ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ

    Αιτήματα με τα οποία ζητούν αυξήσεις επιδομάτων, ελεύθερες εισόδους – εξόδους (για δουλειά δεν μιλάνε) και μάλιστα τα στηρίζουν οι υπόλοιπες εν Ελλάδι… αφρικανικές κοινότητες!

    Έμαθαν τελικά και τον συνδικαλισμό; Ή μάλλον τους τον έμαθαν οι καθοδηγητές τους…

    Έτσι η πλειονότητα των μελών της της Αφρικανικής Κοινότητας των Ιωαννίνων και της Φιλιππιάδας  έχοντας την υποστήριξη των Κεντρικών Κοινοτήτων στην Αθήνα των Κογκό, Γουινέας, Καμερούν, Νιγηρίας, Ακτής Ελεφαντοστού, Σιέρα Λεόνε, υπογράφουν το παρακάτω κείμενο, το οποίο απευθύνουν στον υπουργό Μετανάστευσης, στους δημάρχους Ιωαννίνων και τα δημοτικά συμβούλια Ιωαννίνων και Ζηρού, καθώς και τα πολιτικά κόμματα.

    Πρόκειται για μια ανοιχτή επιστολή που παραθέτει τις απαιτήσεις τους!

    Καταγγέλλουν ακόμα και φυλετικό διαχωρισμό και διακρίσεις στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων από το προσωπικό και τους διοικητές. Απίστευτο; Και όμως πραγματικότητα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

    Παραθέτουμε την ανακοίνωση προς γνώση και συμμόρφωση:

    “Εμείς τα μέλη των αφρικανικών κοινοτήτων των Ιωαννίνων και της  Φιλιππιάδας θα θέλαμε  με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσουμε τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και να ζητήσουμε τη βοήθεια  σας για την επίλυσή τους.

    Τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα  είναι κοινά με τα προβλήματα των προσφύγων από άλλες χώρες και ελπίζουμε  να τα λάβετε υπόψη και να μας βοηθήσετε στην επίλυσή τους από κοινού.  Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι συχνά «κοινό  μυστικό» μεταξύ των ΜΚΟ και των Διοικήσεων των Προσφυγικών Δομών που,  όμως, κάνουν σαν να μη τα γνωρίζουν, σαν να μη τα βλέπουν, ενώ συχνά  νιώθουμε σαν να μη βλέπουν ούτε καν εμάς τους ίδιους! Τρανό παράδειγμα  είναι οι πρόσφυγες ΑμεΑ που δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη μέριμνα,  περίθαλψη, τις θεραπείες, αλλά και τα φάρμακα πού χρειάζονται.

    Δεν  υπάρχει ανταπόκριση από τους αρμόδιους στις δομές και τις ΜΚΟ, όταν  τους αναφέρουμε τα προβλήματά μας. Η ιατρική φροντίδα είναι ιδιαίτερα  ελλιπής και η παρεχόμενη θεραπεία μηδαμινή. Τα δε ραντεβού που μας  δίνουν με τους γιατρούς είναι μετά από πολύ χρόνο, παρότι συχνά οι  ασθενείς χρειάζονται άμεση περίθαλψη και θεραπεία. Τραγική είναι και η  έλλειψη μεταφραστών στα νοσοκομεία  αλλά και η απαξιωτική αντιμετώπισή  μας, σαν ανθρώπους κατώτερης  τάξης. Τα παραδείγματα είναι πολλά, έχουν  καταγραφεί από την κοινότητά μας και έχουμε ενημερώσει πολλές φορές τους  αρμόδιους χωρίς όμως κάτι να αλλάξει προς το θετικό.

    Εκτός αυτών,  ένα άλλο ιδιαίτερα σοβαρό θέμα για μας είναι οι μαζικές απορριπτικές  αποφάσεις που λαμβάνουν τα μέλη της κοινότητάς μας. Το ποσοστό των  απορριπτικών αποφάσεων, μάλιστα, για τους Αφρικανούς είναι αναλογικά  πολύ υψηλότερο από αυτό μεταξύ των μελών άλλων εθνικών ομάδων.

