ΧΑΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ – ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΑ – ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    egklwbismenoi-stin-korinthou--tripolews--kalamatas_5.w_hr

    Σε καμία μα καμία χώρα του πολιτισμένου κόσμου δεν συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν.

    Με μια μικρή χιονόπτωση να κλείνουν εθνικές οδοί που έχουν μόνο λίγα χρόνια λειτουργίας και έχουν δαπανηθεί για την κατασκευή τους εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη των φορολογούμενων.

    Σε κάθε χώρα του κόσμου πλην της Ελλάδας, αυτοί που τσέπωσαν αμέτρητα φράγκα για την κατασκευή αυτών των δρόμων, οι εργολάβοι θα πήγαιναν φυλακή και θα επέστρεφαν τα χρήματα στο λαό.

    Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αλλά και αμέτρητες καταγγελίες οδηγών – αναγνωστών του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αυτή την ώρα η Εθνική Οδός Καλαμάτας – Κορίνθου είναι κλειστή και κανένα κανάλι δεν το αναφέρει.

    Ναι, είναι αυτή η Εθνική οδός που δόθηκε τμηματικά και ολοκληρώθηκε πριν από λιγότερο και από πενταετία και την γέμισαν με διόδια ανά 20 λεπτά οδήγησης. Ναι, σε αυτά οι εργολάβοι είναι μανούλες. Όταν όμως έχουμε χιόνι 10 μόλις πόντων, το κατασκεύασμά τους κλατάρει και κλείνει η Εθνική οδός – αρτηρία της Πελοποννήσου.

    Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν ανθρώπινες ψυχές που διατρέχουν κίνδυνο. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεκάδες οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στη σήραγγα Καλογερικού (λίγα χιλιόμετρα από τη σήραγγα Αρτεμισίου) και κανείς αρμόδιος δεν είναι σε θέση να πάει να τους απεγκλωβίσει. Παιδιά και ηλικιωμένοι τουρτουρίζουν μέσα στα αυτοκίνητά τους γιατί ο… Μορέας που διαχειρίζεται τον δρόμο, κοιμάται όρθιος.

    Επίσης, αυτή την ώρα έχουν κλείσει τα διόδια της γέφυρας Μάναρη από την αστυνομία αλλά εκτροπή προς άλλη παρακαμπτήρια οδό δεν γίνεται. Έτσι, εκδρομείς αλλά και ντόπιοι κάθονται στο αυτοκίνητό τους και περιμένουν από τους διοικούντες τον Μορέα να τους απεγκλωβίσουν.

    Δεν μιλάμε τυχαία για τον Μπόμπολα. Ο Μορέας ουσιαστικά του ανήκει. Δείτε τη μετοχική του σύνθεση όπως την διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας:

    Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 22/12/2006 και η μετοχική της σύνθεση είναι η ακόλουθη:

    • ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., με ποσοστό 71,67%
    • J&P-ΑΒΑΞ, με ποσοστό 15%
    • ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, με ποσοστό 13,33%

    ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, άρα ΕΛΛΑΚΤΩΡ ιδιοκτησίας Γ. Μπόμπολα.

    Ελπιζουμε σύντομα να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί διότι να διορθωθούν τα κακώς κείμενο δεν πρόκειται. Αντιθέτως, σύντομα θα ανακοινωθούν νέες αυξήσεις στα διόδια. Έτσι για να… βελτιωθούν κι άλλο οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

    Αυτή είναι η Ελλάδα του 2019. Η χώρα που παραλύει με λίγο χιόνι, με λίγη βροχή (βλέπε Μάνδρα), με μία μικρή σπίθα (βλέπε Μάτι).

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. μονο να χτιζουν νεα διοδια ξερουν να τα οικονομανε γαμωτο μου ανα 3 χιλιομετρα διοδια χτιζουν και η πολιτεια ? που ειναι να ελεγχει αν ειναι νομιμα ? κατασκευασαν δρομους και διωχνουν τα αμαξια απο αυτους . ολοι οι τουτρκοι νταλικεριδες πανε απο τους παραδρομους και καλα κανουν με τοσο ακριβα διοδια αισχος επιτελους καντε κατι σωστο γαμωτο μου δεν πατε ποτε εσεις που κυβερνατε στο εξωτερικο να δειτε πως λειτουργουν εκει? αλλα δεν θελετε να τα κανετε σωστα . δεν θελετε γιατι ειστε ολοι σας πουλημενοι γαμωτο μου ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε η βουλγαρια σε 20 χρονια εγινε γερμανια σε ολα της τα συστηματα σε ολαααααααααααααααα σε μια ωρα βγαζουν αδεια για επιχειρηση σε μια ωραααααααααααααααααααα

    2. Ο Μορέας είναι μία εταιρεία πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Από στελέχη είναι ένας και ένας στη κυριολεξία.
      Υπέυθυνος προσωπικού απόφοιτος ΙΕΚ…υπεύθυνος επικοινωνίας του Λυκείου….προιστάμενος διοδίων Αλβανός!!!

    3. Ο Μπόμπολας πλούτισε επί εποχής του σκατόψυχου, του παραχώρησαν τα εργαλεία της ΜΟΜΑ και αυτός το μόνο που ζήτησε ήταν να τον υποστηρίξει το κράτος, παραχωρώντας του έργα του δημοσίου. Δηλαδή κορώνα γράμματα δικά μου. Μετά σου λέει πτώχευσα άρα πάρτε τα ……………..

    Comments are closed.