ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΥΛΗ; ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ – ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    Μητσοτακησ-Ερντογαν

    Mιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν από την αναχώρησή του για το Λονδίνο εκεί που θα λάβει χώρα η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της συμμαχίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε ότι θα δει τον Έλληνα πρωθυπουργό στη βρετανική πρωτεύουσα.

    Η είδηση επιβεβαιώνεται κι από το Μέγαρο Μαξίμου με την ελληνική πλευρά να αναφέρει ότι η συνάντηση θα γίνει πιθανότατα αύριο, Τετάρτη.

    «Και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο θα συναντηθούμε στο Λονδίνο, θα πω τις θέσεις μου. Η Ελλάδα μπορεί να κάνει τα βήματα που θέλει, αλλά και εμείς τα κάνουμε» τόνισε σχετικά, ενώ, αναφερόμενος στη «συμφωνία» με τη Λιβύη, επεσήμανε ότι «είναι σε ισχύ». Ανακοίνωσε ότι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν για την Ανατολική Μεσόγειο.

    Ο Τούρκος πρόεδρος συνηθίζει, όταν φεύγει για συνόδους στο εξωτερικό, να δίνει στο αεροδρόμιο συνέντευξη Τύπου για τα θέματα που θα συζητηθούν εκεί που θα πάει.

    Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων και τις αντιρρήσεις της Ελλάδας είπε: «Ζήτησε χθες (2/12) το βράδυ ο Μητσοτάκης να συναντηθούμε και θα τα πούμε όλα το βράδυ που θα βρεθούμε στο Λονδίνο. Θα τους εξηγήσουμε στο ΝΑΤΟ, όλα όσα συμβαίνουν».

    Έχετε άραγε σκεφτεί ότι κάθε φορά που ο άξεστος και αγροίκος Ερντογάν συναντά το δικό μας πριγκιπόπουλο, τον Κυριάκο, αποθρασύνεται ακόμα περισσότερο; Έχετε άραγε σκεφτεί ότι για ένα ημιάγριο ισλαμιστή, όπως ο Ερντογάν, άνθρωποι μορφωμένοι, καλοβαλμένοι, με παιδεία και τρόπους, όπως ο Κυριάκος, μοιάζουν σαν ορεκτικό;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τον Κούλη το μόνο που τον νοιάζει είναι η διαφορές του με τον Σαμαρά. Σιγά να μην τον ενδιαφέρει η Ελλάς. Είναι πονηρός γερμανοτσολιάς, εάν μπορούσε να βάλει Τούρκο Πρόεδρο Δημοκρατίας θα το έφτιαχνε. Ο Γερμανός τον Τούρκο λατρεύει

    2. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ …

      ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ

      1. Ελληναράδες, είστε η ζωντανή απόδειξη πως η ηλιθιότητα δεν γιατρεύεται.

    3. μήν πάει ο χαζο@λαμμένος γιός τού χρυσού …θα τον αποπλανήσει στα 4 ο ερντογάν …
      στείλτε τον βελόπουλο που εχει μυαλό κ γνώσεις να βάλει στη γωνία τόν ερντογάν …
      ακου θα πάει ο κούληςςςςςςςςςςςςς ο γουρλομάτης ?????
      χαχαχαχα – στείλτε του μαζί κ τον κοτζιά μαζί με τον δένδια …..τα σκουπίδια της εξωτερικής πολιτικής …

    4. ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΧΡΗΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΗ ΔΟΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ. ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΒΟΥ ΗΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΘΕΤΕΙ ΞΑΝΑ ΥΦΕΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
      ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΘΑ ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ.
      ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΚΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΟΡΑΣΕ Σ-400 ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ, ΖΗΤΑ ΚΑΙ Φ-35 ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΒΕΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
      ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      03/12/2019

      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    5. ομως ειναι ενας ζωντανος νεκρος και ας διδει συνετευξεις και ας παει και εις το LONDON, και ας το παιζει ανετος και δυνατος ΤURKIYES TSOGLAN

    6. Κάνε ότι ο κιναιδόγερος που ίδρυσε το κόμμα σου, το Αιγαίο κείνται μακραντωνάκη, εσυ είσαι από κολλέγια, δεν είσαι για πόλεμο, θα σε στριμώξει κανένας άντρας και θα σου πάρει το στριγκακι.

    Comments are closed.