Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Φ3

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – «Τέλος» το μποτιλιάρισμα στη Βουλιαγμένης: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

    Οι φοιτητές αποχώρησαν από την Ποσειδώνος με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί.

    Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ποσειδώνος που είχε κλείσει νωρίτερα λόγω των επεισοδίων μεταξύ ΜΑΤ και φοιτητών στο Καβούρι, έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται η σύνοδος των Πρυτάνεων.
    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία αποχώρησαν οι φοιτητές και ο δρόμος άνοιξε.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα  στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Καβούρι, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ακροαριστερών φοιτητών, με αφορμή τη σύνοδο των Πρυτάνεων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη σε ξενοδοχείο της περιοχής.

    Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει στα νότια προάστια, όπου ακροαριστεροί φοιτητές συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας.

    Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να πλησιάσουν το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιούταν η σύνοδος των Πρυτάνεων με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση των ΜΑΤ.

    Η ένταση πολύ γρήγορα κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές μεταξύ φοιτητών και ανδρών της αστυνομίας, με τους τελευταίους να προχωρούν στη ρίψη χημικών.

    Αυτή την ώρα, κλειστό είναι το ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Ποσειδώνος προς Σούνιο στο Καβούρι.

    Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Σούνιο στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου.

    Φ3

    Φ4

    Στο Καβούρι είναι προγραμματισμένη η σύνοδος των πρυτάνεων όπου συζητούνται κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις αλλαγές στον χώρο της Παιδείας.

    Φ1

    Φ2

    .

     

    1

    3

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Καλησπέρα Στέφανε,

      Καλά τους Έκαναν, να τους Σαπίσουν στο Ξύλο Πρέπει. Όλοι οι Αυτοί οι Ακροαριστεροί, οι Αναρχοάπλυτοι, ΔΕΝ Έχουν Καμία Σχέση με Φοιτητές.

      Και Αφήστε να Λέει Ότι Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ΅και Όλες οι Εξωκοινοβουλευτικές Αριστερές Οργανώσεις. Μόνο Προπαγάνδα Ξέρουν να Κάνουν. Ότι τα ΜΑΤ Χτυπούν τους Φοιτητές Γενικά. Μα Είναι Δυνατόν, τα ΜΑΤ να Χτυπήσουν Κάποιο Φοιτητή ο Οποίος Πηγαίνει Ήρεμα στη Σχολή του; Ασφαλώς και Όχι. Για να Επιτεθούν τα ΜΑΤ ΠΡΕΠΕΙ Προηγουμένως να Προκληθούν, και Ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Φοιτητής ΔΕΝ τα Κάνει Αυτά.

      Για Ποιο Λόγο Πρέπει οι Φοιτητές που Θέλουν να Πάνε στη Σχολή τους να Παρακολουθήσουν τα Μαθήματά τους, να Κάνουν Αυτό για το Οποίο Βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο, να Σπουδάζουν Δηλαδή, να Εμποδίζονται από Όλους Αυτούς τους Μπαχαλάκηδες;

      Αν Ρωτήσουμε τον Κόσμο στην Ελλάδα, θα Πουν Όλοι Καλά τους Κάνουν τα ΜΑΤ, Σαπίστε τους στο Ξύλο !!! Οταν Βλέπει ο Κόσμος να Καίνε Αυτοκίνητα, να Καταστρέφουν Καταστήματα, ΠΩΣ Περιμένετε να Αντιδράσει; Αλλά σε Κάθε Τέτοια Διαδήλωση, Όταν Εκδηλώνονται Επεισόδια, θα ΠΡΕΠΕΙ και ο Κόσμος να Βοηθάει τα ΜΑΤ, Ώστε να Συλλαμβάνονται πιο Γρήγορα, και να τους Πηγαίνουν Αυτόφωρο και Εισαγγελέα !!

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. εζητωσαν τα ηρωικα ματ!
      ζητω ο ηρωικον στρατον!
      ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!
      ξεκωλιαστε τους αναρχοκομουνιστας!!!!!

    3. Μια καλη δοση ξυλο θελουν και τα φασιστακια που διαμαρτυρονται εναντια στους.μεταναστες νά δεις πως αλλαζουν γνωμη

      1. τα λαθροπιθικια παρτα στο σπιτι σου πονοψυχε

    4. ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ όσο παίξατε παίξατε , για τολμήστε να πάτε αλλού να κάνετε αυτές τις ίδιες μαλακίες, εκεί δεν χαμπαριαζουν ε, ούτε εδώ φτάνει πια , το παραχέσατε και δυσκολεύετε και τα υπόλοιπα παιδιά που θέλουν να αποκομίσουν κάτι απ’ τις σχολές τους

    5. Καλα τους κάνανε…. Είναι τυχεροί που δεν ζουν στην εποχή του 60 επί Κουφού καραμαν αλί… Εκεί να δείτε ξύλο…

    6. Τι φοιτητές είναι αυτοί οι απλυτοτραμπούκοι;; Σαν τα δήθεν ανήλικα τριαντάχρονα λαθροπιθήκια. Αυτοί ας φάνε ξύλο το ζητάει ο οργανισμός τους, άλλωστε ως αριστεροί δεν πιάνονται καν ως άνθρωποι. Τα ΜΑΤ τον απλό κόσμο και τα γυναικόπαιδα σε διαμαρτυρίες για τα εθνικά μας θέματα δεν πρέπει να χτυπούν.

