ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΠΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

    Κοινοποίηση:
    κικιλιας

    Σε επίταξη δύο κλινικών στη Θεσσαλονίκη προχωρά το υπουργείο Υγείας, μετά την άρνηση χθες από τους κλινικάρχες να συνεργαστούν.

    Βάση του σχεδίου που έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας και στο πλαίσιο του σχετικού νόμου που έχει ψηφιστεί στη Βουλή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «από σήμερα 20/11/2020 με βάση το ΦΕΚ 5148, επιτάσσονται 2 ιδιωτικά θεραπευτήρια και το προσωπικό τους και τίθενται στη διάθεση της 4ης ΥΠΕ».

    Πρόκειται για τη Γενική Κλινική Λυσίμαχος του προέδρου των ιδιωτικών κλινικών Γρηγόρη Σαραφιανού και την Euromedica Θεσσαλονίκης.

    Το υπουργείο Υγείας χθες είχε ζητήσει τη διάθεση 200 κλινών νοσηλείας ασθενών Covid-19, εντός της περιφερειακής ενότητα Θεσσαλονίκης, με τους ιδιοκτήτες των κλινικών να απαντούν αρνητικά.

    Δείτε εδώ το ΦΕΚ της επίταξης

    Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

    Κατά τη διάρκεια του πρώτου, όπως και του δεύτερου κύματος της πανδημίας COVID-19, το Υπουργείο Υγείας ενέταξε στον εθνικό σχεδιασμό διαχείρισης της κρίσης, τόσο τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τα στρατιωτικά νοσοκομεία και την ΠΦΥ όσο και κλίνες απλές και ΜΕΘ non COVID του ιδιωτικού τομέα, σε αγαστή συνεργασία

    Στο νομό Θεσσαλονίκης και μετά το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο που δοκιμάζει τα όρια των νοσοκομείων όπως και του προσωπικού, κρίθηκε απαραίτητο να λειτουργήσουν απλές κλίνες COVID-19 και σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

    Αφ’ ενός διότι τα νοσοκομεία του ΕΣΥ πρέπει να συνεχίσουν με ασφάλεια τις εφημερίες, τους αφ’ ετέρου διότι πρέπει να αποφευχθεί η πιθανότητα ενδο-νοσοκομειακής διασποράς του κορονοϊού λόγω του ραγδαία αυξανόμενου αριθμού των νοσηλευόμενων.

    Απεστάλη σχετικό αίτημα προς τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και παρά την προσπάθεια, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

    Κατόπιν τούτου, βάσει του σχεδίου που έχει εκπονήσει το Υπουργείο Υγείας και στο πλαίσιο του σχετικού νόμου που έχει ψηφιστεί στη Βουλή, από σήμερα 20/11/2020 με βάση το ΦΕΚ 5148, επιτάσσονται 2 ιδιωτικά θεραπευτήρια και το προσωπικό τους και τίθενται στη διάθεση της 4ης ΥΠΕ.

    Πρόεδρος Ιδιωτικών κλινικών: Το προσωπικό μας δεν είναι εκπαιδευμένο για τέτοιες περιπτώσεις

    Ο Γρηγόρης Σαραφιανός πριν από λίγη ώρα δήλωσε ότι το προσωπικό των κλινικών αυτών δεν είναι εκπαιδευμένο προκειμένου να αντιμετωπίσει τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να εκπαιδευτεί. Τόνισε ότι οι κλίνες που θα διατεθούν θα είναι συνολικά 300.

    Ο κ. Σαραφιανός, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της μιας από τις δυο κλινικές που επιτάσσονται είπε ακόμα ότι ο λόγος για τον οποίο δεν δέχονταν ασθενείς Covid μέχρι σήμερα αλλά ασθενείς άλλων παθήσεων ήταν η μεταδοτικότητα η οποία πιθανότατα θα τους έφερνε αντιμέτωπους με αγωγές και μηνύσεις.

