ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ! ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΕΛΟΣ! ΦΗΜΕΣ ΌΤΙ ΘΑ “ΤΣΕΠΩΝΕΙ” 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΕ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

    Την απόφαση του να μην κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του 2019 και να κλείσει οριστικά τον κύκλο του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

    Αυτήν την ώρα κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι θα κατεβεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Ο μισθός του Ευρωβουλευτή μπορεί να ξεπεράσει τα 20 χιλιάρικα τον μήνα.

    Ο δήμαρχος αρχικά ενημέρωσε τους αντιδημάρχους και τους στενούς του συνεργάτες και ακολούθως συγκάλεσε σύσκεψη της δημοτικής του ομάδας «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» προκειμένου να ανακοινώσει στα στελέχη της παράταξης την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση μιας τρίτης δημαρχιακής θητείας.

    Στη συζήτηση που έγινε σήμερα, τέθηκε και το θέμα των διαδικασιών που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ώστε να υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος μέσα από την «Πρωτοβουλία».

    Ακούστε τις δηλώσεις στελεχών της παράταξης κατά την έξοδο από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

    Μπουτάρης: “Η πόλη δε θα επιστρέψει στο γκρίζο περιβάλλον”

    «Η απόφαση μου είναι προσωπική και όχι πολιτική. Έπειτα από 16 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ πως έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να προσφέρω στην πόλη από άλλες θέσεις» δήλωσε ο κ.Μπουτάρης στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Ο δήμαρχος ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα της δημοτικής του ομάδας και είπε χαρακτηριστικά: «Η “Πρωτοβουλία” βάζει πλέον νέους στόχους για τη διεύρυνση της και την ισχυροποίηση του αυτοδιοικητικού της χαρακτήρα, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο των τελευταίων οχτώ χρόνων και να υπηρετήσει τις μελλοντικές ανάγκες της πόλης, πέρα από κομματικές εξαρτήσεις».

    Αναφορικά με το πως βλέπει το μέλλον της πόλης ο κ.Μπουτάρης υπογράμμισε πως «εμείς ανοίξαμε τη Θεσσαλονίκη στον κόσμο. Φυτέψαμε τον σπόρο της ανανέωσης και της εξωστρέφειας. Πιστεύω ότι η πόλη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μην επιστρέψουμε στο γκρίζο και εσωστρεφές περιβάλλον».

    Ο κ.Μπουτάρης θα ασκεί τα καθήκοντα του έως τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και θα αναλάβει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που θα προκύψει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Ο Γιάννης Μπουτάρης εκλέχτηκε τον Νοέμβριο του 2010 ως ο 60ός δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ επανεξελέγη τον Μάιο του 2014.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο δήμαρχος είχε τηλεφωνήσει σε πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι είχαν εκφράσει την πρόθεση να τον στηρίξουν και τους ανακοίνωσε την απόφασή του, έτσι ώστε να αρχίσουν εκείνοι να σκέφτονται την επόμενη ημέρα για τις υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης.

    Να σημειωθεί ότι την στήριξη τους στον Γιάννη Μπουτάρη είχαν εκφράσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το Κίνημα Αλλαγής. Ως εναλλακτική αλλά όχι δεδομένη λύση έχει ακουστεί το όνομα της Κατερίνας Νοτοπούλου.

    Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, σε συνέντευξη Τύπου.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, voria.grMakthes.gr life-events

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ανθέλληνας σκοπιανότουρκος, λάτρης – τιμητής των ανώμαλων & λαθρολάγνος.

      1. Ηθελα να ήξερα που θα κρυφτείς,οταν μάθουν οι γυφτοι αραπαδες του Αμαζόνιου,που ζεις ανάμεσα τους…τα ρατσιστικά σχόλια σου.Ειμαι σιγουρος οτι θα σε σομοδισουν!!

        1. Νιck Σκουπίδι gay αυτοκτόνα να ξεβρωμίσει ο τόπος

          1. Απο Βραζιλιάνο σε Σουηδό….οι φασιστες εθνικιστές που στα πρωτα δυσκολα εξαφανίστηκαν απο την ελλαδα της καρδιάς τους!!Αν μάθουν στις χώρες που ζείτε τα χυδαία ρατσιστικά σχόλια σας,θα σας κρεμάσουν απο τα @ρχιδια που δεν έχετε!! Υποκριτές φαρισαίοι δειλά χουντικά τσουτσεκια.

