“ΦΟΒΗΘΗΚΑ. ΚΡΥΦΤΗΚΑ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑ…” ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ. Η ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ

    Κοινοποίηση:
    357-magnum

    Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, σχετικά με τον τραυματισμό μιας οκτάχρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

    Στην κατοχή του,  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτό το οποίο τραυμάτισε το μικρό κορίτσι. Το όπλο κατά πάσα πιθανότητα είναι Μάγκνουμ 357.

    Ο τύπος του όπλου, η γωνία βολής και το βεληνεκές ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Βοιωτίας στον εντοπισμό του 54χρονου.

    Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tvstar.gr , o 54χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν. «Πολλοί πυροβολούσαν και πετούσαν βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου μπαλωθιά» φέρεται να υποστήριξε ο 54χρονος, σημειώνοντας πως δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία γιατί φοβήθηκε.

    Φέρεται δε να είπε επίσης πως όταν έμαθε για τον τραυματισμό του μικρού κοριτσιού, έδωσε το όπλο σε συγγενείς του να το μεταφέρουν στο σπίτι του στην Αθήνα.

    Οι αστυνομικοί της Βοιωτίας έφτασαν στον 54χρονο από τρεις κάλυκες που βρέθηκαν σε γλάστρα στο σπίτι όπου γινόταν το γλέντι και είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εν τω μεταξύ ΠΛΗΝ όλων των αλλων και της παράνομης-σαφώς-οπλοφορίας,δέν πέταξε κιόλας το όπλο αλλά το έδωσε-λέει-σε συγγενείς του να το κρύψουν στην Αθήνα!!!!!(μήπως γιατι δεν ήθελε να το εξαφανίσει αλλά να το κρατήσει κάπου μέχρι να περάσει η αναμπουμπούλα και να το πάρει ξανά;;;;;;;;;;;)ΞΕΦΤΙΛΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!Το κοριτσάκι φαίνεται πως διέφυγε τον κίνδυνο και ΜΑΚΑΡΙ να γίνει εντελώς καλά και να ξεπεράσει τον εφιάλτη που πέρασε εξαιτίας σου,ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΑΘΩΟΙ θα συνεχίζουν ΚΑΙ μετά από αυτό το περιστατικό να πληρώνουν την δική σου και πολλών άλλων κοινή εγκληματική καφρίλα και ασυνειδησία;;;Γιατι έγκλημα είναι πάει και τελειωσε!

    2. Ισόβια στον μ@λ@κ@ που θέλει και magnum η μάπα του.

    3. Όσο πιο μεγάλο το όπλο, τόσο πιο μεγάλο κόμπλεξ έχει και πιο μικρό τσουτσούνι. Τον Κλιντ Ησγουντ έπαιζε το αντράκι?

    4. Άντε να χαθείτε μπουρτζόβλαχοι που Πάσχα σημαίνει για σας μόνο η κραιπάλη ανήμερα της Κυριακής. Μέχρι το Μεγάλο Σάββατο κατεβάζετε μπινελίκια και μετά ξεπατωνόσαστε στο αλκοόλ. Αυτό είναι βρε ρεμαλια η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης;;

      1. Πες τα και ξανα πες τα,το Αγιο Πασχα, το γιορταζουν για οτιδήποτε άλλο εκτος από την πραγματικη του ενοια.

    5. ξεχάστηκε αμέσως παρά το ότι ο Μάριος πέθανε, να δούμε τώρα οι σοβιετικοί δικαστές πόσο σκληροί θα είναι μιας και δεν είναι Ρομά, αν ήταν Ρομά θα είχε πάει όλος ο καταυλισμός και θα έσπαγε το αστυνομικό τμήμα.

    6. Τον Μαλακά τωρα πρέπει να του το βάλουμε στον κώλο το περίστροφο !!!!

    Comments are closed.