Η ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΑΝΙΨΙΟΣ) ΚΑΙ Η “ΓΡΑΦΙΔΑ” ΜΕ ΤΑ EMAILS – ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ “ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ” ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ – ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

Κοινοποίηση:
latinopoulou_6

Σε πολλούς έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η παντελώς ξεχασμένη από όλους Αφροδίτη Λατινοπούλου, ναι, το μόνιμο εξαφανισμένο «φαινόμενο» της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, έχει πλέον έρθει πλαγίως στην επικαιρότητα, όχι μόνη της φυσικά, αλλά μέσω τρίτων προσώπων που περιστασιακά την στηρίζουν. Όμως, κάνει πολύ «μπαμ» ότι στηρίζει από γραφίδες που θεωρούν ότι παράγουν δημοσιογραφία μέσω

μιας οδού που κάποτε χρησιμοποιούσε και ο Γιώργος Τράγκας, έχοντας πάντα μεγάλη διαφήμιση… Και αποδείχθηκε, φυσικά, μετά θάνατον!

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως στη Θεσσαλονίκη, την κράζουν ως “τσιράκι” του ολιγάρχη Μυτιληναίου κι ότι λαμβάνει “επιχορηγήσεις”. Αν και το περιβάλλον της το διαψεύδει.

Από το πουθενά λοιπόν, η Λατινοπούλου, που δεν την υπολογίζει κανείς, ούτε και τα λεγόμενα ως πατριωτικά κόμματα αφού την θεωρούν καμένο πολιτικό χαρτί, βρίσκεται πλέον σε συγκεκριμένα «πρωτοσέλιδα» ιστότοπων! Εντάξει, να υπάρχει μια συμπάθεια προς το πρόσωπό της, αλλά τέτοια
διαφήμιση, προφανώς και δεν γίνεται τσάμπα. Εκτός εάν ο «ιδιοκτήτης» είναι παράφρων. Είναι;

Επειδή όμως μιλάμε για πολιτική, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ορισμένα ενδιαφέρονται στοιχεία, πριν πάει στην κάλπη. Για το ποια είναι και φυσικά τι έχει κάνει. Για το δεύτερο σκέλος, η απάντηση είναι πολύ απλή: Φωτογραφίζεται με γκλαμουριά στο Instagram, μπροστά ακόμα και από  κοκορέτσια, φοράει μάσκαρα, ντύνεται εντυπωσιακά, και με στιλ δείχνει πόσο εκθαμβωτική είναι! Μαγκιά της. Και επειδή πρέπει να κάνει
και πολιτική, κατά καιρούς σχολιάζει την επικαιρότητα χρησιμοποιώντας και εκείνη το κλασικό «πατρίς θρησκεία οικογένεια», έστω και εάν το κοσμεί με τις υπέρλαμπρες τσάντες της. Επανάσταση με στιλ!

latinopoulou_1 latinopoulou_5

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, ποια είναι, και εκεί η απάντηση είναι απλή. Προέρχεται από τον σωλήνα της Ν.Δ., στο οποίο ήταν κολλημένη, θα ήταν ακόμα εάν δεν την είχαν πετάξει στο δρόμο εξαιτίας των όσων είπε για την Δανάη Μπάρκα. Η ίδια, πάντως, ποτέ δεν έκρυψε τα νεοδημοκρατικά της αισθήματα, άλλωστε έχει φωτογραφηθεί σχεδόν με όλους, ακόμα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο προφανώς τον θαύμαζε κάποτε.

Ωστόσο, όσοι πάνε στην κάλπη, πρέπει να δουν και ορισμένες παραμέτρους. Βγάζοντας λοιπόν την γκλαμουριά, την «διαφήμιση» και το σπρώξιμο από συγκεκριμένα πρόσωπα, καλό είναι να θυμηθούμε τι έχει πράξει στο παρελθόν, όταν στήριξε ανοιχτά συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία όλοι ακόμα συζητούν π.χ. για τις παρακολουθήσεις.

Και ναι, αναφερόμαστε στον ανιψιό, Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος ήταν στους «πρωταγωνιστές» των υποκλοπών.

Αυτόν τον «κύριο» λοιπόν, η κυρία Λατινοπούλου, όταν έμαθε ότι τον πέταξαν εκτός Μαξίμου, πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ! Ίσως και να μην  κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ. Ενώ οι πάντες άρχιζαν να γράφουν διάφορα, εκείνη, με κρότο και με δυναμική βγήκε στο twitter και τον αποθέωσε! Δεν γνωρίζουμε εάν τον αποθεώνει και σήμερα.

Ειδικότερα, έγραψε το εξής… κορυφαίο για τον «κύριο Δημητριάδη», όπως τον αποκάλεσε: «Ο κ. Δημητριάδης ήταν όχι μόνο ο στενότερος αλλά κ ο ικανότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού. Ήταν ταυτόχρονα όμως κ η μοναδική αδιαμφισβήτητα πατριωτική φωνή μέσα στο πασοκοποταμίσιο
κονκλάβιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Από χθες μαθαίνω κάποιοι κάνουν “πάρτι”. Θλιβερό».

anartisi_

Θλιβερό, πράγματι, με όσα συνέβησαν από εκείνη την ημέρα και μετά, τόσο για τον ανιψιό όσο και για εκείνη που προσπάθησε μέσω πολλών κομμάτων να βγει στην πολιτική επιφάνεια.

