ΨΕΥΤΗΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ: “ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ”. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΜΩΡΗ ΦΑΓΑΝΑ;

    Κοινοποίηση:
    mosialos

    Ο Ηλίας Μόσιαλος με ανάρτησή του αναφέρθηκε στα μονοκλωνικά αντισώματα κατά του κορωνοϊού και μάλιστα τόνισε ότι αυτά πρέπει να γίνονται σε όσους είναι πραγματικά ευάλωτοι. Δηλαδή, κ. καθηγητά, ο Ιερώνυμος και όσοι πολιτικοί νόσησαν με κορωνοϊό και τους δόθηκε το φάρμακο με τα μονοκλωνικά τι είναι; Είναι πραγματικά ευάλωτοι ή απλά παιδιά ενός ανώτερου Θεού;

    Ολόκληρη η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

    «Η πανδημία έχει τραγικό κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει περισσότεροι από 4.5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα.

    Όσοι είναι ανοσοκατασταλμένοι ή πάσχουν από σοβαρά νοσήματα είδαν τις ζωές τους να συμπιέζονται περισσότερο.

    Μιλάμε για ανθρώπους που αντιμετώπιζαν ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας. Μιλάμε για ανθρώπους που δυστυχώς η ασθένειά τους περιόριζε τις δραστηριότητες τους.

    Μιλάμε για ανθρωπους που ήταν απλά άτυχοι, που τις περισσότερες φορές δεν προκάλεσαν την ασθένειά τους.

    Σε αυτά τα υπάρχοντα προβλήματα στις ζωές αυτών των ανθρώπων προστέθηκε και μια απειλητική πανδημία. Γνωρίζουμε ότι η θνητότητα σε όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας είναι πολλαπλάσια σε σύγκριση με όσους δεν έχουν.

    Και όσοι έχουν προβλήματα υγείας είναι ήδη πολλαπλά αποκλεισμένοι από πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Πολλοί έχουν χάσει σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους γιατί δεν μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στην αγορά εργασίας.

    Ταυτόχρονα αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται, ζουν σε συνεχή αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον της υγείας τους στις συνθήκες της πανδημίας.

    Ρωτήθηκα προχθές σε τηλεοπτική εκπομπή για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Τα μονοκλωνικά αντισώματα μπορούν να μειώσουν τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, αλλά δεν έχουμε επαρκείς ποσότητες για τη μαζική διάθεση τους στον γενικό πληθυσμό. Και δεν θα τα έχουμε τους επόμενους μήνες. Επομένως, αν είναι να προστατεύσουμε κάποιους από τις επιπτώσεις τις πανδημίας, αυτοί θα είναι όσοι δεν είχαν επαρκές επίπεδο ανοσοπροστασίας μετά τους εμβολιασμούς.

    Αυτό δεν είναι κάτι που το λέω εγώ: το λένε οι ίδιες οι εταιρείες που τα παράγουν γιατί -επί του παρόντος τουλάχιστον- δεν έχουν δυνατότητα μαζικής παραγωγής. Επομένως αν πάρουμε μικρές ποσότητες μονοκλωνικών σε ποιους θα πρέπει να τα χορηγήσουμε;

    Σε όσους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο και δεν το κάνουν ή σε όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, που έκαναν το εμβόλιο αλλά δεν ανέπτυξαν αντισώματα και επομένως είναι απροστάτευτοι;

    Στην απάντησή μου τόνισα, ότι ΔΕΝ υπάρχει δίλημμα.

    Γιατί; Γιατί οι αντιεμβολιαστές ΔΕΝ είναι θύματα. Έχουν την τύχη να ζουν σε μια χώρα που τους παρέχει το εμβόλιο, και επίσης έχουν την επιλογή να κάνουν το εμβόλιο για να προστατευθούν.

    Θύμα δεν είναι ο αντιεμβολιαστής που υπονομεύει την συλλογική προσπάθεια της χώρας μας, ή της κάθε χώρας, ώστε να βγούμε από την πανδημία.

