ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟΥ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ! Ο “ΑΥΛΙΚΟΣ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ: «ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ»

    Κοινοποίηση:
    ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Για ακόμα μια φορά ευθυγραμμιζόμενος και στην «κυβερνητική γραμμή», ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις περί προνομίων στους εμβολιασμένους ή αλλιώς να εκβιαστούν οι ανεμβολίαστοι με στέρηση ατομικών τους ελευθεριών-δικαιωμάτων.
    Όπως δήλωσε, αν φτάσουμε στο σημείο που κάποιοι δεν πείθονται, πρέπει να δώσει στους εμβολιασμένους κάποια κίνητρα, δίνοντας παράδειγμα τους ποδοσφαιρόφιλους.

    «Για παράδειγμα εαν κάποιος που δε θέλει να εμβολιαστεί, είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος…αν του πεις ότι για να πας στο γήπεδο, πρέπει να είσαι εμβολιασμένος τότε θα τον παρακινήσεις»… ή πιο σωστά θα τον εκβιάσεις να εμβολιαστεί.
    Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας για το τείχος ανοσίας δήλωσε «Για να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, δεν υπάρχει ένα μαγικό νούμερο. Το καλοκαίρι που η μεταδοτικότητα του ιού είναι μικρότερη, θέλεις ένα ποσοστό εμβολιασμένων περίπου 70% . Αν καθυστερήσουμε όμως και πάμε τον Δεκέμβριο που ο ιός μεταδίδεται ευκολότερα, θα πρέπει να πιάσουμε 85%-90%».

    Σχολιάζοντας το σχέδιο κινήτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη και πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο επισημαίνοντας ότι αρχικά θα πρέπει να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

    Σε ό,τι αφορά σε αυτούς που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, εξήγησε ότι «αυτός που έχει νοσήσει ακόμα κι αν κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου δε κινδυνεύει από αυξημένη παραγωγή αντισωμάτων. Η επιστήμη έχει δει ότι όσοι έχουν νοσήσει αν κάνουν μια δόση εμβολίου παράγουν μεγαλύτερη ανοσολογική απάντηση από αυτούς που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Άρα, οι επιστήμονες είπαν να κρατήσουμε τη δεύτερη δόση για αυτούς που δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    85 Σχόλια

    1. Δε σας πιστευει κανεις ρε σουργελα!!. Εκτος απο αυτους που για μυαλο εχουν πουρε, απο την πολυ τηλεοραση που βλεπουν!

    2. Ο/Η ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ να πείσετε, γιατί είσαστε ψεύτες και τρομοκράτες ... λέει:

      ΄Ενα πράγμα ΔΕΝ αντιληφθήκατε, όλοι εσείς οι “επιστήμονες” που πουλάτε τρέλα με κορδέλα : Ακόμη και αυτούς που φόρεσαν το φίμωτρο, ακόμη κι αυτούς που εμβολιάστηκαν, δεν καταφέρατε να τους πείσετε ότι τα μέτρα αφορούν την υγεία τους … Απλά πειθάρχησαν στις παρανοϊκές αποφάσεις σας, ΜΟΝΟΝ για να μην πληρώσουν πρόστιμα, ΜΟΝΟΝ για να μπορέσουν να ταξιδεύσουν ή να πάνε διακοπές … ΄Ολοι αυτοί, λοιπόν, που είναι αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι, μαζί με τους απείθαρχους και τους ανεμβολίαστους, σας περιμένουν στην γωνία … Η ώρα που θα ψάχνετε τρύπα να χωθείτε, πλησιάζει … Οι εκβιασμοί και οι δικτατορίες, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ …

    3. Τον εχει βαλει η κυβερνηση τον φασιστα,να λεει οσα λεει για να μας αποδειξει ο μητσοτακης οτι δεν μας εμβολιαζει αυτος με το ζορι,αλλα κανει ο,τι του πουν οι “ειδικοι”.πολυ θεατρο,ψεμα,προπαγανδα,υποκρισια,σχιζοφρενια.

