Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΦΟΡΑ – ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΣΛΟΥΚΑ!

Κοινοποίηση:
pao-keurope

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ για 7η φορά.

Πράσινο ντελίριο σε όλη την Ελλάδα.

Ηγέτης όνομα και πράγμα ο Κώστας Σλούκας! Πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον οδήγησε στη Γη της Επαγγελίας, στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του με ανεπανάληπτη εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (95-80).

Ποιος να το πίστευε, ποιος να το φανταζόταν! Μέσα σε δέκα μήνες, ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας της EuroLeague, γύρισε στο Final Four μετά από δώδεκα χρόνια και κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague για 7η φορά στην ιστορία του. Μυθικό αυτό που έκαναν ο Εργκίν Αταμάν κι οι παίκτες του, επαναφέροντας τον Αυτοκράτορα στην κορυφή της Ευρώπης μετά από δεκατρία χρόνια (τότε στη Βαρκελώνη), υπό το βλέμμα των δύο παικτών που τον έκαναν γίγαντα, του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό για την επιτυχία. Το Ελληνικό μπάσκετ είναι φοβερό !! Άντε και ο Ολυμπιακός μεθαύριο με την Φιορεντίνα !!!

    1. Δινουν που και που κανα τιτλο και στο ελλαδισταν οπως μας θεωρουν να αποκοιμουνται ευτυχισμενα τα βοδια και ουτε που βλεπουν οτι η ελλαδα χανεται…Ουστ βοδια

  2. Τώρα μόνο Φιορεντίνα και άσε τους γαύρους να κλαίνε

  3. Το ποιος θα κερδισει σε καθε παιχνιδι και ποιος θα ειναι πρωταθλητης εχει ηδη βγει πριν ξεκινησει καν το πρωτο παιχνιδι κοροιδαρες. Χειροκροτατε προβατα….

  4. Χαίρομαι φυσικά γιατί είμαι Παναθηναικός, αλλά από την άλλη σκέπτομαι, αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει όσα χρήματα ξοδεύει για το μπάσκετ σε νεαρά ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια, πόσα επιπλέον Ελληνόπουλα θα είχαν γεννηθεί χάρις σε αυτόν; Το ίδιο ισχύει και για τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Όλοι αυτοί οι νεαροί επιχειρηματίες θα ήταν πολύ πιό χρήσιμοι στην Πατρίδα αν άφηναν τις οπαδικές διαμάχες και κοιτούσαν ποιό είναι το κοινό καλό…

  5. Πώς δίνανε οι απατεώνες φαβορί την Ρεάλ;βασίλισσα του κώλου.15 πόντοι στο κεφάλι με τον Προμηθέα παίζανε;Συγχαρητήρια.

  6. Μπράβο στον Παναθηναϊκό!! Συγχαρητήρια στους παίκτες!! Εύχομαι καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό, στον επικείμενο αγώνα του!! Είμαι φίλαθλος, όχι οπαδός και συγχαίρω όλες τις ομάδες που κερδίζουν, όταν παίζουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
    Το μόνο αρνητικό έως αισχρό που βρήκα απόψε, ήταν το τουιτ του τούρκου προπονητή. Όχι μεσιέ Α(χ)τα(ρ)μάν, δεν είμαστε ούτε θα είμαστε ποτέ “ένα” Έλληνες και Τούρκοι, όπως το άφησες να εννοηθεί, ειδικά αυτή την χρονική στιγμή!!! Καλή η “προσπάθεια” όμως. Τα συγχαρίκια μου για αυτό στον ΑλαφούζΟμάν του ΤουρκΚανάλ.

  7. Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος…

  8. Δικαίωση Γιαννακόπουλου, με Αταμάν και Σλούκα. Το κύπελλο το αφιερώνουμε στον ………Μπαρτζώκα…χαχαχα

  9. Μπράβο στον Παναθηναϊκό!
    Αφού σε όλα τα επίπεδα είμαστε χαμηλότερα κι από τον πάτο τουλάχιστον στα αθλήματα ας διαπρέπουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Όχι ότι βοηθάει κάπου ουσιαστικά την χώρα αλλά έτσι για το γόητρο.

  10. Φέρτε να πιω να ξημερωθώ πωπωππωπω….την Τετάρτη όλοι Φιορεντίνα

      1. Κοίτα μην χαθείς στον δρομο για τα Φιλαδέλφεια όπως κάποτε στην παραλιακή…από της λακκούβες

    1. Εσυ εκτός απο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ένα σκουπιδι είσαι που το έβγαλε από τον πάτο της μια πουτανα. Ένας ψυχοπαθής γυφτος.

      1. Εκτός από δειλός είσαι και ακυνδινος αχαχα κοτάρα

  11. Μπράβο στον Παναθηναϊκό! 1η και 3η θέση!

Comments are closed.