ΚΡΑΝΗ, ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ “ΔΙΕΛΥΣΑΝ” ΤΟ ΜΑΤΣ. ΝΤΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ. ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ YOUTH LEAGUE – ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ «ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ» ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    monaxo olymp

    Οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Νέων με τη Μπάγερν Μονάχου. Διακόπηκε το παιχνίδι της Youth League, το οποίο και προηγείται του παιχνιδιού των δύο ομάδων για το Champions League.

    oly_baye_2210_1-768x381

    Με τον Ολυμπιακό να χάνει με 4-0 από τη Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη Youth League, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των μεγάλων για το Champions League, το ματς διεκόπη.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια: «Οι εισβολείς δεν …»

    Οπαδοί του Ολυμπιακού με κράνη και κουκούλες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας επεισόδια.

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

    “Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας”.

    Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα κάνουν το γύρο του κόσμου:

    1111.jpg
    capture.jpg
    2224655_1.jpg
    2224658.jpg

    Ο διαιτητής βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους της UEFA, για το φύλλο αγώνα. Το θλιβερό αυτό περιστατικό, βάζει σε μπελάδες και τους Πειραιώτες μιας και πρόκειται για μια επίσημη διοργάνωση της UEFA που είναι αμείλικτη σε ζητήματα γηπεδικής βίας.

    Δείτε το στιγμιότυπα στο 83:20 του αγώνα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Γαβριέλες μπουχέσες του πρεζεμποριακού και πιο βρώμικου και σιχαμένου συλλόγου στην Ελλάδα…

    2. Όταν μέσα στο Τμήμα Αθληκτικής βίας υπηρετεί μέλος της Θύρας 7 τι να λέμε τώρα.

    3. δεν είμαστε λαος, δεν είμαστε ανθρωποι…..δεν έπρεπε να ανήκουμε στην ΕΕ….Με μια ειδική συνθήκη επρεπε να ενταχθούμε στις αφρικανικές χωρες…..

      Είμστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ….

    4. Όχι δεν ήταν της οικογένειας του ολυμπιακού,ηταν οπαδοί του ΟΦΗ με κουκούλες…

    5. Το 0-4 και μπήκαν μέσα οι αρχικάφροι του λιμανιού.Αυτόν με την τεράστια κωλάρα που τρέχει με το ρόπαλο δεν θα μπορέσει να τον βρεί η αστυνομία έτσι???Υπάρχει κράτος υπάρχει αστυνομία στο Ελλαδιστάν να μαζέψει όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες???Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να τους ξεσκίσεις όλους αυτούς!!!

    6. Η σαπιλα και η ξεφτιλα σε όλους τους τομείς και σε παγκοσμιο επιπεδο δεν έχουν τελειωμο, πατα το Κιμ να μη μεινει κολυμπηθροξυλο

    7. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΚΑΛΟ ΑΙΜΑ ;;;;;;;
      ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ;;;;;;;
      ΑΠΛΩΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ;;;;;;
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ….ΙΣΩΣ ΔΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…..

    8. απλά επιστήμονες κατά σαλιαρέλη!!!!

    Comments are closed.