“ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ” – ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο “ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ. ΤΣΙΟΔΡΑ – ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ “ΣΚΛΗΡΑ”

    Κοινοποίηση:
    yhthtdfghdf

     

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

    Σήμερα ανακοινώνουμε 460 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 142 συνδέονται με γνωστές συρροές και 26 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 19346, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

    2991 (15.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7967 (41.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
    85 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 26 (30.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 217 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 398 θανάτους συνολικά στη χώρα. 147 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    «Η παρούσα κατάσταση απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε την παράταση των ισχυόντων μέτρων μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου.

    Εκνευρίστηκε ο Χαρδαλιάς με την κουβέντα για τα νέα μέτρα
    “Θα επανέλθω”, είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς: “Είναι ένα θέμα που μας ρωτάτε συνέχεια. Σήμερα είχαμε 460 κρούσματα και τα 150 αφορούν σε συρροές. Ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων παραμένει επίπεδη. Αυτό σημαίνει πως είμαστε σε φάση που πρέπει να επιμείνουμε στα μέτρα που ήδη υπάρχουν. Δεν υπάρχει έξαρση που πρέπει να μας τρομάξει. Δουλεύουμε στο κομμάτι που λέγεται Αττική.

    Για παράδειγμα πριν 15 μέρες υπήρχε μεγάλο ποσοστό στον δήμο Αθηναίων και ξεκινήσαμε συγκεκριμένες πρακτικές. Το ποσοστό αυτό κρατιέται σταθερό και υποχωρεί, κάποιοι δήμοι πιέζονται, αλλά σε κάθε περίπτωση ο μέσος όρος κρουσμάτων στην Αττική είναι σταθερός.

    Εμείς θα επιμείνουμε σ’ αυτό και καλούμε τους συμπολίτες μας που έδειξαν απίστευτη υπομονή και αυταπάρνηση. Και σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή να κάνουν αυτό που ξέρουν.

    Προφανώς αν κερδίσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα των μέτρων, την σοβαρότητα του ιού, αρνούνται να δουν τι γίνεται παγκοσμίως και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια, τότε προφανώς θα πάμε στο επόμενο μέτρο.

    Στην συνέχεια υπενθύμισε τα μέτρα που ισχύουν στην Κύθνο:
    Απαγορεύεται η λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί.

    Αναστέλλεται κάθε είδους εκδήλωση εκτός των λαϊκών αγορών, οι οποίες θα λειτουργούν με αυστηρά μέτρα προστασίας.

    Απαγορεύεται η συνάθροιση πολιτών άνω των 9 ατόμων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

    Στην εστίαση επιτρέπονται έως 4 άτομα, εκτός αν πρόκειται για συγγενείς α’ βαθμού (σ.σ. τότε το όριο είναι τα 6 άτομα).
    Τέλος, υποχρεωτική και επιβεβλημένη είναι η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε όλο το νησί.

    “Που χάθηκε ο Σωτήρης ο Τσιόδρας;”   Η ερώτηση αφορμή για νέο άγριο ξέσπασμα – “Είμαστε οικογένεια”, είπε και μας έπεισε.

    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ερωτήθηκε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί διαφωνίες του λοιμωξιολόγου με κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης, καθώς για το ενδεχόμενο επιστροφής του (σ.σ. του Σωτήρη Τσιόδρα) στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

    “Με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάναμε από την πρώτη ημέρα της πανδημίας. Ότι κάναμε, κάνουμε και τώρα, ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων με περισσότερη έμφαση στο σημείο επιστημονικό και το επιδημιολογικό. Μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα”, είπε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

    Και συνέχισε: “Όπου χρειάστηκε να παρέμβουμε, παρεμβήκαμε μαζί με τον κ. Τσιόδρα και ο ίδιος έχει επιλέξει όταν χρειάζεται να δίνει το παρών σε σχέση με κάποια ζητήματα», είπε και πρόσθεσε ότι «είμαστε όλοι μία ομάδα, είμαστε μία οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όπως υπάρχουν στις οικογένειες όλων μας. Το ζήτημα είναι ότι μέσα από τον διάλογο, μέσα από τη συνεργασία, μέσα από μία ευρύτερη συναίνεση προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και πιστέψτε με, δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όλα όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να σας το καταθέσω δημόσια αυτό”.

