ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ” ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ. Ο “ΜΩΥΣΗΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    COVID

    Τα ταμεία του Μαξίμου προς τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης άνοιξαν και πάλι, με αποτέλεσμα να… δίνουν ρέστα ψέματος και να κινούνται σε… πρωθυπουργική τροχιά.

    Από την ημέρα που η κάνουλα άνοιξε και πάλι, τα κρούσματα κορωνοϊού, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι, μειώνονται αισθητά όπως μας πληροφορούν τα συστημικά μέσα.

    Με βάση τους τελευταίους επιδημιολογικούς δείκτες η χώρα βρίσκεται και πάλι στο επίπεδο που είχε στις αρχές του έτους και πριν από το ξέσπασμα του κύματος, καταγράφοντας ένα… επιθυμητό πισωγύρισμα. Γεγονότα, που δημιουργούν ερωτήματα αναφορικά με “κατασκευασμένα” στοιχεία στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.

    Η κυρία Παπαευαγγέλου, χθες εξήγησε ότι η βελτίωση είναι σαφής και ο 7ήμερος κυλιόμενος μέσος έπεσε για πρώτη φορά κάτω από τα 1.000 κρούσματα ημερησίως, φέρνοντας την Ελλάδα στο σημείο που ήταν στην αρχή του 2021 και πριν το τρίτο κύμα. Καταγράφηκαν 6.500 κρούσματα σε μία εβδομάδα. Ενώ επισήμανε πως «η πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερη αν υπολογιστεί ότι τα μισά κρούσματα της περασμένης εβδομάδας έχουν διαγνωστεί με self test σε ασυμπτωματικούς, επιβεβαιώνοντας την αξία του ελέγχου». Η μέση ηλικία των κρουσμάτων έχει πέσει στα 36 έτη.

    Σημαντική αποσυμπίεση καταγράφεται και στο ΕΣΥ με τον μέσο όρο εισαγωγών την εβδομάδα που πέρασε να διαμορφώνεται σε 128 νέους ασθενείς την ημέρα. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα συνολικά θα εισαχθούν στα νοσοκομεία περί τους 1.000 ασθενείς και 60 ασθενείς θα χρειαστούν διασωλήνωση. Οι 375 ασθενείς με λοίμωξη covid-19 που είναι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία ως στο τέλος Ιουνίου θα έχουν υποχωρήσει κάτω από τους 200, ανέφερε η καθηγήτρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. “..375 ασθενείς διασωληνωμενοι….που θα εχουν υποχωρήσει…”
      ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ! ;

    2. Δλδ γιατί να δώσουν οι άνθρωποι τόσα λεφτά στα κανάλια και στους «ειδικους»;;;; Εδώ στον Φουρθιωτη λέγανε τι να πει και τι να παίξει, δε θα πουν σ’ αυτούς ;
      Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα είναι ότι αυτό το κάνουν επειδή ξέρουν τη βλακεία του κόσμου η οποία ξεπερνάει ελαφρως τη δική τους και τα πιστεύει τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

    3. Η ψευδοστατιστική ή αλλιώς fake statistics είναι κύριο όπλο του συστήματος στη λεγόμενη πανδημία.

    4. Στη Κολομβια των βαλκανιων μαγείρεψαν τα νούμερα του ελλειμματος για να μπουμε στο ΔΝΤ. Πριν καποια χρονια η ιδια παρασιτικη ελιτ εκανε το ιδιο για να μπουμε στην ΟΝΕ, στα νουμερα με τους ασθενεις θα κολλουσαν?

    5. ΈΤΣΙ ΉΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΣΤΕΦΑΝΕ!
      ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!
      ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!…

    Comments are closed.