ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΩΣ ΕΔΩ” – “Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ” – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nea ionia 2

    Ηχηρό μήνυμα στέλνουν το μεσημέρι του Σαββάτου χιλιάδες πολίτες σε κάθε μεριά της χώρας, οι οποίοι διαδηλώνουν κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας με το σύνθημα «ως εδώ». 

    Οι εικόνες πρωτοφανής βίας από τις δυνάμεις καταστολής που είδαμε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τα πολύμηνα lockdowns τα οποία έχουν καταστρέψει οικονομικά και ψυχολογικά τους πολίτες έβγαλαν χιλιάδες άτομα σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

    Από νωρίς το πρωί υπήρχαν καλέσματα για συγκεντρώσεις και ήδη έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες, όπως μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

    «Να φωνάξουμε ένα μεγάλο “ως εδώ” και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας σε όλες τις γειτονιές», είναι το σύνθημα των διαδηλωτών.

    Εικόνες από το Σύνταγμα: 

    Αθήνα (Πανόρμου)

    Πετρούπολη

    Ηλιούπολη

    Αγιοι Ανάργυροι – Ίλιον

    Αγία Παρασκευή

    Θεσσαλονίκη

    Πάτρα

    Ιεράπετρα

    Κέρκυρα

    https://twitter.com/magioladitis/status/1370691478062792704

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ…..ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΟΥΛΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ.

    2. «Ως εδώ» με τα φίμωτρα στις μούρες είναι αντίφαση. Πρώτα θα βγουν αυτά, που θα σημαίνει ότι ο κόσμος κατάλαβε το ψέμα και ξεφοβήθηκε, ή δεν γίνεται τίποτα. Όσο οι Κούλες βλέπουν τις μάσκες μέχρι τα μάτια τόσο θα καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι και χαμπάρι δεν έχουν πάρει και θα τους ξαναδουλέψουν με κάτι άλλο, και ότι τρέμουν σαν τα ψάρια και θα τους ξαναχτυπήσουν στον φόβο.

    3. Μπραβο για ολους οσους καταφεραν να διαμαρτυρηθούν γιατι αλλιως καθίστε να κοιτατε survivor οπου προβαλλεται ο πεινασμένος Νεοελληνας να παλευει για να φάει ενα κομματι καρυδα κ λιγο ρυζι Ντροπη του Σκαι

    4. O αγώνας συνεχίζεται και πρέπει να γίνει αυτό:
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!!!

    5. Υπαρχει ενα μεγαλο εργαλειο στα χερια μας, το διαδικτυο, και δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε για τις συγκεντρωσεις;;;; Ειμαστε πολλοι, αλλα σκορπιοι, καποιος να μας οργανωσει…

    6. Όσο βλέπω τα γνωστά κόκκινα πανό,δεν τους θεωρώ κόσμος αλλά τα άπλυτα κομματόσκυλα της αριστεράς.Ο ελληνικός λαός θα βγει μόνο με ελληνικές σημαίες και με κανένα κόμμα δίπλα του.

      1. Βρε και με τον διαολο συμμαχια αρκει να πεσουν αυτα τα σκουπηδια……..

    7. Οι αριστεροί ειναι σιχαμερή φάρα αλλα η Κούλα πρέπει να πέσει έστω και έτσι.

      1. Πότε θα πέσει η Κούλα; Όλα τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει.

    8. Κατ’ αρχίν, είναι τα ίδια άπλυτα 500αριά άτομα που πάνε από δήμο σε δήμο και λένε ότι ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Fake news. Σάββατο Αποκριάς σιγά μην ασχοληθούμε με τις ανησυχίες των ΛΟΑΤΚΙ..

    9. Μποϊκοτάζ στα κανάλια είναι μ@λ@κια, αυτοί έτσι και αλλού τα εκατομμύρια τα παίρνουν από την Κούλα. Πορεία έξω από τα κανάλια θέλει

    10. ανoiξτε τα αφτια της καρδιας σας ,,
      ειμαστε τα κυματα και η αγγελοι η ψυχη μας…..το νερο.
      φτερα που σε ανεβαζουν στους ουρανους των ουρανιων Ελληνων

    11. Είναι τυχεροί που η νησιωτική Ελλάδα έχει θάλασσα μπροστά της συν την απαγόρευση.. αλλιώς… πιστέψτε με χιλιάδες…μα χιλιάδες νησιώτες θα είχαν κατακλύσει τις πορείες…

    12. Γατάκια ραγιάδες Έλληνες θα φοράτε μάσκες και στον ύπνο σας! Μέχρι να πεθάνει ο ήλιος θα φοράς μάσκα!!!! Διαμαρτυρία με μάσκα,γιατί???

      1. Για λόγους ατομικής προστασίας, ούγκανο.