    Από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, επεσήμανε ότι “ο καθηγητής όχι μόνο είναι στις συσκέψεις, είναι στις συσκέψεις τις τακτικές που έχουμε με τον πρωθυπουργό και σας διαβεβαιώνω ότι τον περισσότερο χρόνο του ο κ. Τσιόδρας τον περνάει στο υπουργείο Υγείας, αυτή τη στιγμή είναι σε σύσκεψη με τον υπουργό. Έρχεται μαζί μας το πρωί και φεύγει μαζί μας το βράδυ”.

    Με τη σειρά του ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε ότι “το περιεχόμενο της ενημέρωσης το συζητάμε με τον κύριο καθηγητή και το πρωί και το απόγευμα και το συζητήσαμε λίγο πριν βγούμε και εδώ, οπότε να ξέρετε ότι είναι πλήρως ενήμερος για την ενημέρωση”.

    Κορονοϊός: Διαβάστε αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των 460 νέων κρουσμάτων
    Από τα 432 εγχώρια κρούσματα, τα 142 συνδέονται με γνωστές συρροές – εκ των οποίων τα 114 συνδέονται με συρροή σε βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων στην Πέλλα – ενώ 12 συνδέονται με δράσεις τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

    Αναλυτικότερα:

    – 26 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

    – 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

    – 207 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 17 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 4 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας

    – 5 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας

    – 5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή σε ιδιωτική επιχείρηση

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας

    – 10 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας

    – 10 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας, εκ των 5 συνδέονται με γνωστές συρροές

    – 6 κρούσματα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου

    – 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

    – 4 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

    – 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λευκάδας

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ξάνθης

    – 117 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 114 συνδέονται με συρροή σε βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

    2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας

    – 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

    – 2 κρούσματα δυην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

    – 15 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 6 συνδέονται με ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

    — 3 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
    – 1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου, συνδεόμενο με γνωστή συρροή

    – 16 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Εδώ δίπλα μου μένει ο καριολης.. Στον καρεα… Γιατί νομίζετε ότι προχτές που πήρε φωτιά στον καρεα ήρθαν αμέσως 100 αεροπλάνα και ελικόπτερα… Για να μην του καεί η προίκα του

    2. Πολύ μου αρέσει αυτο όταν το ακούω ή το διαβάζω. Οχι πάνω απο 9 άτομα. Δηλαδή μέχρι τα 9 άτομα είναι παρτούζα, μετα τα 9 άτομα είναι οργιο η κατάσταση . Αφού η επιστημονική λογική το λέει αυτο αρρρραααα? Όσοι είναι πρόβατα το πιστεύουν και το κάνουν πράξη…. Επίσης.. Μέχρι τις 12 το δεν κυκλοφορεί της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ο γιός. Μετά τις 12 κυκλοφορεί μονο αυτός. Αρα? Όλοι Μέσα…. Πολύ καλά μας κάνουν και μας πηδάνε όπως θέλουν . ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ

    3. ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ??? Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ

    4. Χαρδαλια οι επομενες βρακομασκες γινεται να ειναι στρινκ ή τανκα ;
      Τα κρουσματα σας εχουν ξεφυγει εκει κατω ,δε γινεται δουλεια ετσι.
      Εθεαθει κορωνοιος να ψαρευει στο Θερμαικο με μπυρα στο χερι , ωρα 00:05.
      Να φτιαξετε τα μετρα σας σωστα.
      Βαλτε να παιξει ο Γκικας.