            1. Eσύ Νick πρόσεχε γιατί οι φίλοι σου οι λάθρο όταν πληθυνθούν αρκετά θα έρθουν να σε εξισλαμίσουν μία μέρα πιτσιρίκο…Και τότε να σε δώ. Θα αναπολείς την Χριστιανική Ελλάδα γιατί η Σαρία είναι ξέρεις κομματάκι πιό…αυστηρή. Θαυμαστές είστε του Πολ Ποτ και του Στάλιν, κόκκινοι φασίστες – ψυχασθενείς με μανία καταστροφής και μισάνθρωποι. Αυτοί είναι τα πρότυπά σας τεμπέλικα φυγόστρατα παιδάκια του μπαμπά…Να ξέρατε και τι θέλετε καλά θα ήτανε…Κοίτα να κρατήσουμε την Ευρώπη καθαρή από άλλες ‘κουλτούρες’ γιατί ούτε σε Θρίλερ δε θάχεις δει τα όσα εις ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΠΟΝΤΑΙ. Εκτός αν κονομάς από καμμία ΜΚΟ και είσαι επαγγελματίας ‘αντιρατσιστής’. H Σουηδία χάθηκε, το ξέρεις ; No gone zones έχει πλέον πάρα πολλές, τα ισλάμια επιτίθενται, καίνε αυτοκίνητα, βιάζουν, σκοτώνουν, κλέβουν. Θέλεις κι εδώ τα ίδια ; Δε θα σου αρέσει, πίστεψέ με.

          2. Στον επώνυμο παρακάτω την κοτούλα κανεις Σουηδέζα ;

            1. Σε αυτά που γράφω έχεις να πεις τίποτε ; Ξέρεις μέσα σου πολύ καλά ότι είναι αλήθεια. Όσο γιά τον επώνυμο, ειναι ένας αθλητικογράφος από θεσνίκη, προκλητικός υβριστής. Τον ξέρω. Εσύ μήπως είσαι επώνυμος και δεν το κατάλαβα ; Nick ο ‘αγωνιστής’ των καταπιεσμένων και των μεταναστών

          3. Τι μα διαβάσω ρε τις αθλιότητες σου;;Πάλι τον βρίζεις και τον χαρακτηρίζεις τον επώνυμο…αλλά ανώνυμα!!! Στο είπε ξεκάθαρα εάν είσαι άντρας βγες επώνυμα κ πες τα..Αλλά είσαι κοτούλα κο κο κο

            1. Με τρελλούς θα έμπλεκες εσύ ; Εσύ πιθανόν πετάς μολότοφ και τρέχεις. Αλλά αφού είσαι τόσο ‘άντρας’, πες μου εμένα επώνυμα, να σου πω κι εγώ. Καταθέτω ρεαλιστικές θέσεις τις οποίες εσύ μισείς και αγνοείς. Επιχειρήματα δεν έχεις και δεν απαντάς επί της ουσίας. Αυτά που συμβαίνουν είναι εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Το ισλάμ έρχεται και δε θα σε σεβαστεί ή λυπηθεί…Έλα λοιπόν

        2. ΒΛΑΚΑ ΝΙCK ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!!!
          ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Π@ΥΣΤΡΑΚΙ!!!!!