    4. Βαρατε τον όπου τον βρείτε,
      ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ βάλε μπάτσους να τον φυλάνε μη χάσεις το φίλο σου το μπασταρδο
      ΓΑΜΩ την ΝΔ ,ψοφος

    5. Φασιστα βασιλακόπουλε θα σε πηδήξουμε όπου σε βρούμε και θα σου χώσουμε τα εμβόλια στα αυτιά,ΓΑΜΩ την οικογένεια σου

    6. Ρε, δε πας στο διαολο κ συ κ ο ιος σας κ οι μασκες σας κ τα παλιοπουστρακια ολα στη ΝΔ σας ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΝΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ . να εμβολιαστουμε θελετε ε ?? Τ Α Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α Μ Ο Υ Θ Α Π Α Ρ Ε Τ Ε

    7. Πόσα πήρες από τότε που ξεκίνησε ο κοροδοιός. Άνθρωποι καταστράφηκαν και άλλοι αυτοκτόνησαν. Να μας πει αυτός που μιλάει για εκβιασμούς, πόσα έβγαλε; και γιατί είναι συνέχεια στα βοθροκάναλα που πήραν τα εκατομμύρια. Τον σαρηγιάννη που παραδέχτηκε ότι είπε ψέμματα τον εξαφάνισαν τα βοθροκάναλα. Βγάζουν μόνο τους βασιλικότερους του βασιλέως. Πες ρε πόσα λεφτά πήρες από τότε που ξεκίνησε ο κοροδοιός που θές να εκβιάζεις έλληνες πολίτες. Υπάρχει και το σύνταγμα που απαγορεύει ιατρικές πράξεις και φαντάζομαι ζορίζεσαι με συτό. Και εσύ και αυτοί που σε έβαλαν στην επιτροπή. Ρε δεν θα το κάνω γιατί το λες εσύ κσι οι προδότες οι πολιτικοί.

    8. Ποιος θα του βουλώσει το στόμα; Ποιος νομίζει ότι είναι; Είναι ένα καθίκι και μισό όταν μιλάει έτσι για αυτούς που τον πληρώνουν

    9. Η χούντα δεν τελείωσε το 73. Αυτό είναι πλέον φανερό. Άλλους φοβήθηκε το σύστημα, άλλοι έγιναν κυβέρνηση με τον μανδύα της δημοκρατίας. Τελικά ο λαός θα ξυπνήσει ποτέ; Ο μεγαλύτερος εχθρός των ελευθεριών και της δημοκρατίας είναι αυτός που βγαίνει κυβέρνηση απο αυτούς που πελεμάει. Απο αυτό που πολεμάει λοιπόν η ΝΔ έγινε κυβέρνηση και με τους ψήφους αυτών.

    10. Υπαρχουν πολλοι χοντρομαλακες αλλα αυτος ξεπερασε το οριο

    11. Σχιζοφρενης, μακακας, Ινδικο χοιριδιο, ξεφτιλισμενη σκυλα, πουστρακι , εγκληματιας!!!!
      Αυτοι οι ανθρωποι μας κυβερνανε και εμεις οι μαλακες καθομαστε αραγμενοι σα να μη συμβαινει τιποτα,
      αντι να τους παρουμε στο κυνηγι και να τους εξαφανισουμε απο το προσωπο της γης!!!!!!!!!!!!
      ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ………….

    12. Μόλις πάτησε τον όρκο του Ιπποκράτη,που αμφιβάλλω αν τον ξέρει

    13. λέγε οτι θες λέγε!! σπάμε
      και πλάκα μαζί σου ηλί@ιε ψυχάκια βασιλακόπουλε. Αυτό το μαλλί σου πάει, έτοιμος για Μύκονο είσαι μωρή αδέρφ@, βάλε και το παρεό σου και αντε να σε βαρέσει κανά εγκεφαλικό εκεί στην άμμο που θα λιάζεσαι να ξεβρωμίσει η χώρα απο σένα.

    14. Και σενα ζουρλομανδια αν σου πουνε αν δεν σταματησεις
      να εκβιαζεις τον κοσμο για να κανει το εμβολιο
      θα σε ευνουχησουν
      θα σταματησεις να πουλας τρελα.
      Ουστ απο δω κοπρικη που δεν σεβεσαι την ελευθεριοα των αλλων.
      Ομως προσεχε καποιοι ποιο τρελοι απο σενα οντως θα σε ευνουχησουν

    15. Και σενα ζουρλομανδια αν σου πουνε αν δεν σταματησεις
      νσα εκβιαζεις τον κοσμο για να κανει το εμβολιο
      θα σε ευνουχησουν
      θα σταματησεις να πολας τρελα.
      Ουστ απο δω κοπρικη που δεν σεβεσαι την ελευθεριοα των αλλων.
      Ομως προσεχε καποιοι ποιο τρελοι απο σενα ονταως θα σε ευνουχησουν

    16. ένας εξαιρετικός επιστήμονας εγώ τον πιστεύω απόλυτα

    17. γιατι αυτος μας ζει ??? αυτος μας δίνει φαγητο νερο ??? κι εμεις πρεπει να τον υπακουμε ??? ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ?? ο ΘΕΟς ???