    5. Ο μασκαράς παίζει καλά τον ρόλο του.Αν έβαζε και αντισηπτικό μπροστά στην κάμερα,θα τον πιστεύαμε περισσότερο.Ελπίζω να το λάβει υπόψη αυτό ο σκηνοθέτης.

    6. Κάποια μέρα θα πληρώσεις κάθαρμα σκορδαλιά

    7. στεφανε ,σε παρακολουθω χρονια ,τι γινεται με τον ιο τελικα;ποια ειναι η αληθεια;ακουω απο φιλους γνωστους να λενε ειναι μια κοροιδια ολο αυτο και χτυπαει μονο ατομα που εχουν νοσηματα σοβαρα και επισης μεγαλης ηλικιας 75+.θα ηθελα πολυ την αποψη σου ειτε σε μια εκπομπη ειτε σε καποιο ποστ εδω στο σαιτ σου!ευχαριστω

      ξανα εγραψα σε σχολια για την αποψη σου αλλα ουτε εμφανιστηκε στα σχολια αυτο που εγραψα,δεν ξερω γιατι αλλα δεν κανουν αναρτηση πολλα σχολια στο σαιτ η ομαδα που ειναι στο σαιτ

    8. σ κατά στα μουτρα σου ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΣΕΡΊΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ!!!!

    9. Το ψέμμα του ψέμματος…μιλούν για ”κρούσματα” και κάθε μέρα αραδιάζουν δεκάδες και εκατοντάδες!!!!
      Και εννοούν κρούσματα κατά κύριον λόγο τα θετικά τέστ, ενώ στην ιατρική κρούσμα θεωρείται όταν το άτομο έχει συγκεκριμμένα συμπτώματα, που μάλιστα είναι ποικίλης βαρύτητας από τα πιό ελαφρά μέχρι αυτούς με επιπλοκές και ανάγκη νοσηλείας σε κλινική ή και σε ΜΕΘ!!!!! Αφήστε που υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά τέστ μεταξύ τους από άποψης προέλευσης και εγκυρότητας, η μέθοδος που χρησιμοποιείται της RNA πολυμεράσης δεν αποδίδει σίγουρα αποτελέσματα στην διάγνωση των λοιμώξεων, υπάρχουν πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, θετικοποιούνται και σε περιπτώσεις επαφής ή νόσησης και με άλλους ιούς, πχ γρίππης, κοινού κρυολογήματος(κορωνοιοί), αλλά και μετά από εμβολιασμούς πχ για την γρίππη!!!! Οσον αφορά τους φορείς μεταδίδουν εξαιρετικά σπάνια την νόσο(επίσημη θέση του ΠΟΥ πρό ολίγου καιρού που μετά αποσιωπήθηκε!!!!! Κανονικά θα έπρεπε καθημερινά να ανακοινώνονται : ο αριθμός των τεστ που έγιναν, πόσα ήταν θετικά(το ποσοστό), πόσοι από τους θετικούς νόσησαν και μάλιστα σοβαρα, γιατί αυτοί είναι τα πραγματικά κρούσματα!!! Αλήθεια γιατί δεν κάνουν και μαζικά τεστ για την γρίππη, και γιατί δεν ανακοινώνουν και τα κρούσματα της γρίππης, και τους θανάτους από αυτή???!!!!!!

      1. Εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι αλλα ετσι ειναι το σχεδιο και πολλα προβατα τσιμπανε.
        Τουλαχιστον οι ψεκασμενες μοσχαροκεφαλες που περπατανε μονοι στην ερημια η οδηγουν μηχανες ποδηλατα αυτοκινητα με τη μασκα μεχρι το φρυδι χωρις να υπαρχει φοβος για προστιμο ειναι μεγαλη πληγη καθως τετοιους βρισκουν και το συνεχιζουν.