    Θύματα είναι όσοι στάθηκαν άτυχοι και πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και δυστυχώς δεν τους καλύπτουν τα εμβόλια.

    Επομένως, με δεδομένο πως έχουμε διαθέσιμες συγκεκριμένες ποσότητες μονοκλωνικών, αυτές πρέπει να χορηγηθούν κατά προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη. Στους καρκινοπαθείς, στους μεταμοσχευμένους, στους συμπατριώτες μας που είναι πραγματικά ευάλωτοι.

    ΔΕΝ υπάρχουν δυστυχώς ποσότητες για όλους. Μακάρι να υπήρχαν. Επομένως εφόσον ΔΕΝ υπάρχουν, το δίκαιο και το ηθικό είναι να θεσπίζουμε προτεραιότητες. Και μια ευνομούμενη πολιτεία πρέπει πρώτα και κύρια να προστατεύει τους πραγματικά ευάλωτους και αδύναμους.

    Αυτό θεωρώ εγώ πως πρέπει να γίνει και αυτή πιστεύω πως πρέπει να είναι και η στάση της αριστεράς. Όχι το χαϊδεμα των αυτιών των αντιεμβολιαστών και η δημιουργία θολών εντυπώσεων ότι αποκλείονται πολίτες από την πρόσβαση στα μονοκλωνικά.

    ΔΕΝ αποκλείεται κανείς. Δυστυχώς οι ποσότητες είναι λίγες. Και η αριστερή θέση επιβάλλει να χορηγηθούν σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη: στους πραγματικά ευάλωτους.

    Αρκετά ακούσαμε τους τελευταίους μήνες για φάρμακα που προκαλούν βλάβες σε όσους τα πάρουν, όπως η ιβερμεκτίνη. Φάρμακα που παρουσιάζονται ως λύσεις, όχι μόνο από τους οπαδούς του Τραμπ αλλά και αυτοαποκαλούμενους αριστερούς στη χώρα μας.

    Αριστερά σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη. Και κοινωνική δικαιοσύνη σημαίνει πως όταν ΔΕΝ έχουμε ένα αγαθό – εν προκειμένω ένα φάρμακο- σε αφθονία, τότε αυτό το χορηγούμε σε αυτούς που είναι ευάλωτοι. Οποιαδήποτε άλλη λογική είναι ακραίος ατομικισμός. Τίποτε περισσότερο – τίποτα λιγότερο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Αυτός δεν είναι γιατρός, οι γιατροί έχουν ήθος και σεβασμό στους ασθενείς. Άσε που είναι παροπλισμένος ως καθηγητής σε οικονομικό πανεπιστήμιο, άρα δεν γνωρίζει τα ιατρικά τεκτενόμενα και απλά αναμασά αναιδέστατα τις απόψεις των φαρμακευτικών.

    2. Και για το ivermectin κύριε..?? Γάργαρα..ή είναι πολύ φθηνό? Γιατί κύριε ειδικέ δεν μας λες τι κάνουν σε Ινδία, Ινδονησία, Αφρική….???

    3. Συνέλληνες, στις μέρες που έρχονται, κανείς να μην ξεχάσει τα ονόματα των φρικιών που θέλουν να εξαλείψουν το Ελληνικό DNA.
      Moσιαλos, Gadeμόσαυρος, Dora and husband, Snψαs, Tsiopδα, Tsibras, Benarogia (sorry, kutsuba) και όλοι οι αυθεντικοί καμπαλιστές εβραίοι αλλά και οι γλύφτες τους μασόνοι που πρέπει να πληρώσουν για εγκλήματα κατά του Ελληνισμού.
      Mην ξεχάσουμε και τον πουλημένο πλeupn αλλά και όλους που υπέγρψαν μνημόνια, το ξεπούλημα στα σκόπια και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ακόμη κι αν τώρα δουλεύουν σα διανομείς φαγητού ή αλληλογραφίας ή σαν πωλητές τουτού.
      Πρέπει να πληρώσουν.
      Κοινωνική εργασία στο Πακιστανοαφγανιστάν.
      Ξέρουν αυτοί, στα τέσσερα, σαν τον some are ass.