    Οι  συνέπειες δε για όσους έχουν λάβει δυο απορριπτικές αποφάσεις είναι  συντριπτικές και απάνθρωπες. Τα αδέλφια μας με δυο απορριπτικές  αποφάσεις δεν έχουν το δικαίωμα πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη, σε στέγαση και σίτιση, ενώ τα παιδιά τους χάνουν το δικαίωμα  πρόσβασης στην εκπαίδευση, αφού δεν μπορούν να πάρουν τη βεβαίωση για τα  self-test που απαιτείται για να μπορούν να πάνε στο σχολείο. Οι δε ενήλικες με δύο απορριπτικές αποφάσεις δεν μπορούν να εμβολιαστούν ούτε  να πάρουν βεβαίωση για rapid-test. Με λίγα λόγια στερούνται θεμελιώδη  ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία είναι κρίσιμα για την ίδια την επιβίωσή  τους.

    Επίσης, οι επιδόσεις σημαντικών εγγράφων γίνονται με  ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση, και είναι και αυτό επίσης ένα σημαντικό  πρόβλημα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις διαδικασίες της αίτησης  ασύλου.

    Με λύπη μας, σας ενημερώνουμε για ένα ακόμη σοβαρό  πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε: ο φυλετικός διαχωρισμός και οι διακρίσεις  που βιώνουμε στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων (ΚΠΦ) από το προσωπικό και  τους διοικητές τους, που έχουν να κάνουν για παράδειγμα με την πρόσβαση  στα ιατρικά ραντεβού, τη διανομή ειδών ρουχισμού, την πρόσβαση στην  εργασία κ.λπ. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την προσωπική μας  ασφάλεια, αυτό μπορούμε να σας το αναλύσουμε προσωπικά και προφορικά και  να σας δώσουμε πλήθος άλλων συγκεκριμένων παραδειγμάτων.

    Μείζον,  επίσης, πρόβλημα όλων των προσφύγων είναι το επισιτιστικό. Φαγητό  δίνεται μόνο στους αιτούντες άσυλο, όπως και ελάχιστα χρήματα (75-210  ευρώ/Μήνα). Όσοι έχουν πάρει δύο απορριπτικές αποφάσεις ή τους έχει  δοθεί άσυλο  ζουν σε συνθήκες πείνας. Όμως και οι αιτούντες άσυλο, στην  πραγματικότητα, δεν τρώνε το φαγητό που παρέχεται στα ΚΠΦ γιατί συνήθως  είναι ιδιαίτερα κακής ποιότητας, αλλά και επειδή η διατροφή μας είναι  εντελώς διαφορετική.

    Είναι κρίμα το Ελληνικό Κράτος να πληρώνει  για αυτό το πολύ κακής ποιότητας φαγητό που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να  το φάει και εμείς να αναγκαζόμαστε να το τρώμε αφού δεν έχουμε άλλη  επιλογή, λόγω έλλειψης χρημάτων. Θα ήταν προτιμότερο να μας δίνεται το  επίδομα, όπως παλαιότερα, δηλαδή αντί για 75 ευρώ, να δίνονται 150 ευρώ ή  ακόμα και κουπόνια για αγορά τροφίμων από καταστήματα των Ιωαννίνων.

    Σοβαρό  πρόβλημα επίσης είναι οι μετακινήσεις προς την πόλη των Ιωαννίνων. Με  το μικρό αυτό ποσό που παίρνουμε το μήνα αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε οι  ίδιοι τα εισιτήρια για τις μετακινήσεις μας προς το κέντρο της πόλης.

    Αξιότιμε  κύριε Υπουργέ, αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι και Πρόεδροι των Πολιτικών  Κομμάτων, ζητάμε τη βοήθεια όλων σας, στην επίλυση των παραπάνω   ζητημάτων, για να μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, να  μην αντιμετωπιζόμαστε σαν κατώτεροι άνθρωποι, να απολαμβάνουμε τα  θεμελιώδη δικαιώματα που δικαιούμαστε στην Υγεία, στην  Εκπαίδευση κα  στην Εργασία και να μπορέσουμε να ενταχθούμε στην κοινωνία της πόλης που  τόσο πολύ επιθυμούμε και να προσφέρουμε σε αυτή.

    Όλοι μας είμαστε  άνθρωποι που δεν αποφασίσαμε αναίτια να έλθουμε στην Ευρώπη. Ο καθένας  από μας κουβαλάει βαρύ φορτίο και αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι και την  πατρίδα του λόγω πολέμων, βίας, πείνας και άλλων παραγόντων πού έθεταν  σε σοβαρό κίνδυνο την ίδια τη ζωή μας.