    18. Καιρός είναι να αρχισουν να φοβούνται αυτοί οι κομπάρσοι. Με το που θα καθαριστεί ο πρώτος θα κρυφτούν στα λαγούμια τους με την οπισθεν.

    19. Τι σκατα γιατρός είσαι ρε καρναβάλι….παίζεις με την φωτιά πρόσεχε!!!!ο τροχός δεν θ αργήσει να γυρίσει και τότε δεν ξέρω που θα κρυφτείς!!!!!

    20. Ο βαψομαλλιάς του συστήματος δεν μπορεί να μου στερήσει καμία ελευθερία, τον έχω γραμμένο.

    21. πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε άμεσα τα ψυχοφάρμακά σου, τρελλογιωτά

    22. Κρίμα που ζεις τώρα και όχι στην εποχή του Χίτλερ Θα είχες μεγάλη θέση στο 3ο Ράϊχ Κρίμα!!!

      1. μα αφού έχει θέση στο 4ο Ράϊχ..!!, αυτό το παλιόσκυλο και μερικά άλλα που βγαίνουν κάθε μέρα από τη Βέρμαχτ του νοσηρού μητσοτάκη.

    23. πατήστε το καζανάκι να φύγει αυτή η κουράδα επιτέλους

    24. Ανοίχτε τα τρελάδικα
      να μπει ο τρελαρας μεσα
      την τρέλα πια των «ειδικων»
      δε γίνεται ν’ αντέξω.
      Βαρέθηκα, κουράστηκα , νευριασα
      τα φραγκα μου στα τεστ θυσιασα
      Βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα
      Τα εμβόλια στο κάδο τ’ αφοσιωσα
      Ανοίχτε τα τρελάδικα
      να μπει κι ο Κούλης μεσα
      τα εμβόλια δε τον πιάνουνε
      να μπει στον τάφο μέσα.

    25. Τώρα θυμήθηκα ένα τραγούδι πάω να το βρω
      Ανοίξτε τα τρελλαδικα .

    26. Βασιλακόπουλος: ”Αν τους στερήσουμε αυτά που τους αρέσουν, θα εμβολιαστούν”

      ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@Κ@ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?
      ENAΣ ΜΑΛ@Κ@Σ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΝΟΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.
      ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΣΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΥΝΗΔΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 30 ΑΡΓΥΡΙΩΝ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

    27. Μου θυμίζει λίγο τον συγχωρεμενο τον Ασλανη
      Μόνο που αυτός ήταν καλος άνθρωπος
      Ο Βασιλακόπουλος είναι κάλος και προπαντός όχι άνθρωπος. Θα μπορεί εύκολα στο μέλλον να έχει πρόσβαση σε No humans zones.

    28. Βασιλακόπουλε ψυχοπαθή μπορείς να πας να γαμηθεις
      Μόνο αυτό μου έρχεται να γράψω. Τα άλλα δύο τα έγραψα για πλάκα
      Α και αυτό.
      Βασιλακόπουλε μαλακα μαζί σου σπάνε πλάκα

    29. Ο Μητσοδρακουλας είναι αντιχριστος.

      .
      Να αγιάσει ο Πατήρ Αμβροσίος που τους αφόρισε τους αντίχριστους.

      ΙΧΝΚ

    30. Σκισε το πτυχιο σου ΑΧΡΗΣΤΕ. Καταπάτησες τον όρκο του Ιπποκράτη.

      « Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.»

      ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ σύγχρονε Μενγκελε.

    31. ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΗΥΝΥΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΤΧ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΝ..! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙ ΛΑΟΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ DEAL ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΕ 5G ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ INTERNET EXEI ΚΑΝΕΙΣ KAI ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ….!ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ….ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΤΟΣΑΛΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ..ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ…..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ….!!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑ ΙΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…..ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ….ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΩΝ!!!!! ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ….ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ…

    32. Έχει όλα τα εξωτερικά κ εκφραστικά γνωρίσματα ποδιτσας.

