ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΥΛΟ. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΜΥΡΙΣΕ ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ – O ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    5fe8a149825e634a976c85c3

    Το μεσημέρι της Κυριακής εμβολιάστηκε ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν». «Αυτό ήταν, ούτε που το κατάλαβα», είπε αμέσως μετά τον εμβολιασμό ο Σωτήρης Τσιόδρας.

    Ωστόσο αυτό που προκάλεσε αρκετά σχόλια και ίσως αποτελέσει και… «βούτυρο στο ψωμί» των αρνητών των εμβολίων ήταν η κίνηση του καθηγητή να χτυπήσει… τρεις φορές το χέρι του στο χερούλι της καρέκλας!

    Κι ας έσπευσε μετά τον εμβολιασμό του να τονίσει ότι «ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια και οι οποίες έχουν θεσπιστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τηρούνται και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων» και ότι «τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε κλινικές δοκιμές που αφορούσαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και ήδη έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες χιλιάδες υγειονομικοί σε όλο τον κόσμο».

    Μήπως δε χρειαζόταν η προληπτική κίνηση από έναν κορυφαίο επιστήμονα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    73 Σχόλια

    1. Ο λεκές του λαδιού είναι ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολος. Αλλά, όσο κι αν έχει πλυθεί, ώσπου να γαριάσει, δεν φοριέται αυτό το πράγμα δημόσια. Εκτός κι αν είναι λεκές “συνείδησης” που αναδύθηκε εκτάκτως 😋!

    2. σιγα μην εκανε εμβολιο ο σωτηρακης νερακι εμφιαλομενο , ρε τον γκικα μαγιορκινη εχει παρει 1,4 εκατομυρια για ταχα μου κατι μαλακειες , οχι για το aids ανακαλυψεις κατι εντελως ασχετες μαλακειες και εμεις μειναμε παλι ανεργοι .

    3. Ρε κορωνοαπλυτε Τσιοδρα κανε ενα μπανιο ρε γυφτουλα, αλλαξε μια φανελα ρε ξεπλενη.
      Βγαινεις ετσι σε εθνικης εμβελειας καναλι να δουλεψεις τον κοσμο ?

    4. Ημέρα γαμοσημο
      Κάποτε γραμματόσημο
      Άλλωτε εργόσημο
      ΓΑΜΟΣΗΜΟ η ημέρα φίλοι μ!

    5. Απορώ πως δεν τον πηρέ ο Ευγένιος Σπαθάρης για κανενα ρολο τον καραγκιόζη. Τον ρολο του ξέρει να τον παίζει καλα

      1. Ο Καραγκιόζης είναι έντιμος μικροαπατεώνας. Δεν μαγαρίζεται από τυχόντα μεγαλολαμόγια…

    6. επειδή λυσσάξατε με το φανελάκι, του έχει πάρει χρώμα γιατί προφανώς έχει πλυθεί με χρωματιστά. όσοι και όσες έχουν βάλει πλυντήριο, και έχουν βάλει λευκά με χρωματιστά μαζί , ΣΙΓΟΥΡΑ τα λευκά τους έχουν βγει πιο σκούρα…δεν υπάρχει θέμα βρωμιάς.

      όσο για το χτύπημα στο ξύλο….αν εκείνος ως επιστήμονας που τα ξέρει από μέσα χτυπάει το χέρι του, εμείς που τα βλέπουμε, πριν πάμε να κάνουμε το εμβόλιο ας χτυπήσουμε 3 φορές το κεφάλι μας στο τοίχο….lol

      1. Το φανελάκι είναι μάλλινο γι’αυτό είναι μπέζ. Τα μάλλινα φανελάκια είναι όλα μπέζ απο μαλακό μαλλί και ακριβότερα απο τα βαμβακερά, έχουν περίπου 30-40 ευρώ, ιδανικά για το κρύο. Δεν φαίνεται η υφή του στο βίντεο και κάποιοι νομίζουν πως είναι βρώμικο. Έχει ο παππούς μου τέτοια και δεν κρυώνει ποτέ.