    Θεμελιώδης στην αφρικανική  κουλτούρα, όπως και στην ευρωπαϊκή, είναι η ενότητα, ο σεβασμός, η  αλληλεγγύη και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Με αυτές τις αξίες θέλουμε  να ζούμε, να αντιμετωπιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τους άλλους και  δεν θα πάψουμε ποτέ να παλεύουμε για αυτές.

    Δεν ζητάμε λύπηση,  παρά μόνο την αντιμετώπισή μας χωρίς διαχωρισμούς και φυλετικές  διακρίσεις. Ζητάμε να μας δοθεί η ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο.

    Τέλος  εκφράζουμε την αλληλεγγύη, τη συμπόνοια και τη ταύτισή μας με τον  Ουκρανικό Λαό και τους Ουκρανούς Πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα και  στην πόλη των Ιωαννίνων. Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να αναγκάζεται  κανείς να φύγει από τη πατρίδα του κυνηγημένος”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Με λίγα λόγια όταν ταχτοποιηθουν όλα μπορούν να μπουν και σινοριοφιλακες αντί για αμάξι εκπεδευση επάνω σε άγρια άλογα Ελλάδας τα οποία θα είναι αυτοί υπεύθυνοι για το άλογο να το ταΐζουν ποτίζουν μόνο ο κτηνίατρος του κράτους να το Πεταλωνουν κλπ πχ 8 μαύροι 1 λευκός προϋποθέτει ιερεάς μαύρο όχι λευκό

    2. Με λίγα λόγια όταν ταχτοποιηθουν όλα μπορούν να μπουν και σινοριοφιλακες αντί για αμάξι εκπεδευση επάνω σε άγρια άλογα Ελλάδας τα οποία θα είναι αυτοί υπεύθυνοι για το άλογο να το ταΐζουν ποτίζουν μόνο ο κτηνίατρος του κράτους να το Πεταλωνουν κλπ πχ 8 μαύροι 1 λευκός προϋποθέτει ιεράς μαύρο όχι λευκό

    3. Είναι η ψυχρή λογικοί που μου έμαθαν η γέροι η γη θα ανθίσει θα βγάλει νέους καρπούς γερά παιδιά κλπ οπότε μπορεί να δημιουργηθεί η λευκή μαύρη φυλή στην Ελλάδα ότι έχει η νοτια Αφρική

    4. Με λίγα λόγια ένας υγιές πληθυσμός μαύρος με γυναίκα παιδιά στην επαρχία χρειαζετε στα χωράφια σε πολλά η εκπεδευση είναι ισότιμη για όλους στα δημόσια σχολεία καθολικός ορθόδοξος σταδιακά μπορούν να αγοράσουν χωράφια παλαιά σπίτια σε χωριά να γεμίσουν παιδιά εκτός αυτού τα παιδιά περνούν ιθαγένεια όλα αυτά χρειαζονυε και καθολικό μαύρο ιερέα εκτός αυτού μπορούν να βοηθήσουν και εμείς στην καθαριότητα παπαδοπαιδια στην εκλησια κλείνει καλοί χτιστες ιδικά στην πληθρα στην πέτρα δεν γνωρίζω μπορούν να επιδιωρθωσπυν η να βάψουν και μοναστήρια κλπ δεν γνωρίζω εάν υπάρχει εσπερινό Ιωάννινα γενικό η τεχνικό λύκειο τα παιδιά τους αν πάρουν ιθαγένεια πάνε στρατό δύσκολα,αυτοί θα φύγουν από Ελλάδα στα χρόνια που θα,έρθουν μόνο για πατρίδα τους ότι πτυχία έχουν και διπλώματα να τα παρουσιάσουν κλπ

    5. Εσείς να γελάτε και να χλευάζεται τα χάλια μας και τις ανοχές μας και να ασχολείσται με τα πιστοποιητικά Να σκαναρεσται ανελλιπώς όπου πάτε και μεταξύ σας Ο ραγιάς πάντα ραγιάς προσκυνημενος και κατατρεγμένος!!!!! Αλλά αυτοί είμαστε Ποταποι και άχρηστοι ανίκανοι να αντιδράσουμε σε ότι αφορά την ποιότητα ζωής μας . Γιατί πολύ απλά δεν έχουμε καμία ποιότητα και παιδεία σαν Λαός Καληνύχτα!!!!!!!

