ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΙΧ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ….

    Κοινοποίηση:
    1

    Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. ΙΧ χτύπησε δύο γυναίκες και τις έστειλε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκεί τις πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι δύο γυναίκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

    Φρικτό τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας με δύο γυναίκες να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας.

    Ένας οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό ήταν δυο γυναίκες όπου τις χτύπησε με δύναμη εκτοξεύοντας τες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.
    Διερχόμενο αυτοκίνητο εκεί τις πάτησε, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά και να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Πρόκειται άλλωστε για μια ώρα αιχμής όπου η κίνηση στο σημείο αυτό είναι πυκνή το πρωί με τον οδηγό του αυτοκινήτου από το αντίθετο ρεύμα να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

    Η μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή. Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό είχαν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν. Σε κατάσταση σοκ ήταν και οι δύο οδηγοί, τόσο αυτός που τις χτύπησε στο φανάρι όσο και αυτό που τις πάτησε στο αντίθετο ρεύμα.

    Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ζωή τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κριμα για τους ανθρωπους, αλλα ρε παιδια για να λεμε κ την αληθεια, δεν υπαρχει ανθρωπος πια που να περπαταει στο πεζοδρομιο. Ολοι μεσα στη μεση του δρομου περπατανε. Καθε μερα τσακωνομαι

    2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ – ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ? ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΤΡΧΑΙΩΝ, ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΝΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ) ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΗΜΟΝΑ, ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΩΡΑ 8ΜΜ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ – ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΕΛΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΤΑΚΟ ΜΑΚΑΡΕΖΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗς ΕΠΟΧΗς …. ΠΩς ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ? ΣΥΝΟΔΕΥΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗς ΝΤΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ …. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ …… ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ …… ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ….. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ….. ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ….

      1. Μαλιστα.γιατι αυτοι μας πουλαν τρελα!

    3. Όπως και να έχει η εθνικότητα των συγκεκριμένων οδηγών, στην Ελλάδα οδηγούμε με βάση τα όρια ταχύτητας μόνο όταν έχει κίνηση. Αλλιώς ακόμη και μέσα στην πόλη πάνε οι περισσότεροι με 100χλμ και βάλε όταν βρουν το ελεύθερο. Διαβάσεις πεζών δεν ξέρουμε τι σημαίνει, ερυθρός σηματοδότης είναι κάτι σαν να λέμε εάν δεν βλέπουμε κανένα από το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, περνάμε (βαθύ πράσινο δηλαδή) κλπ. Ζούμε, ψηφίζουμε, αναπνέουμε, σκοτωνόμαστε, όπως οδηγούμε, σαν μ@λάκες δηλαδή. Γεμάτοι οι δρόμοι εκκλησάκια, κάθε σπίτι χαροκαμένο από κάποιον κυρίως νέο που σκοτώθηκε σε τροχαίο και μυαλό δε βάζουμε.

    4. αλβανός ηταν ο οδηγός ο ΑΣΧΕΤΟΣ ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ πού ανέβηκε πάνω στη νησίδα κ χτύπησε τις 2 γυναίκες κ τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα ,
      οδηγούσε μουλάρια στην αλβανία κ εδώ πήρε τιμόνι στα χέρια του ….
      ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

      1. Γραικια καραμουτσουναρα σαν και την δικια σου εχει,ουρε γραικε τηγανουκεφαλε.Αυτος που εγραψε πανω απο σενα περιγραφει με λεπτομερεια το τι επικινδυνα κουναβια ειστε εσεις οι γραικοι με μεγαλο ΜΗΔΕΝ(0) οδικη συμπεριφορα.Ειναι εκει στο καθημενοι πισω απο το τιμονι που βγαζετε ολη την παθογενεια που σας δερνει και τον αρρωστο και απαισιοτατο εγωισμο σας.Ου να χαθεις,σκερδεμπε.

    5. βρειτε τον κολωγερο που προκαλεσε το ατυχημα και τσιμεντωστε τον ζωντανο στο μνημα

    Comments are closed.