“ΦΩΤΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ – ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_03-12-2022

    Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για το κύκλωμα των υποκλοπών αλλά και τη γενικότερη δράση της Καμόρα του Μεγάρου Μαξίμου. Ένα dvd που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ρίχνει άπλετο φως στον τρόπο που η μαφία, παρέα με αστυνομικούς, επιχειρηματίες, συνωμοτούν με όπλα, κοριούς και άφθονη κοκαΐνη κατά της δημοκρατίας.

    Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης” θα διαβάσετε όσα οι άλλοι δεν γράφουν. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

    Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 10 ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!!!!!ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ!!!!!

    2. Μόλις έρθει ο Σι Τσι Πινγκ εδώ θα αρχίσουμε να αναπολούμε εποχές Κούλη και Τσουπρας
      Φημολογείται ότι πρώτους θα επισκεφθεί το Μακελειό.
      Κάτι τέτοιο διαδίδεται στη δημοσιογραφική πιάτσα
      Να τον υποδεχτείτε με σωστό τρόπο
      Μη τον στενοχωρησετε γιατί θα σας κάνει πρωκτικό τεστ κορωνοϊού με το ζόρι και μετά σας βλέπω παρέα με τον Πατέλη τον Πατούλη και τα άλλα παιδιά

      1. Μίλησαν και οι συριζο νδουλοι που πρώτοι θα καθοντουσαν στα 4 για το πρωκτικο τεστ αν το εφάρμοζαν και στο Ελλάντα και μάλιστα με απόλυτη ευχαρίστηση!

    3. Κοπρόσκυλα της βουλής ακούτε στο Βόλος Άνεργος πατέρας που ζούσε στα σκουπίδια πέθανε ολομόναχος και εσείςδίνεται πλουσιότατες παροχές σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

    4. Τα τανκς τι κάνουν; γιατί δεν πήραν μπρος; εδώ έχουμε συνταγματική εκτροπή

    Comments are closed.