ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΟΙ “ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΕΣ” ΤΗΣ PFIZER ΠΟΥ “ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ- “ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    mpourlas-koulis

    Ασύστολα ψευδής, στοχευμένα φασιστική και ανεπίτρεπτα αντιδημοκρατική, για την οποία τα επίσημα  ανεξάρτητα εισαγγελικά όργανα οφείλουν να παρέμβουν, σε μια  Πολιτεία- Τυραννικής διακυβέρνησης που διακατέχεται από πνεύμα απόλυτης αυταρχικότητος και  κερδοσκοπικού σινιάλου στην επιχειρηματική ασυδοσία, χωρίς να υπολογίζεται η Δημόσια Υγεία και η υγιεινομική ασφάλεια του Έλληνα εγκλωβισμένου και φορολογούμενου πολίτη, είναι η ανακοίνωση του  Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβούλιου Ελλάδος (ΚΙΣΕ), κατά της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, της ιδιοκτησίας της και των μαχητικών δημοσιογράφων της.

    Το ΚΙΣΕ, το οποίο υποστηρίζεται από το ίδιο το Μαξίμου και τον κατά φαντασίαν και κατ’ ευφημισμό πρωθυπουργό- και καλά κάνει εάν βεβαίως υποστηρίζονται με το ίδιο προστατευτικό μένος και οι φτωχοί, οικονομικά δυσπραγείς και “λουκεταρισμένοι” οικονομικά και βιολογικά Έλληνες πολίτες- ουσιαστικά επιτίθεται με βαρείς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αλαζονεία, λες και κουμαντάρει το ίδιο το Κράτος και δεν το γνωρίζουμε.

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ; 

    Πριν την παράθεση της πρωτόγνωρα βίαιης και υπερεξουσιαστικής για ένα απλό όργανο των Ελλήνων Εβραίων- και όχι   Κογκγρέσο καταπιεστών, παραβιαστών και εισβολέων της Δημοκρατίας μας-ανακοίνωσης, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε το ρεπορτάζ που κάναμε στο φύλλο της Δευτέρας, το οποίο και στοχοποιούν οι αξιότιμοι κήνσορες και κατήγοροι του Συντάγματος και της Ελευθερίας του Τύπου, η οποία προστατεύεται από το αναντικατάστατο άρθρο 14 του Συντάγματος.

    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ; ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ; Ο ΤΖΙΡΟΣ

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr, δεν είναι και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ πειθήνιο όργανο κανενός, όσο είναι αυτοχρηματοτούμενο, πατριωτικό και πληθωρικό στις κυκλοφορίες του και στην αναγνωσιμότητά του. Με αδιαμφισβήτητα και αντικειμενικά ρεπορτάζ, το πρώτο που προασπίζεται είναι την υγεία των Ελλήνων Πολιτών που υποβάλλονται σε ένα δεύτερο λουκέτο.

    ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΝΙΣΕ. ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΡΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΑΤΥΧΩΣ- ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ 

     MAKELEIO-PFIZZER

    Στο τιμόνι της… βελόνας ένας Εβραίος κτηνίατρος! 

      Άρωμα… Νοβάρτις το νέο εμβόλιο της Pfizer;

    Σαν αρπακτικά χίμηξαν οι καθηγητάδες και οι λοιμωξιολόγοι, οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι για να διαφημίσουν το εμβόλιο της αμερικανικής Pfizer και Biontech, καθώς τα νέα που έρχονται από την εταιρεία που άνοιξε παράρτημα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές, είναι ότι στις δοκιμές φάσης 3 το εμβόλιο πέτυχε προστασία της τάξεως του 90%.

    «Όταν το εμβόλιο λάβει επείγουσα έγκριση από τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές μετά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και μπει σε διαδικασία παραγωγής, η Ελλάδα θα παραλάβει επαρκείς δόσεις για τον εμβολιασμό του πληθυσμού», έσπευσε να δηλώσει ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ειδήμων στα εμβόλια πια, μετά τις βελόνες της Η1Ν1 επί Αβραμόπουλου. Η συμφωνία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πάντως, προβλέπει την προμήθεια 200 εκατ. δόσεων.