      2. φιλε αυτο ειναι λεκες απο λαδι δεν ειναι βαψιμο απο τα χρωματιστα να βρασω τις μιζες που πηραν και θα παρουν παλι οι καρμοιρηδες

    7. Ρε γύφτο πήρες τόσα λεφτά ούτε ένα φανελάκι σε είχες;
      Να σου δώσω ένα από τα δικά μου που μου έμειναν μετά το κλείσιμο της επιχείρησης μου.

    8. το ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ,,,,,
      ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ….
      ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ………… ΕΡΕ ΗΛΙΑ….

    9. Aris Partalis
      6 ώρες ·
      ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ!!!! ΞΕΚΙΝΑΜΕ…. ΠΡΩΤΟΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΙΤΕ ΣΤΟΥΣ -70 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…… ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ….. ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ 10-15ml ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΛΑΑΑ ΝΑ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΤΕ ΜΟΝΟΟ ΤΑ 2ml ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ……ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΕΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΑΛΛΑΑΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ……ΠΕΜΠΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΗΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝ ΠΗΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΟ……ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

      1. Το εμβόλιο πρέπει να γίνει στο μυ. Οπότε όταν βάζεις την βελόνα τραβάς πίσω το εμβόλο μην τυχόν έχεις πέσει σε αγγείο. Εάν τραβήξεις αίμα ( οπότε έχεις πέσει σε αγγείο ) τότε πρέπει να βγάλεις την βελόνα και να κάνεις την ένεση σε άλλο σημείο.

      2. 1. Τα mRNA εμβόλια απαιτουν ψυξη -70°C για συντήρηση έως 6 μήνες, στον πάγο συντηρούνται για δυο βδομάδες και στο συμβατικό ψυγείο 4 ώρες. Από τα ψυγεία βαθειας ψύξης μεταφέρονται σε συμβατικό ψυγείο και χορηγούνται εντός 2-3 ωρών. Από το συμβατικό ψυγείο βγαίνει και μένει ένα δεκάλεπτο για να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου και χορηγείται ενδομυικα ή υποδορια.
        2. Στην ενδομυικη χορήγηση στον δελτοειδη μυ του βραχίονα το παρασκευασμενο(αν υπάρχει αέρας αδειάζει μέσω συριγγας) εμβόλιο ενιεται βαθιά στον δελτοειδη. Πριν από αυτο ανασηκωνουμε το εμβολο της συριγγας για την περιπτωση να έχουμε “κτυπήσει” με την βελονη αγγείο (βραχιονιος φλέβα). Σε περίπτωση που βρουμε αγγείο αλλαζουμε θέση κι επαναλαμβάνουμε. Διαφορετικά ενιουμε το εμβόλιο στο μυ. Σημ. Η περιοχη του δέρματος πάνω από τον δελτοειδη μυ έχει απολυμανθει). Η υποδορια χορήγηση γίνεται όπως κάνουμε τις ενέσεις ινσουλίνης.

      3. Πότε το εμβόλιο δεν γίνεται απευθείας απτό ψυγείο. Πρέπει να μείνει 1/2 ώρα σε θερμά κρασιά περιβάλλοντος αλλιώς θα σε πεθάνει στο πονο

    10. Πράγματι μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το βρώμικο μπλουζάκι. Κάντε σύγκριση με την λευκότητα του πουκάμισου. Και ήξερε ότι θα κάνει εμβόλιο. Πολύ λυπηρή εικόνα

    11. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΙΧΛΑΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΙΝΕΡΒΑ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ (ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙ)

    12. Νομιζεις ότι όλοι αυτοί που γράφουν δεν θα το κάνουν κάποια στιγμή;; Θέλει μεγάλα αρχίδια για ν αντισταθείς στον οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό. Σε λίγο κανένας δε θα είναι πια ίδιος. Θα ρωτάει ο ένας τον άλλον και αν βλέπει ότι δεν έπαθε τπτ θα υποκύπτει για ν απολαμβάνει τα προνόμια.
      Όταν όλοι πια θα έχουν υποδουλωθεί τα επιδόματα και τα μπόνους δε θα χρειάζονται πια. Τότε θα τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της ανθρωπότητας και ο ΛΙΜΟΣ και ο
      ΛΟΙΜΟΣ θα τα αντικαταστήσουν.

