ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ «ΒΕΝΤΕΤΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ! «ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΣΟΛΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ! «ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ-ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ» – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο Σολομός Κορινθίας μετά την αιματηρή απόπειρα ληστείας. Ιδιοκτήτης σπιτιού αντιλήφθηκε τους δράστες, πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν. “Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του” λέει ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση.

    Η αιματηρή απόπειρα ληστείας στον Σολομό Κορινθίας, συνταράσει την περιοχή και προβληματίζει έντονα την αστυνομία. Ιδιοκτήτης σπιτιού βρέθηκε αντιμέτωπος με τσιγγάνους ληστές και σκότωσε τον έναν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό και όταν οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι, ο 35χρονος στόχευσε και σκότωσε τον 52χρονο. Οι δύο δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν μπει στην αυλή του σπιτιού για να κλέψουν πουλερικά αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

    Εντός της ημέρας και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. Ο δικηγόρος του 35χρονου, Αλέξης Κούγιας, τονίζει πως ο πελάτης του προσπαθούσε να προστατέψει την οικογένειά του. Στο πλευρό του, βρίσκονται φίλοι και γείτονες, που υποστηρίζουν πως το πρόβλημα της εγκληματικότητας έχει ξεφύγει.

     

    «Τα σπίτια μας λεηλατούνται από τους τσιγγάνους»

    «Οι συγκεκριμένοι τσιγγάνοι  είχαν πάει στο σπίτι του το μεσημέρι της ημέρας που έγινε το φονικό και του έκλεψαν κότες. Αυτό έγινε κατά τις τρεις το μεσημέρι.

    Επέστρεψαν το βράδυ, περίπου τα μεσάνυχτα, μάλλον για να πάρουν και τις υπόλοιπες. Τους αντιλήφθηκε γιατί γάβγιζαν τα σκυλιά και έγινε ό,τι έγινε.

    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πώς έγινε η συμπλοκή, το θέμα είναι ότι τα σπίτια μας είναι σε ερημική περιοχή και κατά καιρούς λεηλατούνται από τους τσιγγάνους. Μένουμε στην άκρη του χωριού και είμαστε εύκολος στόχος».

    Και συμπλήρωσε: «Η σύζυγός του είναι σε πανικό, έχει καταρρεύσει, από μια κακιά στιγμή έκλεισε το σπίτι της. Έχει ένα μικρό παιδάκι ενός έτους και άλλο ένα, πέντε χρονών. Έχει φύγει από το σπίτι και έχει πάει στον πεθερό της, γιατί φοβάται. Είναι βιοπαλαιστής. Έχει δυο παιδάκια και μια άνεργη σύζυγο, καθηγήτρια, αδιόριστη επί χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί, πάντα χαμογελαστός, φιλήσυχος, από μια πολύ καλή και ήρεμη οικογένεια και ήταν έκπληξη για όλους μας αυτό που συνέβη. Φαίνεται πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, έδειξε έλλειψη υπομονής.

    Τα πολλά προβλήματα; Ξέρετε πόσες κλοπές γίνονται καθημερινά στην περιοχή; Η αστυνόμευση είναι κακή. Και ο Σολομός και τα Εξαμίλια, τα χωριά αυτά υποφέρουν, οι Ρομά είναι μάστιγα για εμάς.

    Καλούμε μια, δυο φορές την αστυνομία… Μετά δεν έρχεται.

    Το δικό μου σπίτι τρεις φορές το έχουν ανοίξει. Όλα αυτά τον οδήγησαν να χάσει την ψυχραιμία του και να πάρει το νόμο στα χέρια του. Όλη η τοπική κοινωνία είναι στο πλευρό του.

    Από την άλλη, έχουμε αναστατωθεί από αυτό που συνέβη και φοβόμαστε μήπως οι τσιγγάνοι  εκδικηθούν. Κάποιοι λένε “μα, στην αυλή του μπήκαν, όχι μέσα στο σπίτι”.