     

    —Αυτό που δεν μας είπε ο υφυπουργός είναι το… παρελθόν της νέας «Νοβάρτις», από την οποία θα πάρουμε το βάλσαμο. Ας θυμηθούμε:

     

    Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας της Κολούμπια αναφέρεται σε δωροδοκίες ή ακατάλληλες πληρωμές που έγιναν σε ξένους αξιωματούχους σε πολλές χώρες από τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους των θυγατρικών της Pfizer, προκειμένου να βοηθήσουν την εταιρεία στην απόκτηση ή τη διατήρηση των δραστηριοτήτων της. Η φαρμακευτική εταιρεία  αποδέχθηκε ότι έχει δωροδοκήσει πλήθος κυβερνητικών αξιωματούχων ανά την υφήλιο τους οποίους ως έξτρα «δώρα» φρόντιζε να τους στέλνει για ντόλτσε βίτα στην Ελλάδα.

    Πρόστιμο 2,3 δισ. δολάρια για «off label» προώθηση φαρμάκων

    Όταν τον Σεπτέμβριο του 2009 ανακοινώθηκε το πρόστιμο που επέβαλε το αμερικανικό δημόσιο στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer, ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτό ότι επρόκειτο για 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τι έκανε αυτή η εταιρεία για να σπάσει το ρεκόρ προστίμων στο χώρον της υγείας; Προωθούσε τα φάρμακά «off label», δηλαδή για μη εγκεκριμένες χρήσεις.

    Η ιστορία ξεκίνησε το 2001, όταν η Pfizer πήρε έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα παυσίπονο, ονόματι Bextra, που περιείχε τη δραστική ουσία βαλντεκοξίμπη.

    Το φάρμακο ήταν μέρος μιας νέας κατηγορίας παυσίπονων γνωστών ως αναστολέων Cox-2 που υποτίθεται πως ήταν πιο ασφαλή από τα αντίστοιχα γενόσημα. Ως καινοτόμο φάρμακο το Bextra ήταν 20 φορές ακριβότερο από την ιβουπροφαίνη και η Pfizer μαζί με την εταιρεία Pharmacia (που αργότερα εξαγόρασε) σχεδίαζαν να το πουλήσουν ως θεραπεία για τον οξύ πόνο, σαν κι αυτόν που εμφανίζεται ύστερα από ένα χειρουργείο.

    Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2001, ο FDA (η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) αποφάσισε ότι το Bextra δεν ήταν ασφαλές για τα άτομα με υψηλό κίνδυνο καρδιακού εμφράγματος ή εγκεφαλικού και το ενέκρινε μόνο για την οστεοαρθρίτιδα, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα των ενηλίκων και την πρωτογενή δυσμηνόρροια, απορρίπτοντας τη χρήση του για τον οξύ χειρουργικό πόνο.

    Το Bextra είχε μια σύντομη… καριέρα στην αγορά, καθώς αποσύρθηκε κατόπιν απαίτησης του FDA. Αλλά για όσο διάστημα κυκλοφόρησε, απέφερε κέρδη 1,7 δισ. δολ. εκ των οποίων τα μισά τουλάχιστον προέρχονταν από συνταγογράφηση για χρήσεις που ο FDA είχε απορρίψει.

    Η Pfizer το προωθούσε για μη εγκεκριμένες χρήσεις και δοσολογίες δωροδοκώντας χιλιάδες γιατρούς, όπως έδειξε η έρευνα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι γιατροί φάνηκε πως δεν ήταν τόσο δύσκολο να πεισθούν -λαμβάνοντας βέβαια τα κατάλληλα δωράκια τους- καθώς αρκετοί δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι εγκεκριμένες χρήσεις και ποιες δεν είναι. Υπολογίζεται ότι το 15% όλων των πωλήσεων φαρμάκων στις ΗΠΑ είναι για μη εγκεκριμένες χρήσεις χωρίς επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

