ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA ΜΕ ΤΟΝ ΣΡΟΙΤΕΡ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΌΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    sroiter

    Απίστευτος ο κυρίαρχος των Ελληνικών Δελτίων Ειδήσεων Αντώνης Σρόιτερ.
    Την ώρα που όλη η Ελλάδα και σύσσωμες οι χώρες της Ευρωπαϊκής οικογένειας παρακολουθούν με αγωνία την ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου είναι ο μόνος που βλέπει κάτι θετικό από το αυτό.
    Ζωντανά από τον αέρα του ALPHA είπε…

    Δείτε επίσης τι βίντεο έπαιξε μετα την κουβέντα με συνάδελφο του στο στούντιο ειδήσεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο κανάλι έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο από αγανακτισμένους τηλεθεατές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αααχχ ναι ! Πώς μπορείς βρε Αντωνάκη και λες τέτοια ; Αντωνάκη..ο μισελληνισμος σας είναι αδύνατον να κρυφθη πια. Εσείς Αντωνάκη ,που θα πάτε να κρυφθητε ;;;;ααα ! ξεχαστε τις τρυπες ,είναι βουλωμενες .

    2. Ελάτε να πάρουμε παλούκια στα χέρια να ενωθουμε μια γροθιά κ να τους τσακίζουμε!!!!!!να τελειώνουν κ να τελειώνουμε!!!!!μας πούλησαν για να ξοφλήσουν ότι Xρονια έφαγαν τρισεκατομμύρια….κρέμασμα!!!!!κ θα σου πω εγώ που θα πάνε οι φονιάδες οι βαρκατοι…που ρχονται!!!!!

    3. Κυρά Σεχιώτη ανθελληνικό σούργελο γιά τά “προσφυγόπουλα” σκίζεσαι γιά τά ελληνόπουλα
      καρφί δέν σού καίγεται φτηνή πουτάνα.Μωρή τρύπια σαμπρέλα πρώτα τά ελληνόπουλα χρει-
      άζονται βοήθεια όχι τά ξένα.Ποιός έστειλε τά “προσφυγόπουλα” στήν Ελλάδα;Τό αφεντικό σου
      ο εβραίος παγκόσμιος διακινητής τών λάθρων Σόρος.Τό ξέρεις καλά μωρή κάλπικη δεκάρα.
      Πάρε τά καημένα τά “προσφυγόπουλα” καί πέστε μαζί στή θάλασσα απόβλητα.
      Γιάννης Λάκων

    4. Ναζι γερμαναρας ειναι,τι περιμενατε απο το βοθρολυμα,αν ελεγε να τους στειλουμε γερμανια σε 10 λεπτα θαταν με το χαρτι απολυσης στην εξωπορτα του σταθμου.Χαιλ Προβατοψηφοφορια.

      1. Δεν είναι μόνο ναζί Γερμαναράς, αλλά μπάσταρδος Γερμαναράς εβραϊκής καταγωγής!! Πουτάνας γιος, τσυριζομουλος κ καθίκι!
        Εύγε στο στόμα των δύο πρώτων σχολιαστών! ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ ΤΑ ΜΟΎΛΙΚΑ ΠΡΙΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΥΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ Κ ΤΑ ΛΆΘΡΟΣΚΑΤΆ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!!
        ΑΝ ΔΕ ΠΆΡΟΥΜΕ ΌΠΛΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ???
        ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΟ ΜΠΙΝΕΔΕΣ/ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΟΎΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΈΛΙΑ, ΟΎΤΕ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΚΟ!!
        ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΆ!!!!!!

    5. Γεμίσατε την Ελλάδα βρωμιάριδες μουσουλμάνους ανθελληνικά σκουλίκια. Όταν αρχίσουν να σας γαμάνε, τότε να σας δω βρωμοαριστερά αλληλέγγυα αποβράσματα!

    6. Τέλος μας κάνανε Πακιστάν βουλιάξαμε.απο την στιγμή που τους παίρνει από τα νησιά σε μια εβδομάδα θα έχουν έρθει περισότεροι από όσους πήρε.ολη η Ελλάδα ένα χοτ σποτ.ελλαδα τέλος.ρε τι γίνεται θα λέμε που σε Τσίπρα και κυρά Τασία να μας σωσετε.κουλης χειρότερος είναι.καταντια.η χώρα πεθαίνει…

    7. Νεοταξικο δημοσιογραφικό βοθρ@λυμα απλά σκουπιδι

    8. Αφού βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο μωρό παλιοχαμούρα γιατί δε τα παίρνετε στα σπίτια σας εσείς των ΜΚΟ; Άντε γαμηθείτε παλιοπουτάνες και παλιοπούστηδες που το παίζετε και φιλάνθρωποι από τα ΒΠ…

    9. Γιατι δεν λετε ανοιχτα ρε παιδια οτι ο να μην τον χαρακτηρισω και βγει ακαταλληλο το σχολιο Αλεξης στο Μαρακες υπογραψε να δεχτουμε 22.000.000 προσφυγες (ναι εμεις τα 9.500.000 αυτοχθονες) και ολοι κανουν την παπια και μας τους φορτωνουν σιγα σιγα σπερνοντας τους παντου απ ακρη σε ακρη σε ολη την χωρα?
      Κι εσυ Στεφανε μουγγα?

    10. Αφου βρισκονται σε κινδυνο παλιοκαρακαξα, μειραστητε τους με τον…….φιλεσπλαχνο Σροιτερ και παρτε τους στα σπιτια σας!!!!!!! Η μηπως προτηματε να φυγουμε εμεις απο τα σπιτια μας και να μπουν οι εποικοι;;;;;;;;; Γιατι εκει την πατε την δουλεια Ανθελληνικα υποκειμενα!!!!!!!! Ηθελα να ηξερα ποτε θα βγει απο τον ληθαργο αυτος ο λαος, να παρει τα σκουποξυλα και να σας πεταξει στην θαλασσα μαζι με τους λαθροεισβολεις!!!!!!!!!!

    11. Μπράβο του.
      Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι ο ALPHA είναι το μόνο αξιόπιστο κανάλι.;Oλα τα υπόλοιπα έχουν βάλει παρωπίδες της Νουδούλας.

      1. Το σανό πάει σύννεφο και ο κόσμος μασάει, έτσι ακριβώς όπως τα είπες φίλε

    12. Ό Εβραικής καταγωγής για να λέμε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, ο πολύς κύριος Αντώνιος Σρόιτερ είναι ένας ξεπουλημένος στον Κοντομηνά νεοταξίτης δημοσιογράφος.Όλα αυτά τα ξεπουλημένα ανδρείκελα της δημοσιογραφίας δεν έχουν καμία σχέση με τον Έλληνα και πραγματικό πατριώτη δημοσιογράφο κύριο Στέφανο Χίο.

    13. ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΟ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.000 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

      ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ “ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ”
      Α ΡΕ ΣΡΩΥΤΕΡ , ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.

    Comments are closed.