    2. https://www.makthes.gr/thessaloniki-se-diki-parapempetai-o-giannis-mpoytaris-gia-ypothesi-toy-festival-kinimatografoy-173297
      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
      Θεσσαλονίκη: Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάννης Μπουτάρης για υπόθεση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου
      Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν άλλα 6 μέλη της διοίκησης του Φεστιβάλ την περίοδο 2011-14
      16/11/2018 14:31 0
      Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται επτά μέλη της διοίκησης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την περίοδο 2011-14, για “υπόθεση διπλών αμοιβών και παράνομων επιδομάτων” που χορηγήθηκαν, ζημιώνοντας τον Οργανισμό.
      Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 218/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ανάμεσα σ’ αυτούς που θα καθίσουν στο εδώλιο του δικαστηρίου είναι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με την ιδιότητα του προέδρου του Φεστιβάλ, ο επί σειρά ετών διευθυντής του Φεστιβάλ, Δημήτρης Εϊπίδης και ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.
      Η κατηγορία που τους αποδίδεται – όπως επίσης στα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της τότε διοίκησης – είναι αυτό της απιστίας από κοινού, σε βάρος Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, σε βαθμό κακουργήματος.
      Η υπόθεση συνδέεται με δύο σκέλη, το πρώτο αφορά παράνομες αμοιβές που κατηγορείται ότι εισέπραξε ο Δημήτρης Εϊπίδης, ο οποίος φέρεται να αμειβόταν τόσο με την ιδιότητα του διευθυντή, όσο και μ’ αυτή του καλλιτεχνικού διευθυντή, ενώ το δεύτερο αφορά την παράνομη χορήγηση επιδομάτων ευθύνης σε δύο υπαλλήλους του Φεστιβάλ.
      Όπως καταλήγουν οι εφέτες του Συμβουλίου, το επιπλέον ποσό με το οποίο αμείφθηκε ο κατηγορούμενος διευθυντής ανέρχεται σε 118.769,84 ευρώ και αποτελεί το ποσό με το οποίο ζημιώθηκε το Φεστιβάλ. Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του φορέα το 2013, η ζημιά που του καταλογίζει το βούλευμα ανέρχεται σε 96.171,58. ευρώ.
      Ο δήμαρχος, σε υπόμνημα που είχε καταθέσει στο Δικαστικό Συμβούλιο, είχε επισημάνει ότι βρέθηκε αντιμέτωπος “με μια παγιωμένη κατάσταση”, τονίζοντας ότι η υπόθεση για τις αμοιβές του Δημήτρη Εϊπίδη αφορά “σε απόφαση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, η οποία εφαρμόστηκε και μετά το πέρας της δικής μου θητείας και ουδέποτε τέθηκε υπό αμφισβήτηση από τις υπηρεσίες του Φεστιβάλ, από το εποπτεύον Υπουργείο Πολιτισμού και από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς”.
      ΑΠΕ-ΜΠΕ

    3. Μπορούμε να προσάψουμε τα χειρότερα για τον Μπουτάρη…αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι είναι ο μοναδικός δήμαρχος που πέρασε από θεσνικη και δεν έκλεψε ούτε δραχμή. Όσον αφορά τα είκοσι χιλιάρικα,δεν νομίζω ότι τα έχει ανάγκη γιατί είναι πάμπλουτος.

      1. Ραπτο.gr δηλαδή πρέπει να είναι ανθέλληνας και gay ο δήμαρχος κι επειδή δεν κλέβει ( κάτι που εξυπακούεται) να του δίνουμε συγχαρητήρια ;;;; Εκεί κατάντησε η Ελλάδα. Όσο γιά τα 20 χιλιάρικα, τα έχει ανάγκη, πίστεψέ με, ακόμη και γιά τέτοιους λεφτάδες σαν τον Μπουτάρη έχουνε μειωθεί τα έσοδα τα χρόνια της ‘Κρίσης’. Γιατί λοιπόν να μη κονομήσει ξεκούραστα και χωρίς κανένα επιχειρηματικό ρίσκο τα 20 χιλ. ανά μήνα των φορολογούμενων ;

        1. Ασε ρε μεγαλε εμεις οι σαλονικεις να τα ξέρουμε καλυτερα τα της θεσνικης…ο ανθρωπος ηταν τρεις μηνες στο διαβαλκανικό γιαυτο δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Διαβασες καπου να τον δίνω συγχαρητηρια?βλακα έ βλάκα!

          1. Mάλλον ψηφοφόρος του είσαι…Άρα ο βλάκας ποιός είναι ;

            1. Εγω μιλαω επώνυμα χτυπα rapto.gr εαν εισαι αντρας βγες και συ επώνυμα και με στοιχεία να συζητήσουμε για να καταλήξουμε ποιος ειναι βλάκας! Καραγκιοζάκο έ καραγκιοζάκο

    4. Ε δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβγει ποιος μαλάκας Σαλονικιός θα τον ψήφιζε;

    Comments are closed.