“ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΑΣΣΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ & ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ !(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    43945815950_2466673179_b-768x622

    Χαστούκι στον Νεοτουρκικό μεγαλοιδεατισμό και ευθεία αναφορά στα εγκλήματα που έχει διαπράξει η Οθωμανική Αυτοκρατορία, μέσα στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση.

    Ασσύριος βουλευτής όρθωσε το ανάστημά του και ζήτησε να διερευνηθεί αυτό που χρόνια τώρα έχει αποδειχθεί με πλήθος τεκμηρίων και έχει αναγνωριστεί από την παγκόσμια κοινότητα : Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, την περίοδο 1914-1923, διέπραξε Γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων.

    Πρόκειται για τον Ασσύριο βουλευτή της περιφέρειας Μάρντιν του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Τουμά Τσελίκ ο οποίος σε ανάρτηση του στο twitter γράφει: «Ζητήσαμε να αρχίσει κοινοβουλευτική έρευνα για τις σφαγές σε βάρος των Ελλήνων που άρχισαν το 1914 και συνεχίστηκαν έως το 1923, όπως και για την κατάσχεση πολιτιστικών περιουσιακών στοιχείων και ιδιωτικών περιουσιών».

    tuma_celik

    Όπως σημειώνει στην επερώτηση του ο Τσελίκ «Προτείναμε την διεξαγωγή κοινοβουλευτικής έρευνας για την αντιμετώπιση της γενοκτονίας που πραγματοποιήθηκε κατά των χριστιανών το 1915. Οι πολιτικές που άρχισαν το 1914 με στόχο τους Αρμένιους και τους Ασσύριους και αργότερα τους Έλληνες και είχαν ως στόχο την εκκαθάριση της περιοχής από τους χριστιανούς, έγιναν αιτία να εκτοπιστούν πολλοί άνθρωποι. Αυτά που συνέβησαν στην περιοχή, επέφεραν συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να αντισταθμιστούν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ωχ τον βλέπω τον Ασσύριο να τον στέλνει ο Ερντογάν στον Σείριο…

    2. Πως ακομα δε βρεθηκε ενας ελληνας απ αυτους που εχουν παρει βραβεια Ιπεκτσι,απ αυτους που εχουν κουμπαρια κι απ αυτους που μιλουν για συνωστισμους, να του καμει μηνυση για παραχαραξη της ιστοριας κ συκοφαντικη δυσφημιση κατα των Τουρκων!

    3. Ε βεβαια….ο τυπος τα εχει τα μεζεα….
      Αυτο να το παρετε…Να το βγαλετε πρωτοσελιδο…
      Και οποιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ… εχει τα Π*ΠαΡια….(προφανως κομμα εκτος Βουλης)
      να υποβαλλει μηνηση – εγκληση – συμπαραστασης….
      Οχι μονο λογια….και φιοριτουρα….

    4. Συμφωνώ με Απόστολο, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο…

    5. Τουρκία ένας λαός κλεφτών ψευτών και λαγών
      Μια χώρα και μια ιστορία μίσους και φανατισμένων ισλαμιστών
      Η μοναδική χώρα – έθνος που διέπραξε 3 φοβερές μαζικές ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

      ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
      ΑΡΜΕΝΙΟΙ
      ΑΣΣΥΡΙΟΙ

      Επιτακτική ανάγκη η διάλυση της και η πανωλεθρία της ως επεκτατική πολιτική μίσους και ψευδών στοιχείων

    6. Αυτό που καταγγέλλει ο γενναίος και ατρόμητος Τουμά Τσελίκ, Ασσύριος βουλευτής της περιφέρειας Μάρντιν του φιλοκουρδικού κόμματος HDP μέσα στην τουρκική εθνοσυνέλευση, θα πρέπει να κάνουν όλοι οι Έλληνες και περισσότερο οι Έλληνες πολιτικοί. Αυτό πρέπει να προβάλλεται διαρκώς ως φλάμπουρο απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα και επεκτατισμού.

      1. Ποιους Έλληνες εννοείς: Τους πράκτορες που παριστάνουν τους πολιτικούς ή τα νεοελληνικά πρόβατα που γέμισαν τις παραλίες: ε:::::

      2. Με συγχωρείς ΑΠΟΣΤΟΛΕ επειδή δεν βλέπω καλά από ποιους … “Ελληνες” περιμένεις περισσότερο ;

    Comments are closed.