    6. Δείτε όλοι το προτοσελιδο της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα : Οι Ρώσοι διπλωμάτες με απόρρητα έγγραφα λένε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην υπέρ στοά Μπενε Μπεριτ και τον έχουν φωτογραφία με την εβραϊκή σκούφια.
      Καταραμένη χώρα Εβραιλα παντού.

    7. ο πλευρηςπου ασχολειται με τα προστιμα για να αυγατισει τον προυπολογισμο τους κρατους και και συναδελφοι του καλα θα κανει να παρει ολη αυτη τη μαυριλα σπιτι του και εμας να μας αφησει ησυχους.Η δε γκαγκα τι δηλωσε τις προαλλες για τον κοντοζαμανη που αρρωστησε απο κορονοιο.θα βαλει λεει WIFI το δωματιο του σωτηρια που νοσηλευεται για να μιλαει στο κινητο του.Ειναι να τρελλαινεσαι με δαυτους.ΑΝΤΙ σαν γιατρος η ιδια να γραψει κατι σχετικο για τη θεραπεια του περι αλλων τυρβαζει.Ειναι απ αυτα που πιπιλιζουν το μυαλο το μεσου Ελληνα.δεν ακους τιποτα αλλο παρα ” ραντεβου. πλατφορμες,κινητᔨδηθεν για εκσυχρονισμο που στην ουσια ειναι φακελλωμα

    8. Υπομονή μέχρι να βγει η ΝΔ μετά θα τους απελάσει όλους…😂😂😂🤣🤣

    9. Επιτρέπεται να τους ταΐζουμε σύμφωνα με την ελληνική κουζινα;χάθηκε ο κόσμος βρε αδελφέ να προσλάβουμε μερικούς σεφ που να γνωρίζουν τις διατροφικές συνήθειές των ανθρώπων αυτών και πάνω εκεί να βγάζουν το μενού της ημερας;κρίμα είναι να τρώνε ότι να’ναι

      1. Σωστά τα γράφεις, αυτοί έχουν μάθει να τρώνε Ιεραπόστολους, καλόγριες, εξερευνητές.

    10. Πω πω.
      Το …… και θα πάει ακλαυτο…..
      Βρε αφρικανε, ΕΓΏ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΈΞΙ ΑΝΉΛΙΚΑ ΤΈΚΝΑ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΩ 600 ΤΟΝ ΜΉΝΑ.
      ΚΑΙ ΈΧΩ ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΟΥΛΕΙΆ Ο 55 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.
      Και εσύ ζητας 200 το άτομο τον μήνα.
      Α σα κατ ρε τραγι….
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    11. Τι στον διάολο θέλουν όλοι αυτοι στην Ελλάδα; Από την αααλλη άκρη του κόσμου κουβαλιούνται εδώ και έχουν και απαιτήσεις. Από αυτό και μόνο μπορεί καποιος να καταλάβει τι σόι άνθρωποι είναι. Αν είχαν λίγη τσιπα, λιιιγο φιλότιμο, θα έλεγαν δόξα τον Θεό, τον οποίο Θεό, που τους δίνουμε αυτά που τους δίνουμε, αφού ξέρουν πως ήρθαν παράνομα, μας κατσικωθηκαν στον σβέρκο και τρώνε από τις σάρκες μας. Το ξέρουν, αλλά δεν το εκτιμούν, αντιθέτως έχουν απαιτησεις, όποτε όλοι μπορούν να καταλάβουν τον χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων. Αν πέσει πείνα να δούμε τι θα γίνουμε με ολους αυτούς, που σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόσφυγες. Λάθρο εισβολείς είναι, ότι κι αν λένε κάποιοι. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη να τους περιγράψεις, ακόμα και σε μια τόσο πλούσια γλώσσα. Κι εμείς όμως δεν κανουμε τίποτα. Ποτέ κάναμε μια διαμαρτυρία για όλα αυτά; Ποτέ. Για μισθούς και συντάξεις όμως τρέχουμε. Τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο το λαθρομεταναστευτικό. Απειλείται η ίδια η ύπαρξη μας. Αλλά……

    12. Ρε πλεύρη, θα πεις τίποτα για τους μετανάστες ή μόνο με τα εμβόλια ασχολείσαι και τους γιατρούς που έδιωξες από τα νοσοκομεία; Εσύ που μίλαγες για Ελλάδα και τώρα σε συνοδεύουν οι αστυνομικοί ΟΠΚΕ στα νοσοκομεία, τι έγινε και δεν λες κουβέντα; Τον λόγο τον ξέρουμε αλλά για πες τον και εσύ ρε πλεύρη, αλλιώς ζήτα συγνώμη από τους λαθρομετανάστες για συτά που τους έλεγες, όπως ζήτησες κσι από τους εβραίους!