     Ξέρετε, για ένα αγροτικό σπίτι, ό,τι αξίζει στην αυλή βρίσκεται. Τα γεωργικά μηχανήματα, τα ζώα… αυτά δεν έχουν αξία; Αυτά προσπάθησε να υπερασπιστεί. Οι τσιγγάνοι  δεν έχουν αφήσει γεωργικό μηχάνημα στις αυλές των κατοίκων.

    Στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν πάει να κλέψουν και το μεσημέρι. Είχαν κόψει το συρματόπλεγμα και είχαν αφήσει εκεί τα σύνεργά τους, μαχαίρια, ψαλίδια και τα λοιπά.

     

    Δεν είμαι σίγουρη αν πήραν κάτι το μεσημέρι, όλοι λένε ότι έκλεψαν κότες. Κάποιοι λένε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για αυτό, το πρώτο περιστατικό. Οι τσιγγάνοι  το βράδυ επέστρεψαν για να πάρουν και τα υπόλοιπα. Και έγινε ό,τι έγινε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Να αγιασει το χέρι του. Καλώ τη σελίδα να ανοιχτεί λογαριασμός γι αυτον τον άνθρωπο. Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια του

    2. Ελπίζω να τα φέρει όλα τούμπα ο Κούγιας και να το πληρώσουν κι αποζημιωση το παλικάρι για το πρωινό πλιάτσικο που έκαναν στο σπίτι του. Αν δεν είχε δίπλα του τσακάλι δικηγόρο θα τον κλείνανε ισόβια, αυτή είναι η Ελλάδα για τους Έλληνες..