    33. Στα παιδιά μας στοχεύουν εμείς είμαστε το προτελευταίο τείχος που αν πέσει φτάσανε σε αυτά τα αβοηθητα.
      Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω όσοι έχουν φάει το παραμύθι πάνε κ κάνουν το μπόλι κ φοράνε κ μάσκες υποτίθεται για να προστατεύουν τον εαυτό τους εμείς γιατί σώνει κ ντε να μας αναγκάζουν να το κάνουμε.
      Κάντε το μπόλι βάλτε κ μάσκα διπλή κ αστε μας στην ησυχία μας τους υπόλοιπους!!!
      Σωστε τα παιδιά μας με το να αντισταθούμε εμείς έτσι το έκαναν κ οι ήρωες μας παλιά.
      Δείτε το Δασος κ όχι το Δέντρο…

    34. ρε ψευτογιατρε για πες μας ποτε ενδιαφερθηκατε για την υγεια του λαου αλλα σας τρωει γιατι χανεται την πολυποθητη μιζα απο ολα αυτα και θα φατε τα λυσακα σας εναν εναν σας βλεπω σε χαντακια με αυτα που κανετε και δεν σας σωζει ουτε στρατια ολοκληρη ηλιθιοι ψευτοεπιστημονες

    35. Η απόλυτη έννοια της μαλακίας σε άνθρωπο. Ρε σάλτα γαμησου παλιοψυχακια.

    36. Είναι “Γιατρός” από Βουλγαρία και αυτός..

    37. Δεν θα βρει ο Παππάς να θάψει γαμιολοπουστα όπου σε βρω

    38. Δηλαδή θα μου στερήσει τα σουβλάκια; Τρομακτικό!!!!

    39. Ηλιθιε εμενα προσωπικα δεν θα μου στερησεις τιποτα, γιατι οτι εκανα πριν τον κορονα τα ιδια θα κανω και μετα!!!
      Αντε ξυσε πατσες!!!

    40. Τι εννοείτε πως ο παλάβρας με το βαμένο μαλλί βγαίνει ακόμα στα πληρωμένα βοθροκάναλα ;

      1. Καλά σας λέει παπατζες. Όσοι εμβολιάζονται κατά τα δικά σας τζουφια μυαλά είναι μαλακες και εσείς οι εξυπνοι;;: Ρε ουστ ψεκασμενα αναποφλυοτα τσόφλια!!
        Άντε γεια χρυσαυγιτικα κολαντερα

    41. Ένα έχω να πω για την διαχείριση του κορδονιού από τη ΝΔ και τους ακαταδείοχτους λοιμωξειολόγους της : <>

    42. Η εκπαιδευση σκοποβολης ειναι ευκολη?

    43. Μάλλον του είπαν να φορέσει γυαλιά. Ότι όμως και να φορέσει τα γελαδίσια μάτια του πάντα γελαδίσια θα είναι. Και λίγο σαν του μπούφου θα πρόσθετα.
      Μη μας τον κόψουν. Τον θέλουμε να γελάμε

    44. Κατά τ άλλα οι άνωθεν τα λένε όλα.

    45. Με έκανες και γέλασα ρε γελοίο, μοχθηρό, απάνθρωπο, ψυχοπαθες, αντικοινωνικό “ανθρωπάκι”. Έλα να σου δώσω το ψυχοφαρμακο σου και άντε τράβα για ύπνο.

    46. Στην αρχή βγήκε και μας είπε ότι όποιος δεν εμβολιάζεται στερείται μόρφωσης.
      Ο κ.Βασιλακοπουλος θεωρεί ότι κάποιος μορφωμένος όπως προφανώς θεωρεί ο ίδιος τον εαυτό του πρέπει να τιμωρεί κάποιον άλλον επειδή αυτός ασκεί το νόμιμο ανθρώπινο δικαίωμα του, να μην επιτρέπει σε κανέναν ν’ ασκήσει καμία ιατρική πράξη επιβαλλόμενη άμεσα ή έμμεσα στο σώμα του;;
      Αυτή η έμμεση επιβολή είναι πλήρως αντισυνταγματική και ποινικά διωκόμενη.
      Τον υποχρεωτικο εμβολιαστικο δρόμο προς τον θάνατο αυτοι στην κυβέρνηση τον ονομάζουν ελευθερία;;
      Θα έπρεπε να ντρέπονται και να μην ονομάζονται καν άνθρωποι!!!!! Θα έπρεπε να δικαστούν ως εγκληματίες πολέμου!!!
      Κι αυτό γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα εμβόλια σκοτώνουν, ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Και αυτοί και οι κυβερνήσεις!!! Έχουν πουλήσει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και οι κυβερνητικοί και οι λοιμωξιολόγοι την ψυχή τους στον Διάολο για τριάκοντα αργύρια.
      Είναι οι σύγχρονοι Ιούδες και προδότες του Ελληνικού Έθνους.Δεν θα έπρεπε να ονομάζονται καν Έλληνες αλλά Εβραίοι.
      Δυστυχώς όμως για αυτούς, ακόμα και οι Εβραίοι με παρόμοιες απόψεις είναι ανεπιθύμητοι ακόμα και στο Ισραήλ.
      ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ , ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    47. Αν πραγματικά αυτά τα είπε , τότε θα πρέπει να του αρπάξουμε τα παιδιά του, να τα πάμε στο Νταχάου και με τα δικά μου χέρια να απελευθερωθεί το αέριο να χάσει και αυτό το αρχίδι ότι του αρέσει.

