ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΓΛΕΝΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    roma

    Τις ιδιαίτερες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές σε ότι αφορά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού σε Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο βίντεο ντοκουμέντο

    Στο βίντεο που η λήψη του έγινε σήμερα τα ξημερώματα, δηλαδή ενώ είχε ξεκινήσει η καραντίνα στην περιοχή με κυβερνητική απόφαση, Ρομά γλεντούν ανενόχλητοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα της κατάστασης!

    Αυτό εξάλλου είχε πει πολλάκις τόσο ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης που σε πρόσφατη δήλωσή του είχε μιλήσει για “ιδιαίτερο τρόπο διαβίωσης” και είχε παραδεχθεί πως “οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των Ρομά σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια».

    Τα μηνύματα από κατοίκους της Νέας Σμύρνης έρχονται σαν… βροχή το τελευταίο διάστημα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, γιατί σε μία πόλη που τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, δίπλα στις πόρτες τους αντιμετώπιζαν τέτοιες συμπεριφορές.

    Οι κάτοικοι από μέρες καταγγέλλουν ότι ενώ τηλεφωνούν στην αστυνομία, η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως “δεν μπορεί να κάνει κάτι”. Έτσι, ένας εξ’ αυτών αποφάσισε να μεταδώσει “ζωντανά” στα social media το γλέντι σήμερα τα ξημερώματα, προκαλώντας την άμεση επέμβαση των περιπολικών.

    Δείτε το βίντεο:

    Κυβερνητικό κλιμάκιο με τους Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα κατέφτασε το μεσημέρι στη Λάρισα μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορωνοϊού σε οικισμό Ρομά στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

    Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ξεκινήσει μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό στον οικισμό.

    Συγκεκριμένα το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τους: υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, γ.γ Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκο, γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη και το διευθυντή σχεδιασμού και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών της ΓΓΠΠ, Φοίβο Θεοδώρου έφτασε στην Λάρισα με ελικόπτερο Super Puma ΠΣ.
    Το κλιμάκιο συνοδεύει ο πρόεδρος Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Ελλάν Πασέ, Βασίλης Πάντζος.

    Στις 13:00 αναμένεται η άφιξη του κλιμακίου στη βάση της 1ης στρατιάς στη Λάρισα.
    Στις 13:30 σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό και το δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη
    Στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της κοινότητας των Ρομά, καθώς και με τους επικεφαλής των μέτρων για την τήρηση της καραντίνας στην οποία έχει μπει ο οικισμός μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

    Άρχισε η συλλογή μεγάλου αριθμού δειγμάτων για κορωνοϊό
    Την ίδια ώρα, κλιμάκιο εδικών του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής των καθηγητή Eπιδημιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, έφτασε στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, ώστε να λάβει ένα μεγάλο αριθμό δειγμάτων από μερίδα του πληθυσμού που βρίσκεται από χθες το βράδυ σε καραντίνα λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού.

    Σύμφωνα με τον κ. Χατζηχριστοδούλου, το κλιμάκιο θα λάβει τουλάχιστον 200 δείγματα, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της διασποράς που ενδεχομένως υπάρχει στην περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ελατε να ζησετε εκει και μετα σχολιαστε οσοι το παιζετε υπερανω..η αστυνομια δε μπαινει μεσα με ανοχη των δημαρχων.ειναι πολλοι οι ψηφοι βλεπετε.αυτο στο βιντεο γινεται σε καθημερινη βαση με πυροβολισμους στον αερα και τα σκαγια στα σπιτια μας

        1. Ο Παπαδοπουλος ειναι ιδεα ρε μπαγλαμα. Θα τα μαθεις κι εσυ…

    2. …..ΤΕΖΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΟΡΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ….ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!!….ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ…ΤΕΛΟΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

    3. Ο μπαστούνοβλαχος μιλάει και λέει κάνω live μετάδοση.. Ρε ουστ ταγάρι

    4. Δεν είναι γύφτοι, είναι πολίτες, το λέει Τώρα το ,OPEN

    5. Να τους μαζέψουν όλους στην Μακρόνησο……..