    3. Όσο και να φαίνεται ή να ακούγεται κακό αυτό που λέω, δυστυχώς είναι αλήθεια. Οι γύφτοι είναι κωλόφαρα. Την μόνη βελτίωση που έχουν κάνει μέχρι τώρα, είναι στο πώς θα γνωρίσουν νέους τρόπους κλοπών, ληστειών, απειλών, εκβιασμών, παραχαράξεων, βιασμών, βασανισμών και ενίοτε θανάτων ως παράπλευρη απώλεια των δραστηριοτήτων τους (βλέπε το παιδάκι που πυροβολήθηκε από «αδέσποτη;;;» στις Αχαρνές μέσα στο σχολείο του.
      Στο λεξικό αναγράφονται ως Αθίγγανοι, εκ του α (στερητικό) + του ρήματος θιγγάνω (= αγγίζω, πασπατεύω, κατ’ επέκτασιν έρχομαι σε επιμειξία) επειδή δεν έρχονται σε επαφή με άλλες φυλές, αλλά ζευγαρώνουν μέσα από άτομα της φυλής τους.
      Υπάρχουν οι λεγόμενοι Αθίγγανοι με καταστήματα και περιουσίες, με σπίτια μεγάλα (κακής αισθητικής, συνήθως), αλλά νοικοκυραίοι και με παιδιά που τα στέλνουν κανονικά στο σχολείο τους.
      Υπάρχουν και οι τσαντιρόγυφτοι, οι οποίοι είναι «Ο Θεός να φυλάει», που λένε. Μέσα στην παρανομία ή παραβατικότητα, μαθημένοι από μικροί στην κλεψιά και την απαλλοτρίωση περιουσιακών στοιχείων, όπως λένε κάποιοι αναρχικοί και τους υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα.
      Λένε κάποιοι ότι οι Γύφτοι είναι φτωχοί άνθρωποι και ό,τι δεν τους θέλει η κοινωνία. Να με συγχωρούν όσοι το λένε. Μόνοι τους καθορίζουν το μέλλον τους. Δεν θέλουν να ξεφύγουν από αυτό. Σαν να πρόκειται για μάστιγα σε όλη την Ευρώπη, όπου ακούν γύφτος ή τσιγγάνος φεύγουν μακριά, συνήθως. Αυτό που κάνει γνωστούς τους τσιγγάνους είναι η λεγόμενη τσιγγάνικη μουσική και τα τσιγγάνικα βιολιά. Αλλά αυτοί δεν είναι τσαντιρόγυφτοι. Είναι κύριοι.
      Οι γύφτοι ήλθαν προ κάποιων εκατονταετιών από την Ανατολή (Ινδία, Πακιστάν, ίσως) και ακόμη δεν έχουν ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία, όπως σε ουδεμία κοινωνία, όχι διότι δεν τους θέλει η κοινωνία, αλλά δεν το θέλουν οι ίδιοι. Αφορίζονται από μόνοι τους. Έχετε δει γύφτο υπάλληλο σε κατάστημα; ΠΟΤΕ. Όλοι τους θέλουν να είναι αφεντικά. Δεν εντάσσονται στο κράτος που μένουν. Παραμένουν συνεχώς ξένοι καθώς τους βλέπουν όλους ως εχθρούς. Αυτό είναι παράνοια, βέβαια. Ζητούν, όμως, περίθαλψη και άλλες παροχές, ενώ δεν χρησιμεύουν στην κοινωνία, όπου ζουν. Κάνουν δουλειές του ποδαριού, διότι είναι κηφήνες συνήθως και θέλουν να έχουν τα περισσότερα με την λιγότερη εργασία. Δεν είναι φτωχοί και δεν πρέπει να τους λυπόμαστε μετά από τόσα χρόνια που μένουν στην Ελλάδα. Οι πρόσφυγες του 1922 ήλθαν ξεριζωμένοι από την Μικρά Ασία και τον Πόντο με «ένα βρακί στον κώλο» που λένε και σε μερικά χρόνια με την αξιοσύνη τους έκαναν μαγαζιά και περιουσίες, ενώ εμβολίασαν την τοπική Ελλαδική κοινωνία με νέο αίμα. Δεν παρίσταναν τους κακομοίρηδες. Το ίδιο έκαναν και άλλες ομάδες Ρώσοι, Ρουμάνοι, Αλβανοί και άλλοι, εργάστηκαν και πρόκοψαν. Σύμφωνοι, κάποιοι από αυτούς ήσαν εγκληματίες, αλλά ούτε οι ίδιοι οι ξένοι νοικοκυραίοι δεν τους θέλουν. Θα έχετε δει γάμο μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων, Ρουμάνων, Βουλγάρων, Αλβανών και πάει λέγοντας. Γάμο μεταξύ Έλληνα και Έλληνα γύφτου δεν έχετε δει. Ο μόνος που γνωρίζω είναι του συγχωρεμένου Μανώλη Αγγελόπουλου με τη μη γύφτισσα γυναίκα του και έπεσε όλη η φυλή να τον φάει, επειδή παντρεύτηκε μια ξένη.
      Θα έπρεπε το κράτος να είναι ΚΡΑΤΟΣ = κραταιό και να τους επιβάλει τον νόμο, όποιος και να είναι. Είναι ντροπή να λένε οι αστυνομικοί ότι δεν πάνε στις περιοχές των καταυλισμών, διότι είναι γκέτο. Είναι δυνατόν το κράτος να φοβάται;