      Ηλίθιε παλιόβλακα, εδώ στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ δεν έχουν εμβολιαστεί ούτε άτομα που κάνουν επενβάσεις στο χειρουργείο και ξέρω τι γράφω, και θα πάς εσύ αρχίδι να μας στερήσεις ότι μας αρέσει?

      Και αμα μας αρέσει να σας γαμήσουμε τις μανάδες σας?

      Θάνατος σε τέτοια σκουλίκια. Να σας φάνε τα σκουλίκια εμβολιασμένους να μην κολλήσετε στα σκουλίκια ΚΟΡΩΝΟΙΟ και αρχίζουν να φτερνίζονται

    48. Όχι μόνο να τον κλείσουν στην ψυχιατρική κλινική αλλά απαιτείται άμεσα να παραδώσει τους τίτλους σπουδών ( εάν έχει).!!

    49. Μόνο που τον βλέπεις στη φωτο καταλαβαίνεις ότι είναι αδερφή και έναι τοσο τρομοκρατημένος που τρέμει μην πάθει η υγεία του… Μήπως θέλει και άνδρα εμβολιασμενο?

    50. Aλήτες!!! Κονομάτε εσείς απο τις φαρμακοεταιρίες κ θα μας στερήσετε τη ζωή μας κ τα χόμπι μας;; Ούστ ρε!!!

    51. Δυστυχώς η αλήθεια είναι τόσο παράξενη που δε γίνεται πιστευτή.
      Τα θρίλερ των προηγούμενων δεκαετιών το αποδεικνύουν.

    52. Μπορείς να τους απαγορεύσεις να μπαίνουν στην ΛΕΑ, αλλιώς αεί χάσου ,,

    53. Κακιασμενη αδερφή. Τι περιμένεις..
      Θέλει να εκδικηθεί τον κόσμο.

    54. Όχι, όχι και πάλι ΟΧΙ. Δεν θα τρυπηθούμε με τα φαρμάκια σας για να εξυπηρετήσουμε το σκοπό σας: τη γενοκτονία των Ελλήνων. Τέλος. –

    55. ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ; ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ Ή ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ…

    56. Θοδωρή δεν σε υπολογίζουμε!!!!
      Δεν θα κάνουμε τα εμβόλια θανάτου!!!
      Όλοι σας χουντονουδούληδες έχετε τελειώσει πρόωρα!!!
      Η χούντα ΝΔ ΑΕ εμβολιάστηκε με εμβόλια θανάτου νεοταξισμού εθνομηδενισμού και πέθανε!!!!

    57. Αυτά είναι μόνο η αρχή. Και δεν τα είπε ο Βασιλακόπουλος τα είπε η παγκόσμια κυβέρνηση του ΟΗΕ και του ΠΟΥ δια στόματος Βασιλακοπουλου. Ως γνωστόν βρίσκει ομοφυλόφιλους και ψυχοπαθεις (Klaus Schwab, Ντμπρεγιεσους, Gates, Μπάιντεν) και τους εργαλειοποιει.
      Η πραγματική παγκόσμια κυβέρνηση διέπεται υπό το καθεστώς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και δεν είναι ανθρώπινη.
      Γίνονται συνεχώς πόλεμοι πάνω από τα κεφάλια μας. Τώρα γιατί τους το επιτρέπουν ουδείς γήινος το γνωρίζει

    58. Κύριε Βασιλακόπουλε δεν φέρεσαι ως επιστήμονας αλλά ως πολιτικός, Γυρνάς από κανάλι σε κανάλι και κάνεις δηλώσεις υποστηρίζονταςς να γίνει υποχρωτικός εμβολιασμός, με επιχειρήματα τύπου καφενείου.

