ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! “ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ. ΈΝΟΧΟΣ ΓΙΑ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    euaggelatos

    Εικονες σοκ από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
    Γιατί παίζει με την υγειά των παιδιών και των γονέων μας ο υπ. Μεταφορών Κώστας Καραμανλής τζούνιορ;
    Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα;

    karamanlis

    Πρέπει να θρηνήσουμε νεκρό;
    Αν δεν μπορεί να κάνει καλά την δουλειά του να σηκωθεί και να φύγει. Να ξέρει αν θρηνήσουμε νεκρό θα του περάσουν χειροπέδες και δεν τον σώζει ουτε το επίθετο του.

    Στο greenattica.gr διαβάζουμε:

    «Δείτε τι γίνεται σε αυτό το λεωφορείο Γ18 Ομόνοια – Πέραμα! Όπως βλέπετε κανένας δεν κρατάει καμία απόσταση, αλλά είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

    Και μετά μας έφταιξε η εστίαση και η διασκέδαση, όταν οι κρατικές υπηρεσίες δεν σέβονται τον πολίτη και γεμίζουν λεωφορεία, τρένα κτλ. Και από την άλλη οι πλατείες είναι γεμάτες με αστυνομικούς…Τα δύο μέτρα στην εστίαση και στις καφετέριες σας πείραξε και η μουσική στις οργανωμένες παραλίες!»

    Στο Μega το είδαμε: 

    Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η κάμερα του MEGA καταγράφοντας την απόλυτη έλλειψη αποστάσεων προστασίας.

    Πριν από πέντε ημέρες βγήκε ΦΕΚ για τις μετακινήσεις των πολιτών, σύμφωνα με το οποίο το 50% από το προβλεπόμενο επιτρέπεται να μπαίνει πλέον σε λεωφορεία.

    Αποτέλεσμα αυτού, οι εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου που προξενούν έντονο προβληματισμό, να είναι απολύτως νόμιμες, καθώς δεν υπάρχει καμία παράβαση σε ό,τι αφορά στον αριθμό των επιβατών, αφού είναι κάτω από τους μισούς που μπορεί να μεταφέρει το εν λόγω όχημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ευαγγελάτε φτάνει η κοροϊδία. Πολύ ξεπούλημα πολύ ψέμα πολύ μεγάλος ντόρος τάχα μου πανδημία. Αυτό δεν το λένε πανδημία, το λέμε βλακοαηδία

    2. Γίνονται άραγε ασκήσεις παραπληροφόρησης? και από ποιόν? MEGA? GREEN ATTIKA.gr? άλλους?
      Από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες δόθηκαν πολλές φορές οδηγίες για τα μέτρα προστασίας από την πανδημία (μάσκες, γάντια ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ). Προστέθηκε ένας ακόμη όρος για τον αριθμό των επιβατών που επιτρέπεται στα λεωφορεία (50%). Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας από εμάς έχει και την ευθύνη της εφαρμογής τους! Πιστεύει κανείς οτι πρέπει να ζητήσουμε από τα κυβερνητικά όργανα να μας κρατήσουν ακόμη και το πουλί μας στο κατούρημα?!!!!!
      Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι των καναλιών να δώσουν οδηγίες στους δημοσιο-διαστρεβλωτές για το πως πρέπει να είναι η δημοσιογραφία? Μήπως πρέπει να αντιληφθούν αυτές οι κυρίες και αυτοί οι κύριοι (δημοσ – διαστρ) οτι έχουν μεγάλη ευθύνη για το τι και το πως το δημοσιεύουν?

    3. Ευκαιρία να δούμε αν θα νοσήσουμε ή αν μας δουλεουν.

    4. 98% σκατοφατσες.. άσε που έχουν και Ελληνικά διαβατήρια και δηλώνουν Έλληνες τα τηγανιά και οι πλακοκεφαλοι.. πάει η Ελληνική ομορφιά..

    5. Η κομπίνα σέ όλο της το μεγαλείο,για να οικονομίσουν οι παγκόσμιοι γνωστοί-άγνωστοι δίδεν για τό καλό μας.

    6. Όλα εσκεμμένα και προγραμματισμένα ήταν καλή μου από δεκαετίες…!
      Πνευματική ζωή όσο μπορούμε , υπεράσπιση της Ορθοδοξίας μας κλπ…!
      Καλή φώτιση , δύναμη , μετάνοια…!!!