      Ως προς την εκπαίδευση των παιδιών τους: Ακούω ότι τους δίνουν επιδόματα για να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Μήπως δεν είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση μέχρι και την Γ’ Γυμνασίου; Έστω ότι συμφωνώ με τα επιδόματα. Θα έπρεπε να τα παίρνουν στο τέλος της χρονιάς, αφού μετρηθούν οι απαραίτητες παρουσίες των παιδιών τους, δυστυχώς όμως, οι ανεγκέφαλοι κρατικοί υπάλληλοι τα χορηγούν στην αρχή της χρονιάς, τα παίρνουν και εξαφανίζονται. Φταίνε μετά οι γύφτοι; Ε όχι, βέβαια. Στα εργοστάσια και στις υπηρεσίες οι εργάτες και οι υπάλληλοι χτυπούν την παρουσία τους όταν μπαίνουν και όταν φεύγουν. Οι γύφτοι γονείς χτυπάνε παρουσία παιδιού μόνο τον Σεπτέμβριο και μετά πάπαλα. Ωραίο ε; Α ρε κράτος, που σε πιάνουν κορόιδο οι γύφτοι ή μήπως το θέλεις και εσύ για τα ψηφαλάκια;
      Μπήκε, λέει, να κλέψει δυο κότες. Εάν έμπαινε κάποιος στον καταυλισμό και πήγαινε να κάνει, ας πούμε, κάτι αντίστοιχο, θα τον είχαν ξαπλώσει κάτω οι γύφτοι ή μήπως όχι;
      Δύο κότες σήμερα, το καροτσάκι αύριο, τα εργαλεία μεθαύριο, το τρακτέρ αργότερα, τον μπρούτζινο ανδριάντα κάποιαν άλλη μέρα, τους σωλήνες του αερίου έκλεψαν από την πολυκατοικία μου (που δεν είχε συνδεθεί ακόμη με αέριο), τις καλωδιώσεις από τα τραίνα. Γενικώς λειτουργούν μέσα στην παρανομία. «Ο καλύτερος από αυτούς έχει σκοτώσει τη μάνα του» λέει μια παροιμία, όχι κυριολεκτικώς, αλλά κάτι θέλει να πει ο ποιητής. (Εδώ έκλεψαν τον μπρούτζινο ανδριάντα του Κωνσταντίνου Δαβάκη, του ήρωα της Αλβανίας και τον πούλησαν για παλιοσίδερα. Φταίνε οι κλέφτες, αλλά φταίνε και οι ιδιοκτήτες των χυτηρίων, που αποδέχονται τα κλεμμένα. Γιατί δεν ελέγχονται αυτοί;) Δεν σέβονται οι γύφτοι κανόνες κοινωνικούς, δεν είναι καθαροί, βρωμίζουν συνεχώς, βάζουν δυνατά τη μουσικοί, και αφήνονται να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Δεν είναι τυχαίες οι παροιμίες:
      Μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι (Εκμετάλλευση συνθηκών)
      Δώσε αέρα στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεββάτι (ατιμωρησία)
      Μην ξεχνάμε, όμως, και την άλλη τη σχετική για το χθεσινό κακό, που έγινε στην Κορινθία:
      Πήγαινε γυρεύοντας
      Ξυνόταν στην γκλίτσα του τσοπάνη
      Όποιος παίζει με τον γάιδαρο, τρώει και τις πορδές του.
      Δυστυχώς για τον άνθρωπο που σκοτώθηκε, αλλά όπως είπα και παραπάνω πήγαινε γυρεύοντας και κάποιος, που έχει καεί η γούνα του από τους γύφτους από παλαιότερες κλοπές δεν άντεξε, δεν μπόρεσε, δεν σημάδεψε σωστά, ποιος ξέρει τι, τον έστειλε αδιάβαστο. Ίσως τά’ θελε και τα ‘παθε ο μακαρίτης. Ας πρόσεχε. Εάν καθόταν φρόνιμος, δεν θα είχε αυτό το τέλος, δυστυχώς. Κλείσανε έτσι δυο σπίτια.
      Όλα αυτά οφείλονται στην ατιμωρησία του κράτους και στην ελλιπή εκπαίδευση. Το πιο βασικό είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, την οποία δεν τη δίνει το κωλόκρατος, διότι παίζει το παιγνίδι τους.
      Τα γυφτόπουλα είναι έξυπνα έως πολύ έξυπνα παιδιά, που χαραμίζονται αμόρφωτα – έτσι νομίζω – μέσα στα τσαντίρια βλέποντας την συνεχή παραβατικότητα των γονέων και των συγγενών τους.
      Εγώ απορώ πώς παίρνουν δίπλωμα οδήγησης, αφού είναι αγράμματοι; Ξέρουν να διαβάσουν τι λένε τα φυλλάδια που τους δίνουν; Τι σκάνδαλο υπάρχει από πίσω;
      Επίσης, γιατί να είναι όλοι με βιβλιάριο απορίας και να θεωρούνται ευπαθείς; Οι άνεργοι δεν είναι ευπαθείς; Γιατί μονίμως είναι άεργοι – όχι άνεργοι – οι γύφτοι; Τι κάνει το κράτος γι’ αυτό;
      Θα έπρεπε το άθλιο ελληνικό κράτος, εάν ήθελε να μορφωθούν τα παιδιά των νομάδων, των λεγομένων τσαντιρόγυφτων, να τα αναλάβει μεγαλώνοντάς τα σε ειδικές εστίες στις πρωτεύουσες των νομών με ειδικούς δασκάλους, όπως κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού με τα δικά του παιδιά. Να μένουν εκεί, να σπουδάζουν και να τα παίρνουν μόνο στις γιορτές και στο τέλος του έτους. Όταν θα τελειώσει η υποχρεωτική φοίτηση στο τέλος της Γ’ Γυμνασίου, κανένα παιδί δεν θα θέλει να ακολουθήσει τους γονείς του στο να γίνει ρακοσυλλέκτης ή παλιατζής ή απατεώνας. Έτσι θα σπάσει το απόστημα. Μόνο έτσι.
      Μόνο η Εκπαίδευση σώζει. Κανένα άλλο μέτρο.