    Δραματική η κατάσταση στην πόλη

    Το πανελλαδικό ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορονοϊού διατήρησε και χθες η Θεσσαλονίκη φτάνοντας τα 774 περιστατικά, γεγονός που δεν επιτρέπει ούτε μια ανάσα στους «μαχητές» του δημόσιου συστήματος υγείας, δηλαδή γιατρούς και νοσηλευτές, στην πόλη. Το ΕΣΥ, άλλωστε, βρίσκεται στα όριά του, όπως και η διαθεσιμότητα των ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, όπως δήλωσε χθες ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση για την επικείμενη έλλειψη κλινών, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα.

    «Ζητήσαμε μέτρα»

    Στο ίδιο μήκος κύματος, «δεχόμαστε ασύμμετρη απειλή» ισχυρίστηκε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση της πόλης «τραγική». Ο ίδιος, μάλιστα προέβλεψε πως «δεν πρόκειται να δούμε σταθεροποίηση πριν από το τέλος του μήνα, αρχές του επομένου» και πρόσθεσε ότι «αν συνεχιστεί η ανοδική τάση, το σύστημα που είναι ήδη στα όριά του, πολύ φοβάμαι ότι θα ξεπεράσει τα όριά του και θα χρειαστούμε στήριξη και βοήθεια από όλη την Ελλάδα».

    Στη δίνη της πανδημίας η Θεσσαλονίκη | 19/11/2020 | ΕΡΤ

    Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για το «οξύμωρο» να μην έχουν λόγο οι περιφέρειες στα μέτρα που αποφασίζονται κάθε φορά, καταλήγοντας με νόημα πως «είναι προφανές ότι τα μέτρα έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα. Ως περιφέρειες δεν μπορούμε να επιβάλλουμε lockdown. Μπορούμε να πούμε την γνώμη μας και την είπαμε. Ζητήσαμε μέτρα».

    Την ίδια ώρα, στην περαιτέρω κλιμάκωση της επιχείρησης «στεγανοποίησης» της Βόρειας Ελλάδας προχώρησε χθες η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή (παράλληλα με τη διεξαγωγή rapid tests για όσους εισέρχονται στη χώρα), ενώ αργά χθες το βράδυ μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις μετακινήθηκαν προς τη Βόρεια Ελλάδα, για να συνδράμουν στο έργο της εντατικοποίησης των ελέγχων τήρησης των μέτρων προστασίας.

    Παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί με τους περιορισμούς στη Θεσσαλονίκη, στόχος είναι να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες παρεκκλίσεις από τον κανόνα των μέτρων προστασίας, σε μια στιγμή που η πόλη μετρά πλέον τις απώλειές της σε καθημερινή βάση, καθώς στις έξι κατά μέσο όρο ημερησίως υπολογίζονται οι ταφές στα δημοτικά κοιμητήρια, με αιτία θανάτου τον COVID. Συνολικά, έχουν υπερβεί τις 90 τις τελευταίες ημέρες και ο δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά στη δημιουργία 250 νέων τάφων, αξιοποιώντας τα κοιμητήρια της Ευαγγελίστριας και Αναστάσεως του Κυρίου.

    Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη έφτασαν στη Θεσσαλονίκη | Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 19/11/20 | OPEN TV
    Με την ψυχολογία των κατοίκων στο ναδίρ, καθώς ο κλοιός της πανδημίας σφίγγει και τον στενό συγγενικό περίγυρο των Θεσσαλονικέων, στην ψυχική ανάταση του τοπικού πληθυσμού -εκτός από τις πολύτιμες ιατρικές τους υπηρεσίες- συμβάλλει το κύμα εθελοντισμού νοσηλευτών του ΕΣΥ από άλλα σημεία της χώρας, που καταφθάνουν στη συμπρωτεύουσα για να αναλάβουν υπηρεσία στα νοσοκομεία της πόλης. Μετά τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, το παράδειγμά τους μιμήθηκαν και άλλα στελέχη του ΕΣΥ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