    10. Όσο και να φωνάζετε,σκατα τα έχετε κάνει και η ευθύνη είναι καθαρά δική σας..θα υποστείτε τίς συνέπειες τώρα που δεν θα υπάρχουν ΜΕΘ.. μόνο τον μισθό αναλαμβάνετε;

    11. όποιος ανεβαίνει σε ξένο γάιδαρο γρήγορα κατεβαίνει…

    12. Έρχεται η ξεφτίλα, ρίξτε όσες ευθύνες θέλετε στους βλάκες ψηφοφόρους σάς..

      1. Ποια ξεφτίλα φίλε μου Κώστα; Τι εννοείς;

    13. Δεν μας λετε τον αριθμο των ελεγχων.
      400 π.χ. περιστατικσ(οχι κρουσματα) σε ποσους ελεγχους;

    14. Τους πήρανε χαμπάρι Χαρδαλιά φωνάζεις γιατί σε γράφουμε σταρχ,@@μας φώναζε όσο θες κ αν φρακαρουν τα νοσοκομεία πετάξτε τα λάθρο έξω αυτοί είναι μεσα

    15. Στο δ ι ά ο λ 0 κι ακόμα παραπέρα , γουρουνομούρη !

    16. Σερίφη Χαρδαλιά τελείωσες!!!!!
      Πάρε τον Παύλο και ΔΡΟΜΟ!!!!!!

    17. ρε χαμενε πως ξερεις απο που προερχονται τα κρουσματα το γραφει στην ουγια? ψευτοξερολες ολοι σας και που τα μαζευετε βγαινετε παγανια την νυχτα και κυνηγατε τον ιο? γιατι εγω ξερω οτι κυνηγατε μονο τους ελληνες

    18. Ακούστε λογική .Ο μέσος όρος των κρουσμάτων παραμενει σταθερός αρα ΟΚ. Τί μας λεει δηλαδή…οτι εάν ο μέσος ορος γίνει 2000 ημερησιως και διατηρηθεί …πάμε καλα !

      1. Εννοεί ότι με τα μέτρα που πήραν κατάφεραν και σταμάτησαν την διασπορά του ιού, οι καραγκιόζηδες, αν είναι δυνατόν να σταματήσεις έναν ιό, έτσι όπως τον παρουσιάζουν, με την μεγάλη μεταδοτικότητα κλπ.
        Μου καίγεται ο εγκέφαλος όταν διαβάζω τόσο χοντρές μαλακίες!!!!

    19. μαρθα σωστα τα λες συμφωνω απολυτα οι ανθρωποι σημερα δεν πεθαινουν απο καρδια καρκινο εγκεφαλικα και ενα σωρο παθησεις αλλα απο τον κοροιδοιο τους ολα εχουν ενα σκοπο τωρα την εθνικη επετειο αργοτερα τα χριστουγεννα κοκ χαρδαλεα αν υπαρχουν κρουσματα στην αττικη και αν υπαρχει ιος μαζεψτε ολους τους βρωμιαρηδες που μαζεψατε σε ολη την χωρα και διωξτε τους απο την ελλαδα η χωρα δεν ειναι τσιφλικι του πατερα σας να κανετε οτι θελετε ποτε θα το καταλαβετε αυτο και στο φιναλε ολους αυτους που φερνετε εδω εχουν χολερα και κουβαλησανε ενα σωρο αρρωστιες που ειχαν χαθει σπουδαιους επενδυτες φερατε στην χωρα τσακωνοβνται ποιος θα επενδυσει μια λυση υπαρχει για το καλο σας να παραιτηθειτε χθες

    20. Βάλτε το απαγορευτικό σήμα με τον σερίφη Χαρδαλιά στην εφημερίδα και σε όλη την Ελλάδα να τελειώνουμε με αυτόν και να τον φτύνει ο ελληνικός λαός.

    21. θα βι@σει το ορθόν των Γραικών που ψηφίζουν δημοκρατικόν τόξον…..