    4. Ολοι μαζι οι χωριανοι να παρουν τις καραμπινες και να δωσουν ενα καλο μαθημα στους σκατογυφτους που απειλουν με βεντετα και τρομοκρατουν τον κοσμο. Τσακιστε τους κωλογυφτους που μας απειλουν ολους μας και μπουκαρουν στα σπιτια μας αν πασα στιγμη.ΜΠΡΑΒΟ στον ανθρωπο που ελαφρυνε την κοινωνια απο εναν βρωμογυφτο

    5. Η κακή αστυνόμευση φέρνει την αυτοπροστασία,
      που οι φασιστεροί ονομάζουν αυτοδικία….

    6. 45 χρονάκια με δημοκρατικά τόξα χωρτάσαμε δημοκρατία…

      Εμπρός λοιπόν ζωντόβολα… ξαναψηφίστε δημοκρατικά τόξα!!!!

    7. Εμπρός λοιπόν ζωντόβολα… ξαναψηφίστε δημοκρατικά τόξα!!!!

    8. Να αλλαξει ο νομος οπως εγινε και στο εξωτερικό!! να μπορεί ανετα ο καθε νοικοκυρης να προστατευει την περιουσία του με οπλο!! μετα θα σου πω που θα παει η εγκληματικότητα.

    9. οι μπατσοι ειναι μοναχα να κανουν προβοκατσιες να φακελωνουν να προσαγαγουν η ακομα και να χτυπανε ελληνες πατριωτες με ελληνικες σημαιες σε διαδηλωσεις πατριωτικες γι αυτη την δουλεια την κανουν τελεια …..Για να μαζεψουν κανα εγκληματια κωλογυφτο τιποτε ε????αλλοστε οι εντολες τους ειναι απλα αφηστε τους μαζι με τα αγαπημενα τους λαθροεποικια να σφαξουν να κλεψουν να εξαφανησουν ελληνες γνωστο το σχεδιο τους ποια……………….