    Τελικά, η Pfizer πλήρωσε 1,2 δισ. δολ. πρόστιμο για το Bextra και 1,1 δισ. δολ. για αστικές αγωγές σχετικά με «off label» προωθήσεις άλλων 12 φαρμάκων. Επρόκειτο για πρόστιμο-ρεκόρ αλλά η εταιρεία έχασε απλώς τα κέρδη ενός τριμήνου. Όσο για το ρεκόρ, ξεπεράστηκε γρήγορα, το 2012, όταν το αμερικανικό δημόσιο επέβαλε 3 δισ. δολ. στη βρετανική εταιρεία GlaxoSmithKline για ένα επίσης παρόμοιο σκάνδαλο.

    -Κτηνίατρος ο Εβραίος διευθυντής της Pfizer που «επένδυσε» στη Θεσσαλονίκη

    Δεν ήταν τυχαία, τελικά, η συνάντηση με τον Εβραίο Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer με τον πρωθυπουργό πριν από λίγους μήνες, ούτε φυσικά η επένδυση της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα. Ο CEO του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού αντιστάθηκε στις πιέσεις του Τραμπ να κυκλοφορήσει το εμβόλιο κατά του Covid-19 μέσα στο 2020, αλλά τελικά φαίνεται να το βάζει με την ανακήρυξη (από τα ΜΜΕ) του Μπάιντεν ως πλανητάρχη.

    Ο Αλβέρτος Μπουρλά γεννήθηκε πριν από περίπου 60 χρόνια στη Θεσσαλονίκη από μια εβραϊκή οικογένεια που σώθηκε από το Ολοκαύτωμα. Σπούδασε Κτηνιατρική στο ΑΠΘ από όπου αποφοίτησε το 1986. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή το 1991 στην ίδια Σχολή, στο αντικείμενο της Βιοτεχνολογίας της Αναπαραγωγής, υπό την καθοδήγηση του καθηγητού Παύλου Τσακάλωφ και στη συνέχεια, το 1993 άρχισε να εργάζεται στη Pfizer Hellas, στην Αθήνα, η οποία μόλις είχε ανοίξει γραφεία στην πρωτεύουσα. Ανέβηκε όλα τα σκαλιά της διοικητικής πυραμίδας της Pfizer για να γίνει διευθύνων σύμβουλος. Εδώ και χρόνια ζει με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκονται τα γραφεία της ανώτατης διοίκησης της εταιρείας. Ωστόσο, έχει κρατήσει τους δεσμούς του με την Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι, όπως και φέτος, περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Χαλκιδική, όπου έχει και σπίτι.

    sel 14

    ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ 

    Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας της Κολούμπια Incentive Trips to destinations in Greece (από το greekcorruption.dk)

    —Ο «ειδήμων» στις αγορές εμβολίων Κοντοζαμάνης, ας το δοκιμάσει πρώτος. Αφού δούμε τις παρενέργειες πάνω του, ίσως τότε το εμπιστευτούμε…

    —- Από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπουρλά, τον Αύγουστο στο Μαξίμου.

    —Ο Μπουρλάς ανήκει στην εβραϊκή υποομάδα των Σεφαρδιτών, η οποία προσδιορίζεται σε αντιδιαστολή με τους Ασκεναζίτες ή και τους Μιζραχίτες Εβραίους. Ουσιαστικά έτσι  ονομάζονται οι Εβραίοι που κατάγονται από την Ιβηρική Χερσόνησο. Οι περισσότεροι εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου ευημερούσαν επί αιώνες, γι’ αυτό, άλλωστε, η πόλη αποκλήθηκε «Μητέρα του Ισραήλ».

    Ο καθένας λοιπόν μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, για την υπό απίστευτο μένος ανακοίνωση του ΚΙΣ. Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο κύριοι. Εδώ ακόμα κάνουμε δημοσιογραφία, εδώ ακόμα είναι Ελλάδα κι όχι κατακτημένη Πολιτεία. 