    «Είναι συγκινητική η συμπαράσταση στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, μεταβαίνουν εκεί ακόμα 23 συνάδελφοί τους: 6 από Άργος, 5 από Κομοτηνή, 5 από Κόρινθο, 3 από Κέρκυρα, 3 από Γιάννενα και 1 από Σπάρτη. Οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, σκληραίνοντας παράλληλα τη στάση του απέναντι στην απροθυμία των ιδιοκτητών ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη να συμβάλουν στην μάχη με τον COVID-19.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Όταν ψοφήσουν αυτοί, οι πουτάνες τους και τα διαβολοσπέρματά τους θα πιστέψω ότι υπάρχει κορωναϊός!

    2. Από τους πιο άχρηστους πολιτικούς της χώρας. Μέχρι και στο δημοσίας τάξης τον είχαν βάλει, από πού και ως που ρε με μπάσκετμπολιστα;
      Χωρίς τα μόρια από το μπασκετ θα έμπαινε ιατρική αυτός;

    3. Τό ανάκτορο τού γουρλομάτη καί τήν βίλα τού εθνοπροδότη Τσίπρα πρέπει αμέσως νά επιταχθούν διότι χτίστηκαν μέ τά κλεμένα λεφτά τού ελληνικού λαού.
      Γιάννης Λάκων

    4. Ο καλός γιατρός δεν παρατά ποτέ την επιστήμη του. Ο καλός αθλητής αφοσιώνεται στο αθλητικό ιδεωδες δια βίου. Οι μετριότητες πολιτεύονται. Και όπως είπαν κι οι δικοί μας, πολίτες που εκλέγουν κατώτερούς τους να τους διοικήσουν είναι μοιραίοι. Τι λέγαμε;

    5. Απο τη μια…ολοι…οι κοπριτες του δημοσιου….
      Απο την αλλη οι ιδιωτες…οι επενδυτες…οι απλυτοι….
      Φατε….φιλελεδες….ιδιωτες….
      Ε βεβαια…κοροιδα ειναι…να τους επιταξουν τις κλινικες…
      Πως θα κονομησουνε ρε…?
      Πληρωνε μαλακα Ελληνα….

    6. <Οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

      ναι όταν δείνατε 20+ εκ σε ΜΜΕ να σας γλύφουνε δεν είμαστε ενωμένοι γιατί
      εμείς δεν πήραμε μήτε ένα ευρώ
      Το νοίκι για τις συχνότητες δεν το πλήρωσαν ..εμείς όμως ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΗ ΔΕΗ καμιά
      έκπτωση…πάτε τώρα στους φίλους σας στα ΜΜΕ που τους μοιράσατε χρήματα γιατί
      εμείς τα χέρια μας να κοπούνε δεν σας ξαναψηφίζουμε

    7. ΦΙΛΕΛΕΔΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (κυβερνηση) – ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ

      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ……. ;

      ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΒΑΡΩΝΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΣΟΣΙΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ‘ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ’…. Κ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ’ΟΞΩ! ΑΠΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ…..

    8. Βεβαια αν τα τεστ τα βγαζουν οτι ναναι θετικα απο ιους κρυωματος ή γριπης παρελθοντος εως και χυμο πορτοκαλιου και γαλα και δεν ξερω τι αλλο εχει δοκιμαστει τοτε εχει υψηλη μεταδοτικοτητα.. Δεν τα λεω εγω επιστημονες γιατροι σε ολο τον κοσμο τα λενε. Εχουν γεμισει τα νοσοκομεια απο ασυμπτωματικους που εχουν εχουν βαρεθει τη ζωη τους κλεισμενοι μεσα και μας λενε δραματικη κατασταση, πεθαινει και κανενας που και που και τοτε κανουν χορο το θανατο του