      1. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: «ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ»

    10. Επί χούντας οι σκατόγυφτοι δεν τολμούσαν ούτε το όνομά τους να πουν . Τώρα με τη “δημοκρατία” του κλεπτοκρατικού τόξου έχουν γίνει η χειρότερη εγκληματική οργάνωση και ζουν παρασιτικά εις βάρος των βιοπαλαιστών Ελλήνων. Δεν τους αρκούν τα επιδόματα , για το ευχαριστώ εγκληματούν εις βάρος των νοικοκύριδων αθώων ανθρώπων.Καιρός να καταλάβουν ότι από δω και πέρα θα φτύνουν αίμα αν συνεχίζουν την παραβατική συμπεριφορά τους.

      1. Εχουμε δρομο ακομα μην ξεχνας εχουμε ΚΟΥΛΗ για μετα που τους λατρευει και αυτος αυτα τα σκουπηδια…..Βεβαια οταν απαλαγουμε απο το δημοκρατικο ανθελληνικο τοξο ισως…………………

    11. Οταν εμεις με την παρεα μου φαγαμε ενα τετοια μοιασμα δεν τον πεταξαμε σε κανενα λατομιο. Ακομα τον ψαχνουνε… Ηρθε να μας κλεψει πανω στο κυνηγι σε ενα βουνο καπου στην Β.Ελλαδα με το που τον ειδε ενας φιλος πανω στο 4χ4 μια σφαιρα εφτανε.Μπαμ κ κατω το μουνοπανο μια μικρη λακουβα κ μεσα το πτωμα. ετσι πρεπει κ αν χρειαστει θα ξαναγινει. Μπραβο στο παλικαρη ηρωας

    12. Μάστιγα οι γύφτοι στην Κορινθία.
      Στα Εξαμίλια και στο Ζευγολατιό είναι παρα πολλοί.
      Κάνουν γάμους με γύφτους από Λάρισα-Λαμία και όταν μετακινούνται για να δουν τα “σόγια”, οι γύφτοι της Κορίνθου, κλέβουν στη Λαμία.
      Ενώ η γύφτοι της Λαμίας κλέβουν στην Κόρινθο.

    13. Σκατογυφτοι Όλοι να πάτε στον διάολο !!!!!
      Το μπλεξατε το παλικάρι με τις γαμημενες τις κλεψιές σας !!!!
      Πουσταραδες κολογυφτοι φτηνά την γλιτωσατε απο τον Χίτλερ !!!!!! Δεν τον άφησαν να σας ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ απο ολόκληρη την Ευρώπη !!!!!

    14. ΟΛΟΙ μας οι Έλληνες συμπαραστεκόμαστε στον ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΠΑΑΙΣΤΗ.Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΛΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΡΩΜΑ(ρητορικό το ερώτημα…)Καλώ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    15. Τους ανθρωπους ο θεος τους επλασε με πηλο,τους γυφτους με σκ@τα.

    16. την περιουσια του προστατεψε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!
      και γω το ιδιο θα εκανα και θα τους καθαριζα ΟΛΟΥΣ!
      δεν θα αφηνα ουτε εναν!
      ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ@ΡΙΟΛΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
      ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΣΑΝ ΑΥΓΟ!
      αι σιχτιρ πια με τα παρασιτα τους κωλογυφτους! καρκινος της κοινωνιας!
      οτι χειροτερο γεννησε ο ανθρωπινος πολιτισμος!
      δικανο και οποιος θελει ας ερθει!

    17. ¨Όλες οι γυφτομειονότητες ντόπιες, ξένες και λαθραίες επιδράμουν κατά των Ελλήνων απροστατεύτων από πολιτεία και αστυνομία, γιατί η Ελλάς από μεταπολιτευτικής εποχής μασωνοεθνάρχου πολιτικά ξενοκρατείται και ειρηνικώς γενοκτονείται. Στα όπλα, Έλληνες, είστε προδομένοι και μελλοθάνατοι κι εσείς και τα παιδιά σας!
      Μη κοιμάσθε άλλο, γιατί ένα πρωί θα ξυπνήσετε μ’ ένα μαχαίρι μπηγμένο στο λαιμό σας.
      Υ.Γ. (Στον άλλο κόσμο το ξύπνημα φυσικά. Θα γελάει κι ο άγιος Πέτρος με την δειλία και την ηλιθιότητά σας να προστατεύσετε τη ζωή σας.)

