ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΣΙΑΡΑ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

    Κοινοποίηση:
    τσιαρας-2

    Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από πληροφορίες για την ύπαρξη κοινής εταιρείας του γιου του βουλευτή Γρεβενών Ανρέα Πάτση με την σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

    Όσο και αν φαίνεται απίστευτο και πρωτοφανές η Αγγελική Στεργιούλη, μοριακή βιολόγος, σύζυγος του υπουργού Δικαιοσύνης φέρεται να συμμετέχει σε εισπρακτική εταιρεία με ποσοστό 30% ενώ το 70% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου το κατέχει ο Πάρης Πάτσης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πάρης Πάτσης μέχρι και χθες Τρίτη, ως στέλεχος της ΝΔ, συνεργαζόταν με τον ειδικό τομέα του κόμματος για τα «κόκκινα» δάνεια.

    τσιαρας

    Από χθες το πρωί στην ιστοσελίδα της ΝΔ, κατέβηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούσαν τον Πάρη Πάτση.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία με την επωνυμία «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2016 και είναι καταχωμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140990301000. Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

    Το 30% της «ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION» ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Αγγελική Στεργιούλη, σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

    Δείτε την καταχώρηση στο ΓΕΜΗ:

    Εντωμεταξύ, η εταιρεία «STAGG (ΣΤΑΓΓ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συστάθηκε την 17η Ιουλίου του 2020 και έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 140339801000 και έχει διαχειρίστρια την Αγγελική Στεργιούλη.


    Τονίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για το θέμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα απ’ το 74 μέχρι σήμερα: Νέα Παιδεραστία

    2. ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    3. Πω ρε παιδί μου δεν μπορώ να το πιστέψω τέτοιο πράγμα για την Νέα Δημοκρατία. Σίγουρα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ; Tί δεν είναι ;

    4. Κανένας δεν γίνεται πολιτικός για να βοηθήσει τον κόσμο μα κανένας οι μίζες πάνε κ έρχονται και στο τέλος ποθεν έσχες…. Γίνομαι κουραστικός τα χω πει χιλιάδες φορές ο λαός στην φτώχεια να μην μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του κ να βρει ένα σπίτι και αυτά τα λαμογια να έχουνε 30 σπίτια καταθέσεις θυρίδες από κλέψιες και λαμογιες και το χειρότερο να μη μπορεί κανείς να τους αγγίξει ούτε εισαγγελέας ούτε δικαιοσύνη ούτε κανείς.
      Χρειάζεται άμεσα μηχανισμός από ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ για την άμεση δέσμευση περιουσιών σε ανάλογες περιπτώσεις ώστε τα χρήματα να μπαίνουν στα δημόσια ταμεια και εν λόγω να κυκλοφορούν ξυπόλητοι
      Πολιτικοί κλέφτες απατεώνες τι λέει ρε το σύνταγμα όταν ορκιζεστε;;; όλες οι προφητείες αληθινές!!
      Κοσμάς Αιτωλός :Το κακό θα σας έρθη από τους διαβασμένους».

    5. Τα λέτε εεσείς εδώ, αλλά τα υπόλοιπα μέσα εξημέρωσης σίγη! Μάλλον χωνεύουν τα φαγωμένα που πήραν την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει “δημοσιονομικός χώρος” για στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Τελικά μόνο βόμβες θα κάνουν reset σε αυτή τη χώρα.

    6. Καλα κάνουν, πηδάτε με κάθε τρόπο τους Έλληνες που σας ψηφίζουν, ο Υπουργός δικαιοσύνης κονομαει από τους πλειστηριασμούς των σπιτιών ! Γαμηστε τους Έλληνες με κάθε τρόπο, Μάγκα Μητσοτακη

    7. Και υστερα περιμενουμε οτι θα γλυτωσουμε απο τα κορακια που μας πινουν το αιμα και γελανε εις βαρος μας και κανενας δεν τους ελεγχει γιατι ολοι παρεα τα τρωνε ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥς ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ Οσοι τους ψηφισετε εισαστε συνυπευθηνοι για την καταντια του ΕλληναΟσο προλαβουμε κατι πρεπει να κανουμε

    8. Έτσι εξηγείται γιατί ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να χάνονται όλα τα δικαστήρια των δανειοληπτών του Νόμου Κατσέλη, υπέρ των τραπεζών.