      Πήγαινε καλύτερα να μελετήσεις λίγο την ιατρική επιστήμη και να κάνεις και καμιά έρευνα, ίσως και να δημοσιέυσεις και καμιά μελέτη όπως έχουν κάνει σοβαροί συνάδελφοί σου και άσε τα ψευτοεπιχειρήματα με την μονόπλευση εξέταση του θέματος του εμβολιασμού.

      Βέβαια πιθανό να μη διαθέτεις το απαραίτητο επιστημονικό επίπεδο για να δημοσιεύσεις μια επιστημονική μελέτη, ή ακόμη και να προωθείς απροκάλυπτα την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αγοώντας εσκεμμένα τις ενδεχόμενες παρενέργειες και παραπληροφορόντας το ευρύ κοινό (άραγε για ποιο λόγο το κάνεις αυτό τόσο απρκάλυπτα?).

      Ντροπή σου κύριε Βασιλακόπουλε!

      Κανονικά πρέπει να σου ζητηθούν ποινικές ευθύνες για τα όσα έχεις ισχυριστεί δημοσίως για αυτούς που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

    59. Βασιλακόπουλε γύρνα, σκύψε και έλα να μας κλ””%&$ τα α”@%ια. Και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα Δ Ε Ν Κ Α Ν Ο Υ Μ Ε Ε Μ Β Ο Λ Ι Ο. Μην ξανασχοληθείς μαζί μας γελοίε.

    60. Θα τον μαζέψει αυτόν το ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ κανένας εισαγγελέας ή κανένας ψυχίατρος? Από που και ως που του επιτρέπεται να μιλάει έτσι για τους πολίτες συνέχεια το ΚΑΘΑΡΜΑ?

    61. “η επιστήμη έχει δει”……ποιοι είναι “η επιστήμη” ;;;;; ο Τσιόδρας, ο Φάουτσι, ο Ντρόστεν ή ο Φέργκιουσον;;;;;

    62. ΣΤΟ ΤΡΕΛΆΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΆΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ 301 ΕΧΘΕΣ !!!!

    63. Τοντορ εμένα που μου αρέσει να πηδάω θα μου το κόψεις; Τότε βάλε βαζελίνη και σουρχομαι.

    64. κάποιος εισαγγελέας να μαζέψει αυτόν τον ψυχάκια υπάρχει; ποιος είναι αυτός και μπορεί να απειλεί δημοσίως τόσο κόσμο ελεύθερα; Στέφανε ψάξτε τον λίγο και αυτόν τον τυπά τι εστί και βγαλτε τα άπλυτά του ( το κέρδος του ας πούμε από τον διακαή του πόθο να μας εξοντώσει με τα εμβόλια) στην φόρα γιατί αλλιώς δεν βλέπουμε να τον μαζεύουν οι εισαγγελείς…

    65. Οπως φαίνεται απόλυσαν πρόωρα τόν τρελάκια Βασιλακόπουλο από τήν ψυχιατρική κλινική όπου θεραπευόταν γιά βαριές διπολικές διαταραχές.Τώρα κατευθείαν στό Δαφνί.
      Γιάννης Λάκων

    66. Αυτος ανθρωπος εχει αναγκη απο μια σανιδα με φορα στα μουτρα.να του πεταχτει η μυτη πισω στον σβερκο.

    67. Τι λες ρε ΖΩΟ όρθιο που θα μας υποχρεώσεις με το ζόρι το μπολιασμα….Πάρε τη σύριγγα και κάρφωστη στο μάτι σου πούστη…Πουστηδες μητσολακιδες ξεφτιλες… ΌΧΙ στο ξεφτιλοεμβόλιο σας μπάσταρδοι πληρωμένοι καχαγιάδες..

    68. ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ …ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    69. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Είπαμε υπάρχει ο “πατέρας” των μαθηματικών ο “πατέρας” της ιατρικης ο “πατέρας” της ιστορίας ο εν λόγο κύριος είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛ@ΚΙΑΣ

    70. Η δουλειά του «επιστήμονα» είναι να διατάζει απαγορεύσεις στο λαό για υποταχθούμε στο θέλημα του και κατ’ουσίαν να τους παραδώσουμε το σώμα μας; Περίεργες «επιστήμες» σπούδασαν αυτοί οι κυβερνητικοί «ειδικοί».

    Comments are closed.