    13. Τη βρωμιάρικο φανελάκι είναι αυτό Παναγία μου αν είναι δυνατόν.Δεκαπέντε χρόνια να μην κάνουμε μπάνιο πιο καθαρό φανελάκι θα έχουμε….
      Μιλάμε για απίστευτη λίγδα.

    14. Οι γελοίοι εδώ μέσα που ρίχνουν βαριές κατάρες στους Μητσοτάκηδες και στους Τσιόδρες, οι ίδιοι δεν είναι που τους καταριόντουσαν για τα μνημόνια και τελικά τους ξαναψήφισαν για να εκδικηθούν τον Τσίπρα για τη Μακεδονία; Πάλι κάποιον θα σας πείσει το ΣΚΑΙ να εκδικηθείτε ξαναψηφίζοντας Μητσοτάκη/Μπακογιάννη/Καραμανλή/Παπανδρέου οπότε βουλώστε το και “απολαύστε” την βελόνα του Μπουρλά με άρωμα μπανάνα.

    15. Ο Σωτήρης ό μπίχλας.
      Οί αρχαίοι Ελληνες έλεγαν “Απτεσθαι ξύλου”.Εμείς χτυπάμε ξύλο όταν ακούμε κακό καί θέλουμε νά θέλουμε νά κρατηθεί μακριά μας.Τό νά χτυπάμε ξύλο στό άκουσμα συμφοράς αποτελεί μία συνήθεια βαθιά ριζωμένη στόν πολιτισμο μας.Οί πρόγονοι μας επιδίδονταν στήν ΔΕΝΤΡΟΛΑΤΡΕΙΑ.Αγγιζαν ξύλο επειδή πιστευαν πώς στά δέντρα κατοικούν νύμφες πού τούς
      προστάτευαν.
      Γιάννης Λάκων

    16. Κατεβάστε τη φωτογραφία, δημιουργεί εμετικές τάσεις.

    17. Είτε το κάνεις το εμβόλιο ή όχι την κανονικότητα να την ξεχάσετε. Ήδη είμαστε σε νέο κύκλο διακυβέρνησης. Τα κλειδία του Κράτους παρεδόθησαν από πέρυσι. Υπομονή….

    18. Παραμυθι βρε να τσιμπησουμε οτι και καλα χτυπησε 3 φορες ξυλο.
      Λες και δεν γνωριζε τι εμβολιο θα εκανε.
      Σταχτη στα ματια μας ηταν.

    19. Τι φανελάκι!! Θέλω να μάθω τι λευκαντικό χρησιμοποιεί η κυρα Τσιοδραινα. Αν ο Τσιοδρας είναι χριστιανός εγώ είμαι αστροναύτης.

    20. Γερμανοι δικηγοροι υποβαλουν μηνυση για το σκανδαλο του κορονοιου ως εγκλημα κατα της ανθρωποτητος
      Ο εξαναγκαστικος εμβολιασμος εναντιων του κορονοιου με ενα εμβολιο με αγνωστες παρενεργειες και προκληση καρκινου,αλλαγη του DNA
      ειναι πολυ μεγαλιτερο εγκλημα κατα της ανθρωποτητος και απο το σκανδαλο του κορονοιου
      πρεπει να αντιδρασουμε και να επιβαλουμε μυνηση για το εμβολιο κατα του κορονοιου ως εγκλημα κατα της ανθρωποτητος

    21. φΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ….ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΕΖΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ..