    Και καλές πωλήσεις αλλά πρώτα θα διαβάζετε τα ρεπορτάζ μας και μετά θα κάνετε ανακοινώσεις…

    ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΔΙΧΩΣ ΣΧΟΛΙΑ

    Την οργή και τον αποτροπιασμό του για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», εκφράζει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ), τονίζοντας ότι το περιεχόμενό του που διαιωνίζει το μίσος και τις δεισιδαιμονίες κατά των Εβραίων και για ακόμη μια φορά γίνεται φορέας της πιο χυδαίας αντιεβραϊκής προπαγάνδας.

    «Η ταύτιση του επικεφαλής της εταιρείας Pfizer με τον Μένγκελε, τον επονομαζόμενο χασάπη του Άουσβιτς, είναι μια χυδαία και ανήθικη επίθεση εναντίον του Αλμπέρ Μπουρλά επειδή ακριβώς είναι Εβραίος», υπογραμμίζει το ΚΙΣΕ, προσθέτοντας ότι «ο δε πηχυαίος τίτλος “Εβραίος κτηνίατρος θα μας μπήξει τη βελόνα! Εφιαλτικές προσαγωγές σε θαλάμους στρατόπεδα σαν τα κοπάδια”, δεν είναι παρά μια σαφής πρόκληση σε βία εναντίον των Εβραίων».

    Όπως τονίζει η ανακοίνωση, «το εμβόλιο μιας εταιρείας γίνεται ξαφνικά “δηλητήριο” λόγω του εβραϊκού θρησκεύματος του διευθυντή της, και η παραγωγή του παραλληλίζεται με τα ναζιστικά πειράματα στο Άουσβιτς, προσπαθώντας να αποτρέψει τη χρήση του όταν αποδειχθεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση του ιού που πλήττει την ανθρωπότητα. Ντροπή!».

    Καταλήγοντας, το ΚΙΣΕ καλεί «τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά διότι το μένος και το μίσος κατά των Εβραίων, που εξέπεμψε σήμερα η φυλλάδα «Μακελειό», ξεπέρασε πλέον κάθε όριο ανοχής που θα μπορούσε να διαθέτει η Δημοκρατία στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης και της διακίνησης ιδεών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΕΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΙΡΕΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ. ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…..

    2. Καλα ο τακουλας γιατι δεν αλλαζει καρριερα;;;;;; 80% χαμογελαστος, κομψος, α-μασκος, ανεγκεφαλος, τυπικος, ψηλος, κουρεμενος, καλοχτενισμενος……παει χαμενο τετοιο gntm ταλεντο….για την αποβλακωση ουτε λογος.

    3. “”λες και κουμαντάρει το ίδιο το Κράτος και δεν το γνωρίζουμε.”” Ακριβως ετσι ειναι. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ …….παραξενο για τους ελληνοειδης κατοικους της ελλαδας που ξερουν τοσα πολλα και ειναι πολυσπουδαγμενοι. Knobloch, Öttinger, Zentralrat der Juden, Baden-Württemberg, 2007….τιποτα καινουργιο. Η εκδικηση τους στην ανθρωποτητα…….

    4. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ … ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      1. Ναζίδια είστε και φαίνεται από αυτά που λέτε…….
        ΌΛΟΙ ΣΑΣ.
        Ο ΡΟΚΦΈΛΕΡ – ΡΌΤΣΙΛΝΤ – ΣΟΡΌΣ ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ?

        ΡΏΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΣΡΑΉΛ ΘΑ ΠΆΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΕ ΤΟ ΡΏΣΙΚΟ ΕΜΒΌΛΙΟ?????

    5. Φασιστικές Εβραικές απόψεις ? Αυτό είναι ασυναρτησία. Ο φασισμός δεν είναι κακός είναι μία ιδεολογία και μάλιστα αφορά τον Ιταλικό Εθνικισμό. Όπως και ο ρατσισμός-φυλετισμός αφορά το δικαίωμα κάθε ράτσας-φυλής να υπερασπίζετε την ύπαρξή της. Εάν σας έλεγα ότι σκεφτόσαστε πολύ Εβραικά θα προσέδιδα στην λέξη Εβραίος αρνητικό πρόσημο πράγμα άτοπον διότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι ύπουλοι και συκοφάντες, αντιθέτως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις καλών ανθρώπων τις οποίες θα πρέπει να διαχωρίζουμε.

