ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ – ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ

    Κοινοποίηση:
    stratiotis

    Πολωνός στρατιώτης που υπηρετούσε στα σύνορα με τη Λευκορωσία σκοτώθηκε σε πυροβολισμό από λάθος στον οποίο ενεπλάκη πολωνικό όπλο, δήλωσε εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας της Πολωνίας.

    “Σύμφωνα με προκαταρκτικά ευρήματα, υπήρξε ένας πυροβολισμός από στρατιωτικό όπλο, ως αποτέλεσμα του οποίου πέθανε ο στρατιώτης, και στο συμβάν δεν ενεπλάκησαν τρίτα μέρη”, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση από τον διοικητή της μονάδας του στρατιώτη που αναρτήθηκε στο Twitter από τον εκπρόσωπο Στανισλάβ Ζάριν.

    Το «χάος» που επικρατεί στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία συνεχίζεται με χιλιάδες μετανάστες, τους οποίους ωθεί ο Λουκασένκο, να προσπαθούν να περάσουν σε πολωνικό έδαφος και κατ΄επέκταση στην Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Πέρυσι ίδια εποχή οι βαστάζοι και πρόθυμοι Πολωνοί (και Λιθουανοί) για λογαριασμό τρίτων ξεκίνησαν μία τεράστια ιστορία αποσταθεροποίησης της Λευκορωσίας η οποία απέβλεπε στη δημιουργία εμφυλίου στη χώρα, στην καταστροφή των υποδομών της, στη μαζική είσοδο της ουνίας ξανά στην περιοχή και στο διαμελισμό της χώρας.
      Επέβαλλαν κυρώσεις τότε αλλά όχι στον Τούρκο για όποιον θυμάται.
      Ακόμη οι συγκεκριμένοι βαστάζοι περισσότερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη έχουν λυσσάξει με τον nord stream 2 και κάνουν ότι μπορούν ακόμα και τώρα για να διακοπεί η λειτουργία του μετά την τεχνητή ενεργειακή κρίση λόγω ‘υπερθέρμανσης του πλανήτη’. Βέβαια οι ίδιοι γράφουν το κάθε περιβαλλοντικό πρωτόκολλα κανονικά καίγοντας μόνο λιγνίτη.
      Κατηγορούν την Ελλάδα οι διάφορες μκο και σήμερα κάνουν τα στραβά μάτια για τους Πολωνούς που στα ανοιχτά βρίζουν το Ισλάμ, τους ‘μαύρους’ και άλλα έθνη με ιδιαίτερο φανατισμό.
      Μήπως για αυτό λυσσασμένα κάποια Ολλανδή(;) επιτέθηκε(;) στον Μητσοτάκη για να τους πάρει η Ελλάδα άπαξ και μπαίνουν Πολωνία (και να μην αναγκαστούν να γεμίσουν Ολλανδία, Σουηδία και Αγγλία μετά).

    Comments are closed.