    13. Ειναι δεδομενο οτι θα παρουν αυξηση στα επιδοματα τους λιγη δουλιτσα ακομη παραπανω απο τον ραγια για να τους ταισουμε περισοτερο οσο γοα τον ξεσηκωμο ας πλυνουν πρωτα οσοι τα λενε τους πισινους τους και ας πανε να τους ριξουν😝

    14. Στην αρχή ήταν «οι καημένοι οι μετανάστες», που εξελίχτηκαν σε « μειονότητες με δικαιώματα» και σήμερα είναι « αφεντικά στον τόπο μου». Αν δεν τους αρέσει το φαγητό κι αν δεν τους φτάνει το επίδομα, ας γυρίσουν πίσω στο μαλακιστάν τους και δεν θα μας λείψουν. Υπάρχουν Έλληνες που στερούνται αυτό το φαγητό και δεν εισπράτουν δραχμή από το κράτος. Εννοείται ότι οι αράπηδες πατρονάρονται από τους καλοπληρωμένους επαγγελματίες ανθρωπιστές των μκο. Από κει πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση. Όλες οι μκο να θεωρηθούν παράνομες και να τους γίνει έλεγχος από την ΑΑΔΕ στα βιβλία τους, να μάθουμε που πάνε τα εκατομμύρια.

    15. Δουλεύει ο μακάκας,ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, για να μπουκώνει με επιδόματα η εκάστοτε κυβέρνηση, γυφτορομά και λαθρομετανάστες!!

    16. Στα @@ μας τι θέλουν οι Αφρικανοί και τι προβλήματα έχουν. Αυτοί ενδιαφερθηκαν ποτέ για τα δικά μας προβλήματα?

    17. Παιδιά θα τρελαθώ !!!!!!! Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει…..

    18. Αν παίζουν και μπασκετακι θα γίνουν σίγουρα Έλληνες.

    19. ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΑ.

    20. Δυστυχως αφου μας καθήσανε στον σβέρκο τωρα πια δεν γίνεται τπτ πιά παρτε το απόφαση και να τους υποστείτε οπως διατάσει η ε.ε.

    21. ΜΗΝ ΑΠΟΡΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΙΦΗΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΙΤΕΤΑ

    22. Hρθαν παρανομα εφαγαν ηπιαν και τωρα θελουνε να ζησουνε την ζωη τους σαν του συνταξιουχου με επιπροσθετα προνόμια μου φενεται οτι οι καθε ΜΚΟ που τους καθοδηγει και τους ξεσηκωνει θα πρεπει να να γινει ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ για δημοσια υποκινηση βιας και να απελαθουν ολοι τους μιδενος εξαιρουμενου κατι που φυσικα δεν προκειτε να γινει λογο της αμεριστης ανοχης των κομματων της βουλης κοινος ”τους θελουνε”

    23. Καλά με Εβραίο δήμαρχο τι περιμένατε εκεί στα Γιάννενα ?? Σύντομα θα εμφανιστεί και ο Αλη Πασας για να σας ξαναπάει μαμιόντας .

    24. Το καλυτερο που εχουν να κανουν ολοι αυτοι οι παρανομοι ειναι να γυρισουν στις πατριδες τους και να παρουν μαζι τους τους αλητες των ΜΚΟ και τον Τσιπρα και τον Μητσοτακη, που τους επετρεψαν να μπουκαρουν στην χωρα!!!!!!! Να πανε στις πατριδες τους να ζητουν επιδοματα!!!!!!! Εδω επτοχευσαμε!!!!!!!!!

    25. Ετσι ειναι οταν μαθαινουν ολοι οτι γ@μιομαστε

    26. Μονο με πολεμο φευγουν…ολα αυτα τα ισλαμοπηθικια…απαιτουνε κιολας….γενικως..εχουν παρει πολυ αερα…γιατι βρηκανε και τα κανουν……

    27. Καλά αυτά άλλοι τα έγραψαν και όχι οι «κοινότητες»

    28. Τα θεμελιώδη της αφρικανικής κουλτούρας ;;;;;;; Μας κοροιδευουν και οι Αφρικανοί τώρα…; Η αφρικανική κουλτουρα συνιστά να σκίζουν με χατζάρες τις κοιλιές των εγγυων γυναικών των αντιπάλων νεγροειδων φύλλων , να κρεμάνε το εμβρυο σε ένα Δένδρο , και οποίος πεινάει κόβει ένα κομμάτι και το τρώει. Αυτά είναι μαρτυρίες των ίδιων των νεγροειδων σε ντοκυμαντέρ της ερτ3 , πριν από 15 χρονια περιπου..