    22. Φωνάζει γιατί άμα φρακάρουν τα νοσοκομεία θα κλαψουρίζουμε μετά και θα λέμε πού είναι το κράτος, μέσα στή χώρα μας το παίζουμε επαναστάτες τής φακής και στο εξωτερικό ευρωπαίοι πολίτες πού σέβονται τούς νόμους.

      1. ΕΣΎ “ΑΓΑΠΗΤΈ “ΝΑ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΉΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΥΤΏΝ, ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΝ ΈΝΤΡΟΜΟΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ’ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΦΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΈΩΣ ΤΟ ΜΈΤΩΠΟ,Η ΌΧΙ?

        1. Όταν σού χτυπήσει τήν πόρτα έλα να με βρείς, εκ τού ασφαλούς όλοι έχετε μάθει να κρίνετε και να βγάζετε συμπεράσματα γιά ανθρώπους πού δέν γνωρίζετε.
          Εάν είναι μαγκιά να μήν φοράς μάσκα και αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις πιό έξυπνός τότε μή φοράς τράβα και στό κέντρο στούς πακιστανούς πού είναι τίγκα στήν κορώνα και πιές και καφέ.
          Έχουμε μάθει να κάνουμε σαν τα κακομαθημένα και πάντα γιά όλα φταίνε οι άλλοι.

          1. Ειναι μαγκια το να μη συναινεις με την ηλιθιοτητα ;;
            Οταν λες “κακομαθημενα” , προφανως αναφερεσαι στους καρναβαλους υποταγμενους που κανουν φασαρια απο κομπλεξισμο, σε εκεινους που δε φορανε φιμωτρο στην ανυπαρκτη πανδημια. Σωστα ;

      2. Ας είχαν φροντίσει να μην τρώνε τον αγλέορα τόσα χρονια και να ειχαν κλίνες τα νοσοκομεία, οπως και ΜΕΘ. Κατάλαβες ανισόρροπε;; Αντε πια, ξυπνήστε, γιατι παιρνεται και αλλους στον λαιμό σας.

      3. ΧΤ13..το κράτος προτίμησε να φτιάξει τον μεγάλο περίπατο,να ξεκινήσει τα σχολεία με 20.000 λιγότερους καθηγητές, σε τάξεις των 30 μαθητών και να μεταφέρει με ΜΜΜ τους πολίτες σαν σαρδέλες.. συνεχίζει την λαθροπολιτικη τού ΣΥΡΙΖΑ φρακαροντας τις ΜΕΘ και διασπείροντας τον ιό.. ζητά η ευθύνη να μεταφερθεί στην Μαρία την κομμώτρια,ενώ ο μισθός να πάει στις τσέπες των ανεύθυνων πολιτικών.. εγώ πληρώνομαι για να πουλάω πατάτες και όχι για να μοιράζομαι ευθύνες.. είχαν τόσο χρόνο να προετοιμαστούν από το lock down και μετα αλλά αυτοί προτιμούν να ρίχνουν τις ευθύνες άλλου και απλά να πληρώνονται και να κάνουν προπαγάνδα κατά του λαού… τώρα έρχεται η ώρα να λουστούν τις π@παριες που έκαναν.. καλά να πάθουν όλοι όσοι τους ψήφισαν όσοι πεθάνουν θα πεθάνουν με ευθύνη της κυβέρνησης και όχι τού Νίκου τού ντελιβερα..δεν θα υποστηρίξουμε τα ηλίθια μέτρα που σκοπό έχουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια σε ηλίθιους σαν εσένα..

    23. ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

      1. Βγάλτε τις μάσκες και φορέσετε τσίγκινο σώβρακο.

      2. Κάτι ανεύθυνοι σαν και σένα διασπείρουν τον ιό.

        1. Πίπη..κάτι ηλίθιοι σαν εσένα δίνουν άλλοθι στους πολιτικούς.. τα λεφτά τα θέλουν μόνοι,τις ευθύνες μαζί..

      3. ειδες πως τα ξερει η κουλου
        κινητη εγκυκλοπαιδεια του… φβ

    Comments are closed.