    18. ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ !!!!
      ΜΟΝΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
      ο ανθρωπος ειχε δυο μικτα παιδια και γυναικα στο σπιτι
      Δεν τους εφτασε το μεσημεριατικο πλιατσικο , επεστρεψαν και το βραδυ , για να σκοτωσουν αυτην την φορα ;;;;;;;;;;;
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΧΟΛΕΡΕΣ!!!!!!

    19. Οι απιστευτες δικαιολογιες των γυφτων!Εχω προβλημα σε κλεβω!Ετσι θελουν να ζουνε παρασιτικα δε δουλευουν πουθενα δε πληρωνουν φορους δεν εχουν αφαλεια στο αμαξι, δε δινουν ενα ευρω στο κρατος μονο να κλεβουν ξερουν απ τους απλους ανθρωπου βιοπαλεστες και να περνουν τα επιδοματα αναπηρων κτλ.Γιατι αναπηροι γινονται επειδη κανουν αιμομιξιες και γι αυτο θεωρουνται και ακαθαρτοι και πανε στις εκκλησιες για εξορκισμους.Ατιμη φαρα πραγματικα

    20. ….ΗΡΩΑΣ!!!…ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΑ ΣΑΣ!!

    21. Μπραβο στον Κουγια που ανελαβε την υποθεση!!!! Ετσι εχουν τα πραγματα προστατεψε την οικογενεια του και την περιουσια του…..αλλα στο κωλοχανιο που ζουμε οι γυφτοι κανουν πανε να βγουν από πανω……αει στο διαολο

    22. οι Γραικοί στηρίζουν άντρα με όπλο εναντίον “δύσμοιρου” Ρομά ;;;;; Συνήθως ο Γραικός στηρίζει τα γκέυ παρέιντ και ταΐζει “προσφυγόπουλα”, διότι Γραικυλισμός σημαίνει ανθρωπισμός.

      1. Καλωςτηνε και ας αργησε,ρουφα το τρομπονι Jason Αντιγονη.

    23. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ…ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ,ΟΡΜΑΝΕ 6 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 1+ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΘΕΣΗ…Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΔΕΛΥΜΑΤΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥΣ..ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ

    24. αν σκοτώναν τον ιδιοκτήτη οι γύφτοι..τωρα τι θα λέγαν????

      1. Δυστυχώς αν συνέβαινε το αντίθετο δε θα μαζευόντουσαν οι υπόλοιποι κάτοικοι να πάνε να τους κάψουν όπως κάνουν οι σκατογυφτοι γιατί θα σκεφτόντουσαν τα μπλεξίματα σε αντίθεση με τους σκατογυφτους που ζουνε παρασιτικά εις βάρος του συνόλου .

      2. Ότι ακριβως εγινε με τον μικρο Μαριο πριν από δυο χρονια,οι κωλογυφτοι είναι μια χαρα,δεν τους ζητησε ευθύνες κανεις.

    25. Σε αυτο τον ανθρωπο μνημειο πρέπει να κανουνε από τα πανδεινα που περνουσε με δαυτους

    26. ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    27. Δεν φταίνε οι σκατόγυφτοι, φταίνε οι σκατόγυφτοι που μας κυβερνούν.

    28. Κωλόγυφτοι ήταν? ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ άντε να κλάσουν μαλλί τα μιάσματα της κοινωνίας. Γυφτοφάρασα γαμώ το μο@νί που τα πέταγε τα μουνόπανα. Όλη η παρανομία στα τσαντήρια τους βρίσκεται. Πορνεία, ναρκωτικά, εμπόριο όπλων, κλεψίματα και ότι άλλο παράνομο υπάρχει. Να υπήρχε ένα εμβόλιο για όλα τα μουνόπανα!!!!

    Comments are closed.