    29. Κουβεντα για να βρουνε μια δουλεια. Επιδομα, επιδομα, επιδομα.
      Κατσε να βγει η Λεπεν σημερα και τα ξαναλεμε…

    30. Δημιουργούν μειονότητες μέσα στην Ελλάδα. Δεν θέλουν κοινωνίες ενωμένες που μπορούν να αντισταθούν θέλουν διασπασμένες. Διαίρει και βασίλευε.

    31. Ε δεν έχουν και άδικο,,,, να τα λέμε,,, εάν δεν τους θέλουμε ,,, ας κλείσουν τα μάτια όπως η Τουρκία να φύγουν τη τους κρατάμε δεν ήρθαν για να μένουν Ελλάδα,,, περαστική είναι και τους κρατάμε με το ζόρι.

    32. αν κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας…..όλες οι πιτσιρίκες 14-16 είναι με μαύρο……

      1. Κατάντια!!!!!
        Αφού δεν μιλάνε και δεν ασχολούνται οι γέροι τις, τι σε νοιάζει

    33. Στα Ελληνόπουλα που στρατεύονται και υπηρετούν την χώρα μας τζάμπα δίνουν ψίχουλα και τα λαθροπιθήκια παίρνουν κατά την γνώμη μου πολλά περισσότερα και ζητάνε κι άλλα επειδή τους είπανε ότι στην Ελλάδα θα τα ξύνουν και θα τος ταΐζουν και τα κόπρανα τους θα τα πληρώνουμε με ευρώ .

    34. Ελλαδισταν χωρα της Β.Αφρικης που λενε και τα “φιλαρακια” μας οι Εγγλεζοι!
      Δεν ειδα κανεναν Ελληνα να κανει το προσφυγα οταν μας μακελευανε οι ναζι στον β παγκοσμιο πολεμο ουτε κανεναν Σερβο να φευγει απο τη Γιουγκοσλαβια οταν τους βομβαρδιζε και τους ισοπεδωνε το ΝΑΤΟ !
      Επομενως ολα τα …. ειναι καλοδεχουμενα στην Ελληνικη επικρατεια των Κουλοτσιπραιων γι αλλους λογους! Οτι δεν καταφερε η Τουρκοκρατια πρεπει να ολοκληρωθει βασει των σχεδιων της ΝΤΠ!
      Εισαστε βαθια γελασμενοι αν νομιζετε οτι θ αφανισετε τον Ελληνισμο κυριοι της παγκοσμιοποιησης ! Μολις πατησει τα κουμπια ο Βλαδιμηρος θα τρεξουνε παλι πισω στη ζουγκλα εχει μπολικες μπανανες εκει!

      1. Υπήρξαν εσωτερικοί πρόσφυγες Έλληνες στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Αναφέρομαι σε Έλληνες που έφευγαν από τη βουλγαρική ζώνη κατοχής, για να γλιτώσουν το βίαιο εκβουλγαρισμο.

    35. Moνο με πολεμο φευγουν ολα αυτα τα σκουπηδια που με σχεδιο μας εφαιραν οι εβραιομασσονοι πολιτικαντηδες…….δυστηχος

    36. Προβληματα που δεν ειχαμε και μας τα δημιουργισε Ο Τσιπρας και ο Μητσοτακης φερνοντας τους στην Ελλαδα

    37. ΔΙΩΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

    38. Πρέπει νά τά βοηθήσουμε τά παλληκάρια γιά νά μή θυμώσουν καί φύγουν.Μία τέτοια αφαίμαξη θά κάνει μεγάλη ζημιά στήν χώρα μας.
      Γιάννης Λάκων

    39. Η λυση απλη…Χρεωστε απο 10 ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ Σε καθε λαμογιο των ΜΚΟ…Να ειναι αποκλειστικα και μονο υπευθυνο το λαμογιο να τους ταιζει και να τους ποτιζει…και αν δεν το κανει, να εχουν το ελευθερο να το σφαζουν και να το μαγειρευουν αν θελουν

    Comments are closed.