    22. Τη φανέλα τη φοράει απ’ την περασμένη Πέμπτη παραμονή που έκανε μπάνιο, μου θυμίζει τη δεκαετία του 60 που το Σάββατο έβαζε καζάνι η μανούλα μου για μπουγαδα κι επ ευκαιρία μας έλουζε.

      1. Ποια δεκαετία του 60; Τη δεκαετία του 70 έβραζε η μάνα μου νερό σε μια μεγάλη τσαγιέρα και κάναμε μπάνιο σε μια πλαστική λεκάνη, αφού αραίωνε το ζεστό νερό με χλιαρό.

    23. Η μαρέβα άραγε πότε θα το κάνει το “εμβόλιο”? Ή μήπως τα έχει όλα γραμμένα και σχεδιάζει το που θα κάνει πρωτοχρονιά? Όσο για αυτούς που το έκαναν μπροστά στην κάμερα δεν παρουσίασαν απτές αποδείξεις ότι έκαναν το πραγματικό εμβόλιο. Μην ξεχνάμε ότι το εμβόλιο αυτό γίνεται σε δυο δόσεις. Θα το κάνουν και το δεύτερο μπροστά στις κάμερες?

    24. για τον έμπολα εμβόλιο δεν έχω κάνει ακόμη, είπε και χτύπησε το πλαστικό μπράτσο της καρέκλας.. Προηγούμενα μας ενημέρωσε ότι κάνει κάθε χρόνο εμβόλιο για τον τέτανο και διφθερίτιδα!!!!!!!!! Oh, nooooo!

    25. Για τον έμπολα χτύπησε ξύλο. Όταν λέω ότι τα έχετε παίξει όλοι στο μακελειό, δίκιο έχω.
      Μετά το άρθρο-παπαριά περί βαρύ ζειμπέκικου (που μόνο εσείς το ακούσατε) που χορεψε 6χρονος και σάρωσε στο διαδίκτυο !!!!!, τώρα δεν ακούτε και τι λέει ο ψάλτης με την βρώμικη φανέλα, ότι έκανε όλα τα εμβόλια, πλην του έμπολα χτυπώντας ξύλο. Σταματήστε να βγάζετε δικά σας λόγια και να παραπλανείτε τον κόσμο.

      Όσο για το εμβόλιο ας το κάνουν πρώτα οι άλλοι

    26. Το λέρωσες το βρακάκι;;;;
      Ομολόγησε τα όλα βρε μοσχαράκι!!!

    27. Είχε μουσκέψει το φανελάκι και είχε πεταχτεί το ρωγί. Αυτό σημαίνει κρύος ιδρώτας.

    28. Μακάρι να τους πατήσουν τα πραγματικά εμβόλια μπας και γλυτώσουμε. Μας έχουν πουλήσει προ πολλού. Η συμφωνία είναι ή να μας σκοτώσουν με τα εμβόλια ή πόλεμος με Τουρκία. Ο αφανισμός του ελληνικού έθνους η μόνη τους έγνοια. Οι τσακωμοί τους ψεύτικοι, το μέλλον τους προδιαγεγραμμένο. Όπως οι δούλοι του Θεού προορίζονται από την κοιλιά της μάνας τους ως δούλοι Θεού αυτοί επίσης προορίζονται από την κοιλιά της μάνας τους να υπηρετήσουν τον Σατανά. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Παίρνουν γυναίκες όμοιές τους και τα παιδιά τους τα αφιερώνουν επίσης στο Σατανά. Όταν κάποιο ξεφύγει το σκοτώνουν. Είναι οι λεγόμενες ανθρωποθυσίες της Παλαιάς Διαθήκης, που ο Θεός μισούσε. Θυσίαζαν τα παιδιά τους στα είδωλα που προσκυνούσαν σαν θεούς. Ο Βάαλ είναι ο Θεός τους!