    9. ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΛΙΔΟΜΕΝΗ … ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΉ ΣΤΗΝ ΧΟΡΑΜΑΣ ΓΊΝΕΤΕ ΚΑΤΆ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ! Ο ΤΟΎΡΚΟΣ ΜΠΑΊΝΕΙ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΣ , ΟΙ 300 ΠΊΝΟΥΜΕ ΛΗΓΜΈΝΑ ,ΤΑ ΤΖΆΜΙΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΑ , ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΆ ΤΟΝ ΞΈΝΟΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ! ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΏΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ….. ΤΟΎΣ ΚΟΙΤΆΜΕ !! ΟΤΑΝ ΌΛΟΙ Η ΕΥΡΏΠΗ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ !! ΡΕ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ !! ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΉ ΓΙΑ ΌΤΙ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ !!

    10. Δυστυχος στην θεσσαλονικη πρεπει να μπει ολικη απαγορευση κυκλοφοριας μονο το πρωι για δυο ωρες και δυο ωρες το βραδυ για ειδη πρωτης αναγκης και μονο για εργαζομενους να επιτρεπετε πρεπει να μπουν σκληρα μετρα πλεον…. γιατι και η γιατροι,νοσηλευτες/τριες στα νοσοκομεια ποσο θα αντεξουν με αυτη την κατασταση.

    11. Τους λυπάμαι έτσι που αγωνιούν για το καλό μας… Συγκινητικό…

    12. 1) Γιατί δεν επιτάσσεις τα λεφτά που κατακλέψατε εστω τον τελευταίο χρόνο με τις μίζες;
      2) Τι επιτάσσεις ρε που δεν εχεις ιδεα τι πρόγραμμα έχουν και πως λειτουργούν οι κλινικές; Ξέρεις τι επιπλέον προβλήματα θα δημιουργήσεις άχρηστε; Ιδέα δεν έχεις τι ανακατώνεις, μαλάκα ε μαλάκα.
      3) Φέρατε και φέρνετε μέσα τους Λαθρό??? Γιατί ρε φίλε πως την είδες;
      4) Από τη λιγούρα σας να γλυτώσετε από τη Χρυσή Αυγή φέρατε 20 000 αργόσχολους στο εφετείο και έτσι διαδόδηκε ο ιός μαλάκα. Ε μαλάκα.
      5) Την άλλη μέρα συλλάβατε 2-3 γιαγιάδες που πήγαν να υποστηρίξουν τη Χρυσή Αυγή, μετά σαπίσατε στο ξύλο και στα πρόστιμα τον κόσμο, μετά στις 17Ν ξαναδείρατε και χωσατε πρόστιμα σε όλους εκτός από τα αφεντικά σας τον Κουτσούμπα.
      Γιατι αν το πει η Κανέλλη, έχετε πάρει πούλο όλοι μαλάκες απο εκει μέσα. Μια μουνότριχα να κουνήσει χαθήκατε.
      6) Σβήσατε και το πρόστιμο της αμόρφωτης παρδαλογιαγιάς που λεει ‘θα βάλει χούντα’ αλλα τα άλλα δε τα σβήσατε. Θρασύδειλοι.
      7) Και τώρα τι κάνεις ηλίθιε ανεγκέφαλε με τις κλινικές, ‘επιτάσσεις’ πανήβλακα για να πας να πεις στη Τζένη οτι ‘επιταξες’ μαλάκα, ε μαλάκα έχεις καταλάβει πόσο εκτός είσαι;
      8) Σου τα έγραψα και στο twitter λιγο πιο κυριλέ και σε ένα λεπτό με έκανες ban, ΕΔΩ ΟΜΩΣ θα το γράψω.

