ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΛΥΓΑΡΙΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    pyrosvestikh-fotia-750x375

    Φωτιά έγινε αντιληπτή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή της Λυγαριάς του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

    Οι φλόγες καίνε πλαγιά στην περιοχή και είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση.

    Ήδη βρίσκονται στο σημείο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, εννέα υδροφόρα οχήματα τη Π.Υ, ένα υδροφόρο του Δήμου και τρία βοηθητικά ενώ επιχειρούν τρεις ομάδες πεζοπόρων, των πέντε ατόμων και εικοσιτέσσερις πυροσβέστες.

    Ήδη βρίσκονται στο σημείο σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, εννέα υδροφόρα οχήματα τη Π.Υ, ένα υδροφόρο του Δήμου και τρία βοηθητικά ενώ επιχειρούν τρεις ομάδες πεζοπόρων, των πέντε ατόμων και εικοσιτέσσερις πυροσβέστες.

    Η περιοχή είναι δύσβατη και σύμφωνα με το ekriti oι ριπές του ανέμου προκαλούν συνεχώς νέες εστίες και σύμφωνα με τις πληροφορίες ζητούνται συνεχώς ενισχύσεις.

    Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες και τουριστικές μονάδες, που για την ώρα δεν κινδυνεύουν.

    Πηγή Βίντεο: ekriti

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

    2. Τι λεξιλόγιο είναι αυτό ρε παιδιά. Ακούς εκεί πυρκαγιές. Δεν το καταλάβατε ακόμη ότι έχει αναπροσαρμοστεί το λεξιλόγιο μας σχετικά με την περιγραφή τέτοιου είδους θεμάτων; Οι τρομοκράτες ονομάζονται αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες, οι λαθροεισβολείς ονομάζονται ροές, οι λήστραρχοι Ρομά ευάλωτες ομάδες, και οι πυρκαγιές από εμπρησμούς πρέπει να ονομάζονται Επενδυτικές Περιβαλλοντικές Παρεμβάσεις.

    Comments are closed.