    7. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…..ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

      Αυτη την Ελλαδα θελατε με τους ψηφους σας σε Ν.Δ και Συριζα. ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    8. Τι φοβάται πιο πολύ ο Έλληνας; Τον κορωνοϊό ή την εγκληματικότητα των αλλοδαπών και των γύφτων; Μακάρι να έδειχνε το κράτος τον ίδιο ζήλο για τους εγκληματίες. Μας ζάλισαν με τον κορωνοϊό, εντωμεταξύ οι αλλοδαποί αυξάνονται και οι Τούρκοι μας απειλούνε με πόλεμο. Τα λύσαμε τα προβλήματα μας με μάσκες και αντισηπτικά. Έτσι λειτουργούνε τα δημοκρατικά κράτη, κάνουν μπούλιγκ στους πολίτες και στους εισβολείς την πάπια, κοιτάνε το δέντρο και χάνουνε το δάσος.

      1. Όλα εσκεμμένα και προγραμματισμένα ήταν καλή μου από δεκαετίες…!
        Πνευματική ζωή όσο μπορούμε , υπεράσπιση της Ορθοδοξίας μας κλπ…!
        Καλή φώτιση , δύναμη , μετάνοια…!!!

    9. τα προβατάκια και οι ραγιάδες και επίσημα με τις μάσκες!! το αξεσουάρ του ραγιά!!

    10. Εαν υπήρχε ο ιός( όπως μας τον παρουσιάζουν),θα είχαμε ψοφισει τουλάχιστον 500.000 έως τώρα.
      Δεν λέω πως δεν υπάρχει κάποιος κορονοιος αλλά λέω πως πήραν την τρίχα και την καναν τριχιά ορισμένοι.
      Πολυ τους λυπάμαι τους Αθηναίους,αλλά όχι όλους,μόνο τους μεροκαματιάρηδες.
      Καλη δύναμη.

    11. Περασμένα mega-λεία. Καημένο mega πως κατάντησε……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Από πρώτο κανάλι να ψάχνει ακροαματικότητα λαϊκίζοντας με τον Ευαγγελάτο.Να ντρέπεσαι να το δεις.

    12. Επαναλαμβάνω ότι έγραψε ο Nick: Αφήστε επιτέλους το παραμύθι με το ιό. Ακριβώς. Ζούμε μια πανδημία ΑΠΑΤΗΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ……………………….

    13. εχουμε τον καθε λογης παπαρα δημοσιογραφο να μας επιβαλει ειτε με απειλες ειτε με νουθεσιες τι πρεπει να κανουμε και πως να το κανουμε…

      1. ‘Τσο και ξύλο όπου βλέπετε συστημικό δημοσιοκάφρο. Έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας. Ακόμα και να μην ξέρεις για ποιο λόγο τον σαπίζεις, ξέρει αυτός.

        Δεν αναφέρομαι σε Δημοσιογράφους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είναι με το μέρος του ΛΑΟΥ αλλά σε δημοσιοκάφρους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ υπηρετούν το Σύστημα. Τσακίστε τους, αυτούς και τους Δικαστικούς που εκτελούν “Εις το όνομα του Ελληνικού Λαού” τον Ελληνικό Λαό, που όλοι τους ορκίστηκαν να υπηρετήσουν.

        Γ@μημένοι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    14. Και οι πλατείες είναι πρόβλημα και ερωτώ γιατί ο κόσμος συγκεντρώνεται σε ορισμένες πλατείες και δεν διαμοιράζεται και σε άλλες ??, γιατί στις άλλες δεν υπάρχουν μπάρ ώστε οι τεμπελαράδες που ζουν από τον μπαμπά και την μαμά μετά το μπανάκι να έρθουν να αράξουν να πιούν το ποτάκι τους μέχρι πρωίας Αλί σε όλους εμάς που ζούμε πέριξ της πλατείας Ο βλαχομπαρόκ δήμαρχος Αθηναίων γιατί προστατεύει τους αλήτες της συντεχνίας των καφέ

    15. η εικόνα αυτή εκφράζει 100% την δημοκρατία ως πολίτευμα

    Comments are closed.