    13. Αστυνομικοί λένε πως εάν είχανε δικαίωμα απεργίας θα ήταν όλοι στους δρόμους. Ένας συνδικαλιστής λέει πως τους εξαναγκάζουν να κόβουν πρόστιμα, σήμερα θα φέρεις τόσα! Επίσης πολύ περίεργες ανεξήγητες εντολές να πάνε σαν πρόβατα σαν σφαγή. Ποιος και γιατί έδωσε την εντολή 10 μηχανές της δράσης να πάνε ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου και ποιος ήταν αυτός που έριξε από την μηχανή τον αστυνομικό γιατί όλα δείχνουν πως πέφτει η κατηγορία εναντίον του ανθρώπου από τον Ασπρόπυργο. Όλα δείχνουν πως τους βολεύει να υπάρξει νεκρός αστυνομικός για να μην ξεσηκωνεται ο κόσμος. Να καταλάβουν οι αστυνομικοί πως ο Μητσοτάκης σύντομα θα πέσει ενώ αυτοί θα είναι στοχοποιημενοι χωρίς να φέρουν ουδεμία ευθύνη, εντολές εκτελούν. Γιατί όταν ρίχνεις πρόστιμο σε κάποιον φουκαρα που δεν τον αφήνουν να δουλέψει και δεν έχει χρήματα να ζήσει, αυτό εξοργίζει και δικαιως.

    14. Οπότε βάζουν ενημέρωση για κορονοιο με τους βλακες τους λοιμωξιολογους σε ράδιο και τιβι, αλλάζουμε κανάλι ή συχνότητα. Αυτό φαίνεται στις μετρήσεις. Ο κορονοιος θα πάψει να υπάρχει όταν ραδιόφωνα και τηλεοράσεις σταματήσουν να αναφέρονται σε αυτόν!

    15. ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

    16. Ναι, όλοι έξω αλλά χωρίς μάσκες, ελευθερία δεν είναι μόνο να κυκλοφορείς έξω, είναι και να νιώθεις.Να πάρει το μάθημα η κυβέρνηση για όλα τα μέτρα.Εδω, τους βλέπεις όλους με τη μάσκα.

    17. Στέφανε παράκληση. Τόσο για σήμερα όσο ειδικά για αύριο έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε πλατείες συνοικιών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Δεν υπαρχει καμία ενημερωση φυσικά και ο κόσμος δεν γνωρίζει. Εάν είναι εύκολο να υπάρχει ένα κεντρικό άρθρο για τα σημεία που θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες. Τέλος οι πορείες δεν είναι κατά της αστυνομικής βίας όπως εντεχνως προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση και οι παρακρατικοι κουκουλοφοροι που είναι κάποιες δεκάδες μ@λακες. Είναι εναντίον των μέτρων για τον κορονοιο. Στην Νέα Σμύρνη όπου εμφανίστηκαν παρακρατικοι δήθεν αναρχικοί και άρχισαν κάτι παλαβά για κουφοντινα, γρήγορα κατάλαβαν πως ο κόσμος δεν ήταν και τόσο φιλικά προσκείμενος απέναντι τους, ξέρουν αυτοί. Συγκρούστηκε απλός κόσμος και ειδικά η νεολαία που γράφει στα @@ της κόμματα ιδεολογίες και κουφοντινες. Οατακληση,ανεβαστε όλους τους τόπους συγκέντρωσης. Ευχαριστώ. Να τους βάλει ο λαός τις μάσκες στην κ@λοτρυπιδα.

    18. Δεν με νοιάζει απο πού προέρχονται οι φωνές, η χούντα του Κούλη πρέπει να τελειώνει και να βγούμε όλοι στους δρόμους.

    19. Δεν μπορειτε να μας εχετε κλεισμενους στα σπιτια μας!

    20. Δεν μπορεί να καθορίζει τις ζωές μας ο Ευαγγελάτος , η Ζαχαρέα , ο Οικονόμου , ο Παπαδάκης ο Σρόιτερ και όλοι αυτοί οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι.
      Κλείστε τις τηλεοράσεις και ξεσηκωθείτε όπως ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες το 1821.

    21. με 5 εκατομμυρια πληθυσμο η αθηνα 500 ατομα εδω 1000 παραπερα αντε να μαζευτουν 2-3 χιλιαδες. Σκαει στα γελια ο κουλης και οι σιωνιστες. Και προσεξτε ρεε… ειρηνικες πορειες καντε, κανενα πανώ κανα συνθηματακι “θελουμε τα δικαιωματα μας” τη μασκουλα παντα να φορατε οχι κατω απ τη μυτη, βγαλτε και καμια σελφι να σας δουν οι κολλητοι ότι εισατε στην πορεια και μετα ησυχα σπιτι, γιατι αν θυμωσει ο κουλης θα φατε παλι ξυλο..

    22. Το ίντερνετ αρχίζει να τρομάζει τους Κυβερνώντες.
      Κλείστε όλοι τις τηλεοράσεις και συντονιστείτε με άλλους σε διάφορες ομάδες.
      Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας.

    23. Θέλουμε πίσω τις ζωές μας. Τα παιδιά μας υποφέρουν, τα έχετε κάνει ψυχικά ένα ρακος. Φτάνει πια.

      1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α ρε κομματοσκυλο που περιμενεις να πεσει ο κουλης για να φας με αυτους που σου εχουν ταξει.

    24. Τώρα το θυμήθηκαν; Είμαι καχύποπτος, όλα μου φαίνονται στημένα. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι να μην είναι στημένα από την Κούλα.

    Comments are closed.