    6. Άντε τώρα αυτούς να τους βάλεις να υπακούσουν σε νόμους και κανόνες. Την κάτσαμε τη βάρκα. Τζάμπα η κλεισούρα που έχουμε φάει όλο αυτό το διάστημα. Αν αυτοί πάνε στα νοσοκομεία θα δέρνουν τους γιατρούς αν κάποιος από δαύτους ψοφολοήσει. Γίνεται τακτικά αυτό. Το έχουμε διαβάσει πολλές φορές και στα Μέγαρα και στην αν Αττική στα κέντρα υγείας΄να δέρνουν γιατρούς και νοσοκόμες. Μαζέψτε τους είναι επικίνδυνοι από όλες τις απόψεις.

    7. Απέλαση στην Ινδία όλοι τους….

    8. Μενω κοντα ακουστε τωρα!!!! 20 θετικα σε 4 σπιτια ολα αυτα και σε 250.000 μεσα στην πολη μονο 8 ρε τι μας περιμενει σαν τις κατσαρίδες γυρνούσαν την βάψαμε κατακαημενη Λάρισα από τα γυφταρια θα πας. Κλειστουςολους μαζί και αστους να ψοφήσουν δεν καταλαβαίνουν αυτή η φυλή τίποτα όλο στην παρανομία χθες ξημερώματα εν ώρα καραντινας γλεντούσαν με ορχήστρα δεν γίνεται αυτό.

    9. Α ρε τσίπρα, σου έκλεισαν τους ψηφοφόρους μέσα στην καραντίνα, τους ρατσιστές, σα δεν ντρέπονται

    10. μια απο τα ιδια θα γινει και στο νομισματοκοπειο , να ειναι καλα ο δήμαρχος Χαλανδρίου ο κυριος ΡΟΥΣΣΟΣ που τους κράτησε στην περιοχή , μας λεει τοσα χρόνια οτι έχουν μειωθεί και αυτοι γινονται περισσότεροι οσο περνά ο καιρός
      κάποιοι ψηφίζουν ΡΟΥΣΣΟ

    11. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ” ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ.
      ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    12. άκουσον , άκουσον , κάποιοι ειπαν οτι και οι γύφτοι ειναι άνθρωποι !!!! ρεε οι ΓΥΦΤΟΙ ειναι ΓΥΦΤΟΙ εαν ηταν άνθρωποι θα είχαν εξελεγχθεί , ειναι κάτι ανάμεσα στα ζωα και στον άνθρωπο , εξελιγμένη μορφή πιθήκου δηλαδή

    13. Αν ήταν οι γύφτοι να υπολογίζουν νόμους και απαγορεύσεις, τότε θα έπαυαν να είναι γύφτοι. Γεννήθηκαν ελεύθεροι, θέλουν να ζουν ελεύθερα. Το πρόβλημα εμείς το έχουμε, όπως άλλωστε και όλα τα άλλα προβλήματα που προκύπτουν από την ανύπαρκτη προσαρμοστικότητα τους.

    14. Φάτε τους στη μάπα….καλά λέει ο κόσμος άθλιοι Σκατέληνες….

    15. Οι ψηφοφόροι του ακάματη Τσιμπλα !!! Ο Σφυριζα ήταν οτι Χειρότερο ποτέ δήθεν κυβέρνησε. Να πάρει ο μπουτας τώρα στο σπίτι του ολα τα πακια και τα β-Ρομα’!!! Και μην μου πείτε πως όταν ψοφοκορονιασουν θα φάνε κρεβάτια σε εντατικές τα απόβλητα αυτά από Έλληνες πολίτες!!! Μια μπόμπα να τους τιναξουν όλους