    13. Κρατος μπορδελοποιημενο
      Στο τιμονι αχρηστο ξεπουλημενο πολιτικο προσωπικο
      Βαλτε τους ολους φυλακη απο τα πρασινα αρπαχτικα τις τασιες τους απλυτους τους τα παιδια των συνεργατων των γερμανων τους προδοτες τους αχρηστους που κατα καιρους εχουν υπαρξει σε ποστα τα συριζοκουμουνα
      Παρτε τους ολοι την περιουσια και ολα τα αξιωματα
      Αλλα ποιος θα το κανει με ποιανου λαου την στηριξη…..
      Κριμα για τα παιδια μας…

    14. Παρτε τα λεφτα που βγαλατε τοσα χρονια απο τις βουλευτικες σας αποζημιωσεις(ετσι τις λετε γιατι ντρεπεστε να πειτε για μισθους), δεξιοι, πασοκτζηδες και αριστεροι με δεξιες τσεπες και ξεκουμπιστειτε απο τη χωρα. Το καλοκαιρι βγαζατε φωτογραφιες σελφι στα νησια αντι να κοιτατε τα νοσοκομεια και τωρα βριζετε τους νεους για τα παρτι οταν 40.000 μαζευτηκαν στο εφετειο και κανατε οτι δεν τους ειδατε. Ξεκουμπιστειτε και εσεις και οι λαθρομεταναστες που μας κουβαλησατε( οχι βεβαια απο ανθρωπισμο αλλα γιατι τα πιανετε απο τις μκο) γιατι σε λιγο η κατασταση θα ειναι εκτος ελεγχου με αυτα που κανετε. Τα προβατα ξυπνησαν και δεν πιστευουν πια κανενα βολεμενο του συστηματος. Ουστ ρεζιληδες που για τα λεφτα ξεπουλατε την πατριδα σας. Ουστ ρεζιληδες που θελετε την υγεια μας και δεν λετε τιποτα για συνωστισμο στην ομονοια και στα τζαμια.

    15. Ατειλωτα εκατομμύρια έχουν κατακλέψει από τα ταμεία του κρατους όλοι αυτοί οι πολιτικαντηδες τόσα χρόνια.Καταστρέψανε τελείως τη χώρα και καταδικασανε ένα ολόκληρο λαό να ζει στη φτώχεια και την ανεχεια χωρίς δουλειες, υγεία , παιδεια και ξαφνικά σήμερα και χωρίς ελευθερία. Σήμερα έρχονται οι νεώτεροι λαλακηδες της πολιτικής να επιβάλουν μέτρα στρατιωτικού καθεστώτος και στον κάθε επιχειρηματία λες και μαζί έφτιαξαν τις επιχειρήσεις. Τι λέτε ρε ανεπαγγελτοι
      και κρατικοδιαιτοι όλοι σας ???? Αλλά είπαμε, αφού ο λαός πλέον είναι χαζεμενος και αποβλακωμενος αντί να βγει στους δρόμους και να πιάσει και να τους κρεμάσει απ’ τα δέντρα ανάποδα καθετε με τον φόβο και τις απειλές που του σπέρνουν καθημερινα και σκύβει το κεφαλι!!!Δεν υπάρχει άλλος δρόμος σωτηρίας πλέον.Ολοι τους θέλουν κρέμασμα , και αυτοί που κυβερνάνε σήμερα και αυτοί που κυβέρνησαν στο παρελθόν και σήμερα είναι εξαφανισμένοι και κανουν τα παγωνια .