    9. Αγγλογλωσσες εταιρίες η μία θυγατρική της άλλης.
      Ποια η έδρα τους;

    10. Απο το σκάνδαλο Λιγνάδη και μετα έφυγε το καπάκι απο τον βόθρο της ΝΔ και έχουμε γεμίσει σκ@τ@ εδώ και 2,5 χρόνια.
      Αν η ΝΔ πάρει πανω απο 20% (κανονικά 5% πρεπει να παρει αλλά τα τζάκια πλεον και οι ηλίθιοι έχουν πολλαπλασιαστεί) στις εκλογές που έρχονται σε λίγους μηνες τοτε αυτός ι λαος θα είναι άξιος της μοίρας του.

    11. κ. Υπουργέ της δικαιοσύνης, πάρε το κοράκι τη σύζυγο σου και εξαφανίσου για να μην σε βλέπουμε στα μάτια μας. Κάτι έχει παρεξηγήσει η ηγετική ομάδα του κ. Μητσοτάκη, πιστέψατε άθλιοι πως σας ψηφίσαμε για να μας αρπάξετε τα σπίτια. Βουλιμικοί με τις περιουσίες μας έχετε γίνει, είστε η πλέον ανήθικη κυβέρνηση από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

    12. Κοσμε ξυπνηστε αντισταθειτε στα κτηνη που μας σκοτωνουν καθε μερα για να τρωνε αυτοι καλα εις βαρος μας

    13. Ψάξτε εκεί στο Μακελειό τους συγγενείς του τσιαρα στην Καρδίτσα να μάθετε τι τούς έχει κάνει θα σας σηκωθείη τρίχα!?( πρώτα ξαδέρφια)???

    14. ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ Η Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΑΤΕΟΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ….ΧΟΝΤΡΟΟΙΚΟΝΝΟΜΑΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΜΠΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΘΟΙΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΩΝ……

    15. Εσυ μαλακα Ελληνα συνεχισε να κοιμασαι, να τους ακολουθείς, να τους εμπιστευεσαι, αντι να βγεις στο
      κυνηγι και να μην αφησεις κανενα καθικι σε χλωρο κλαρια.Οι πολιτικοι, αυτα τα κορακια στησανε την μεγαλη
      απατη του αιωνα με τις τραπεζες και τα ομολογα, χωρις την εγγυηση του Δημοσίου και μετα την παρελευση της3ετιας, το χρεος αυτο των τραπεζων εναντι της Ευρωπαικης Τραπεζας, μεταβιβαστηκε στο δημοσιο,
      δηλαδη σ’ εμας τους ηλιθιομαλακες.252 δισ. ΕΥΡΩ οι ανακεφαλαιωσεις των τραπεζων, πωληση των κοκκινων δανειων στο 3-6% της αξιας των! Ποιοι τ’αγορασαν?Αυτοι που θελουν δηθεν το καλο μας, που δεν
      κοιμουνται τα βραδυα γιατι αγωνιουν για το……καλο μας!Θα ξυπνησουμε ποτε?

    16. Δείτε φωτογραφία ταγματασφαλιτών τοκογλύφων!Ζώα !
      Θάνατος στους Μαυραγορίτες!

    17. Η κυβερνηση πρεπει να τον ωθησει σε παραιτηση απο τη Νεα Δημοκρατια

    18. Μας παίρνουν τα σπίτια! Διαδοστε…

    19. ο κυριος με τα σγουραμαλλια δεν καδεχεται να απμτσει σε ευόγα αιτηματα πολιτων που θιγονται απο την δικαιολυνη. εψει αλλα θεμτα να ασχολθει… οπως κι ο υπ.υφειας που εινιαι δικηγοτος.ξερει τι διοριζει ο κουλης για να εφαρμοσει την πολιτικη του

    20. Ακουγονται πολλα για τον κουμπαρο και αυτον που παραιτηθηκε τον υπουργο…εχουνε μοιρασει τρελο χρημα λεει??
      Εχουμε να δουμε πολλα μεχρι της εκλογες…..

    Comments are closed.