    16. στο ταχυδρομειο που πηγα να στειλω ενα δεμα,τουλαχιστον 40 απο δαυτους ειχαν ερθη να παρουν επιδοματα…. αυτα τα λεφτα που δινουν σε αυτα τα ανθρωπακια ειναι κομμενα απο τις συνταξεις των αμοιρων ελληνων που δουλευαν 30 και 40 χρονια για να παρουν μια αξιοπρεπη συνταξη..τι να πης???αδικια μεγαλη για τους ελληνες..το 90 τοις εκατο απο δαυτους ειναι κλεφτες λωποδητες λαμογια,και στελνουν τα ανηλικα παιδια τους να κλεβουνε τον αμοιρο ελληνα και αμα τα πιασουνε αυτα τα καλοπαιδα την αλλη μερα τα βγαζουν παλι εξω,και παλι κλεβουν και παλι εξω και αστα να πανε..αισχος..

    17. Βρωμόρατσα… ναπάλμ και γρήγορα…

    18. Φάτε τους στην μάπα ψηφοφόροι της μαλακίας

    19. Όντως οι τσιγγάνοι έχουν το δικό τους τρόπο ζωής, αναρχικό και ασυμβίβαστο με τα δικά μας πρότυπα. Το θέμα είναι ότι μην εφαρμόζοντας τις οδηγίες που ισχύουν για ΟΛΟΥΣ μας, αρρωσταίνουν από κορωναϊό συνειδητά (δηλαδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι θα αρρωστήσουν, αφού συμμετέχουν ομαδικά σε γάμους ή ζουν μαζικά). Έτσι όμως, αποστερούν πολύτιμους πόρους από το σύστημα, αναγκαίους για αυτούς που πραγματικά θα τους χρειαστούν. Καταναλώνουν τέστ που είναι απαραίτητα σε ευπαθείς ομάδες (προλαβαίνω : αυτοί δεν είναι), κλίνες νοσηλείας και Μ.Ε.Θ.

      Εάν ισχύει το άρθρο 4 του Συντάγματος και υποθέτοντας ότι αυτοί είναι (στα χαρτιά, όχι στη συνείδηση) Έλληνες, τότε θα πρέπει να υποστούν και αυτοί τις συνέπειες που υφίσταται ο μέσος Έλληνας. Δε μπορεί οι τσιγγάνοι να έχουν μόνο δικαιώματα και επιδόματα και απαιτήσεις, θα πρέπει να έχουν και υποχρεώσεις. Εάν λοιπόν αυτοί δεν θέλουν τις υποχρεώσεις αυτές, τότε θα πρέπει τα αρμόδια προς τούτο όργανα να τους τις επιβάλλουν, χωρίς (οι αρμόδιοι) να αναλογιστούν ούτε τις αερολογίες των κεερφάδων, ούτε τις μπαρούφες των θολοκουλτουριάρηδων ψευταριστερών και ΒΕΒΑΙΩΣ, ούτε τα ψηφαλάκια που δεν θα πάρουν. Το κοινό καλό υπερέχει και καμία εξαίρεση δε μπορεί να είναι ο κανόνας!!

      1. Αν βρούμε τέτοιους ”αρμόδιους”,θα έχουμε τετραγωνίσει τον κύκλο…Αυτοί χτυπούν με σπουδή και ζήλο μόνο τους Ελληνες που είναι εύκολος στόχος, γιατί έχουν γενικά την αίσθηση της νομιμότητας…Οπότε καλή δύναμη και υπομονή…Αλλά και λίγη εγρήγορση στις εκλογές δεν βλάφτει…Π.χ. οι Ούγγροι που έχουν τον νού τους δεν τραβούν τα δικά μας…Εμάς μας τρώει η ”ορθότητα”,ο ”αντιρατσισμός”,η ”ανεκτικότητα” και οι λοιπές αριστερόστροφες μπαρουφολογίες…

    20. Βαλτε τους γυφτους τους λαθρο και τα κουμουνια σε σαπιοκαραβα και στειλτε τα στη Τουρκια .Ι*διως αν εχει πολλα μποφορ

    Comments are closed.