      1. Αλήθεια, τέτοιο αξιοθαύμαστο πράμμα ο φασισμός;;; Στα θύματα του αλβανικού και όχι μόνο να τα πεις αυτά ηλίθιε, που θα μάς πουλήσεις και σημειολογία του κώλου για κάθε μπούρδα που διατρέχει το άρρωστο “μυαλό” σου!

    6. τι χαρα που εχει το χρυσο παιντι με το σοι…

    7. ΑΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ?????????

    8. Οι Εβραίοι εχουν μετατραπεί σε τυραννοι της ανθρωπότητας.
      Δεν σεβονται τίποτα.
      Εκμεταλευονται τους νομους για να φιμώσουν την ανθρωποτητα.
      Αλλαζουν τα ονοματα τους για να κρύβουν τις εγκληματικες τους δραστηριοτητες.
      Εχουν φυτεψει σε ολες τις κυβερνήσεις δικους τους με ψεύτικα ονοματα, ετσι κλεβουν εύκολα τον πλουτο ολων των λαων.
      Εχουν την απαίτηση απο μας να τους κρύβουμε να κανουμε οτι δεν βλέπουμε το βρόμικο -ύπουλο ρολο τους

    9. “Οβριός καί αρματωμένος δέν γίνεται”
      Ο αείμνηστος Γέρος τού Μωριά στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνς
      “Τών Ιουδαίων τό πρό ημάς μίσος υπερβαίνει καί αυτό τό τουρκικόν μίσος”
      Αδαμάντιος Κοραής ο πνευματικός πατέρας τής επανάστασης του 1821.
      Γεννήθηκε στή Σμύρνη τό 1748 καί πέθανε στό Παρίσι τό 1833.
      “Τό παιδιόθεν τρεφόμενον είς τήν ψυχή μου μίσος,εκατήντησε αφού εγεύθην,ευνομουμένης πολιτείας ελευθερείαν,
      είς αποστροφήν μανιώδη”.
      Αδαμάντιος Κοραής
      Τό πανομοιότυπον τής ιδιοχείρου επιταφίου επιγραφής στό νεκροταφείο τής Μονμάρτης.
      ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ
      ΧΙΟΣ
      ΥΠΟ ΞΕΝΗΝ ΜΕΝ ΙΣΑ ΔΕ ΤΗ ΦΥΣΑΣΗ Μ’ ΕΛΛΑΔΙ
      ΠΕΦΛΙΜΕΝΗ ΓΗΝ ΤΩ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΕΙΜΑΙ
      Γιάννης Λάκων

    10. μόνοι τους καταράσθηκαν τους εαυτούς τους….: ¨το αίμα Αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών” είπανε το πρωί της Μ.Παρασκευής όταν αφηνιασμένοι ζητούσαν να Τον Κρεμάσουν!!!

    11. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΕΝΩ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
      ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ…

    12. η παγκοσμια δικτατορια του σιωνισμου που εχει φτασει λιγο πριν την επικρατηση της μεσω της παρανοικης καταστασης του κορονοιου των πλουσιων του πλανητη φτανει στο τελος της με την εκλογη του τραμπ. ηδη ετοιμαζει απο σημερα τον αμερικανικο στρατο για νεα νυρεμβεργη.
      οι ενοχοι θα περασουν απο διεθνες δικαστηριο και θα κρεμαστουν μπροστα στο λευκο οικο για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.
      ο σιωνισμος εχει στραφει και εναντιον του ισραηλ και του εβραικου λαου οπως εκανε και με τον χιτλερ στο ολοκαυτωμα .