Είπαμε, καλή η εικόνα, καλό το «σπρώξιμο», καλή η «γραφίδα», καλά τα «λεφτά», αλλά δεν φτάνουν να σε βγάλουν από την μόνιμη ναφθαλίνη…

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Για μενα μια χαρα λογο εχει και φυσικα ειναι και ομορφη με τελειο σωμα σαν αθλητρια που ηταν. Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα ειχαμε πολιτικους που παραπλανουσαν το λαο μονο και μονο για την ψηφο. Καποια στιγμη μπορει να βγει και μια η ενας αληθινος πολιτικος εθνικιστης για την Ελλαδα του σημερα και οχι για την αρχαια Ελλαδα .Και αν αφαιρουσαμε και την Ιουδαικη θρησκεια σαν την μοναδικη Ελληνικη θρησκεια θα ηταν ολα καλυτερα. Γιατι και αυτη μας την φορτωσαν .

  2. Η κοπέλα είναι βαλτη από το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας για να γίνει ανάχωμα και να μην πάνε οι ψήφοι στον Κασιδιάρη…..

  3. Πανέμορφη, αψεγάδιαστη, υπέρκομψη, γυναικάρα, η επιτομή της αρχαίας ελληνικής ομορφιάς. Σχολιάζουν όλα τα κομπλεξικά ΛΟΑΤΚΙ+++. Σας ενοχλούν όσοι δεν είναι άφυλοι. Θα τρώτε για πολλά χρόνια στην μάπα σας την Αφροδίτη μας.

    1. καμια εκπληξη απο εναν ανθελληνα παιδοφιλελε ανωμαλο κακογουστο σαν εσενα πελαργε!εχεις να δεις γυναικα απο κοντα προφανως απτα 1000 χρονια βασιλειας του 4ου ραιχ!ετσι ειναι…οταν εισαι αυνανας και καρπαζοεισπρακτορας απτις γυναικες,τις βλεπεις ολες θεες…σαν κατι παρθενους νερντς με μαλλι μπουκλα στο ιντερνετ μαμακηδες!

      1. Ο τύπος είναι άρρωστακι, ένα βήμα πριν πριν την πρέζα και τις βίζιτες για την δόση του

    2. Χάχαχα εσύ αγόρι μου πρέπει να τον παίζεις όλη μέρα, που να βρεις γυναίκα να σου κάτσει ρε φλωρε

  4. Γυφτισα πραγματικά. Την πέτυχα στην Τσιμισκή τυχαία ένα μεσημέρι, ένα απαίσιο αποκρουστικό πρόσωπο. Εκτός του ότι λέει μόνο ψέματα, είναι και ανάξια λόγου, καμία περγαμηνή.

    1. Ελπιζω ρε φιλε να μην οδηγης , τραβα σε κανενα οφθαλμιατρο ,αν την ειδες απο κοντα και λες οτι ειναι αποκρουστικο το προσωπο της .

      1. φίλε ελπίζω να μη περνάς τα σκατά για μερέντα γιατί κάτι τέτοιο φοβόμαστε όλοι εδώ μέσα Διαβάζοντας αυτά που μου γράφεις.

  5. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!

  6. Σίγουρα Ρώσους θα έχει από πίσω της και αυτή όπως και όλα τα ακροδεξιά κόμματα. Για αυτό και δε μιλάει ποτέ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

  7. Πηγαίνετε ραγιάδες να ψηφίσετε τους επόμενους εκατομμυριούχους….Και στις οικογένειές σας να πέφτει λόρδαααα…..Καθε τυχάρπαστος βαζει υποψηφιότητα για ευροβουλευτής.Τι γνωρίζουν απο πολιτική και για τα εθνικά θέματα οι τηλεπερσόνες,και τα μοντέλα?????

  8. Ρε παιδιά βάλτε φωτογραφία της χωρίς τα φίλτρα. Υπάρχουν.
    Δείχτε στο κόσμο την πραγματική φάτσα της.

    Άτομο που λέει ψέματα ακόμα και για το πως φαίνετε, δεν είναι εμπιστοσύνης.

  9. Τα λεει ο Ζωης Μπεχλης εδω κ μηνες . Ο μονος που τους ξεσκεπαζει ολους χωρις να υπολογιζει τπτ . Κινημα 21 , ΕΠΑΜ κ Πατριωτες ειναι οι μονοι πραγματικοι κ καθαροι Πατριωτες . Ολοι οι αλλοι ειναι αργυρωνητα σκουπιδια , βαλτοι του Καθεστωτος , πρακτορες κ Πιονια των Ιουδαιων .

    1. Ε καλά μην βάζεις και το χέρι σου στο Ευαγγέλιο για αυτούς που αναφέρεις. Δεν υπάρχουν καθαροί πατριώτες σε στα τα στρώματα των κομμάτων και κινημάτων. Αν θες να βρεις καθαρούς πατριώτες πιάσε τους απλούς πολίτες εκείνους που είναι μάγκες και δουλεύουν (τίμια) και που έχουν καεί και δεν έχουν γονατίσει απο πείσμα και επιμένουν να αγαπάνε την πατρίδα. Αυτοί λοιπόν δεν ασχολούνται με την πολιτική αλλά είναι έτοιμοι να ενωθούν και να αλλάξουν τα πάντα προς όφελος της Ελλάδας όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΉΣΟΥΝ!

  10. Μιλάμε για μια κακάσχημη τσιγγάνα που χωρίς 10000 φίλτρα και παστωμένη με 50 λίτρα μπογιά δε βλέπεται…. Παριστάνει τη πολιτική αρχηγό επειδή λέει δημόσια κάποια πράγματα που αποτελούν κοινή γνώση και λογική, όχι κάτι το ιδιαίτερο… Και φυσικά ήταν στην ΝΔ, οπότε απορρίπτεται, για τον ίδιο λόγο που πχ απορρίπτεται και ο Βελόπουλος, που επίσης ήταν στην ΝΔ….

Leave a Response