    4. Και αν κάνανε πλασεμπο/φυσιολογικό ορο ή απλα πήραν το χαρτάκι τους ..;;;

    5. Τα μουνοκλωνικα βαλτε τα εκει που ξερετε. Εμεις θα παρουμε αλλα καλυτερα και σχεδον τσαμπα. Δεν θα χρειαστει καν να μπουμε στα σφαγεια σας για εναν ιο με θνητοτητα μικροτερη της γριπης στους κατω των 50.

    6. Αγαπητέ Ελάϊα Μοσέ, όπως είπες και την πρώτη φορά, δηλ. χθές, τα φάρμακα θα δίνονται μόνο στους εμβολιασμένους στους οποίους δεν πιάνει το εμβόλιο και σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες ότι ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    7. Βλεπουμε ποσο νοιαζεται η αριστερα για ευπαθεις, αδυναμους και ανοσοκατασταλμενους.Η αριστερα του ΕΛΑΙΑ ΜΟΣΣΙΑ,νοιαζεται για τους κατατρεγμενους και τους αστεγους και τους βασανισμενους αρκει να τρωει αυτη (η αριστερα) με χρυσα κουταλια,να διαμενει στις βιλαρες της Εκαλης και να πινει στην ”αρρωστια”των ηλιθιων Ελληνων που τρεχουν να σουταριστουν με δηλητηρια,να βγαζουν σελφι εξω απο τα εμβολιαστικα κεντρα και να υποδεχοντε την αμαλ γιατι ειναι ”ανθρωποι” που νοιαζονται για τον πονο του κατατρεγμενου,αρκει αυτος να ειναι εμβολιασμενος και ”προσφυγας”.Δεν εχεις λεει το δικαιωμα να προτασεις το ατομικο συμφερον εναντι του κοινωνικου.Ας του πει καποιος του αποβρασματος οτι το συνταγμα δεν προαγει το συμφερον του συνολου εναντι του ατομικου και οτι η αρνηση νοσηλειας σε οποιονδηποτε βασει του ποινικου κωδικα ειναι κακουργημα.Καταλαβες σιχαμενο βδελυγμα που λεγεσαι Μοσσια?

    8. Ρε παιδια ο Κουβελας ειπε οτι η ΒΙΑΝΕΞ Γιαννακοπουλος που εκπροσωπει μια κορεατικη εταιρια (μια απο τις τεσσερις εταιριες που εχει παρει εγκριση απο EMA) που φτιαχνει μονοκλονικα αντισωματα μπορει σε ενα μηνα να φερει μια μεγαλη παρτιδα γιατι εχει αποθεματα μπορει να το ψαξει καποιος σχετικος με το αντικειμενο

      1. Ναι το άκουσα το είπε ο κ.Κούβελας αλλά αν το κράτος δεν παραγγείλει πως θα τα φέρει η ΒΙΑΝΕΞ τι να τα κάνει. Δεν είδες που ο Μοσιαλος είπε θα φέρουν μια μικρή ποσότητα κ θα την διαθέσουν για τους λίγους…. και εκλεκτούς φίλους τους θα έλεγα εγώ.Ο Κούλης δεν νοιαζετε για το λαό,δεν πληρώνει για εμάς… ας πεθάνουμε δεν τον ενδιαφέρει. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει τις μπίζνες του.

    9. Γράψτε τους στα π@π@ρια σας και κοιτάξτε την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας,το μόνο που θέλουν είναι το κακό μας

    10. Αχ ,αχ ,αχ , αυτά τα μαγουλακια τα ζουμπουρλουδικα……… Χαστούκια με υπερωρίες………..

    11. ΕΔΩ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΜΑΣΚΑ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ;

    12. Αυτοί αποφασίζουν για τις ζωές μας και εμείς τους καμαρώνουμε.