    13. Πως βγήκαν τα επώνυμα που έχουμε όλοι? Όπως λένε βγήκαν από κάποιο παρατσούκλι ή κάτι χαρακτηριστικό που είχε ο κάθε άνθρωπος. Στην Κρήτη οι προπροπαππουδες του Κυριακου είχαν το προσονυμιο Μιζοτακης σύμφωνα με την κρητική διάλεκτο. Και το έκαναν Μητσοτάκης μόλις ήρθαν στην Αθήνα. Παιδιά χωρίς πλάκα, δεν μιλάμε απλά για έναν φίλογερμανο μαριονέτα των Γερμανών. Ο τύπος μιλάμε είναι τέρμα Γερμαναράς, ορκισμένος να προασπισει τα συμφέροντα της γερμανιας μέχρι τελευταίας ρανιδος. Κάθε πρωί ξυπνάει με τον γερμανικό εθνικό ύμνο και κοιμάται με προσευχή εις την αγια μερκελ. Δεν υπάρχει αυτό, στην Ευρώπη λένε πως έχουμε πρωθυπουργό έναν φανατικό γερμανο εθνικιστη.

    14. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΩΛΗΜΑ…ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΣΒΕΡΚΟΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΟΥΝ ΕΝ ΚΩΝ ΕΣΩ….Achtung JUDEN…

    15. “Οί Εβραίοι είναι η συμφορά μας”
      Χάινριχ φόν Τράιτσκε Βερολίνο 1879.
      Heinrich von Treitschle Γερμανός ιστορικός

    16. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ

    17. Στην Αμερική βγήκε βρώμα ότι ο Μπουρλά πούλησε το 60% των μετοχών του αμέσως μετά την ανακοίνωση που εκτίναξε την τιμή της ΠΦΙΖΕΡ. Πούλησε στην υψηλότερη τιμή… Αλήθεια ο κ. Μιζοτάκης τι συζητούσε μαζί του; Για ανθρώπους ή για μετοχές; Δεν είναι εκτεθιμένος ο κύριος πρωθυπουργός – συνομιλητής Μπουρλά;;;

    18. Στην ελλάδα υπάρχει ακόμα ελευθερία του τύπου αν δε σας αρέσει να πάτε στην πατρίδα σας εκεί όπου σταυρώσατε το Χριστό μας. Το μακελειό έχει αναμφισβήτητα αποδείξει ότι δε φοβάται τίποτα παρά μόνο το Θεό. Κανένας άλλος δεν έχει τα άντερα να κάνει τέτοια πρωτοσέλιδα. Βάλτε και τον κούλη να πιέσει αλλά πάλι τίποτα δε θα καταφέρετε.

    19. Ο/Η .....Ο απειλουμενος τηλεφωνικως και πρακτικως μεχρι σημερα απο τον εβραιοισπανο Καστρο τον τσιμισκειο..... λέει:

      …..γεννηθηκε λεει στην θεσαλονικη και ειναι ελληνας πολιτης…….για τα ακινητα του πληρωνει εφορια η”’ και για τα υπολοιπα εσοδα ? απο τοτε που τους εφερε ο Ιωσηφ Ναζη’ εδω αυτους τους ισπανογυφτους μας εχουν διαλυσει……σαν κρατος…….””αυτοι τοποθετουν τεμαχια”’ πολιτικα στρατιωτικα και αναρχικους……ειπα κατι το παραπανησιο ? …….εαν ναι γιατι δεν πληρωνουν εφορια οπως εγω για να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ? [Ιβηρια γενικως παντοτε θα με θυμιζει τον ασιατικο λεηλατισμο των πολιτισμων του πλανητη]