    29. Για τον εμβολιασμο του κ. Τσιόδρα , διαβάζουμε τιτλο σε άρθρο του CNN.GR
      Εμβόλιο – Σωτήρης Τσιόδρας: “Δεν είναι το τέλος, ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά”.

      Κι αμέσως σκεφτήκαμε: Για ποιό τέλος μιλάει;

    30. Kostas.Vaxevanis
      @KostasVaxevanis
      ·
      Dec 26
      Σε όλη την Ευρώπη, τα εμβόλια παραδόθηκαν όπως παραδίδονται πάντα τα φάρμακα, στις Αρχές που θα τα διαχειριστούν. Μόνο στην Ελλάδα η παράδοση 9.000 εμβολίων έμοιαζε με σενάριο ταινίας του Φώσκολου, με τον πρωθυπουργό σε ρόλο αστυνόμου Θεοχάρη. Τι ζούμε;

    31. σα λετσος ειναι πριν δω ποιος ειναι νομισα ειναι μπαμπο που βαλαν να την μπολιασουν συγνομη

    32. Να τα δούμε με την απλή λογική. Είναι μεγάλο ρίσκο το εμβόλιο και το ξερουν. Αν γινει μπαμ με τους Τούρκους θα είναι οι πρωτοι που θα τη κοπανησουν. Είναι δυνατόν να ρισκάρουν τη ζωουλα τους κάνοντας το εμβόλιο; Νεράκι σκέτο βαλαν όλοι τους, δε χρειάζονται απτές αποδειξεις

    33. Παιδιά ούτε τα φιαλίδια δεν μας δείχνουν, το δούλεμα έχει πέσει ψιλό γαζί. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    34. Βαθύ ΠΑΣΟΚ αυτή η σιγανό παπαδιά…. Τρομοκράτης κανονικός.. Πρέπει να δικαστεί σαν τους άλλους λοιμοξιολογους που μαντρωσανε όλη την ανθρωπότητα….

    35. Αντε καλη χωνεψη
      Θρησκευομενος και προληπτικος
      ψαλτης να χτυπαει ξυλο,που ειναι η πιστι στο Θεο.
      Αλλα αφου φτασαμε στο σημειο να κλεισουν τις Εκκλησιες
      και να αποκλεισουν το Θεο απ τη ζωη των πιστων
      θα σωσει τη ζωη τους το χτυπημα του ξυλου και το εμβολιο

    36. οταν εκανε δηλωσεις στην καμερα μετα απο το εμβολιο μπερδεύε τα λογια του

    37. Ρε παιδια μηπως χανει κατι η ειναι η ιδεα μ; με το που του εβαλε τη βελονα στο χερι, δν ειδα να παταει το εμβολιο ποτε. Του το εβαλε το κρατησε κ με το που ακουμπησε το βαμβακι στο μπρατσο του το εβγαλε.

    38. Κακο ψοφο σε σενα και στην οικογεγενεια σου ΤΣΙΟΔΡΑ,οχι απο το εμβολιο φυσικα αυτο ειναι σκετο νερακι,απο το το χερι του θεου

    39. Τί σκατά εμβόλιο είν΄ τούτο? Οι νεοδημοκράτες(κούλης + τσιόδρας) το κάνουν στο δεξί χέρι και οι συριζαίοι (συνδικαλίστρια βολεμένη νοσηλεύτρια + σακελλαροπούλου) στο αριστερό? Αν είναι αυτό σωστό, εμείς οι πασοκτζήδες κεντρώοι που πρέπει να το κάνουμε για να πιάσει? εεε??

    40. Μακάρι να του έκαναν το γνήσιο εμβόλιο και όχι φυσιολογικό ορό, θα ήταν η πραγματική εκδίκησή μας για όλα όσα έχει κάνει το αυτό το όργανο της ΝΤΠ του σατανά.

    41. μαλλί ο τσιορδάκος. Κάτι παραπάνω θα ξέρει..

