σε τραγικά γεγονότα, πάνω απ’ όλα στο πραξικόπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 1973 στη Χιλή.

    Ένδειξη της αύρας και της επιρροής του βραχύσωμου άνδρα με τα χοντρά γυαλιά, την μπάσα φωνή και τη χαρακτηριστική γερμανική χροιά της προφοράς του στα αγγλικά: παρά την πολύ προχωρημένη του ηλικία, τον συμβουλευόταν συχνά μεγάλο μέρος της πολιτικής ελίτ των ΗΠΑ, κι όχι μόνο, ενώ όχι σπάνια τον υποδέχονταν στο εξωτερικό αρχηγοί κρατών.

    Στο τελευταίο του μείζον ταξίδι, τον Ιούλιο επισκέφθηκε το Πεκίνο, για να συναντηθεί με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ. Αυτός ο τελευταίος εξήρε τον «θρυλικό διπλωμάτη» ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην προσέγγιση της Κίνας και των ΗΠΑ τα χρόνια του 1970.

    Ουδείς άλλος σημάδεψε όσο αυτός την αμερικανική εξωτερική πολιτική το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

    Ο Κίσινγκερ, που πιστώνεται την «αμερικανική Realpolitik» ήταν πάντα αληθινό «γεράκι» της Ουάσιγκτον. Υπήρξε περίπλοκη προσωπικότητα, που γεννούσε τόσο θαυμασμό όσο και μίσος αφού όπως είχε δηλώσει πριν αρκετά χρόνια η Μισέλ Ομπάμα πολιτική του συζύγου της την δεκαετία που ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν η επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως είχε “διατάξει” ο Κίσινγκερ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Φήμες λένε ότι Κούλης,Γαπ και Σημίτης ήταν απ’ τους πρώτους που έστειλαν συλλυπητήρια στα πέντε πρώτα λεπτά απ’όταν ψόφησε το ερπετό

    2. Πάει να συναντήσει τον άλλον σκατόψυχο φίλο του Κωνσταντίνο Γκαντέμη ή Μητσοτάκη ή Βρικόλακα.

    3. Σφαγές……….
      Μέντορας…..τον άχρηστων πολιτικών πιονιών τις Ελλάδος…..

    4. Στ’ αρχίδια μας ξεβρώμισε ο πλανήτης, σκατά στό τάφο του, του καργιόλη….

    5. τωρα θα τα πληρωσεις ολα . σατανα . Νεμεσις.

    6. Γαμημενε δεν ψοφαγες με τιποτα ρε, αντε να ερθει και η σειρα του Σορος.

    7. Στο διάολο θα πάει ο μασόνος λεχρίτης Πάει εκεί που ανήκει στα καζάνια της κόλασης να καίγεται αιώνια Ο σατανάς

    8. Στον διάολο…. Κι ακόμα παραπέρα…..

    9. Αδιάστε ένα σκατατζίδικο στον τάφο του καθάρματος.

    10. ΕΛΑ……..
      Ε, ΤΟΤΕ,ΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ……

    11. Μεγας αντιχριστος χριστομαχος και ανθελληνας.τι να λεει κι αν εφυγε,εχει αφησει πισω του αλλους πολλαπλασιους εκπαιδευμενους νεοταξιτες εωσφροριστες τρις χειροτερους απ’αυτον.θα τον σιχαθει κι ο διαβολος εκει που παει.θα περασει καλα το σιωνιστικο ερπετοφιδο.θα κλαψει βαρια τωρα μπροστα Στον Χριστο που θα Τον προσκυνησει θελει δε θελει.

    12. Ο συνοδοιπόρος των αριστερών και της νέασ τάξης. Η μασκότ της αριστεράς. Ως επόμενος ελπίζω να είναι ο Σόρος, χρηματοδότης των αριστερών. Οι αριστεροί φασίστες θα μείνουν σύντομα ορφανοί.

    13. ψοφησε δεν ψοφησε ενα και το αυτο τα πραγματα που ειχε γραψει σε βιβλιο του τα εφαρμοζουν αλλοι αρα μια τρυπα στο νερο εχει γινει αν ψοφησε η οχι

    14. Ψόφησε ένας ακόμη πουστοεβραίος απόγονος του Αυνάν; Εβραιοτσουλάκια του μαμωνά πανηγύρι θα κάνουμε! Σκατά στον λάκκο του. Σκατά και αιώνια κατάρα στους αντίχριστους εβραιοσιωνιστές.