    20. Δεν πρέπει να έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους Εβραίους, τράβηξαν πολλά και είναι άξιοι που ζουν σε μια περιοχή με τους ισλαμοφασιστες να τους απειλούν. Όμως σχετικά με την επίσκεψη του κυρίου της φαιζερ ως άτομο στο Μαξίμου και η προσπάθεια του να μην μιλάει για εμβόλιο επειδή ήταν ο τραμπ πρόεδρος (και μάλλον παραμένει πρόεδρος) αδιαφορώντας για ανθρώπους που πεθαίνουν, ενώ μπορούσε να τους βοηθήσει αυτό είναι απανθρωπο χυδαίο ανατριχιαστικο. Εάν πράγματι υπήρχε εμβόλιο και δεν το έβγαζαν λόγω τραμπ αυτό είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Τέλος για κάποιο λόγο, όταν ο Μητσοτάκης ακούσει για γερμανική εταιρεία αμέσως τρέχει να συναντηθεί μαζί τους. Μάλλον οι Γερμανοί πληρώνουν και μιζαρουν άγρια. Γιατί Μητσοτάκης και δουλειές με Γερμανία ξέρει όλη η χώρα τι σημαίνει. Ο Μητσοτάκης κατ ουσίαν δεν είναι Έλληνας πρωθυπουργός, dealer είναι προώθησης Γερμανικων πολυεθνικών. Όσων αφορά τους Εβραίους πάντως έχουν την αμέριστη συμπάθεια προσωπικά, τους θεωρω παράδειγμα προς μίμηση αποφασιστικότητας, εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Ο Μητσοτάκης είναι ο γνωστός γερμανοτσολιας Μητσοτάκης γνωστό τοις πάση και ο διευθυντης της φαιζερ δεν εκφράζει την εβραϊκή κοινότητα. Έτυχε να είναι Εβραίος όπως ο Μητσοτάκης ναι μεν λέγεται Έλληνας στα χαρτιά αλλα στην πράξη πρόκειται για έναν ακραίο εθνικιστη γερμαναρα στην συνείδηση.

    21. Θα συμφωνήσω με το κισ μόνο στην τελευταία φράση: “καλούμε τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά, διότι το μένος και το μίσος των Εβραίων, που εξέπεμψαν σήμερα εναντίον της “φυλλάδας” (όπως την αποκαλούν) «Μακελειό», ξεπέρασε πλέον κάθε όριο ανοχής που θα μπορούσε να διαθέτει η Δημοκρατία στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης και της διακίνησης ιδεών, και της ασυλίας των διαφόρων μειονοτήτων (προσθέτω εγώ)”. Άντε κυρ-εισαγγελέα, με την τζένη την ωραία, καιρός είναι να ασκήσεις ποινικές διώξεις στο κισ! Το ζητάνε πλέον και οι ίδιοι, κάνε τους το χατήρι!!! Προφανώς τους πνίξανε οι τύψεις…

    22. Καθηστε καλά που πάτε να τα βάλετε με το 4 Ράιχ βρε; Εμείς είμαστε η ΝΤΠ εμείς είμαστε το Α και το Ω ,κάθε ελπίδα σας είναι μάταιη μην αντιστεκεστε ,σας τα λέω για το καλό σας ,οι Γερμανοί σαν φίλοι ήρθαν εδώ μας αγαπάνε ανόητοι μείνετε ήσυχοι κλειδώνετε σπίτια σας και μην μιλάτε ηλίθιοι!χεχεχεχεχεχεχεχε χαχαχαχαχαχαχα

    23. Καλο κουραγιο.Ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα αλλου τυπου.
      ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ..
      Καλλιτερα να μην αναρωτιομαστε ως που μπορουν να φτασουν…
      Προσοχη οι τυποι ειναι κοινοι εγκληματιες δεν παιζουν..
      Στοχος τους οχι να σας φιμωσουν αλλα να σας κλεισουν.
      Ελπιζω η ο εγκαθετος ΜΠΑΙΝΤΕΝ η κοινως το εβραικο λομπι που κρυβεται απο πισω να μην καταφερουν με την δυναμη του ΘΕΟΥ να το καταφερουν

      1. ο τραμπ με τον εβραίο γαμπρό και την εβραιοποιημένη κόρη και εγγόνια και τους κλόουν ευαγγελικούς συμβούλους αποτελεί εγγύηση…

        1. Εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει αμερικανός πρόεδρος που να μην είναι φιλοϊσραιλινος. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Τραμπ είναι κρυφό-ισραηλινος ενώ ο άλλος φανερός . Ο ένας εγκάθετος κι ο άλλος αιρετος!!

    24. Μακελειό προχώρα, για τους υπόλοιπους που έχουν τη μύγα και μυγιάζονται, μιά νταμιζάνα ξύδι.

    Comments are closed.