    7. Ο Κούλης σαπίζει στο ξύλο τους Έλληνες και τους φορολογεί μέχρι πείνας, ενώ την ίδια στιγμή ταΐζει και χαϊδεύει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

    8. Ειδα και πολλους αιωνοβιους φοιτητες, τα ιδια ειναι και στην Αμερικη αλλα χωρις πορειες και
      ταλαιπωριες και εκει οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ηλεκτροσοκ και μπορει και καμια κουμπουρια.

    9. Έχοντας υπάρξει κι εγώ μαθητής κ σπουδαστής, αν κρίνω από τις φώτο που βλέπω οι…. Φοιτητές είναι οι κλασσικοί που πιπιλανε τα μυαλά των νέων στις σχολές μοιράζοντας αριστεροβρωμερα φυλλάδια κ κάνοντας πλύση εγκεφάλου σε νέους σπουδαστές κάνοντας τους κι αυτούς….Σαν τα μούτρα τους…. Με λίγα λόγια να σπουδάζουν ως τα 40 γτ τάχα μου κτ πάντα τους φταίει, να τρώνε τα λεφτά του πλούσιου μπαμπά, αν κάνεις μια βόλτα στα ΤΕΙ της χώρας θα δεις πολλούς….. Αριστερούς από δαύτους με Mercedes και bmw στο παρκιν της σχολής, και να το παίζεις Che Guevara με 2 ρολεξ στο χέρι…ο νοών νοειτο, όπως κ οποιος πέρασε κ σπούδασε απ τις σχολές αντιλαμβάνεται τι εννοώ..!! Αυτά…

      1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρωμεροί ελληναράδες σαν εσένα ούτε έξω από Δημοτικό δεν έχουν περάσει.

    10. Κάτσε να δεις Χρυσοχοιδη σε λίγες μέρες τι σε περιμένει. Κάτσε να δεις τα οπκε σου τα ξεφτιλισμενα τι τα περιμένει.. Ειδικά τους χρυσαυγιτες τους ματατζηδες..

      1. Λυπάμαι που θα σου χαλάσω το παραμυθάκι. Η Χρυσή Αυγή μπήκε φυλακή για τις ιδέες της απο το σύστημά σου και οι αστυνομικοί που κουβαλάγανε με χειροπέδες σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση. Αυτά στα θυμίζω για να μην σου κάνουν πλύση εγκεφάλου με αναρχο-αριστερή πανούκλα.

        1. Γιατι χάνεις χρόνο συνομιλώντας με ανεγκέφαλους;;; Πιστεύεις πως καποιος που δεν εχει μυαλό, μπορει να καταλάβει τι του λες;;; Αστα φίλε, τους εχουν κανει το μυαλό χυλό.

      2. Σαν τα κόλλυβα στο πολυτεχνείο;
        Σας έχει κάνει ο Ιβάν και παραμιλάτε..

      3. paok τριχες κατσαρες ειστε δειλα υποκειμενα το antiga βαλτε το πισω σας

    11. Όταν φιλοξενείς φίδι στον κόρφο σου σαν την αριστερά σε όλες της μορφές της αυτό το αποτέλεσμα θα έχεις , έκανε τον καλό ο γέρος Καραμανλής επιτρέποντας την επιστροφή των κομμουνιστών στην Ελλάδα , τώρα τους λουζόμαστε και όχι μόνο .

    12. Επιτέλους πια. Ας κανει και κατι σωςτο αυτη η άχρηστη κυβερνηση. Άναρχο κουμουνια ειναι ετςι κι αλλιως. Πρεπει να μπουν σε μια τάξη καποια πραγματα, δεν γινεται να εχουμε αυτα τα πανεπιστημια που εχουμε. Και που;;; Στην Ελλαδα. Εδω που δημιουργήθηκε το πρωτο πανεπιστήμιο του κόσμου με την Ακαδημία του Πλατωνος. Εδω που άναψε η πυρκαγιά της γνώσης. Αυτα τα άχρηστα υποκειμενα κατάντησαν την Ελλαδα απο εστία γνώσης και μάθησης σε εστία σκότους και αγραμματοσύνης. Οχι βεβαια χωρις την στηρίξει όλων των κυβερνήσεων για να ειμαστε ειλικρινείς. Οχι μονο των αριστερών. Αν και δυςτυχως τα τελευταία σαράντα χρονια η αριςτερα κυβερναει, ακομα και με ..δεξιές..κυβερνήσεις.

    13. Καλά τους έκαναν. Αιώνιοι φοιτητές αναρχοκομμούνια ήταν, δεν ήταν απλοί νορμάλ φοιτητές.

    14. τσακίστε τους αριστερούς ξεφιτιλισμένους κατσαπλιάδες

    15. …..ΟΙ ΛΩΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ….ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ , ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΛΩΛΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ…….

    Comments are closed.