    13. Ρε γαλάζιοι συριζαίοι, ανθέλληνες, τι τον βάλατε αυτόν στη θέση αυτή; Ξεχάσατε ότι ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του γιωργάκη-λεφτά υπάρχουν που μίλαγε για παγκόσμια διακυβέρνηση! Αλλά φαντάζομαι για αυτό τον βάλατε. Πάμε ολοταχώς για επιβεβαίωση των Γραφών. Φαντάζομαι ξέρετε τι ακολουθεί μετά την παγκόσμια διακυβέρνηση. Αντισταθείτε στη νέα τάξη πραγμάτων που παρελαύνει με το σκιάχτρο της αμάλ. Οι πρώτοι που πουλήθηκαν είναι οι μητροπολίτες που δέχονται να παρελαύνει η αμάλ και συμφώνησαν στο να μη γίνει λιτανεία της Παναγίας και να κάνουν Ανάσταση στις 10. Η επίθεσή τους άρχισε, ο Θεός, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας.

    14. Όταν είσαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ δεν χρειάζεται να πας σε ΘΕΣΤΡΟ ΣΚΙΩΝ για να γυρίσεις την παράσταση, την γυρίζεις και μόνο σου και γίνεσαι και αυτόματος πρωταγωνιστής!!!

    15. Αλλά έτσι είστε εσείς οι.. Εβραίοι “κύριε” Μόσσια (και όχι Μοσσιαλος). Παρτακηδες, φιλάργυροι, ανήθικοι, ρατσιστές, πουστηδες και πολλά άλλα. Ότι και να κάνετε θα αντέξουμε. Δε λύγισαν οι πρόγονοι μας με 400 χρόνια σκλαβιά και θα μας λυγίσετε εσείς οι Εβραίοι;

    16. Νομίζει ότι έχει το ακαταδιωκτο αυτός;
      Για πήγαινε καμία βόλτα έξω να δούμε,είναι άνετος;
      Συνέχισε έτσι να προκαλεις

    17. Και αυτα τα εχουμε ολοι πληρωμενα …αυτος διγουρσ δεν εβαλε μιας και το κρατος αρα και τους παρατρεχαμενους ,τους πληρωνει ολος ο Ελληνικός ΛαοςΤα χαριζουμε σε οσους ρψουν αναγκη ….

    18. Γι αυτόν τον τρόμπα τον Μόσιαλο θα βγει κανένας εισαγγελέας να τον μαζέψει, ποιος είναι αυτός που μας απειλεί έτσι; Αντε γαμήσου πούστη Μόσιαλε των hoaxes, ένας απατεώνας είσαι

    19. οικονομολόγος του κώλου, που ονειρεύεται, μια μέρα, να γίνει γιατρός ο μόσχαλος ! LOL

    20. Θα έρθει και η ώρα σου .
      Να δούμε που θα πας να κρυφτείς τότε .

    21. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    22. Μπραβο τωρα καταλαβαμε τι θα κανετε θα τα δινετε στους εμβολιασμενους που ειναι να μπουν στις μεθ ωστε να πεθαινουν μονο ανεμβολιαστοι για χαρη της προπαγανδας της τσεπης σας!!συνεχιστε ετσι η ιστορια θα σας γραψει με μελανα γραμματα οι απογονοι ολων οσων σκοτωσατε και σκοτωνετε θα φτυνουν στους ταφους σας κι εσεις απλα θα βασανιζεστε στην κολαση!! ευγε!!!

    23. Εβραική κοπριά σαν τα καθίκια που κυβερνούν και τον Μπουρλά!

    24. Aσχετο με το θεμα , σημαντικο ομως.Ο Μπογδανος εστω και αργα ειπε αυτο που επρεπε για τα παιδια των λαθρομεταναστων που μας καθησαν στο σβερκο.Ο Ελληνας πειναει, ας φροντισουμε πρωτα αυτους τους ελληνες και μετα βλεπουμε τι μπορουμε να κανουμε για τους αλλους

    25. Τελευταία φορά που έφαγες ξύλο θυμάσαι πότε ήταν ρε μπουνταλα???