    16. παλι χυθηκε ο καδος με το γαλα με τους ανικανους που εχουμε
      τα πουλημενα ΜΜΕ αντι να τους κανουν σοβαρη και υπευθυνη κριτικη απο
      την Ανοιξη μεχρι τωρα μπας και ξυπνησουν, αυτα τους γλυφανε γιατι τους μοιρασαν
      εκατομμυρια.
      Αυτοι καβαλησαν το καλαμι, τρεξανε στις παραλιες και αφησαν ανοιχτα τα συνορα
      χωρις ελεγχο. Πλακωσαν οι Ευρωπαιοι μπεκρηδες και οι Βαλκανιοι και γεμισαμε κορονα.
      Πρεπει να δουλευεις στην ΝΑΣΑ για να καταλαβεις γιατι ειναι αυτο το Χαος στην Θεσσαλονικη.
      Πιαστε ολους τους ξενοδοχους στην Χαλκιδικη που εψησαν την κυβερνηση να αφησει
      ολους τους γειτονες να μπουκαρουν χωρις κανενα ελεγχο.
      Θυμαστε που ψαχνανε να βρουνε μια Σερβα με κορωνοιο στην καραντινα και αυτη ειχε εξαφανιστει. Οταν την βρηκαν τους ειπε εγω θελω να κανω τις διακοπες μου.
      Τωρα τρεχουμε και δεν φθανουμε αλλα ειναι αργα.
      Και η αντιπολιτευση να μην μιλαει γιατι ηθελε να κανει και αυτη τον καλο στους διαφορους
      δηθεν επιχειρηματιες του τουρισμου.

    17. Τις βίλες Μητσοτάκη – Χριστοφοράκου στην Πάρο επιτάξτε και κρεμίστε και την μεσοτοιχία. Άλλωστε ελικοδρόμιο για την αεροδιακομιδή έχουν ήδη.
      Και ερώτημα μπόνους προς όλους: Ο ΠΟΥ μόλις έβγαλε ανακοίνωση ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ. Θα καλέσει ο εισαγγελές αυτούς που το προωθούσαν στην Ελλάδα για να τραβάει λίμιτ απ η μετοχή της Γκίλεαντ;

    18. Και οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν κατά εκατοντάδες καθημερινά από γη και από θάλασσα; Ότι χειρότερο έχει ο Ερντογάν στέλνει που είναι τίγκα στο covid. Ιταλία θα γίνουμε.

    19. Το ρημα προνοω ειναι αγνωστο στην επικινδυνη κυβερνηση! Να ζητησετε πισω τα 20 εκατ. απο τα καναλια για να ενισχυσετε τα νοσοκομεια! Εκτος αν λετε ψεματα για την “τραγικη” κατασταση των νοσοκομειων….

    20. Ενθυμούμαι τη φούσκα του χρηματιστηρίου, οι ίδιοι παίχτες, σε ίδια πόστα σε άλλη παρτίδα… Νικητές και ηττημένοι γνωστοί, μα παραδόξως… λησμονημένοι!
      Και νά, σαν να ακούω ξανά το ίδιο μότο: “είναι αυτό μακέτο”;

    21. Τόσους μήνες τι έκαναν; Αντί να δημιουργησουν μονάδες και να προσλάβουν προσωπικό..Ελεύθεροι κυκλοφορούσαν οι λαθρομετανάστες, οι αναρχοαριστεροι και ο πρωθυπουργός εκανε τα μπάνια του. Τώρα επίταξη; Τώρα φταίνε οι Έλληνες;
      Φταίνε ναι. Φταίνε που δίνουν εξουσία σε προδότες και ανίκανους.
      Μόνο στον Σκαι δημιουργήθηκαν μονάδες, αντιμετωπίστηκαν σωστά. Επίσης υπάρχουν και νεράιδες κ δράκοι.

    22. αραγες οταν εκτελουσε βολες ο κικιλιας ,να εβρισκε στεφανι?αρπα κολα στο μεγαλειο

    23. Ρε λαμογια το Μαιο βγαινατε όλοι σας (με πρώτο και καλύτερο τη κουλα) ότι βγηκαμε δυνατοι από τη πανδημια και ότι μαθαμε από τα λάθη μας. Ότι θα φτιαχτουν νέες πτερυγες ΜΕΘ και ότι θα προσληφθουν γιατροι-νοσηλευτες για να τις στελεχωσουν. Που σκατα πηγαν όλα αυτά που λεγατε; Ο λαός εκανε (και συνεχιζει να κάνει) τις δικές του θυσιες. Εσεις λαμογια τι κανατε; Κοπριτες του συστήματος.

    Comments are closed.