    42. Βλέποντάς τον, μου ήρθε η παλιά διαφήμιση στο μυαλό ”και ο παππούς με το φανελάκι;”.Αλλά την παράσταση κλέβει το γαριασμένο φανελάκι.Η κυρά Τσιόδρενα δεν πολύ ασχολείται με νοικοκυριό και βάζει πλυντήριο τουρλού τουρλού.

    43. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ; ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΟ;

    44. ΦΑΝΕΛΑ ΓΑΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΙΤΡΙΝΗ
      ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
      ΠΟΥΣΤΟΠΑΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ

    45. ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ Κ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΝ, Κ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ RAPID TESTS COVID ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ….

    46. Η νοσοκόμα που “έκανε” το εμβόλιο στον Κούλη μου φάνηκε λίγο πρακτορόφατσα και οι κινήσεις της παρέπεμπαν σε εκπαίδευση άλλου είδους… Ήταν κανονική νοσοκόμα ή μήπως αποσπάστηκε πρόσφατα από την “εταιρία”;

      1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

        Η νοσοκόμα δουλεύει χρόνια στο αττικό και είναι πραγματική νοσοκόμα

        1. Ο/Η Έχεις δει κανέναν να φοράει ταμπελάκι "πράκτορας;" λέει:

          Όλα τα πρακτόρια κανονικές δουλειές έχουν. Και ειδικά σε νοσοκομεία έχουν διεισδύσει αρκετοί διότι έτσι έχουν εύκολη πρόσβαση σε ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα, καθώς και σε προσωπικά δεδομένα μέσω υποκλοπής κινητών τηλεφώνων ασθενών υψηλού ενδιαφέροντος κτλ. Δεν λέω για τη συγκεκριμένη αλλά γενικά.

        2. Εσύ που τα ξέρεις όλα κατά πως φαίνεται. Μήπως δουλεύει ευαγγελισμο;

        3. Όπως φαίνεται, δυστυχώς μάλλον “Καταισχύνω τα όπλα…” τελικά…

    47. Αν έκατσε στην ίδια καρέκλα με τον γκαντεμοσπορο μέχρι το βράδυ θα χει ψοφήσει. Αλήθεια ή γάτα της σακελλαροπουλου το απέγινε άραγε; 😄την είχε αγκαλιά ο κουλης τις προάλλες.

    48. Χριστιανός δε χτυπάει ποτέ ξύλο, αυτό είναι παγανιστική πρακτική. Κυριολεκτικά προέρχεται από αυτούς που χτυπούσαν ξύλο στα δέντρα για να επικοινωνήσουν με τα “πνεύματα” που ήταν μέσα. Και επίσης πέρα από αυτό, ένας Χριστιανός εμπιστεύεται το Θεό, δεν είναι προληπτικός. Τα γράφω αυτά γιατί μας το παίζει και πολύ Χριστιανός και ψάλτης ο Τσιόδρας.

      Αν από την άλλη το έκανε για πλάκα, οκ, αλλά δε νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει πλάκα η συγκεκριμένη.

      1. Την πέταξες. Υπάρχει σαν έθιμο απο την αρχαία Ελλάδα για τη γκαντεμιά…

    49. ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΡΟΥΣ Κ ΝΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΡΕΛΑΡΑ. ΤΡΕΧΆΤΕ ΓΙΔΙΑ (ΜΕΡΙΔΑ ΛΑΟΥ) ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΜΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΘΕΙΤΕ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΙΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΜΣ ΕΛΑΤΕ Κ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΊΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Κ ΞΕΝΟΙΑΖΩ. 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΘΕΣ/ΚΗΣ Κ ΟΥΤΕ ΤΑ @@ΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΣΑΝ ΣΎΜΠΤΩΜΑ. ΦΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕΙ Η TV

    50. ωραίο αυτογκόλ ο Σωτήρης!!!! η φωνή της συνείδησης του από μέσα…..

    Comments are closed.