    15. Να καίγεται αιωνίως στην κόλαση, το ερπετοειδές …

    16. Ίσα που δεν άνοιξαν σαμπάνες σε ορισμένα live streams στην Αμερική, όπως του Tim Pool.
      Ήταν αυτός που έβαλε την βάση της Παγκοσμιοποίσης το 1973, και μόλις πριν μερικούς μήνες το 2023 σε συνέντευξη έλεγε ότι έκανε λάθος γι αυτό!!!!!!!

      Σκατά στον τάφο αυτής της Εβραιομασωνικής σαύρας.

    17. Να καίγεσαι στην κόλαση σκουλήκι, το αίμα των σκοτωμένων της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο να σε βαραίνει αιώνια. Ο νεκρός πολιτικός δεν δεδικαίωται!

    18. Βαρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Να μην λιώσει ποτέ. Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών.

    19. Να παίρνουν και άλλοι σειρά..σβαμπηδες,γκεϊδες,χαραρηδεςκ.α

    20. «Αι ημέρα της ζωής ημών είναι καθ’ εαυτάς εβδομήκοντα έτη, και εάν, εν ευρωστία, ογδοήκοντα έτη» (Ψαλμός)
      Αντε και να ζήσεις 120 το μέγιστο όσα τα χρόνια που έφτιαχνε ο Νώε τη Κιβωτό προειδοποιοντας τους σύγχρονους του χωρίς κανείς να τον ακούσει . Έτσι και από Νώε και μετά 120 ορίζεται το μέγιστο που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος.Όλα τα ερπετά το γνωρίζουν και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σας κάνουν να το ξεχάσετε
      Ξεπούλησες την αιωνιότητα για μια στιγμή;

    21. Δημοτικό σχολείο πήγαινα Κισιγκερ άκουγα και έβλεπα στην τηλεόραση κοντεύω για συνταξη πάλι Κισιγκερ ακούω, είναι σίγουρο ότι πέθανε;

    22. Ανθέλληνας μέχρι το μεδούλι.
      Ας είναι βαριά τα σκατά που θα τον σκεπάσουν

    23. Θα σας στεναχωρήσω κομμουνάρες μου, αλλά δεν υπήρχε μεγαλύτερος Φιλλέλην από τον υποφαινόμενο θανόντα. Ξιδάκι ψέκες μου…

    24. καλα να περασετε στα ταρταρα παρεα με το μπαφωμετ το κερατα να σου γαργαλει το πισινο αιωνια

    25. Του φορτώσαν μωρέ την συνείδηση στην ΑΙ για να ζήσει αιώνια;

    26. Τη ζημια την εκανε μαζι με τους κολλητους Καραμανλη,Παπανδρεου και Μητσοτακη. Αυτες οι 3 οικογενειες διελυσαν την Ελλαδα .Μη ξεχναμε και τον πρακτωρακω με τις ελιες των Γερμανων Σημιτη. Ο σκατοβεραιος κινουσε τα νηματα. Σε πια πιστα θα παει τωρα αραγε με τις επιλογες που εκανε σε αυτη τη πιστα ? χα χα χα

    27. Τελευταία είχε επισκεφτεί στό Άγιον Όρος λέτε νά μετάνιωσε γιά τά εγκλήματα πού είχε κάνει καί πήγε νά εξομολογηθεί; Ο Θεός νά τού ανταποδώσει κατά τά έργα του εκεί δεν πεινάει τό μέσον.

    28. ανοίγω σαμπάνια τέτοια ευχάριστα νέα πρέπει να τα γιορτάζουν όλοι άπαντες

    29. Τι απαίσιο βλέμμα! Δεν μπορείς να τον κοιτάζεις. Στον άδη τώρα και μετά στην κόλαση.

    30. Νόμπελ Ειρήνης. Μάλιστα. Διαβάστε τι έχει πει ο Μπερνάρντ Σω

    31. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ……
      κι αυτός κι όλο του, το σόϊ
      ΥΓ ΒΑΛΤΕ ΑΡΝΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

    32. Ξεβρωμισε ο πλανητης απ το ερπετο

    33. Στην κόλαση θα λιωσει ο ανθελληνας…τους χωραει ολους εκει … η ψυχη του θα παει σε μαυρη γατα …
      Ηταν ο παγκόσμιος ανθελληνας…

      Σημερα γιορτάζουν ολοι οι ελληνες, σημερα γιορταζει ολη γη.

    Comments are closed.