    26. Στέφανε βγάλε πάλι εκείνη την επική έρευνα σου για το βιογραφικό του Ελί Μοσσιά…!

      Να θυμηθούν όλοι ποιος πραγματικά είναι κι έχει το θράσος να μιλά ο άεργος.
      Που ισοπέδωσε το ΕΣΥ επί ΓΑΠ…

    27. ο κος Μόσιαλος καλά θα κάνει να παρακολουθεί τι λέει το αφεντικό του, ο Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι οι ευπαθείς ομάδες, πιθανόν ακολουθούμενες από τον γενικό πληθυσμό, θα προχωρήσουν σε τρίτη εμβολιαστική δόση. Άρα, τα μονοκλωνικά περισσεύουν είτε για τους ανεμβολίαστους είτε για τις αποθήκες ή για λίγους εκλεκτούς είτε αποτελούν άλλη μια μπνίζνα του γουρλομάτη πρωθυπουργού. Ας αποφασίσουν οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους τι θα λένε στο λαό, για να μην χάσουν και άλλο την αξιοπιστία τους.

    28. Και θα έχουν φάρμακα και δεν θα τα δίνουν σ’αυτούς που τα έχουν ανάγκη,επειδή δεν δέχονται γονιδιακή επέμβαση. Αυτό λέγεται Γ’Ράιχ.

    29. Ο ανθρωπος που εχει τα ellinika hoaxes.Στην ουσια ΜΚΟ κ θησαυριζει απο εκει.Τι περιμενεις απο τετοιον βουρκο

    30. Πριν λιγο στο σκαι ειπε οτι ο τραμπ ηταν ψυχικα ασθενης ενω ο κουλης δεν ειναι;

    31. Αγορίνα μου, δέν σού έχουν πεί ότι τό μονοκλωνικό είναι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ φάρμακο καί δέν τό παίρνεις προληπτικά, αλλά ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΗΣ;; Τόσο λίγα είναι τά μονοκλωνικά που δέν μπορούμε νά πάρουμε ούτε 10.000 γιά 6μήνες;; Τόσα είχε υπολογίσει ο Κούβελας τόν περασμένο Δεκέμβριο ότι θά χρειαζόμασταν. Η Γερμανία όπου κατοικοεδρεύεις, είναι πιό ξύπνια που παρήγγειλε κάτι εκατομμύρια;

    32. Μόνο οι εμβολιασμένοι δηλ φορολογούνται και οι λάθρο και έχουν δικαίωμα στην υγεία.
      Θα φας καλά και εσύ σύντομα παιδοβούβαλο.
      Έρχεται η ώρα σας.

    33. Μεσα στη δυστυχια του κοσμου που περναει, ερχεται και αυτο το ανθρωπακι να κανει αριστερη προπαγανδα και ψηφοθηρια απο τους δυστυχους πολιτες. Αυτη ειναι η ποιοτητα τους. Αλλα για ποια ποιοτητα μιλαω, ειναι αστειο….

    34. Όταν τα λέγανε οι ερευνητές YouTubers τους λέγανε ψεκασμενους και συνωμοσιολογους.
      Θυμάμαι είχαν πει πριν μηνες ότι η Ε.Ε. είχε πάρει 200.000 δόσεις για την ελίτ δλδ πολιτικά πρόσωπα, μασωνους, εκατομμυριούχους κλπ.
      Γι’αυτό δε βλέπω ποτέ tv .
      Α! Και πουσαστε αφού είναι πανάκριβα αυτά και δεν είναι για όλους γιατί δεν λέτε στο φιλάνθρωπο σας το Βασίλη το Θύρα να βοηθήσει;;;;; Μήπως γιατί δεν έχει πολύ μεγάλο κέρδος από αυτά όπως στα μπόλια;;;;;;;😡

    35. ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ…ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ…ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    36. Περμένεις νά ακούσης αλήθεια από στόμα Εβραίου;ή από τό στόμα τού Μόσσια;
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.